19/7- i don't know who i am without you

Godmorgon på er!

Var på Harry Potter igår med Malin :) Eftersom bussarna går så dåligt så var vi inne i stan runt halv 7 och bion började inte förrens vid nio.. Men vi satte oss på McDonalds en stund innan vi gick och köpte godis. Sedan skulle vi in på bion. Började ju inte bra. Vi trängde oss igenom en rad som vi trodde vi skulle sitta på. När vi stod ungefär längst bort i raden så skulle vi inte det, haha. Men vi hittade våra platser och filmen var grymt bra. Riktigt rolig också!

Vi tog tolvbussen hem och jag somnade vid ett - halv 2. Imorse ringde klockan vid fem.. Så gick upp och kom sedan lite sent till jobbet då jag... nej jag vet inte vad jag gjorde egentligen. Inget vettigt dirket. Haha. Jobbade även idag med en tjej som heter kornelia och det gick bra! Det är mycket roligare att jobba med någon än ensam. Dessa 3 dagar då jag jobbat på morgonen har jag sovit riktigt dåligt, ungefär 2-4 timmar per natt. Så imorgon (är ledig) ska jag ta en låång sovmorgon, det ska inte bli lite gött alltså. Ha det fint!


Kommentarer
Postat av: Marielle

Jag är just nu med i en tävling hos Lantmännen, där man ska göra en egen maträtt och vinna mat. Vill ni hjälpa mig, genom att rösta på min maträtt? Klicka här: http://lantmannen.se/smakleken/chickenfilletburger



Snälla, hjälp mig att vinna!!! Jag behöver verkligen vinnarpriset. Kram

2009-07-19 @ 13:12:08
URL: http://marielle.missworld.se
Postat av: emma

hoppas du har en fin söndag (:

2009-07-19 @ 18:53:57
URL: http://metrobloggen.se/Obscene
Postat av: Lisa

skönt med sovmorgon imorgon! :) Och jag måste se HP, alla säger att den är superbra och du verkar ju hålla med :)

2009-07-19 @ 22:31:58
URL: http://boredandbeautiful.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0