28/2- alldeles för mycket på en dag

Ja, ni har ingen aning om vad jag har varit med om, helt sjuk dag!

Jag och pappa hade ju bestämt oss att åka in till Sannarp och kolla när Filip spelade match. När vi nästan kör ut ur Harplinge möter vi en häst och vagn. Pappa kör lite åt höger. Plötsligt ser jag hur en i häst och vagnen stäcker ut sin hand och jag tror att han hälsar. Men plötsligt smattrar det till på rutan och det är grus och jord på rutan. Han hade kastat det på vår ruta!!!! Vi hade kommit en bit innan vi förstod vad som hade hänt. Och varken jag eller pappa tänkte på att stanna, man vet ju inte vad dem hade kunnat hitta på då, så vi kör vidare. Och kanske 1 km längre fram ligger det en bil mitt på åkern och är verkligen totalt förstörd. Den ser ut att ha brunnit också. Och det kommer ambulanser och brandbilar. Jämte bilen ligger det en man med huvudet ner och bar överkropp, som var död. Det hade redan stannat folk så jag och pappa körde vidare, båda lika chockade. Vi kom fram till Sannarp i alle fall och kollade på matchen. Dem förlorade men Filip gjorde ett mål.

När vi sedan skulle åka hem så kom vi på samma väg där den bilen på åkern. Vad tror ni ligger lite längre fram? Jo 2 st totalt förstörda som hade krockat. Jag och pappa stannar för det står en polisbil jämte och vi går ut och berättar vad som hände med häst och vagnen. Sedan körde vi vidare och kom äntligen hem efter en otroligt händelserik dag.. Jag är fortfarade helt chockad, inte bara efter att han kastade sten/jord på våran ruta utan också efter att se en död människa.
Nu ska jag ta lite och käka. hejhej

28/2- städning, check

Yes, klar med städningen, skönt.

Före:


Efter:


Det får duga, nu ska jag fixa i ordning mig lite snabbt, sedan bär det av till Sannarp för att kolla när Filip spelar fotboll, längtar tills nästa helg då vi ska spela. Om jag får vara med dvs. Pusshej :)

28/2- sista dagen i februari

Yapp, herre jisses. Imorgon äre mars, tiden rullar verkligen på snabbt... men bra det!

Idag är det moder min's födelsedag :) Gick upp vid åtta, eller ja, halvsov typ. Gick och la mig vid 3 tiden igår så var rätt död. Gav henne presenterna och hon blev glad. Sedan gick jag upp och la mig igen. Nu har jag vaknat igen och ska bara stäääda. Mitt rum är riktigt stökigt så får väl sätta igång. Men gör som jag brukar, sätter på musik på högsta volym, brukar gå en aning snabbare då :) Ikväll skulle det komma gäster hit i think.. (förresten, mitt 300:ade inlägg detta :)))


grattis mamma :) ♥

27/2- deppmusik

Yes, det är det enda jag lyssnar på typ. Vet inte varför men gillar mer långsamma låtar. Helt enkelt är deppmusik min musiksmak :) Många av dem låtar jag gillar, gillar inte mina kompisar och idag när min lillebror kom in på mitt rum var det första han sa: Anni, stäng av den där musiken. Haha..

The Fray lyssnar jag faktiskt på rätt mycket nu för tiden, speciellt en låt. thiiis one

say when ♥

27/2- i taket lyser stjärnorna

tjenixen.

Läste på Linas blogg (www.liinniizz.blogg.se) att filmen I taket lyser stjärnorna ska visas i Halmstad!! Det var ju sagt att den inte skulle göra det först, men nu ska den visst det.. Konstigt. Men ändå roligt, har ju sett den innan 2 gånger men 3:e gången gillt, :))

Ja, vart har denna dagen tagit vägen då? Inte en aning... Passade Adam och plötsligt var klockan 16.00. Men det är så härligt väder ute så tänkte om jag tar och går en runda eller något. Får se vad det blir... Usch, denna dagen har jag varit riktigt seg. Bytte om från pyjamas för typ nån timme sedan, haha. Men men, så får det vara ibland. Nu ska jag i alle fall gå ner och hjälpa mamma packa upp som hade varit och handlat. (eller ja, jag ska ner och käka upp vindruvorna, see yaa)


tänk ändå om det hade kunnat vara såhär fint väder :)

27/2- morsning

God morgon allihop.

Hoppas att ni har sovit gott. Själv har jag sovit riktigt skönt, skönt att få sova ut också (: Idag ska jag passa lillebror till mamma kommer hem vid 3 tiden tror jag..

Alltså kolla denna killen, han är 6 år och helt sjukt grym.. Haha, dem andra har inte en chans mot honom, snacka om talang.



Nu ska jag gå ner och käka frukost- hejrå :)

26/2- home

Har kommit hem från träningen och tog sen lite att käka. Satt ju och kollade när dem tränade och nu är suget på att spela enormt..... Men på måndag, då jäklar :) Har inte tränat ute en enda gång och vi har tränat i ungefär en månad ute, not good.

Imorgon äre ingen skola, wippiiiee :D Eller ska till badhuset, men tror ej jag ska med. Förkyldningen och latheten har tyvärr tagit över. Och kanske det där med väggen skrämmer mig en aning också Lina? Hahahahah

Såååå imorgon blir det sovmorgon. Det är mycket mycket efterlängtat... Ja mycket mer har jag inte att berätta, ska lägga mig och kolla film sen tror jag, eller läsa en bok kanske. :) Får se vad det blir!



Nu blir det att läsa bloggar, see yayaa :)

26/2- wihoooo, provet är över

Yeees, äntligen har jag no provet bakom mig. Ni anar inte vad jag har längtat efter denna dagen när no provet skulle vara över. Dock gick det väl ingen vidare men hoppas verkligen på ett G, men det är nog lugnt. Annars i skolan hände inte mycket som vanligt, förutom att vi hade världens stördaste vikarie. nej, usch orkar inte ens berätta om henne då hon var den sjukaste vi någonsin haft, hoppas hon inte kommer tillbaka..

Hoppade av från bussen vid affären idag och stack in och köpte en trisslott till moder min som fyller år på lördag, har också köpt någon ansiktskräm. Så det blir hon nog glad för :)) Annars idag ska jag hänga med till träningen och kolla, ska ringa Lovisa strax och se om det var okey om jag åkte med dem.

Såg på ynwa sidan (en liverpool sida) att torres ♥♥♥♥ kanske var skadad, eller han hade en vrickning i foten och dem visste inte hur allvarlig den var. Stod också att det fanns förhoppningar om att han skulle vara med i helgen :))

Nej, nu ska jag ringa lollolovisa, hörs lallalallter :)


sötare finns nog inte,


24/2- JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

FY FAAN VAD BRAAAAAAAAA ;D;D LIVERPOOL VAAAANNNNN, JAAAAAAA!

Alltså det går inte att förklara hur grymma dem är, det går inte. Och hur jäkla glad jag blir när dem vinner!!!
Satt och kollade på nätet och sedan slutade Malins sån att funka så hon kom hit. Dock slutade min efter en stund men resultatet blev 1-0, yeeeeeeeeeeeeeeeees!!!! Detta kan jag leva på i veckor...... NU SKA JAG FIRA med att ta en skål med flingor, wihoooooooo! tror inte ni förstår så mycket med YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

25/2- gladiatorsandaler

Ja, det har jag suttit och letat efter i någon timme nu på nätet, hittar inte just dem jag vill ha i rätt färg, dvs bruna. När jag hittade ett par som jag tyckte var riktigt snygga fanns dem bara i vitt :(( Borde väl ändå ligga lågt med det då min ekonomi inte är den bästa. Men i sommar/vår ska jag allt ha ett par!

Som jag skrev i förra inlägget skulle jag bara plugga hela dagen, och det är vad jag har gjort faktiskt. (förutom nu när jag var tvungen att ta en liten paus).. Men det börjar i alle fall kännas rätt bra nu (:

Nu ska jag käka mat, ha det fint !

25/2- plugg

Tjenixen.. Hoppas allt är bra med er. Usch, har egentligen ingen alls tid att sitta här men tänkte att jag slänger in ett litet inlägg innan jag går ner och fortsätter med mitt pluggande..

Kom hem vid 15.40 idag och tog då ut hundarna i det hemska vädret, kallt och grått... Efter detta tog jag lite att käka och hamnade sedan framför no böckerna. Det är så tråkigt, speciellt det här vi håller på med nu. Sedan har jag prov imorgon på det...

Idag spelar även Liverpool mot Real Madrid. Men tror ni att vi har den kanalen? Nix! Attans, ville så gärna se den. Men jag får väl kolla på internet som man kan göra, funkar helt okej det med. Och Liverpool kommer lätt vinna, eller dem måste, annars måste jag bädda min brors säng, och det vill jag inte göra. Men det är nog ingen risk, Torres är ju med i Liverpool. Nej, nu sprang tiden iväg, back to work. - hörs senare ♥

24/2- ansiktsmask

Som jag skrev i förra inlägget gjorde jag en ansiktsmask, och den blev faktiskt riktigt bra. Känner nu efter jag tagit väck den att huden känns lenare :) Var lite osäker när jag läste receptet och såg att man skulle ha banan i, hahah. Men jag tog bara jätte lite och det funkade det med.

Recept:
1-2 msk grädde
1 tsk honung
Halv banan (själv tog jag typ 1/5)

Vispa först grädden och sedan i med resten och blanda ihop! Ta sedan bort den efter ungefär 5 minuter med ljummet vatten. lätt som en plätt. Men om ni skulle prova det och om något händer så skyll inte på mig, hehe.. Nåja, nu väntar sängen med den härliga historiaboken... :( Hittade den i sängen och hade glömt bort den totalt, skulle läsa några sidor till imorgon, så det fåre bli innan jag drar mig till kos! Sov gott! ♥


hahha, niiiice!


24/2- plugg & bästis

Yappsiii! Så har dagen sett ut. Pluggade liite på no:n, men imorgon får jag väl plugga mer. Sedan stack jag hem till Malin, kul som vanligt :D

På fredag ska vi till badhuset. Men tror inte jag ska med, orkar inte och har ingen lust. Känns inte så nu i alle fall men kanske blir jätte sugen på att simma 40 längder? Nja, inte så troligt. Men jag får se helt enkelt! Sedan snart är det uppvisning på våran dans.. hehe.. Vi har kommit en bra bit med sedan hare tagit lite stopp om man säger så. Men det ska nog fixa sig.

Jaa ni, annars händer det inget speciellt i mitt liv.. tänkte ta en dusch och sedan sökte jag på internet på recept på ansiktsmasker och hittade nog någon som verkade helt okej. Tror nog jag ska prova, har faktiskt aldrig provat förut, hör av mig senare om jag gjorde det!- puss!

24/2- fettisdagen

Yes det stämmer, fettisdagen idag. Dock blire ingen semla för mig då jag tycker det är riktigt äckligt, hehe..

Jaa, annars då... Har inte hänt något särskilt idag direkt, varit i skolan och inte mycket mer. Även fast det var riktigt halt ute har jag faktiskt inte halkat, förvånade? Hah, det är jag.

Idag blire väl plugga som gäller, :( Måste verkligen göra det. Har ju som sagt inte pluggat på lovet även fast jag borde gjort det. Men jag har lättast att plugga när jag måste det eller vad man ska säga :P När det bara är några dagar kvar.. Och i över morgon har vi no prov på atomer, joner, molekyler m.m.

Nu ska jag kolla lite bloggar, sen: pluggggg!


23/2- rensning

Helluu kompisar.

Jaa, kom på att jag kanske kunde rensa min garderob lite, hehe. Drog då ut alla kläder på golvet och började att rensa, trodde jag skulle bli galen ett tag när det såg ut som på bilden nedan. Men nu så börjar det faktiskt att visa lite resultat. Har slängt nästan hälften, skönt. Med James Morrison funkar allt ;D



Var på träningen innan och kollade när dem tränade. Gud vad jag blev sugen på att spela, så otroligt. Men får bli helt frisk först, hoppas jag äre på torsdag. Kommer annars i alle fall med och kollar då med :) Nej, nu ska jag fortsätta att städa. Imorgon börjar skolan efter ett långt och härligt lov :(( Men men, inget att göra åt. Snart påsk lov, wiho! Nuuu: Städning!

23/2- PHC

Hejhej bloggen.
Tänkte tipsa om ett Shampoo och Balsam som jag tycker är riktigt bra. PHC heter märket och har använt det i ungefär en månad nu och det är riktigt bra. Luktar underbart och håret blir riktigt lent och fint :) Så endast för 50kr/st kan du köpa dem på ex. Åhlens eller Kicks.




Har i alle fall pluggat lite idag, men vad gör det när man inte fattar något? Inte mycket kan jag säga... Ikväll ska jag med och kolla en snabbis när tjejerna tränar. Saknar dem faktiskt! Men siktar på att vara med på torsdag :D Nej nu ska jag packa upp min väska från Stockholm, när det kommer till att packa upp väskor är jag riktigt lat. Nåja, hörs förmodligen senare ♥

23/2- mat & musik

Hejhej vänner.

Hoppas allt är bra med er. Med mig äre helt okej! Tänkte sova ut idag som jag knappt har gjort någon gång under lovet känns det som, men då kom lillbror upp vid nio och väckte mig..... Kunde inte somna om då så la mig och kollade på en film, Hope Springs :) Helt klart se värd.

Tog sedan ut hundarna på en runda i skogen, kan inte all snö försvinna nu? Hade varit rätt bra.... Fast idag har det varit rätt fint väder faktiskt :) Nåja, kom hem och vid 2 tiden blev jag och Adam hungriga så jag satte på hög musik och ställde mig och lagade mat. Tycker det är mycket lättar att laga mat med musik till, haha, fråga mig inte varför! :) Blev kyckling i någon sås och ris, är däremot förkyld så kände ingen smak, haha, men Adam godkände den i alle fall :) Och nuuuuu ska jag plugga. Klockan är redan 15.00 och jag har inte öppnat böckerna, ajdå. Hare fint så hör jag av mig senare :)

And I know that it's a wonderful world, but I can't feel it right now 

22/2- sweet dreams

Nu ska jag lägga mig och kolla klart en film, sedan ska jag drömma härliga drömmar, gydnatt ♥


22/2- ledigt imorgon

Ja, imorgon är vi lediga, wiho! Då blire bara att plugga på NO:n som jag inte ens öppnat under hela lovet, åhh. Har skrivit att jag skulle göra det men sedan har det funnits så mycket annat kul att göra. Men imorgon så. Ska även passa min minibroder. Men har kännt att jag hunnit med rätt mycket detta lovet och inte sovit bort det. Varit med min bästa vän i Göteborg, shoppat, varit sjuk, kollat på biox2, shoppat lite mer, varit i Stockholm m.m. Så detta har varit ett bra lov :) Däremot har jag inte tränat en enda gång!!! Eller förra söndagen vare väl senaste gången, illa illa.

Kan inte träna imorgon heller för den delen.... Kanske kommer och kollar om jag orkar stå där i kylan..


bild från danacup ♥

22/2- helllåååej

Hejhej!

Hemma nu efter den otroligt låånga och tråkiga hemresan. Usch vad det är jobbigt att åka bil så långt.

Efter jag kom hem så stack jag till Malin som fått en liten hundvalp, och den var så söt. Riktigt gullig!! Vi kollade även klart på Liverpool- Manchester City. Och Liverpool skulle verkligen vunnit, dem hade ju allt. Men men, 1-1 är väl någorlunda....
Jag fick sedan gå hem för att käka och tog även mina hundar på en runda. Usch, nu hade det ju inte suttit helt fel med sommar :) Men naepp, nu ska jag läsa some bloggar, gyddnatt..

22/2- påväg hem

Hej. sitter i bilen på väg hem, usccch, hatar att åka bil. det är så jäkla tråkigt, nej mår dåligt av att skriva, hahah, måste nog stänga av den igen, chao. :)


22/2- hemresa :(

Yapp, det stämmer. Har börjat packa väskorna och städa lite. Vill inte åka hem ännu :(

Kollade Melodifestivalen igår. Men jag tycker inte det var några bra med. Förutom dem med de långa namnet, haha. E.M.D var sämst av alla då jag verkligen tycker att dem är så jäkla töntiga. Plus att ingen av dem kan sjunga heller, eller ser bra ut för den delen. Nepp, så ni som inte såg Melodifestivalen igår missade inget speciellt.

Imorse när jag vaknade vare fullt med snö på marken, att den inte kan försvinna. Vet också att vi hade snö där hemma och det skulle förmodligen komma mer. :( Nej, nu ropar alla att jag måste städa. Hörs senare, hej!


21/2- shoppingdaay!

hejhej vänner.

Haft en riktigt underbar dag idag. Vaknade vid halv nio och gick då upp och käkade frukost och tog en dusch. Sedan åkte vi in till stan för shopping! wihoo. Hittade ganska fort 2 t-shirtar på Zara. :) Lite senare på dagen blev vi hungriga och gick då och käkade på Thank God It's Friday. Herre jisses vad god mat det var. (bild lite längre ner). Blev däremot lite förvånad över att det inte var några grönsaker, hahah, inte för jag är något jätte fan i det men brukar alltid vara med något. Men det var i alle fall super gott.

Efter maten åkte pappa och Adam hem igen men jag och mamma fortsatte att shoppa. Vad jag älskar att shoppa i storstäder. Finns så många andra affärer än i lilla Halmstad. Hittade lite mer kläder som även finns på bild längre ner. Efter shoppingen åkte jag och mamma hem och nu hamnade jag här. Snart ska vi käka fruktsallad och kladdkaka och se Melodifestivalen, mums. Men imorgon åker vi då hem :( Usch, vill stanna här längre. Men men....

Här har ni några bilder från dagen!
    


Dagens shååååeeeping:

     

Jeansleggins: Vero Moda
T-shirtar: Zara (på rean)
Foundation: H&M
Baslinne: Gina Tricot

20/2- bio/ lite shopping

Yes, så har dagen sett ut idag. Vaknade vid nio tiden och käkade frukost. Sedan gjorde vi oss i ordning och Adam och jag tog ut hundarna. Sedan åkte vi till Tekniska museét. :) Kollade på någon sån bio också, 3D. Ni vet när man sitter i stolar och kollar på bio som typ flyger ut saker och sånt. Sedan gick vi lite mer där och kom till ett rum där man kunde testa sin reaktions förmåga, sina arm muskler m.m. Hehe, det där med styrkan kan ju diskuteras. Men men, är ju i full gång med styrka i fotbollen så antar att vi alla kommer vara biffar sedan :))

Efter detta blev vi hungriga och åkte till Rosendals trädgård och käkade mat. Gott, gott. Blev linser och soppa och sånt. Och efter detta en kladdkaka, mmm, kunde inte bli bättre. Efter vi ätit körde pappa in mig och mamma till stureplan och därifrån gick vi och shoppade i ungefär 20 minuter innan bion började. Hann hitta ett halsband och ett linne :) Dock kan jag inte använda linnet förrens jag fått lite färg då jag förmodligen är världens blekaste människa och linnet är typ mint grönt :P Sedan skulle jag gå på bio, ännu en gång blev det I taket lyser stjärnorna. Och jag vet inte vad det är med den filmen men jag kan inte sluta gråta, haha. Fast jag grät inte lika mycket som förra gången :P Mötte sedan upp mamma som shoppat sålänge och vi åkte sedan hem till lägenheten. Nu har vi tagit lite att äta och nu väntar plugg för mig, yippie! Usch, det är verkligen omöjligt med atomer och joner och sånt. Men men, får väl ta tag i det nu. :))

Lite bilder från dagen :) :

(tryck på dem så blirom större)
  

Dagens köp:
  

Imorgon skulle vi nog shoppa mer :)) Nu ska jag slå upp No böckerna. Hejhej!

19/2- framme

Yees, äntligen framme i huvudstaden. Resan hit var som vanligt lång och jobbig. Men tack vara Joshua Radins röst blev den i alle fall en aning bättre :) Vi stannade i Gränna (eller Grännarp som lillebror säger, haha) och köpte lite candy, eller adam gjorde och jag som har godisförbud skippade det. Sedan när vi kommit till Stockholm köpte vi kinamat. Dock gick påsen sönder i bilen och Adam som hade den i knäet fick en massa sås på sig, hehe. Sedan när vi änligen kom fram till lägenheten käkade vi dirket och pappa fixade internet på min dator :)

Resten av kvällen kommer förmodligen gå åt att lira Guitar Hero och kolla lite TV :)) MSN funkar inte än men håller på för fullt att ladda ner grejer och så, så snart ska det nog fungera. Nu ska jag kolla lite bloggar sedan blire tv:en. Heyhey!

19/2- packning

Godmorgon på er.

Hmm, sitter här med en hel resväska framför mig..... det kan vara rätt kul att packa ibland för man är likom på väg någonstanns. Men jag tycker det är så jäkla svårt, speciellt när man bara ska vara borta några dagar och vill inte glömma något. Såhär ser det ut än så länge och jag har inte ens tagit med mig hälften av det jag ska ha med mig...



Vaknade av att min snälla familj pratade högre än någonsin, så vid nio tiden drog jag mig upp.  Sedan låg det fullt med snö på marken.. Jag som provade fullt med vårkläder igår och var säker på att det inte skulle snöa mer :P Men det försvinner väl =)


Nej, nu får jag väl fortsätta med packningen, lovar med att det kommer sluta med att jag sitter på resväskan och försöker stänga den, heheh. Hare fint (y)


18/2- huvudstaden imorgon!

Yesbox, imorgon bäre av till Stockholm! Ska bli roligt. Och ett måste under denna resa är att kolla på I taket lyser stjärnorna igen, jag måste verkligen se den. Och denna gången ska jag inte göra den missen att inte ha med något papper! 

Fader min skulle ha med sin dator så blir förmodligen bloggning, dunno ännu. Kommer i alle fall hem på söndag tror jag, så måste troligtvis plugga där också :(( Hoppas på en del shopping också, vet än inte hure blir då jag redan shoppat en del på internet och i Göteborg. Så är rätt pank, men hittar kanske något ändå. Ska bli roligt att hitta på något i alle fall, även fast jag inte direkt känner mig frisk än, men vad gör det? Mycket hellre åka dit än att sitta här hemma och uggla framför alla möjliga filmer som jag gjort dem 2 senaste dagarna! Nu ska jag kolla klart Grey's Anatomy, sedan fixa in nya låtar på mobilen. Usch, haaatar att åka bil så långt. Men men, det äre värt! Ha det bra :D


18/2- kläder!

Wihoo, kom lite kläder och accessoarer idag som jag beställt ! :) En väska, pyjamas, klänning och armband!

(tryck på bilderna för att få dem större)
  

Vet dock inte hur jag ska göra med klänningen, får tänka på det! Har bara kollat på filmer idag, Patrik 1,5 , 27 dresses och sitter nu och kollar på It's a boy girl thing tror jag den heter, helt okey film. Blev tyvärr lite besviken på Patrik 1,5, trodde den skulle vara bättre :) Men slutet var i alle fall bra. Nej, nu ska jag se klart filmen sedan måste jag plugga. Har ju NO:prov på tisdagen efter lovet. buhu.. Men ha det så bra.

18/2- jävla skit

Nu är jag sjuk igen, helvete. Att man aldrig ska kunna få vara frisk längre än nån vecka.. skit skit skit. jag skulle även hittat på något med anna idag, men kan jag det? nepp. jäklar också. men men, inget att göra åt. just nu är panodilen min bästa vän och kommer nog förbli så hela dagen.

jaja, idag ska jag väl bara kolla film. Orkar inget annat då adam kom upp och väckte mig jätte tidigt och visade sin tandställning han fått idag, han är så söt. Aja, hejhej.

17/2- I taket lyser stjärnorna

Alltså denna filmen, kan inte riktigt släppa den. Jag måste se den så snart som möjligt. Tror jag blivit lite smått beroende av den... Han var förresten riktigt söt i filmen, han som spelar tsatsiki ni vet.



Kollade på tvåan av Step up innan. Den var dubbelt så bra som ettan tycker jag, riktigt bra.. Nej, nu ska jag soova tror jag, eller kolla nån mer film kanske, haha, njaa, får se. -hörs imorgon, sovgott

17/2- pink

Satt och kollade låtar på youtube, hittade denna som jag fastnade vid.

Pink- Dear Mr. President



Maten blev förresten bra, blev omelett. Idag har jag (som ni hört) inte gjort någonting. Haha, rätt trista inlägg idag, men men.
 Imorgon ska jag hitta på något med anna, om jag är bättre dvs....... äckel hals. nej, nu ska jag se vad tv:en har och erbjuda, seeen blire step up 2 tror jag.

17/2- fika

Det var tänkt att jag och Adam skulle fika på Börjes idag. Men ändrade planer när Adam började hosta och spydde nästan precis utanför Börjes, inte mycket, men jag stack då snabbt in och köpte lite fika och så cyklade vi hem igen och fikade hemma istället. Då ingen av oss mår särskillt  bra så bestämde vi oss för att stanna hemma idag och skippade stan och bio. Resten av dagen ska jag endast kolla film.

Men först ska jag laga lite mat, wish me luck. -hejrå! =)


17/2- godmorgon

Vaknade i hyffsad tid idag :) Sedan har jag bara suttit och kollat på Animal Planet. Haha. Idag har jag inget bestämt, eller har lovat Adam att hitta på något. Tror kanske vi åker in till stan och ser på bio eller något sånt. Får se vad det blir!

Däremot känner jag mig inte riktigt frisk, seriöst, jag förstår inte vad det är med mig. Så fort jag blir frisk blir jag dåligare igen. Känns som om det är det enda jag skriver om, haha, men vad fasen ska jag göra... Nåja, får väl igonera halsen och hitta på något med lillebror :) Nu ska jag ta lite frukost, -hörs senare tror jag!

16/2- Vilken uuunnderbar dag!

Detta har varit den bästa dagen på länge! Var i Göteborg med Malin, och vi har haft det riktigt mysigt :)

Tog tåget dit vid 08.02 och var framme nån timme och lite mer senare. Sedan skulle vi ta ut tågbiljetter till hemresan i Göteborg  och säga vårat beställningsnummer eller vare heter till nån man som stog i kassan eller vad man kallar det. Haha, bådas började på cp. Sedan tog vi en macka för att mätta magarna och sedan letade vi upp biografen för att se när den öppnade. Sedan började shoppingen! =) wihoo. Båda kände oss verkligen på shoppinghumör och Malin hittade riktigt snygga kläder inne på Monki.

Dock hittade jag inget och vi fortsatte gå runt i affärerna och hämtade sedan ut biobiljetterna till I Taket Lyser Stjärnorna. Lite senare gick vi in och käkade buffé någonstanns och det smakade priiima! haha, var har ni gömt under tallriken?  Efter maten var vi mätta och glada och begav oss till bion. Alltså den filmen säger jag bara. Mina tårar kunde inte sluta rinna, haha. Jag bara grät och grät och det satt ett gäng tjejer jämte som skrattade för fullt åt mig. Alltså den filmen var så sorglig. Åh, verkligen värd att se! Ska köpa den när den kommer ut, ett måste! Jag brukar inte gråta till filmer faktiskt, endast till A walk to remember också, men denna. Nej, nu ska jag fortsätta berätta om vår vistelse i Göteborg.
 
Efter bion blev det en fika på ett jätte mysigt ställe och sedan ännu mer shopping och jag hittade äntligen ett par jeans. Och sedan gick vi in på Gina där jag även hittade en tröja. Malin hittade också finfina saker (: Efter detta begav vi oss  nöjda till tåget som tog oss hem igen. Otroligt lyckad dag, tack malin :)<3

(tryck på dem så blirom större ;)
     

and detta blev dagens inköp =)
 

Nej, nu kallar sängen, och en låååång och härlig sovmorgon imorgon, låter mer än bra, godnatt.<3

15/2- sovdags

för imorgon åker vi till göööötttboorrorg :D- bloggar förmodligen inte på dan. tjingeling


15/2- träningvärk imorgon

Hemma från träningen nu, jobbigt säger jag bara. Tror armarna och benen kommer värka imorgon, men vad gör det? Jag och Malin ska till Göteborg!!! Roligt, roligt :D Vi ska dit över dagen och shoppa m.m, så skönt att komma iväg en dag. :) Så idag har jag en del att stå i, biljetter ska bokas och måste tvätta lite kläder (eller ja, pappa xd) m.m. Så denna dagen får jag se hur det blir med bloggning också, kanske kommer upp något mer inlägg, så länge så får ni hare toppen- hejj!

15/2- hur lyckas jag

Hej, blev som sagt ingen direkt uppdatering igår men hade fullt upp och en mycket mysig dag! :)

Tog hundarna på en låång runda innan i skogen. Sedan när jag hade gått en bra bit kom jag på att vi skulle såka till träningen om typ 20 minuter. Då fick jag lite bråttom och tog en jätte bra genväg, höhö. Visade sig inte vara så bra och ramlade 3 gånger, haha. Ibland förstår jag inte hur jag lyckas. Men men, kom hem i tid i alle fall och vi ska dra om typ 3 minuter. :)) Har träning idag (pump tror jag) på en gym som jag inte kommer på namnet på, jo juste Studio Effect i söndrum. Men nu får jag gå ner och leta fram skorna och så.

Hejsvejs- hör av mig senare.

14/2- Alla hjärtans dag

Kollade igår på den där For the record med Britney Spears. :) Har ni sett den? För er som inte har sett den så är det en film och henne där hon berättar saker om sig själv och hennes liv :) Usch, tänk vad hemskt att inte ens kunna gå utanför dörrarna utan någon livvakt med sig.. Men den var i alle fall riktigt bra.

Annars idag är jag otroligt avundsjuk på Malin.J som idag åkte till Trysil och ska vara där en vecka. Men vi får hoppas att hon får det så bra :)

Idag har jag en del att göra så hinner kanske inte blogga mera. Men ni får ha en sån bra alla hjärtans dag :))


13/2- beställt

Hejhej, hittade lite kläder på nätet som jag köpte, jeansjackan kommer dock inte förrens i april.. Men resten tror jag skulle komma i mars någon gång (: Älskar att sitta och klicka runt och kan sitta i flera timmar, haha. Alltid roligt också att ha något att se fram emot!

 
       


Hade som vanligt beslutsångest med färger och sånt, så blev att jag tog båda öronhängena då dem endast kostar 20kr/st. (y) Nej, nu ska jag kolla film! Hej

13/2- fredagen den 13:de!

Japp, fredagen den trettonde idag, inte märkt av någon otur än inte :) Men dagen är ju inte över än. Jag hade det bra i skolan och hade nationellaprov i Engelska muntligt. Är väl inte jätte nöjd men men, skönt att ha det över i alle fall.

Annars i skolan hände det inte mycket nej. Kom hem, käkade och hamnade som vanligt här. Mamma undrade om jag skulle med in till stan men jag orkade verkligen inte, är så himla trött... Men skönt med lov nu i alle fall, behövdes kan jag säga! Nej, nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på.. Får se. Hejdå !

12/2- good day

Hejhej!

Vi var ju som sagt och bowlade och det gick väl helt okej, förlorade dock mot Filip även fast det inte var så många poäng skillnad. Sedan blev det att vi åkte hem hit och käkade pizza och tårta. Så det har varit en mycket bra dag!

Och idag ska jag gå och lägga mig tiiiidigt då jag känner att jag har missat en del sömn inatt. Känner mig redan riktigt trött och ska gå och borsta soonidooni. herre jisses vad skönt med lov imorgon, och detta lovet ska jag inte sova bort. Ska gå upp tidigt på mornarna och inte sova halva dagen. Även fast jag vet att det inte kommer bli så, haha.

Såg förresten på nyheterna att snöbollskastning skulle bli en sport förstod jag det som, haha. Ja, nu ska jag ta en apelsin, sedan kolla lite kläder på nätet och efter det väntar sängen. Hejsvejs!


12/2- done

Yeees, jag är äntligen klar. Hade 3 st inlämningsuppgifter där man skulle skriva lite olika artiklar och sånt i en tidning och skulle lämnas in idag, har precis skickat in det, så himla skönt. Nu har jag bara nationella prov i engelska imorgon muntligt, får väl hoppas det går bra.

Skrev om Prison Break, Liverpool- Everton match, och sedan någonting som heter Garbage Island. Det är helt sjukt, en yta i Stilla Havet som sägs ha lika stor area som två gånger av USA:s landyta. Och bara sopor.



- nej nu ska vi dra om 10 minuter, måste dra, hare fint- hörs senare!


12/2- minibebis födelsedag

Heysan :)

Somnade igår halv 2. Hade massor att göra och sedan kunde jag inte somna heller... Hade ställt klockan imorse på 06.00, haha, jag vet. Och tror ni att jag kom upp? Knappast. Klockan 06.50 knackade mamma på dörren och sa att vi skulle sjunga för Adam som fyller 8 idag. Men jag kom inte ihåg att jag hade stängt av alarmet men mobilen låg i sängen. Nåja, drog mig i alle fall upp efter mina få timmars sömn och gick ner och sjöng för lillebror.

Han blev jätte glad för presenterna och hade önskat sig en BMX. Men den fick han inte då när han var i sängen utan sa istället att han skulle blunda och följa med ut i vardagsrummet där det fanns en till present. Hela han sken upp och gick ut i vardagsrummet. Där låg det en liten, liten present och när han öppnade den var det då lysen till cyklen. Och vi bara: Ja, men Adam det är ju perfekt till din gamla cykel. hahah, ni skulle sett hans min. Men i alle fall, sen gick han ut i köket och där stod cykeln.

Nåja, i skolan var allt i alle fall bra och nu har jag käkat och väntar på att moder & fader ska komma hem och sedan ska vi åka och bowla och efter det skulle vi äta på restaurang tror jag, och sedan hem för tårta. Så missar tyvärr träningen som det känns som om jag har gjort i typ 1 månad nu. Men men, får hoppa den idag i alle fall. Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan hitta på något med adampadam, hare fint, hejhej!


Grattis busunge på 8 års dagen- ♥♥


11/2- fernando torres

Hejhej, haha undra hur många gånger jag egentligen har haft den överskriften? Har så jäkla mycket att göra och klockan är 23.04 och jag sitter och bloggar, hehe. Grejt.. Men i alle fall, intervjun med Torres var riktigt bra och satt typ 1 meter framför tv:en och bara log hela tiden, haha. Och nu sitter jag och kollar på Spanien- England och det är reklam just nu, såg världens finaste reklam film. Kolla tjejen vad söt hon är. Det är Isreal Kamakawiwo'ole som sjunger den. grym röst!



Nej, nu började den igen och Beckham kom in, och Peter Crouch :)) (står nu 1-0 till Spanien)- sov gott!

11/2- gratis core med anna

Tjena!

Idag har det varit en mycket bra dag hittills :)) I skolan hade jag ju So/Svenska prov, kändes mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra (y). Efter skolan hängde jag med Anna hem och hon lärde mig göra pannkakor, hahaha. Sedan körde hennes syster oss in till Friskis och Svettis.
 
Vi var några minuter sena när vi kom fram och gick då och "anmälde" oss. Och då sa hon att vi inte skulle kunna vara med för det var något med 10 minuter innan eller något sånt. Men tillslut fick vi i alle fall ett kort och gick till salen, utan att betala. Haha, så det slapp vi :) Sedan trodde vi det skulle vara riktigt jobbigt men det var långt ifrån jobbigt. Vi förstod ingenting för det var jätte lugn musik och hon "ledaren" pratade lugnt och man skulle göra allt i sin egen takt, hehe. Nåja, får väl se vad kroppen säger om att det inte var jobbigt imorgon (:

Ikväll har jag masssvis att göra.
- fixa klart lillebrors present till imorgon
- göra klart so:n och svenskan
- göra tyska glosorna
- kolla intervju med torres ♥♥
- kolla match med torres (spanien spelar)

så det är väl bara att sätta igång nu. Buhuu.. Fast intervjun ser jag fram emot riktigt mycket, och matchen såklart, wiihhoo!

Sedan fick jag reda på för en stund sedan att världens coolaste mormor fick göra en akutoperation och opereras nu, hoppas allt går bra! ♥



Nu kallar pluggandet, hörs senare- hej!


10/2- not good

Hej, detta var inte bra. Det här jäkla so provet får jag inte in något i skallen.. Det är verkligen hur svårt som helt att lära sig. Vet inte varför men jag kan inte plugga på dagen, eller har svårare för det då. Har mycket lättare att plugga på kvällen, vet inte varför men lär mig snabbare känns det som då xd så har en del att gör nu, haha, nåja.

Sitter och kollar nu på det här på 4:an med Victoria Silverstedt, ska väl lägga mig i sängen snart och läsa igenom det några gånger mer.. Malin.P smsade  och sa att Torres skulle vara med på sporten, så satt klistrad och kollade när han berättade lite och så, den "riktiga" intervjun kommer imorgon, gissa vem som ska se den? (a) Hahah, nej nu ska jag ner och borsta sedan blir det sängen för min del. Sov gott hörrni! Bloggning sent imorgon eftersom jag hänger med Anna hem sedan träning, wiho :D Hej!

10/2- tips från coachen

Hellu, liten paus i pluggandet då det aldrig verkar gå in i hjärnan. Men jag försöker :) Kom på en rätt bra idé då jag tycker det är jobbigt och bara sitta och läsa och läsa i häftet. Jag läser texten högt och spelar in det på datorn och sedan sitter jag och lyssnar på det. Rätt bra i och med att man lär sig också rätt mycket när man läser det högt.

Annars idag har det inte hänt mycket, käkat och kollade på TV innan. Allt för att undvika att plugga. Satt och kollade på det halv åtta hos mig. Kan faktiskt vara ganska bra ibland. Och fick strunta i Top Model då jag som sagt måste plugga... usch, nej nu får jag väl sätta mig och lyssna vidare. Hare så bra så länga- tjao.

10/2- våfflor

Hejhej.

Hur är det? Själv är det prima. Har precis fått i mig våfflor, mums! Skolan idag var helt okej och det hände som vanligt inte speciellt mycket. Spelade lite handboll på idrotten, själv tycker jag handboll är riktigt tråkigt. Men det funkade :)

Imorgon har jag 2 prov och ska nu sätta mig och kolla på det, hehe. Alltid ute i god tid när det gäller allt som har med att plugga att göra. Men vi hade nog inte så jätte mycket så det ska nog fixa sig.

Imorgon hänger jag med Anna hem efter skolan och sedan ska vi in till stan för att som sagt träna Core på Friski & Svettis, kommer nog bli rätt jobbigt men roligt =) Jaa, annars händer väl inte speciellt mycket, det rullar på, haha. Men hare fint så hörs vi senare ikväll, hejrå :)

9/2- godissugen

Okej, lite panik. Alla är på träningen och här sitter jag och dreglar över choklad, men Malin, jag ska inte inte äta. Promise! För er som inte vet så har jag och Malin en liten deal om att inte äta godis på en månad, och den kommer jag inte bryta då min ekonomi inte är på topp just nu, haha.


stå emot anni, stå emot. - haha, för er som inte vet så är jag beroende av allt som heter godis

9/1- plugga, plugga, plugga, plugga bort din sura min

Hejsan vänner.

Hoppas ni har haft en bra dag än så länge. Min ska jag väl inte klaga på. Endast att mina nycklar är bortsprungna, inte bra. Beställde ny skåpsnyckel idag i skolan som jag får på onsdag sa han. Idag har vi träning men jag ska inte gå. Har ju varit sjuk men är typ frisk nu men orkar inte bli sjuk igen. Och fick reda på att jag inte kan komma på torsdag heller, då minimyggan i huset fyller 8. Börjar bli stor nu lilleplutten. Men på söndag så kommer jag :D Och kanske skulle träna med Anna på onsdag på Friskis, skojskoj :)

Just nu har jag tagit en liten paus i pluggandet. Har mattediagnos i morgon och är på tal 18 och finns 64 tal på kapitlet, så det är bara att kämpa :(( Sedan har jag även Svenska och So prov på onsdag och även So och Svenska inlämning på torsdag. Så har en del arbete framför mig tyvärr.


back to work. :(

8/2- great song ya

Hittade en riktigt fin låt på någons blogg.



Hade gjort vad som helst för att resa bort just nu. Till sol, värme och no problemas.

8/2- Hey

Hallelålia :)

Jaa ni, idag har varit en mycket bra dag. Hade ju som sagt träning på Studio Effect. Det gick väl ingen vidare, var rätt svårt tycker jag vissa övningar men annars vare väl helt okej :)) Efter träningen stack jag hem och åt och så. Sedan gick jag hem till Malin och vi gick ut en runda, härligt eftersom det var så skönt väder.
 
Sedan följde Malin med mig hem och det var då tänkt att vi skulle göra pannkakor. Haha, ändrade planer sedan när varken jag eller Malin fick till några och en del av smeten hamnade i soptunnan. Istället gjorde vi våfflor och dem slank ner :) Vi satte oss sen och kollade på en film. Men vi trodde att det var en helt annan som jag fixat men nahepp detta var en riktigt B film, kom inte ihåg var den hette men den var i alle fall ingen bra. Men mysigt har vi alle fall haft det idag :))

Nu ska jag sätta mig och kolla Top Model som jag tror går.. :) hare fint! (har inga pengar på mobilen så ni vet)


8/2- träningsvärk

Hej, jisssses vilken träningsvärk. Helt sjukt. Har det i armarna, benen, magen, ryggen.. Ja, allt man kan tänka sig. Men idag är det i alle fall mer träningen på Studio Effect- bodybalance. Ska faktiskt bli roligt. Det är ju med fotbollslaget. Annars idag borde jag väl öppna matteböckerna, wihoo. :(

Såg som sagt Melodifestivalen. Och jag måste faktiskt säga att jag tyckte hon Emilia var bra, sedan vet jag inte riktigt. :) Men jag gillar verkligen inte programledaren, skrikig och jobbig. Nu tror jag jag ska sätta på en film, eller just det, pluggar var det ju. hejj.

7/2- lycklig

Lycklig ja, det är något denna människa kan göra mig. Låter helt weird, men alltså jag blir så himla glad så det går verkligen inte att förklara. En grej har kommit upp på min -innan jag dör lista- (har ingen sån men ändå xd) och det är att träffa honom någon gång. Idag när han avgjorde matchen hade jag tårar i ögonen, haha. Han är rent ut sagt helt, ja nej, det går inte att förklara.

¨


(fick kolla sista minuterna på internet då melodifestivalen skulle vara på tv :)




Nu ska jag kolla resten av melodifestvalen och njuta av marängsviss-mums.


7/2- ruskigt trött

hejhej, gud mina ben. snacka om träningsvärk imorgon eller, är helt död i dem. Var ju som sagt på Sannarp idag och hade först träning sedan match mot Halmia. Träningen gick väl någorlunda medan matchen gick dåligt. Men men, får köra gärnet nästa gång istället. :))

Är äntligen hemma och ska nu lägga mig och sova, haha. Är så himla trött. Har inga dirket andra planer för kvällen, ska bara vara hemma och kolla Melodifestivalen. Rätt skönt att bara ta det lugnt ibland. :) Nu ska jag läsa some bloggar sedan blire sängen för min del med en filmidilmi :) -hörs senare

förresten, idag spelar torres, eller ja, liverpool, han, eller dem ska jag självklart inte missa ;D

7/2- brådis

Hejsan Hejsan. Ska vara på Sannarp om en timme och sitter här i pyjamas och har inte packat min väska, bra anni. Mysig kväll igår med Malin, började kolla på en film men den vart ingen vidare. så det blev en del snack (:
Nu måste jag ta tag i mig själv och börja packa väskan, uppdatering rätt sent i och med att träningen inte slutar förrens vid 16.00. Schao :)

6/2- läskigt

Hejhej. Usch, var med om en liten konstig grej precis. Jag städade lite i mitt rum och fjärrkontroll låg i soffan och jag tog den då och la den på bordet. Och sedan gick jag och fixade iordning lite och plötsligt sattes TV:en på. Jag hade ju inte rört knappen och det var ju ett tag sedan jag la den på bordet. Och ni får säga vad ni vill, men jag tror faktiskt att det finns såhär andar och sånt, haha.. :)

I alle fall, skolan var muy bien och det hände inget speciellt där. Endast att jag har varit så extremt godissugen hela dagen, bra att det äntligen är fredag då :D Jag skulle hitta på något med Malin ikväll, har fixat 27 dresses:) Ska bli kul :D

Nu ska jag ta en macka och sedan vet jag inte vad jag ska hitta på. :) Förresten, imorgon så blir det bloggning sent eftersom jag ska in till Sannarp jätte tidigt ( :( ) och spela med Hallandslaget, ska bli skoj. Vi skulle möta Halmia tror jag. Nej, nu kurrar magen. heajdeaå :)

6/2- schålan

Hejhej, sitter i skolan just nu och har läsning... Jag och Malin läser då bloggar, hehe... Har sån jäkla träningsvärk i mina vader sen igår.. Men skönt  får då vet jag i alle fall att jag har kämpat, haha. Ni får ha det bra, hejhej.

5/2- trött

Kom hem från träningen för en stund sedan. Och jag är helt döööd.. Känner hur jag längtar efter att lägga mig i min säng och bara sova. Skönt med fredag imorgon i alle fall :))

Träningen gick sisådär och jag var bara med på 2 matcher, men det var roligt att träffa alla igen. :) Nu ska jag borsta mina tänder och sedan krypa ner i min varma säng, gud så skönt. Vi hörs imorgon och sov gott :)

5/2- no tålamoooaadd

Hejhej, sitter och käkar hårt ris och kall kyckling (y). Hade kyckling sen igår så tänkte att jag kunde koka lite ris. Men orkade inte vänta till det kokat klart så tog ut det, och kycklingen ville aldrig bli varm i micron :P

Hade ju nationelltprov i Svenska idag, det gick väl helt okej. Man hade ungefär 3h på sig att skriva och det fanns då olika alternativ. Jag valde en novell och skrev om någon kille som hade flyttat. Men det man skrev om skulle handla om nattliv och kom på det efter ungefär 4 sidor, haha, men fick in lite av det på slutet så det gick nog bra ska vi se :) Annars i skolan hände det inte mycket. Hade tyska och lite såntisåntttt..

Och nu sitter jag här och käkar. Och ikväll är det träning :DDDD Vet dock inte om jag ska vara med. På ett sett vill jag vara med och strunta i att jag inte är helt frisk, men samtidigt så känns det som jag måste vila. Usch, har nog varit sjuk nästan hela vintern. Hela tiden har det varit någonting, huvudvärk eller förkyldning eller halsont. Önskar att jag kunde vara helt frisk snart :))

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sedan räkna lite matte kanske? Ha det bra i alle fall ! (:

4/2- healllå

Hejhej, hemma nu från stan. Tog halv 3 bussen in till stan där Madde även var så vi satt och snacka lite och gick en stund på stan tills Marre kom och jag skulle in på Stadium. Hittade ett par snygga skor men orkade inte prova och hålla på så får väl gå tillbaka och göra det någon dag :) Det snöade ju hur mycket som helst och mitt shoppinghumör var väl inte direkt det bästa. :)

Träffade Malin sedan lite senare när hon slutade och vi gick då i lite affärer och sedan tog en fika, mys :) Köpte även vindruvor och en vatten till imorgon, har ju nationellaproven i 3 h. Panik Panik! Glömde även dem där jädrans papperna som kanske skulle varit bra att ha med, men men, strunt samma. Får väl hoppas att jag klarar det någorlunda i alle fall. :)

Nu ska jag slå på TV:en och se om det är något bra där. Kan knappt vänta tills träning imorgon, fast vet inte om jag ska vara med pga förkyldning och halsont. Ödet får bestämma, haha. Aja, sov gott hörrni :))

4/2-heeej

Nu drar jag till stan, hejhej.


4/2- hemma

Hejsan. Hemma nu från skolan och har haft en helt okej dag. Gick ju bara till 12 idag också, så himla skönt! :) Hade endast då bild och svenska. Men fy faan vad kallt det är, verkligen isisisiisiskallt. Brr... Kom i alle fall hem runt halv 1 och tog då ut hundarna en runda och sitter nu och lyssnar på The Voice. http://webbradio.thevoice.se/index.aspx Gå in där, mucho bien musik.

Vet inte vilken buss jag ska ta in till stan sedan. Vid halv 3 eller tjugo i 2. Hmm, tror det blir den halv 3. Ska bara in en snabbis sedan ska jag fika med malin. Ska bli kul, har ju varit sjuk den senaste veckan så har inte träffat henne, så det ska bli roligt :))

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, kollade precis ut genom fönstret och det snöar? :O:O Vart kom det ifrån?


förresten, idag möter Liverpool Everton, inte i Premier League dock :)

4/2- morgens

Halelålia :)

Hoppas allt är bra med er. :) Själv sitter jag här och har klätt på mig och är klar för att gå till bussen. Kollar på The Voice, Kenza har varit med där. Nej, nu går bussen om några minuter, time for school.


Kollade igenom bilderna igår från dana, det hade ju inte suttit helt fel nu...


3/1- hard work work

Ja, idag har jag faktiskt pluggat hur mycket som helst. :D Tog mig i kragen och gjorde Tyska översättningen som var svårisvår och efter det ritade jag ett fantasihus. Eller på NO:n skulle vi rita en ritning på ett hus. Det blev inte speciellt bra, haha, men helt okey. :) Okej, kanske inte så jätte mycket men dem båda sakerna tog tid. Och sedan har jag bakat en liten kaka som nu står i ugnen, mums. Okej, egentligen det sista jag behöver då jag inte tränat på över en vecka. Men kan knappt vänta till torsdag då jag ska köra gäärnet (: wihoo.

Var även på utvecklingssamtal idag, det gick bra. Inget speciellt förutom att jag ska bara prata mindre och prata mer om det vi håller på med. Ska jag försöka fixa, hehe..

Imorgon som även idag slutar vi 12.00, så skönt. Sticker då hem, ut med hundarna och sedan in till stan. Låter bra. Ni får ha det finemang så hörs vi imorgon. Vet dock inte om jag hinner blogga när jag kommer hem men får se. Hajj!


3/1

Som sagt så gick jag bara till 12.00 idag i skolan, skönt. Och just nu känner jag för att göra så mycket. Gå ut och gå en baouta runda (tänk att jag känner för det xd), men samtidigt sova, men jag vill också lägga mig och kolla på en bra film. Men vet att jag måste plugga. :( Så blir nog att jag översätter Tyska texten och börjar på no:n, wihoo.. :/

Förresten, hade ju Np idag. Och det gick faktiskt helt okej :) Nej, nu kallar böckerna :) hejrårå (:


2/2- choooklaad

Finns det något bättre än en stor kopp varm choklad för en svullen hals? Skulle inte tro det, absolut bästa medicinen :)) Sitter nu nerbäddad i soffan med tecke för att värma upp mig. Tycker att det är iskallt här hemma. Speciellt alltid när jag ska sova, shit vad kallt det är då. Måste ha jätte, jätte varmt när jag ska sova och har nästan alltid det på mitt rum xd Haha, oftast när mina kompisar kommer in där tar dem alltid av koftan och bara: gud, vad varmt du har det. Själv sitter jag typ och hackar tänder.

Fick i alle fall ett mejl av det här med linserna som sa att jag skulle få dem.(för er som inte vet så fick man gratisfärgade linser om man la ut någon länk på bloggen för typ 100 år sedan men har inte fått dem). Blev hur glad som helst men lyssna här. Då skulle man först gå in på deras sida och göra sig medlem där. Efter det skulle man beställa dem man ville ha. Och när man fick hem dem så var man tvungen att köpa sån linsvätska och sån man lägger dem i. Så allt blev så himla krångligt så orkar inte lägga mer tid på det. Har du fått något Lina? :)

Sedan imorgon har vi ett nationellt prov, wihooo, njaa. Men har i alle fall köpt choklad och vindruvor så då kan det verkligen inte gå fel :)) Faast kan ju hända att jag glömmer bort provet och vräker i mig chokladen. Nej nu spårar det ut. Slutar imorgon 12.00 tror jag någon gång, och har utvecklingssamtal vid 16.00, hoppas det går bra. Ska nu sätta mig och kolla reprisen av Liverpool mot Chelsea, får inte nog av den matchen. Hejdå och sov gyyttt :)


2/2- madagaskar 2

hejhej, kollade precis på Madagaskar 2 med lillebror. haha, så bra den är. Visst, ettan är ju alltid bättre men helt klart godkänd för en tvåa. :) Nu har jag lust att träna men ska inte det idag ju :( attans.. men men, på torsdag så, wihoo.


2/2- home sweet home

Hejhej!! :))

Vilken dag, äntligen hemma. :) Gick upp i morse rätt tidigt och fixade iordning mig och stack sedan till skolan. Slutade ju redan vid 14.00 så det var skönt.

När jag kom hem tog jag ut hundarna på en låång runda, haha okej där ljög jag. ville så gärna skriva det och verka duktig, hahaha. Men blev en runda runt kvarteret. Och Malte var riktigt envis idag, haha han är så söt. Som vanligt satte han sig plötsligt ner och satt där ett tag. Gjorde det typ halv rundan. Nåja :))

Nu ska  jag soooova plugga. Är så himla trött bara. Har feber och ont i halsen också så tror jag hoppar att plugga även fast jag borde det. Nej, nu ska jag käka, magen är hungrig, hejsvejs (:

1/2- Haruuu baaooourrn??

Alltså detta är verkligen min humor så exakt, haha. Flabbar verkligen ihjäl mig när jag kollar på detta programet. Mia och Klara heter det och visas på ettan klockan 20.00 idag. Ja, lite sent kanske att säga det nu men nästa vecka så :))


1/2- fernando torres!

Alltså denna människa. Han är helt jäkla otrolig! Ni som inte såg matchen gick miste om något sjukt stort. En av dem mer spännande matcherna jag någonsin sett. Man bara väntade och väntade tills det skulle bli mål. Och vem tror ni inte sätter det första målet? Jo, Torres! Och sedan det andra, jo Torres. Han är helt makalös. Och just nu känner jag att jag kan sitta här hur länge som helst och bara skriva, haha. Men i alle fall, Liverpool vann över Chelsea som inte var speciellt bra idag. Tackåhej!


1/2- new design

Hejhej, medan jag sitter och väntar på Liverpool spelar så fixade jag min design. :) Hejsvejs.

- förresten, malin.a tog bilden på headern ((:

1/2- spaaaaaiiin

Detta hade ju inte suttit helt fel nu



 

                                                                  ♥


1/2- godmorgen!

Herre jisses, det är redan 1 februari, tiden verkligen springer iväg. Men det är jag glad för då jag längtar efter sommaren (:

Vaknade väldigt tidigt imorse och kunde inte somna om. Så gick och tog en macka och varmchoklad :) Och sedan tänkte jag att det hade kanske bra om jag kom utanför dörrarna som jag inte varit sedan i onsdags, haha. Men nja, det är ju riktigt fint väder men tror inte jag gör det.

Måste ju ladda upp inför Liverpool matchen. Hoppas, hoppas att dem tar det här! :D

Blev att igår att jag satte mig och kollade på film igår. Haha, isprinsessan. Hade inte sett den innan och den var väl helt okej! Dock har jag aldrig riktigt förstått föräldrar som inte tillåter sina barn göra vilken sport dom vill,. heheh, nog tjatat, nu ska jag borsta tänderna och så.


RSS 2.0