6/10

Gud vad jobbigt det var att gå upp i morse, jag var helt död. Allt jag ville var att få somna om igen, men icke sa nicke, jag drog mig upp och gick in i duschen.
Första lektionen vi hade var Mentorssamling. Haha, det var lite roligt faktiskt. Vi satte oss i en ring och Martine sa något sånt här: En stor, stor sol och 2 ögon och en mun och så ritade hon det i luften med en penna. Och sedan skulle vi göra likadant. Det tog ett tag innan alla hade fattat att efter man hade ritat det så skulle man byta hand innan man skickade över pennan :) Låter dötrist men var rätt kul faktiskt. =)
Sedan hade vi Svenska och fick då tillbaka vårt skriftliga argument, och fick vg. Efter det var det NO som gällde och då började vi på nytt område, reflexer. Vi laborerade genom att ha ett måttband. Och längst ner på den ett batteri. Den ena personen stod på en stol (se bilden :P) och höll i måttbandet och släppte det. Den andra skulle då se hur snabbt den fångade det.  Vi provade sedan med att man skulle säga en kategori, t.ex. färg. Och då skulle man säga en färg innan man "fångade" bandet. Och det var typ omöjligt. Sedan käkade vi och hade SO och tillsist Tyska. På Tyskan fortsatte vi att översätta texten. Så det har varit en rätt bra dag. Ikväll är det träning, yes :D



                                                                                               
                                                                                                                  /anni


Kommentarer
Postat av: Annah

Vacker man kan vara i profil då ;P Haha

2008-10-06 @ 19:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0