31/12- året som gått

Ja, tänkte lägga in lite bilder från året som gått, däremot har jag bara kort från i maj, så börjar där xd Tryck förresten på bilderna så blir det större :)

MAJ:
  
Jahopp, första doppet med kusinvitamin hos farmor, dock iskallt!!! Konfimerades även (: Och ser ut som en mega tönt på varenda bild!

JUNI:
   
Spanien! Hur bra som helst! Däremot satsade jag på att bli riktigt brun första dagen, så struntade i solkräm och brände mig och fick brännblåsor + har nog aldrig sett någon rödare människa än vad jag var dem dagarna. Sedan kunde jag inte heller sova eftersom om jag låg på rygg brände det riktigt mycket och om jag låg på mage gjorde det också hur ont som helst, så som sagt, man lär sig av sina misstag. :))

JULI:
     
Lätt årets bästa månad! Först Tosselilla i Skåne och sedan fyllde även Filip år. Och höjdpunkten på året var Danacup :))

AUGUSI:
  
Har nästan inga bilder därifrån, var b.l.a hos farmor och sedan började skolan.

SEPTEMBER:

Moppekurs b.l.a har jag för mig (:

OKTOBER:

Avslutning med fotbollen :]

NOVEMBER:

Min födelsedag

DECEMBER:

Julafton (:

Hade lite bråttom på slutet, men Gott Nytt år =)

30/12

Hey!

Lillebror kom och räddade min kväll igår- han är bäst ♥ Blev lite guitar hero och han sjöng singstar, men jag skippade det pga min hals, visst den är typ bra nu men vill inte att den ska bli dålig igen xd Kollade även Manchester som sagt, och jag måste säga att jag tycker dem spelade kasst, förlåt manchester fán, men det är sant. Och Ronaldo tycker jag inte heller gjorde något vidare ifrån sig. Men Park och han som gjorde målet var bra xd

Idag tänkte jag dra in till stan om jag orkar för att kolla om jag hittar något till nyår, är alltid ute i bra tid :)) Men har ju varit sjuk så det får bli såhär, det blir nog bara firande hos farmor så det är lungt.

Åh, hade en så härlig dröm inatt, handlade om sommaren. Jag var sjuk (xd) så satt och kollade på när mitt lag spelade fotboll (ja egentligen var det innebandy men vi säger fotboll) på A-planen på tranevall, och det var såhär jätte varmt. Saknar verkligen sommaren och Dana :,(


Nu blir det frulle och dusch. Hejhej

LIIINNA LYSSNA HÄR:
Ringde till dem och dem sa att det hade blivit så många så dem skulle typ sätta sig i januari och gå igenom alla mejl och sånt OCH senaste datumet hade varit den 15:onde, vet du vilket datum vi gjorde det? Den 15:one :D Så vi får förmodligen hem dem, annars mejlar dem ;) Höhö, tror bara Lina fattar detta om ens hon gör det ;D


29/12- fettsugning och godis

Häej.

Satt och kollade vänner en stund innan men kollade sedan på världens fetaste barn och vräkte i mig godis, dock blev jag inte speciellt sugen på det godiset under fettsugningen. Alltså det är verkligen synd om dem, att väga 190 kg typ när man är 15. Ja, jag är väldigt uttråkad som man kanske hör..... Vet inte vad jag ska göra och orkar inte ens kolla på godiset.

Kollar lite på Manchester vs. Middlesbrough också men eftersom inte Torres spelar i något av lagen är det inte något vidare, hehe. Hoppas att han kommer tillbaka snart...

Nu ska jag väl försöka leva mig in i matchen lite mer... :)


29/12- vill bli frisk

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, jävla huvud, som jag skrev i förra inlägget ska vi till Lovisa och dem ikväll, men mitt huvud tillåter inte mig. Idag har det varit en sån dag där ena minuten har jag mått prima och andra inte kunnat röra mig, höhö, okej lite överdrivt. Men nu har jag ont i huvudet igen så kan inte följa med :(((( Vad ska jag göra nu då? Åhh, och Prison Break avsnitten har jag sett klart ju. Får väl se om det kommer någon bra film på tv, Filip sa att Manchester spelade så kanske kollar på dem.

Ringde hårfrissan innan idag för att beställa klipp och sling tid. Men nahepp, hon hade inte tid förrens dagen vi började skolan och den dagen kunde jag inte. Så hon skulle ringa om någon ringde om återbud. Har i alle fall tänkt slinga håret något liknande:


Sedan ska jag bara klippa topparna lite, tråkigt jag vet, men vill ha längre hår så det får bli så! :))

29/12

Godmorgon!

Ledsen för riktigt dålig uppdatering, men har inte mycket att skriva om, allt jag gör är att knarka Prison Break och panodil.
Jag blir galen, nu är jag nämligen klar med alla avsnitt på Prison Break och har inga mer.. Och detta kommer låta knäppt, men jag är helt inne i deras värld. Alltså så fort jag gör något måste jag ha en plan B. Och sedan om jag pratar med någon tänker jag hela tiden på att någon kan lyssna av det. Och tänker att jag måste liksom vara steget före, haha, vem? Så kanske det är en bra att ta en paus från den underbara serien?

Men nu ska jag nog ge mig på min vännerbox jag fick i julklapp och endast sett 2-3 avsnitt. Dem är också sjukt bra!
Såg förresten att H&M:s vårkläder hade kommit in, och tittade bara lite snabbt, men det jag såg var snyggt. Hittade ett par öronhängen som ska bli mina :)

Förövrigt är mitt huvud sådär, fortfarande förkyld, halsen bättre och magen bättre! Och jag vill ju inte vara sjuk på nyår.

Ikväll skulle vi till Lovisa och dem och äta, buhu, vill bli friisk. Men känner mig bättre än igår så hoppas att jag kan följa med :)

Nu ska jag ner och kolla om mina färgade linser har kommit än, ni vet dem där man kunde få utan styrka gratis om man länkade till deras hemsida. Börjar faktiskt undra om vi blivit lurade? Hehe.

Här har ni en underbar låt! James Morrison ft Nelly Furtado- Broken Strings



Have a nice daaaaay (:

28/12

Godmorgon, orkar inte skriva något, har jätte ont i huvudet. Skriver kanske senare om det har blivit bättre.

27(28)/12

Kan inte somna, klockan är ett.. Eftersom jag sov så länge idag kommer jag heller inte somna förrens om några timmar, brukar alltid bli så för mig på loven. Svårast är bara sedan att vända tillbaka dygnet :(( Usch, vill verkligen inte börja skolan. Trivs bäst med att vara uppe sent och sova länge.

Och nu ska vi ju ha alla nationellaprov och sånt i skolan :( Något jag verkligen inte ser fram emot.

Nu har jag i alle fall kollat klart hela säsong 3 av Prison Break, jag måste verkligen så 4:an. . Det är verkligen riktigt spännande. :) Nej, nu ska jag gå ner och ta en panodil och borsta tänderna, sov gott! (:

27/12- sick

Blä, hatar att vara sjuuuk :( Vill bara vara frisk ! Men tack i alle fall för att prison break finns. Är snart klar med säsong  3 och har legat verkligen hela dagen i sängen och kollat, nu måste jag fortsätta, har blivit beroende. hejhej

27/12-försvunna paketet borta igen

Hallooo

Igår var jag ju med Malin i stan och shoppade. Eller vi hittade ingenting, men hade det prima ändå :)

Nu var det ju det här med paketet som jag skulle hämta eftersom vi hade glömt det i en annan affär för ca: 4 dagar sedan. Alltså det måste bära med sig otur, jag gick och hämtade det i affären men sedan när jag och Malin var på väg mot bussarna och skulle åka hem så kom jag på att jag inte hade paketet. Så vi sprang runt i dem 4 sista affärerna vi hade varit i och klockan var ungefär 14.43 och bussen gick 14.45. Men vi sprang upp på Jepson och vad står inte där, jo kassen. Och sedan fick vi skynda oss rejält till bussen som vi konstigt nog hinner med... :)) Ja, det var denna lilla historien. 
 
När vi kom hem följde Malin med mig hem och vi spelade lite Gutiar Hero och sjöng singstar abba :)) Och självklart kollade vi Liverpool- Bolton. Som dem ägde Bolton, 3-0 blev det. Även fast inte Torres spelade blev vi nöjda med att se honom på läktaren med sin fina vita mössa och vita jacka :')

Malin stack i alle fall hem sedan och jag kom efter en stund till henne med mina grejer och sov där. På kvällen kollade vi på Prison Break, som för övrigt börjar toppa min lista, om man inte sett det programet så är det ett måste!

Redan när vi låg och kollade på PB kände jag hur min näsa började bli täppt och hade ont i halsen. Jag och Malin gick upp 07.30 eftersom vi har cup idag i Varberg. Men jag kände mig fortfarande dålig i morse så jag fick skippa den :(( Har nu feber, ont i halsen och är förkyld. Åh, hatar att vara sjuk! Börjar även få ont i magen och vill verkligen inte få vinterkräksjukan. Har haft den en gång och det räcker!

Men men, Wentworth Miller som spelar i Prison Break får väl hjäpla mig genom dagen,  :)


Nu ska jag gå ner och hämta något gott sedan ska jag lägga mig i min säng och kolla Prison Break, det är inte heller speciellt dåligt i och för sig :))

26/12- försvunna paketet hittat

Heyysan.

Gick upp nio idag (stolt) hehe... Jag och Malin ska nämligen ut och fightas med alla andra som ska handla på rean. Ska bli kul.

Jag ska även hämta ett av min storebrors paket som vi märkte på julafton inte var där. Det var från mig och Adam så det var rätt tråkigt att det var försvunnet, men mamma ringde idag in till alla affärer som vi hade varit i efter vi köpt den,  och där i en av affärerna var den! Så det ska jag gå och hämta.

Nu ska jag gå ner och föna mitt hår sedan käka, ha en bra fredag!!!

25/12

skulle önskat mig han här i julklapp kom jag på nu, höhö, även fast han är typ 40.


Nu ska jag lägga mig i ett skummbad och bara njuta. Sedan blir det sängen för min del och ska kolla på min nya tv som vi monterat upp idag, älskar den. Imorgon blir det stan med Malin! Sov gott!

25/12

Här kommer lite bilder från julen:

     


Jag vet att jag hat tjatat om det, men ni som också var o.c nördar förstår nog :) haha, men satt nu och kollade på ännu fler klipp med dem och blir bara mer och mer deppig av att programet inte kommer tillbaka., har även suttit och kollat på dem säsongerna vi har...... åh, nu ska jag gå ner och tröstäta.


25/12

Godmorgon(middag) xd

Igår hade jag en riktigt bra julafton med massor av god mat :) Vi spelade en del spel också och kollade på Päron till farsa firar jul. Alltså jag älskar dem filmerna! 

Sedan på kvällen fick vi äntligen öppna paketen och fick få b.la en tv ♥ , en sån här ställning till tv:en, eller vad man ska säga. Så det sitter fast på väggen xd, singstar abba, pengar, vännerdvdbox, morgonrock, mascara, m.m ((:

Fast nu såhär efter så tycker jag det är rätt skönt att ha julen "avklarad". För bland allt detta roligt som händer så känner man sig rätt slutkörd efter allt stress och letande efter julkapparna..
Men jag har i alle fall haft jätte bra jul, hoppas att ni också har haft det! Idag ska jag inte göra något förutom att slappa och äta, hehe..


24/12- julafton

Godmorgon, godmorgon!!! :D

Idag är det äntligen julafton :) Steg upp för ett tag sedan och firade pappa som även fyller år idag! Vi åt sedan en jätte god frukost och ska strax gå till kyrkogården och tända ett ljus på farfars grav ♥ sedan går vi till han som vi hur ut ett hus till för att ge honom en liten present.

Nu ropar dem att vi ska gå, ha en toppen bra julafton!


23/12

Åh, har nog sett det där O.C klippet jag la in igår minst 20 gånger. Och det är lika sorgligt varje gång. Låter kanske lite töntigt, men gud vad jag saknar det! Vid 4.45 på klippet (när det gått så lång tid xd) så rinner tårarna varje gång, hehe...

Har gjort julgodis för en stund sedan och sitter nu och kollar på Päron till Farsa, haha. Det är den "filmen" där dem åker till Las Vegas. Riktigt rolig! :))


kom på att jag lovade lägga ut bilder på tilda och martine för någon vecka sedan från Sune dagen, här kommer dem (:
  


Vet inte riktigt vad jag ville berätta med detta inlägg, haha men men. God Jul så länge!


23/12

Hejsan!

Kom hem från stan för ett tag sedan och är jätte trött. Alltid när jag går i stan blir jag helt död efteråt. Men jag hittade inget i alle fall. Endast ett par skor som jag vill köpa, fast bör nog ligga lågt med att handla eftersom knappt har några pengar kvar. Träffade även Lovisa en stund inne i stan :)

Ikväll blir det julbak och bingolotto (hahaha) för hela slanten. Okej, detta är rätt pinsamt att erkänna, men jag har enda sen jag var mini älskat att spela bingolotto. Speciellt när den där bensingrejen med färgerna och det fanns, hahaha.
I alle fall, tänkte göra knäck och kola, och kanske lussekatter? Hmm, får se vad det blir!

Om ett tag skulle också Malin.J komma hit för att lämna meine julklapp, undrar vad det kan vara :)

Nej, nu tror jag att jag ska dra mig neråt och sätta igång att koka kola, haha. God jul så länge =)

23/12

Godmorgon!

Usch hade verkligen världens hemskaske mardröm. Fast det låter aldrig hemsk när man berättar det :P Men jag och några kompisar var i alle fall i stan och gick utanför H&M på väg mot bussen. Då plötsligt kommer det ca 7 män men några svarta mössor springande mot oss. Så jag skriker att vi ska in på H&M, haha, och då kommer dem in där och alla har panik i affären. Och så säger dem till alla att lägga sig ner. Mer kommer jag inte ihåg. Och det låter inte alls äckligt, men fy farao vad rädd jag var xd

I alle fall, kom upp i någorlunda tid och har fixat mig och käkat och sånt, tänkte åka in till stan idag igen.. Är i och för sig klar med alla julklappar redan, men alltid kul att gå runt och kolla och se om jag hittar något!

Och imorgon är det julafton? Herregud, går inte att fatta. Och ingen snö ser jag heller :( Men men, jag har överlevt andra år utan snö så gör väl det detta året med..  Ni får ha en bra dag :)

22(23)/12

Satt och kollade runt lite på youtube (som jag brukar när jag inte har något att göra xd) och kom då in på det här. Alltså O.C tar lätt ledningen på bästa program  när jag ser detta! Kom ihåg hur jag varje onsdag längtade efter att se det nya avsnittet!
Och detta klippet, herre gud vad jag lipade, gör det nästan när jag ser det nu, hehe... Om det är något program jag saknar så är det verkligen O.C. Efter Marissa hade dött blev det bara sämre och sämre, attans att det inte kommer tillbaka!


:,(

22/12

Gäsp, helt död. Kom hem för 10 minuter sedan från stan. Som sagt var jag och lillebror på bio,  haha, och faktiskt var den bra.. :) Efter bion stannade jag kvar i stan runt en timme och hittade en kofta på vero moda. Och jag vet faktiskt inte riktigt vilken färg det är, haha. Tror det är marinblå. Men andra sekunden är jag säker på att den är svart.. Jaja, kolla bilderna och avgör själva :) (fast på bilderna ser den mycket mörkare ut)
 

Ikväll ska jag inte göra något speciellt, kanske se om det går någon bra film på tv. Får väl zappa runt lite.. Sedan måste jag nog börja slå in julklapparna som jag inte har gjort än. Jag kan verkligen inte förstå att julafton är i övermorgon? Idag kändes det som vår. Får väl hoppas att det börjar snöa imorgon, inte för jag tror det men man kan ju alltid hoppas :)
Nej, nu ska jag gå ner och ta något att äta sedan blir det nog tv:en för min del. Ha en bra kväll!

22/12

Godmorgon vänner.

Steg upp för en stund sedan och har precis käkat och Filip hade fått sin skolkatalog i fredags, så den har jag suttit helt nedgrävd i.
Jahopp, vad ska jag göra idag? Tror att mamma skulle in till stan så ska nog åka med och handla dem sista julklapparna. Har 3 kvar tror jag, sedan måste jag nog handla ett par jeans, hmm..

Adam ville gå på bio, så det blev Lasse Majas dektektiv byrå eller vad dem heter, haha. Var faktiskt ett tag sedan jag var på bio, så det ska bli kul!

Jordin Sparks- One step at a time<3

21/12- home

Äntligen hemma från Skåne och sitter nu och kollar på Liverpool- Arsenal. Just nu står det 1-1 men är säker på att Liverpool snart gör mål.. Har även ätit Kina mat precis, herre jisses vad mätt jag är. Alltid när man äter det (eller i alle fall jag) blir man så proppmätt.

Min mormors hund har följt med hit och vi ska passa honom till den 4 januari har jag för mig. Så nu har vi 3 st små hundar som springer runt här.

Lite bilder från helgen:

   


20/12


Har ni läst artikeln? Dem döpte sin son till Adolf Hitler.
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1406517/3-aringen-heter-adolf-hitler

Fick även lite julklappar idag (som jag berättade i förra inlägget firar vi lite tidig jul och fick öppna de julklappar av mormor/morbror och en till). Och är verkligen jätte nöjd. Fick en film, uggs (♥), fotbollsskor, vantar, mössa, glas och lite sånt. Kommer pics imorgon :))

20/12

Hejsan!
blir rätt dålig uppdattering här i Skåne eftersom det inte händer så mycket :)

Gick upp vid elva tiden och käkade lite frukost. Efter det spelade vi lite kort och poker. Min morbror och pappa som hade varit i London kom sedan hit och vi ska strax käka.

Ikväll ska vi fira lite tidig jul här eftersom min mormor sedan reser bort, och får då öppna några julklappar :) Har mina misstankar ;)

Nej, nu ska jag nog lägga mig och kolla lite tv och sedan äter vi nog. Ha en bra lördag!

19/12

Jahopp, skriver ett litet inlägg innan jag drar mig till kos!

Idag i Skåne har vi inte gjort så mycket än, mesta dels spelat kort. Och som sagt, varje gång vinner jag (höhö)! Sedan har vi käkat och lite sånt, mys. Nu tänkte jag lägga mig och kolla fall mormor har någon bra film, får se. Och imorgon ska jag verkligen sova ut, gud vad skönt!

Haha, förresten satt och kollade lite på youtube!
'

19/12- loooooooooooooooooov

Äntligen framme i Skåne, med det gick rätt snabbt eftersom jag sov ungefär halva vägen :)

Idag var det skolavslutning och jag kom till skola i vanlig tid. Då gick vi dirket in i gympasalen och rektorn snackade lite och någon sjöng solo, shit vad bra hon är! Satt typ och rös hela tiden.

Sedan gick vi in i klassrummet och fick saft och pepparkaka som vanligt, och även betygen. Visste rätt många av dem, men jag är nöjd! Efter det fick man sticka hem. När jag kom hem packade jag lite snabbt och sedan åkte vi hit till Skåne och ska vara här över helgen.

Har precis spelat lite poker och vann såklart, och nu har jag hamnat här. Tror att det är mat strax!


19/12

Hej, måste sticka på dirketen till Skåne. Men tar med mig datorn och skriver när jag kommer dit! Hejsålänge!


18/12- Gekås och idoler

Gissa vilka jag träffade på Gekås?

 Jo, Kevin, Alice och Robin.B :D När jag var där nere så såg jag plötsligt Robin och blev jätte chockad, och efter kom Alice! Sedan vände jag mig om och lite längre bort stod Kevin, haha. Efter det var jag nöjd, så jag hittade inget förutom en julklapp till mormor!

Så jag fick lite bilder på alla tre och här kommer några: :)

(kan ta en liten stund innan det går att trycka på dem)
  

Så nu är jag helt överlycklig, haha!

18/12

Hej, har jätte bråttom, ska åka till Gekås och mamma ropar där nere... kommer säkert att vara miljontals med människor eftersom Kevin, Alice (idol) och Jill Jonsson tror jag skulle vara där.

Skolan var riktigt onödig idag, gjorde verkligen ingenting förutom hade rast typ, och städade. Sedan kollade vi på när eleverna mötte lärarna. Och det var även Sune dagen idag. Det betyder att man får klä ut sig till vad man vill och sedan får man rösta och se vem som vinner. Och Tilda och Martine var lätt bäst, kommer bilder ikväll när jag hinner lägga in dem på datorn. Nej nu måste jag springa, berättar mer sen. Hejhej (:

17/12

Hejsan!

Skolan idag var riktigt bra faktiskt. Hade först musik sedan svenska, och jag fick VG i musik :D Efter dem två lektionerna käkade vi och sedan tog vi bussen för att se någon teater. Alla sa att dem hade tyckt den var jätte kass, men jag gillade faktiskt den :)) Handlade om mobbning och så..

Efter teatern stack jag, Tilda och Anna in till stan för att handla julklappar. Och så himla skönt, är klar med allt. Förutom pappa, mormor och min storebror. Men jag vet redan vad jag ska köpa till dem så det skulle förmodligen jag och mamma fixa imorgon.
Vi hade det jätte mysigt i stan och gick och åt på Hello, finns det några godare mackor? mums..
Mamma hämtade sedan mig efter hennes jobb och farmor var då hemma hos oss. Hon skulle till Stockholm imorgon och fira jul där så vi fick ge våra julklappar till henne nu. Och jag gav henne té som hon älskar. :)

 

Skriver kanske mer senare idag, :)) Ha det bra!

16/12

Hej, några bilder som jag sa att jag skulle lägga ut (:
 


Blev att jag stack ut en runda med Malin och sprang, skönt eftersom allt jag har gjort idag är att sitta vid datorn och käka glass, hmm ska nog hämta lite mer nu. Men men, imorgon ska vi gå på teater i skolan och sedan stannar jag förmodligen i stan och handlar alla julklappar. Ska i alle fall försöka få klart de flesta. Men har skrivit lite listor och sånt så det fixar nog sig :))

Sitter nu och kollar på blondinbellas andra del av tv-dagboken, haha, kollar bara på det för det är så jäkla pinsamt.
Nu ska jag slå in 2 av dem julklappar jag har köpt i alle fall, sov gott vänner!

16/12

Godmorgon (för min del)

Vaknade vid halv 7 för att åka och titta på min lillebrors lucia tåg. Han var stjärngosse och sötast av dem alla :)) ska lägga in bilder när jag hittar kameran, har ingen aning vart den tog vägen. 
I alle fall, det var tänkt att jag sedan skulle åka med bussen från skolan till min skola. Men jag var verkligen helt död och kände mig lite hängig. Så jag åkte med mamma istället hem och gick och la mig och sov till ungefär halv 12. Vi göra ändå inget i skolan, så jag missar nog inte så mycket.

Igår såg jag på det där programet blondinbella hade "gjort" och förlåt, men jag tyckte bara att det var pinsam. Hon framstår som så blåst, i alle fall när hon säger "Vem vill stå och diska när man kan shoppa och fika istället?" 
Ni vet när det är sådär pinsamt så man knappt kan kolla, som hon tjejen i idol som fick gå upp på scen till Johan? Jaja, nog tjatat om det, här kommer i alle fall ett klipp för er som vill se, eller blunda..

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.769388

Idag ska jag annars bara ta det lugnt, inte göra något. Tror att det skulle bakas lussekatter, men det är något som jag inte gillar :) Men baka går ju alltid! Hör av mig senare tror jag. 

                                                                    

15/12- Gratis färgade linser

Hejhej.
Jag har alltid viljat testa att ha bruna ögon, och jag kom in på en sida där man kan få gratis färgade linser utan styrka om man har bloggat i minst 2 månader. Det är bara att gå in på www.fargadelinser.com och trycka på rutan längst till höger där det står bloggare och läsa vad det står. Hur enkelt som helst och det kostar ingenting. :))


15/12

God dag.

Jag har panik, idag är det 9 dagar kvar till julafton, 9? Hur ska jag hinna handla alla julklappar. Har bara handlat till 2 st. Är det bara  jag som känner mig hur stressad som helst med det? Men funderar på att ta en sväng in till stan på onsdag och se om jag hittar något.

Mamma- klar
Pappa-
Pappa (fyller även år på julafton)-
Malin-
Malin-
Tilda-
Farmor-
Mormor-
Lillebruder- klar
Storebruder-
Min kusinvitamin-

9 st kvar, om inte meeeer, har säkert glömt några :( Men men, det fixar sig.

Dagen har varit bra, vi gör verkligen ingenting nu i skolan och känns typ onödigt att åka dit. Kollade film och fick sedan reda på vad jag fick för betyg i idrott, och jag fick MVG! :D Och Tyska fick jag VG, men har rätt stor risk för att sänka mig :/
Annars idag gjorde vi ingenting. Hade Svenska där vi mest satt vi datorn, kollade lite på några lappar också.

Idag ska jag inte göra så mycket, läste på blondinbellas blogg att hon skulle ha något program ikväll, tror att jag ska kolla på det faktiskt :) Sedan blire nog några avsnitt av mitt favoprogram, vänner :D

Ha det bra, kommer kanske något mer inlägg om jag har något att skriva! Hej!

14/12

YAAAAAAAA :D Guld till oss! Vann finalen i b-slutspel på straffar. Vi spelade hur bra som helst idag och måste säga att vi var verkligen värda denna vinst! Kommer some pics längst ner :)

Sov gott och imorgon är det skola igen :( Men men, har inga läxor eller prov eller något så det är lugnt. hejhej!

   

14/12

Godmorgon, kom hem från farmor för en stund sedan och sitter nu och kollar på reprisen från Idol finalen :)
Har precis bakat pepparkakor med lillebroder, kommer lite bilder längst ner (:

Sedan ska jag sticka om ungefär 2,5 timmar och spela fotboll så ska ta något att käka om en stund och sedan kolla på vänner! Ha en bra dag och kommer säkert något inlägg ikväll om hur det gick.

  

13/12

Nu ger jag upp! Detta får ni nöja er med resten av julen om jag inte får något spel och gör om allt här, hehe. Bara för att få lite extra julstämning, slänger jag in en jullåt ;) Och hoppas, hoppas att ni har sett denna filmen, annars har ni verkligen gått miste om något stort: Love actually, se den!

Sovmorgon imorgon, tack för det :))



13/12

Gud vilken dag! Känns mest som vi har väntat i kyla.

Samlades vid halv 8 på tranevall för att bege oss till Gisslaved där vi skulle spela cup. Det tog ca 1, 5 timmar så lite hann man med att sova. När vi kom dit hade vi runt en halvtimme på oss att byta om och värma upp och det var verkligen iskallt i den hallen, brr..

Men men, har för mig att vi förlorade matchen med 2-0, sedan skulle vi spela igen och då spelade vi lika :) Och den 3:e matchen vann vi med 2-0. Nu var klockan runt 13.00 och vi skulle spela nästa match om runt 2h har jag för mig? Så vi gick in och värmde oss i "klubbstugan" och körde lite kronan, ni vet den man snurrar på en enkrona. Och uppsvullna fingrar hade vi nog alla, eller?, haha.

Men nahepp, det laget hade inte kommit som vi skulle möta, så vi vann med 2-0 på wo. Och nu fick vi då vänta till 17.00 för det var då vi skulle spela den sista matchen. Väl när klockan började närma sig 17.00 så hade laget som vi skulle möta åkt hem!! Så vi hade suttit i den där jäkla kalla hallen i 4 h och bara glott, great. Men men, vann i alle fall den på wo också så vi är vidare till semifinal i b-slutspel tomorrow :)

Nu sitter jag här med 4 tröjor och raggsockar och försöker värma upp mig hemma hos farmor :) Har precis käkat och druckit lite glögg (fast jag avskyr glögg, men nöjde mig med choklad) :) Usch, jag verkligen vräkte i mig choklad innan, sen kom jag hem till farmor och då hade hon massor, haha så nu vet ni vad jag ska göra denna kväll!

Som vi satt och disskuterade i bilen, säger man något, typ Glad Lucia? nåja, jag säger det i alle fall, glad Lucia! :))


(och förrsten, bilder från idag kommer imorgon eftersom moder min inte fick med sig mobilsladden till datorn)

12/12

Grattis Kevin, det var du värd :)


Nu ska jag sova och upp tiiiiiiidigt imorgon :( Sov gott vänner!

12/12

YEES, det är helg :D Äntligen!

Har varit i stan idag efter skolan med Malin och handlat julklappar så det är därför jag inte bloggat förrens nu. Jag hittade inget direkt, förutom min lillebrors julklapp :)) Så nu är 2 avklarade, mammas och Adams. Bara runt hmm 10 kvar kanske?

Kollade på lucia tåget idag, och det var väl helt okej, resten av skolan gick rätt snabbt och några från ungdomsmottagningen var och snackade med oss.

Imorgon är det cup vid halv 8?????? Hur i hela friden ska jag komma upp runt halv 7? Det kommer verkligen aldrig att gå det här.. Och sedan ska vi till Gisslaved och i den hallen är det verkligen iskallt. + att man måste värma upp utomhus för det finns inte plats inomhus. Men hur varm blir man där ute egentligen i snön, haha men det blir säkert bra.  
Ha en bra fredag!

                                                     


11/12

hej, kommit hem från träningen för någon timme sedan och har precis ätit, ja helt ärligt talat tror jag 10 klementiner! :)) Hoppas att ni antecknar?
Nejnej, men det var bra på träningen tills vi skulle passa till varandra och då fick jag jätte ont i högra skinkan, haha. Så jag stod målvakt hela tiden. Vet inte var det är men det går nog över tills på lördag ska vi se. Då är det nämligen cup i Gisslaved. Dessvärre får jag inte sovmorgon, måste upp tidigare än vad jag brukar :(

Men nu ska jag försöka sova, kommer en dag imorgon också [: Sov gott!

11/12

Hejhej!

Ännu en dag har gått, och denna dagen har varit riktigt bra! Allt har flytit på jätte snabbt och vi har haft det jätte slappt.
Började med Matte där vi övade på gamla nationellasprov. Då fick jag reda på att jag behöll mitt VG. Sedan hade vi No egentligen, men läraren hade jätte mycket att rätta. Så vi fick sy klart våra tröjor (bild längst ner). Haha, min blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den blev väl helt okej.

Sedan har jag för mig att vi åt och efter det redovisade vi på Tyskan, men som tur gjorde jag det förra gången, så det slapp jag :))

Resten av dagen var också rätt slapp, fick reda på att jag fick MVG i fysik! Dessvärre kommer jag verkligen inte på vad vi hade om fyskis! Sen sänkte jag mig i något annat NO:ämne till G, men men!

Idag är det äntligen träning och behöver inte plugga på jätte länge nu eftersom betygen är satta, så skönt!

(tryck på den så blir den större)


Förresten, om ni läste min blogg igår la jag ju in ett klipp på true colours. Men hittade inte den som sjöng den versionen av den, hittade den nu. Lyssna gärna!

Ane Brun- True Colours

10/12

Hej, satt i minst 2 timmar och fixade på en design, men allt blev bara skit, får väl försöka på nytt någon annan dag :)

Om ni har läst min blogg innan så kanske ni vet att jag fastnar väldigt lätt i reklam låtar, här kommer en till, fast kort:

God natt :)

10/12

Jahopp, helt okej dag idag! Är äntligen klar med allt plugg i skolan (förutom en minigrej som jag fixar klart imorgon).

Anna (vår lärare, som vi fick reda på att hon är gravid idag förresten) hade skrivit omdöme om vad hon tyckte om min och Tildas lektion, och MVG- fick vi :)) Vi hade inte hunnit göra någon lektionsplanering, det är därför vi fick -. Men men, får se vad jag får nu i betyg VG eller MVG.

Sedan som jag skrev i förra inlägget så hade vi betygssnack, och då får jag VG i Svenska :)

Nej, just nu håller jag verkligen på att somna, är helt död! Men jag får skärpa till mig, ska ut och springa strax med Malin :)

Såhär ser förresten min önskelista ut:
- Tv
- Singstar Abba
- Uggs
- Parfym
- Vännerbox 4-5

Och sedan denna tröja:



                                                                          


10/12

Hejhej, sitter i skolan nu och har svenska. Men vi har betygssnack så man fick göra lite vad man ville.
Satt och kollade på ett klipp och seriöst, det är synd om hunden:

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=e9c53154-8048-4bf2-ba2a-1cde10ff8f6c&from=SVSE_WOWTV&tab=m1223556439084

.....och människan:

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=e9c53154-8048-4bf2-ba2a-1cde10ff8f6c&from=SVSE_WOWTV&tab=m1223556439084

Skriver när jag kommer hem (dvs halv 5)  :))


9/12

hejhej, snabbt inlägg. klockan är halv 12 och kom hem precis.
Förlåt för dålig uppdatering men har faktiskt en bra anledning:
Har varit iväg heeela dagen hos Anna och äntligen fick vi klart fördjupningsarbetet som vi skrev om Anne Frank, och det blev riktigt bra faktiskt ;)

I skolan var det bra, hade våran idrotts lektion jag och Tilda och det blev bra det med. Sedan gjorde vi inte så mycket annat, vi hmm.. hade spanska som vi förresten har teater uppvisning imorgon, nu ska jag börja plugga på det ja. Bra tajming! Men ska bara läsa igen den några gånger och jag brukar ändå inte kunna somna förrens vid ett tiden.

Imorgon är jag hemma runt halv 5 eftersom jag stannar kvar i skolan med några och har syslöjd, annars kommer jag aldrig att hinna klart med min tröja, sov gott hörrni, och blev visst ett riktigt rörigt inlägg men ha överseende, jag halvsover.

                                                                  

8/12

Förmodligen världens bästa program, här kommer ett klipp med bloopers ;)


8/12

Hallå..
Dagen är snart över, tack för det. Måndag med no prov och tyska redovisning är ju inte den bästa direkt.

Men provet gick faktiskt helt okej, och Tyskan gick väl som den gick, håller tummarna nu för att jag inte ska sänka mig bara! Annars idag har det varit bra, har haft svenska, so och lite sånt.

Tog moppen i regnet för en stund sen för att hämta några böcker Anna hade lagt i brevlådan, men då hade hon kommit hem så egentligen behövde jag inte dem, så det var bara att köra hem igen. :)

Nu skriker min mage av mat så ska nog gå ner och ta någon macka, måste kanske skriva en bokrecension också? Hmm, får se.... Ha det bra i alle fall [:

                                                                                       

7/12

fasen, har suttit verkligen hela dagen och bara, bara pluggat NO. Men varför fattar man ändå inte något i slutet? Kommer inte ihåg något jag har läst, hur ska jag klara detta provet? Läraren brukar inte heller dirket ha dem lättaste proven.

Sen kom jag på att jag tror vi har tyska tills imorgon, gash, teater också?

Men, jag får kämpa igenom morgon dagen och se hur det går. Känns i alle fall skönt att jag inte tänkt på direkt någon linje med jätte höga intagninspoäng. jaja, dags för att lägga mig nu tror jag så jag kommer upp imorgon, fast ett vänner avsnitt hinner jag nog med!. Sov gott


7/12

Godmorgon :]

Har träningsverk i hela kroppen och känns som om detta kommer bli en jobbig dag.. Helst av allt vill jag bara sova tills tisdag så jag har NO provet klart. Nu ska jag gå ner och käka och sedan ska jag plugga NO. :(( Ha det så bra. (Förresten, Liverpool vann igår)

klockren

7/11

Gäsp, klockan är kvart över ett och Malin gick hem för en stund sedan. Gick ner och borstade och så men blev jätte pigg igen, men nu håller mina ögonlock på att falla ihop.

Min lördag har varit riktigt bra! Började att pappa körde in mig till Kombihallen där vi spelade cup, och vi hade verkligen kunnat vinna alltihopa om vi hade haft dem spelarna som inte kunde/fick vara med :( Men men, nu blev det som det blev och vi åkte ut på målskillnad.

Efter cupen stannade jag, Malin och Lovisa inne i stan och gick och kollade lite i affärer och käkade och såg även några indiander som stod och spelade, haha, och en flörtade för fullt med Lovisa och log jätte mycket mot henne och vinkade åt henne. Haha, det var ett tag sedan jag skrattade så mycket!

Lovisa var tvungen att sticka hem sedan eftersom hennes pappa fyllde år men jag och Malin stannade i stan och gick även till Kombihallen igen och kollade när några från Harplinge spelade, tyvärr förlorade dem. Sedan åkte vi till Malins morfar och väntade tills bussen skulle gå hem. Vi hamnade sedan hemma hos mig, och det var roligt :)

Nej, nu ska jag sova och ser verkligen inte fram emot imorgon, ska bara plugga NO. :( Sleep well..

5/12

YEEEESS.

Precis som jag ville, Robin.B åkte och Alice och Kevin i final :)) Vem ska man rösta på nästa vecka då? Kanske som en i min förra klass, hon kunde inte bestäma vem av dem 2 i finalen hon skulle rösta på så hon röstade en gång på båda, förlåt men är inte det pinsamt dumt?



Men, men, har laddat upp ikväll inför imorgon med godis och musik, låter bra va? Nu ska jag lägga mig och kolla klart min vännerbox som jag har lite kvar på, det programet är verkligen bäst,  och sedan imorgon blir det sovmorgon och sedan fussball. Stannar kanske kvar i stan sen? Får se, sov gott!


5/12

Joshua Radin - Everything'll Be Alright (Will's Lullaby)
Den enda låten som spelas i Anni Nilssons rum, ja jo det stämmer nog!


5/12

Jahopp, ännu en dag har gått och äntligen är det helg :) 

Skolan var bra, började med syslöjd som brukar vara riktigt tråkigt men det var väl helt okej.
 
Sen hade vi idrott och snackade om betygen. Och hon sa att jag hade VG eftersom hon hade tagit sen förra årets ledarskap. För jag hade inte haft någon lektion ännu, för hon hade bestämt att jag skulle få det efter jullovet. Men är det inte lite orättvist att vissa ska få chansen att höja sig bara för att hon har bestämt att dem hinner ha en lektion innan lovet. Men men, sånt är livet. Hon skulle kolla om jag och Tilda fick ha det innan lovet om det gick, hoppas på det :))

Idag måste jag plugga, måste verkligen det, rolig fredagskväll va? Nej men vi har ett jätte stort NO-prov på måndag och kan inte mycket alls. Och hinner inte imorgon för då har jag cup, kom gärna och kolla i Komibhallen vid kvart i tolv!

Nu kollar jag på One Tree Hill, det programet är helt sjukt bra, speciellt att Chad Michael Murray är med där! Ha en bra fredag!



                                                                          

4/12

GLÖMDE BERÄTTA DET VIKTIGASTE IDAG :D röntgen bilderna eller vad det var på huvudet  visade inget, yesyes!

Träningen var väl helt okej.Tycker väl inte det ska bli jätte kul på cupen eftersom laguttagningen tycket jag var urkass! men vi får väl göra det bästa av det.  Åh, jag som hade sett fram emot den så mycket, men men..

Skola imorgon (FREEDAAAG) så jag får väl krypa ner i min säng, ska bli skönt! Imorgon har vi mattediagnos..
. Sov gott!

4/12

hejhej, full rulle idag och det är anledningen till varför jag inte bloggar förrens nu..

Skolan var bara bra men hade ingen aning om att vi har diagnos imorgon så jag fick räkna som en galen på matten eftersom jag bara var på tal 13 och man skulle till 52, men faktikst så klarade jag det ;D

Annars i skolan hade vi bakprov, man skulle baka något med jäst i. Och jag som verkligen hatar lussekatter gjorde då kanelbullar och det gick väl bra. Våran lärare gick jämte och antecknade och sånt.

Sen hände inte så mycket, fick reda på att jag förmodligen kommer på VG i Svenska.

Anna följde sedan med mig hem och vi gjorde vårat fördjupningsarbete i SO:n, Anne Frank. Eller det var tänkt att bli klart men nix pix, vi hade inte riktigt orken till att göra klart allt. Så ska höra om vi kan skicka in det på tisdag kväll.. Men en rätt läskig grej hände när vi var ute och gick med hundarna i skogen. Så plötsligt såg vi någon komma cyklande(?) tror vi med ett ljuse (det var mörkt) och sedan satte den sig ner och bara satt där. Den hade något vitt på sig men vi såg nästan ingenting :P Lite läskigt faktiskt.

Nu måste jag gå ner och packa väskan eftersom det är träning och vi ska dra om runt 15 minuter, ha det bra!!

                                                                                 

3/12

guten tag.

Nu får jag verkligen panik, vi har så mycket i skolan så det är helt sjukt! Idag ska här bara pluggas :(
Men men, annars i skolan idag var det väl helt okej. Hade musik där vi skulle ha gjort en låt. Då spelade jag upp So Stay som jag och Elin gjorde när jag gick i femman.
Sen hade vi Svenska, och vår film gick inte att klippa ihop så vi fick spela upp den som den var också. Och det var riktigt pinsamt! Speciellt fotograferingen när jag ser ut som en robot (vi hade gjort Top Model).

Idag ska jag som jag skrev innan bara plugga och har bestämt mig att jag ska hinna klar med hälften av NO:provet + skriva över dialogen på Spanska på datorn.. Som ni hör har jag ingen tid till att sitta här och skriva mer.
Förresten, ska kolla Bonde söker fru också, får se  vad han Magnus hittar på för dumt den här gången?
Och sedan såklar Grey's Anatomy. :))

Ha det bra, och hoppas inte ni har lika mycket som jag att plugga :(

                                                                           


2/12

Ja, allt jag gjorde idag var att plugga. Och blev klar med NO:n, skönt. Eller NO-uppsattsen, sen har vi ju prov på måndag också :/ Nu kollar jag på Desperate Housewives, finns det något bättre program?

Nästa vecka:

måndag- NO- prov 
                  NO- inlämning
Tisdag- Spanska redovisning teater
               So-inlämning fördjupningsarbetet
Onsdag-

Torsdag- Tyska redovisning teater.

Ser inte fram emot nästa vecka :/

2/12

Hej

spelade ju innebandy idag med skollaget. Och jag var helt säker att det skulle vara vid högskolan men nepp, fel av mig. Så när mamma hade släppt mig där kom jag på att det var vid östergård, gud vad jag frös om händerna när jag gick. Men men, det gick bra i alle fall och vi vann alla matcherna så vi är vidare :))

Idag måste jag plugga, ska göra klart NO uppsattsen som jag inte börjat på :/  kommer kanske ett till inlägg sen, får se hur långt jag har kommit med NO:n, ha det fint :)


                                                                                       

1(2)/11

Yees, sovmorgon imorgon en halvtimme eftersom det är innebandy. Nu är klockan över 12, borde sova. godnatt!

1/11, nej 12!

Var jätte nära att skriva 11 i rubriken, men nepp nu är det ju december, gud vad tiden går snabbt!

Jahopp, dagen började kasst, somnade igår runt halv 2 och kunde verkligen inte komma upp imorse. Och bättre blir det ju inte när man känner att man har jätte ont i hela munnen och märker att hela tungan och gommen är helt proppfullt med blåsor tror jag det är, och det gör så ont, kan inte äta, buhu!
Så antagligen har jag fått någon allergisk reaktion på det där medlet, kom ni ihåg? När jag röntagde skallen så fick jag sånt medel så jag kände mig jätte kissignödig. Men hoppas väl att det lugnar ner sig en aning.

Ja, vad har hänt annars idag då? Inte mycket, åkte till skolan i alle fall. Och såg julkalendern förresten imorse :) Och den var väl helt okej, såg inte så mycket. Jaja, i skolan var det som vanligt. Som projekt i svenskan har vi haft att göra en slags film. Och så var det bara en grupp som hade gjort det, men dem hade inte klippt något.
Så mitt i filmen avbröts det och plötsligt kom Kim där när han gosade med en katt, haha: Jag vet att du gillar det, ja. Det var nog det bästa på hela filmen. Jaha, annars har det inte hänt så mycket, hade Tyska, No och lite annat.

Ikväll är det träning, men ska ej träna, men ska dit och kolla och få reda på om man får spela i Kombihallen, något jag verkligen hoppas att jag får eftersom det är så jäkla roligt. Nu ska jag plugga på NO och kolla igen Engelskan eftersom vi har inlämnning tills imorgon, är klar men har lite, lite kvar. Ha det bra!

                                                                  

RSS 2.0