10/2- not good

Hej, detta var inte bra. Det här jäkla so provet får jag inte in något i skallen.. Det är verkligen hur svårt som helt att lära sig. Vet inte varför men jag kan inte plugga på dagen, eller har svårare för det då. Har mycket lättare att plugga på kvällen, vet inte varför men lär mig snabbare känns det som då xd så har en del att gör nu, haha, nåja.

Sitter och kollar nu på det här på 4:an med Victoria Silverstedt, ska väl lägga mig i sängen snart och läsa igenom det några gånger mer.. Malin.P smsade  och sa att Torres skulle vara med på sporten, så satt klistrad och kollade när han berättade lite och så, den "riktiga" intervjun kommer imorgon, gissa vem som ska se den? (a) Hahah, nej nu ska jag ner och borsta sedan blir det sängen för min del. Sov gott hörrni! Bloggning sent imorgon eftersom jag hänger med Anna hem sedan träning, wiho :D Hej!

Kommentarer
Postat av: Jackeline Perez

haft en bra dag ? =) kram

2009-02-11 @ 00:35:30
URL: http://perezjackeline.blogg.se/
Postat av: Cate

Hej!!

Jag håller på och letar upp alla bloggar jag kan hitta. Jag behöver nämligen hela bloggsveriges smakråd! Vi ska snart montera upp vårt nya fina kök och jag vet inte om vi ska behålla det grönt eller måla det blått. Vad tycker du?

Bilder finns på min blogg!!

Kramis!!

2009-02-11 @ 04:24:25
URL: http://catessecret.blogspot.com
Postat av: Jackeline Perez

hoppas du får en fin dag =) kram!

2009-02-11 @ 12:13:42
URL: http://perezjackeline.blogg.se/
Postat av: Malin b

lycka till med pluggandet vännen. vi får ses snart igen. saknar ju dig min bästis, tihi :)

2009-02-11 @ 18:17:30
URL: http://emmaed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0