25/2- London

Hejsan!

Sitter i London nu pa hotellet. Flygresan gick bra och vi har precis kakat pa en grekisk restaurang! Vi vantar nu pa att fa vart rum och sedan ska vi bara lagga in vaskorna innan vi formodligen aker och shoppar. Hors nar vi hors :)

23/2- Tisdag

Hejsan!

Vaknade vid halv 11 idag och gick ner för att käka frukost. Sen dess har jag bara suttit vid datorn, hjälpt Adam med hans Ipod, lyckades lägga in över 600 låtar, så nu får han vara nöjd. Resten av dagen ska jag bara fixa klart mammas födelsedagspresent. Sen ikväll är det tjejkväll hemma hos Tilda med tjejerna i klassen som gäller, nicee :)


22/2- Everything happens for a reason

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when their right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together." 
       
                                                                                                                  — Marilyn Monroe

22/2- MY BFF

Hallå!

Idag har jag varit med min gode vän Malin Andersson. Vi har kollat på ett väldigt konstigt program på tv "Om du hoppar från ett höghus, kommer jag inte hindra dig". Och sedan har vi bakat scones som blev goda, även fast jag inte kände speciellt mycket smak eftersom jag fortfarande är riktigt förkyld. Sedan har vi skrattat en heeeeeeel del, love u.

Resten av dagen ska jag fortsätta med Mammas födelsedagspresent, känns som om jag aldrig blir klar med den. 


                                                   Tog även ett kort på oss idag!


21/2- R.I.P nilla


21/2- If you fall hard, I fall harder

Grymt att jag har gått och blivit sjuk på lovet. Så blir att jag bara ligger här hemma och kollar film och käkar... Bara jag är frisk tills på torsdag!! Men det är nog lugnt. Nu ska jag ner och äta min andra frukost! Hejhej

Ha det så bra Lovisa! :))
(önskar:)



20/2- DAMN




20/2- Ungodly hour

H e j

Händer lite saker nu, så har varken tid eller ork till att blogga. Men för er som har missat det kan jag berätta att det är lov! Ska bara ta det lugnt och träffa kompisar, men på torsdag blir det London som sagt. Ska shopppppa. Mådde inte så bra igår, ont i halsen och förkyld. Men söta Mary hängde med en runda ut med hundarna, var mysigt! :)

Idag mår jag lite bättre, är bara så sjukt yr. Allt snurrar hela tiden och jag har ingen balans när jag ställer mig upp. Vet inte vad det kan vara, men det försvinner väl! :) Idag ska jag träffa Malin och ikväll måste jag gå på invigningen i arenahallen... Läraren i skolan frågade om vi tjejer och några killar kunde hjälpa till och stå och kicka på invigningen. 
    
                                       You make me smile, please stay for a while


16/2- Only you

Heyyy

Hade en väldigt bra alla hjärtans dag i söndags. Även fast jag tycker att sånna dagar är riktigt överskattade var min i alle fall lyckad. Var ute och sprang igår med laget, joooobbigaste på länge. Men skönt nu efteråt! Mamma skulle köra oss hem, men hennes bil hade blivit påbackad när hon hade parkerat vid TK. Så polisen var också inblandad då lastbilschaffisen som gjort det nekade.

Idag gick vi bara i skolan till lunch för resten av lektionerna var inställda. Drog sedan in till stan och shoppade, hittade lite i alle fall! Efter skolan åkte jag hem och pluggade innan jag gick hem till Malin. Ramlade på vägen och la mig på ryggen, haha. Jag och Malin fixade lite saker och flabbade som vanligt. Spanade även in hennes nya hår lite extra, sjukt snyggt är det :) ♥

Nuuuuuu: käka godis






lite pics från florida!


14/2- ♥


glad alla ♥ dag mina vänner


14/2- Alla ♥ dag

Godmorgon!

Tänkte att det var dags för lite uppdatering. Hela veckan har bara gått ut på att träna kan man säga. I torsdags åkte jag och Mary till Eurostop och käkade på Mc Donalds och sedan shopping! Fick med mig ringar och massor med armband. Sedan köpte vi lite fika och åkte vidare till träningen.

I fredags fyllde Adam år, så vi gick upp tidigt och firade honom. Var riktigt nära på att hoppa över skolan för jag var verkligen helt slut. Men drog mig dit och som tur var så gick vi bara till 2. Efter skolan åkte jag och några killar i klassen och käkade kinabuffé, så sjukt gott men blir alltid så äckligt mätt. Efter det åkte jag hem och hjälpte Adam med sin ipod som han fått. När jag äntligen hade fixat programet på datorn som man var tvungen att göra + att jag hade fixat alla låtar och skulle bara föra över låtarna. Vad händer då? Jo, datorn stängs av. Men det gick att fixa.

Malin kom sedan också och vi hade väldigt roligt, som vanligt, haha. Igår (lördags) åkte jag med Mary och kollade inomhus fotboll. På kvällen sen kom lite gäster för att fira Adis och sen tog jag bussen in till stan för att träffa Obi och Victor. Vi drog hem till Victor och satt vid datorn och snackade och sånt, nicenice!

Idag är det alla hjärtans dag, och vi får se vad som händer..

bilder från förra helgen










8/2- Helgen

Hey!

Har varit på läger hela helgen med Hallandslaget. Var väl inte så jätte pepp på det, men det var roligare än jag trodde! Hotellet vi bodde på var riktigt fint, och vi bodde precis jämte gågatan med massor med affärer. Så lite shopping blev det också. Hittade en kjol och en t-shirt, kommer kanske bilder på det. Spelade i fredags mot Göteborg och vi vann, men förlorade tyvärr i söndags vilket betyder att vi åkte ut. Så nu är det inte något Hallandslag på väldigt länge.

Här är några bilder:

Tilda i hotellrummet


hahahah, så skön!

jag försökte göra likadant :/











Funkar visst inte att lägga in mer bilder nu? Min dator är helt konstig, kommer kanske fler imorgon.

Lycka till imorgon Jenny, för er som inte vet så ska hon operera knäet! ♥


5/2- Adios

Pappa kommer om någon timme och sedan åker vi och köper godis innan kör han mig till Eurostop där bussen går mot Växjö... Ska sitta i 2 h och åka buss. Men men! Ska fixa lite ny musik i mobilen så blir det nog bra :)

                                                                   Är hemma på söndag. Hejhej
                                


4/2- Maybe I'm amazed

Heyysan

Idag var det sista skoldagen för mig eftersom det bär av till Växjö imorgon! Igår var det träning som gällde på Nautilus med laget. Efter det svängde jag, Mariette och Lollo inom Max och satt där till 11- halv 12 på kvällen innan vi kände att det var dags att dra hemåt, haha.

Idag efter skolan drog jag in till stan med Malino och Malin hängde även med en snabbis innan hennes pass på TK började. Gick och käkade på det nya mackstället, Sandy's eller vad det nu heter? Heeelt okej. Däremot fanns det nästan inga bord att sitta vid? Efter det gick vi runt lite i affärerna men hittade ingenting.

Ikväll ska jag bara paaacka, kameran är med över helgen!


klippte om issa's hår idag igen!

även jenny's!

sötnosen Lovisa på Max!





love u girls

2/2- Februari

Hejsan!

Vet att jag blivit sämst på att blogga. Men hinner inte riktigt med det längre xd Hela helgen ska jag vara iväg i Växjö och bo på hotell med Hallandslaget, vilket gör att jag missar My's 18 års fest :( Men får väl hoppas jag får det roligt.

Tog halv 4 bussen hem från skolan idag, och var hemma vid 5!!! Alltså 1,5 timme senare. Fick sitta på Haverdals bro i 40 minuter och vänta på bussen, så när jag kom hem var jag riktigt frusen. La mig i badet i en halvtimme och sedan satte jag mig här. Ikväll hade jag tänkt sätta på någon film, kaaanske Notting Hill? ;)

some pics från några dagar bakåt:

Träffade Malino i helgen!



feting kinder! (kolla också hur alla killar sitter med händerna vid munnen? xd)


mattelektion


Sen blev det inte lika roligt att ta kort på oss, så vi bestämde oss för att klippa av issa's hår!
Före:                                              Efter:


RSS 2.0