30/11

Hejsan!
första advent idag, tiden bara flyger iväg
Har suttit och försökt komma på en design hela morgonen, men inget har blivit som jag vill... Får väl göra en någon annan dag :)
Blev ingen dans idag så idag blir det förmodligen en plugg dag, har nog lite på NO:n som jag måste fixa klart. Annars idag vet jag inte vad jag ska göra, vi ställer in moppen imorgon så kanske kör en runda, hehe. Nej, nu ska jag gå ner och ta något att äta, sedan ska jag plugga, yippe! Ha en bra dag!


förresten, satt och funderade lite innan, är inte Dan i Gossip Girl och Alex i Grey's Anatomy rätt lika?


                                                                     


29/11

Har inget att göra, så har jag sett på jätte många bloggar att dem har gjort några listor om sanningar om dem själva, tänkte prova på mej en sådan, fast skriver inte riktigt 100 stycken som dem flesta gör, försöker mig på 20 ;) hehe.

1. Jag kommer aldrig mer våga köra gokart, sen jag förra gången var nästan körde över en
2. Min dröm är att ha fräknar
3. Jag påverkas av musik
4. Jag har 2 otroligt böjbara tummar
5. Jag vill vara 4 cm längre
6. Jag tröttnar väldigt lätt på lugna låtar
7. Jag står inte ut med människor som ljuger
8. Jag är beroende av socker
9. Jag sjunger alltid i duschen
10. Jag var galen när jag var liten och bröt armen på en tjej
(detta var svårare än vad jag trodde) xD
11. Min favorit mat är kräftor
12. Jag trivs bra när jag är själv
13. Innan kände jag en otrolig press i skolan
14. På vintern blir jag likblek
15. Jag älskar orden fräsch och färsk
16. Om jag fick bli ett djur i mitt nästa liv skulle jag vilja bli en pingvin eller sengångare
17. Jag bodde inne i Halmstad tills jag var 3 år
18. Jag hatar senap, chips, kaviar och leverpastej
19. Men älskar chokladsås
20. Om jag inte skulle hetat Anni skulle mitt namn vara Jill

Hoppas ni vet lite mer om mig ;) Sov gott vänner.


29/11

Hello, ändrade planer. Blir att jag stannar hemma istället ikväll eftersom alla var helt döda, hehe. Så jag satt och kollade runt lite och kom in på det här: http://www.expressen.tv/noje/1.1385756/%22jag-kan-inte-andas!%22 , är det inte lite överdrivet?

Jaja, hare fiint :)

                                                                               

29/11

Hejsan :))
blir ett snabbt inlägg för min mager skriker efter mat och jag har inte ätit på hela dagen :(

Idag har jag varit i Slöinge för att spela DM och det var kul, synd bara att vi förlorade alla matcher, men vi hade grymt bra motstånd. Efter det så åkte jag och mamma och kollade när Filip spelade i Kombihallen och tyvärr gick det inte så bra för dem heller =/ Längtar tills om en vecka då det är dags för oss att spela där :))

Ikväll blir det förmodligen filmkväll med några tjejer i klassen tror jag, ska ringa och höra hur det blir med det! Ha en trevlig lördagskväll, hör kanske av mig ikväll om jag inte är för trött när jag kommer hem.

                                                                                         

28/11- idol


Hahah, alltså detta var bara pinsamt, jag kunde inte kolla!
Fast jag måste säga att jag känner igen mig liiite från första året i idol, då jag var helt galen i Darin. Och sen när jag träffade honom på flygplatsen var jag nog lyckligast i världen :)

Men men, Johan åkte ju idag och egentligen tyckte jag att Robin skulle åkt, men det gör han nog nästa vecka.
Nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp i någorlunda tid imorgon. Hejhej, sovgott!

                                                                       

                                                                                                            

28/11

Hejhej, kommit hem från skolan precis och har röntgat skallen. Och det gick väl bra. Jag hade tid runt 08.10 men det blev något fel i receptionen och fick inte röntga mig förrens en timme senare.

Först när jag kom in i rummet fick jag nårgot i armen så dem skulle se bättre på röntgen tror jag. Och av det blev man jätte varm i hela kroppen och kände sig jätte kissnödig, hehe. Sedan skickade dem in mig i en sån här, hmm, har ni sett sjukhus? Man får ligga på en bår och så skickas man in i ett sånt "rum" med lampor. Bara att denna var endast runt huvudet, om ni fattar vad jag menar är ni grymma ;D Och sedan åkte jag där lite fram och tillbaka och sedan vare klart.

När jag kom till skolan hade jag precis missat syslöjden, det tackar jag för. Och i skolan var allt som vanligt. Fick tillbaka mitt andra världskriget prov och fick godkännt i alle fall ;) Som jag nog har skrivit miljontals gånger innan så hatar jag historia.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, sova mycket tror jag, sedan kolla idol, och funderar på att baka något. Imorgon ska jag spela i Slöinge och sedan kolla när min bror spelar och vi snackade några om att kanske kolla film. :)) På söndag är det övning på våran dans som vi ska visa upp för klassen. Usch, jag fasar för den dagen. Jag kan verkligen inte dansa! Ha en bra fredagskväll, kommer förmodlingen uppdatering över min lycka att Robin.B har åkt ut ikväll :)

                                                                                                                            
                                                                                                 

28/11

Godmorgon! :))

Jag är nervös, ska sticka om runt 2 minuter. Men det fixar nog sig. Efter jag har röntgat mig ska jag till skolan men håller tummarna att jag slipper syslöjden.  Nu kom pappa, skriver kanske i skolan om vad dem gjorde om jag hinner, ha det fint. Hejhej. (detta var förresten mitt 100:de inlägg)

                                                                                                                              

27/11

Hemma från träningen precis och har käkat och borstat tänderna och fixat allt så nu är det enda som väntar sängen. Min älskade säng! Träningen var kul och vi gjorde en del passningsövningar och sedan spelade rätt mycket :))

Jag är NERVÖS-NERVÖS!! Imorgon ska jag röntga skallen, shit alltså. Tänk så är det något? Tänk så har jag något farligt, herre gud. Jag vågar inte ens tänka på det. Men men, jag missar i alle fall syslöjden, tack för det! Allt går ju skit där och jag och läraren är väl inte så glada i varandra om man säger så. Så om någon i min klass läser detta hälsa henne att jag är iväg.

Sen är det bara imorgon kvar och sedan är det heeeelg!!! :) På lördag är det inomhuscup som gäller i Slöinge och sedan spelade min broder i Kombihallen så det blir att jag sticker direkt efter dit och kollar när han spelar. Vi ska ju spela i Kombi nästa helg igen, det ska bli kul och vi ska allt vinna denna gången ;) Annars i helgen händer inte speciellt mycket, kanske skulle på bio eller något sånt, vi får se :) Hör av mig imorgon!

   
                                                                                            

27/11

Hellu :))

Idag hade vi oförberett prov i Hemkunskapen, hehe, det gick helt okej. Sedan skulle vi diskutera om det som stod i häftena vi skulle läst, och det gick rätt bra det med. Men däremot fick vi tillbaka Tyskaprovet, jag fick G+. Och det var jag inte dirket nöjd med, men snackade med Christina (läraren) och hon sa att jag måste bli bättre muntligt och så. Men hoppas verkligen inte jag sänker mig.

Efter Tyskan hade vi Svenska där vi inte gjorde något. Måste fixa lite på min bokrecension och ska skriva en till idag och sedan är det klart!

Annars idag ska jag träna vid 20.00, ska bli skoj (: Ha det fint!


                                                                                              


26/11

Oh, herre gud. Ni som kollar på Bonde söker fru förstår nog vad jag menar, eller? :P Jag har nog aldrig sett någon mer pinsam person än han Magnus, så fort han öppnar munnen kan jag inte lyssna. Haha, speciellt det där men massagen!


Idag har jag bara som jag skrev innan pluggat, kom på att jag hade en (egentligen två, men den kunde jag nog ta imorgon) bokrecensioner till imorgon också så den är fixad nu :)) Kollar på Grey's Anatomy, hejhej.

                                                                                                       

26/11

Hallåå :))
Haft en rätt bra dag idag, bara det att provet gick urdåligt, fyfan! Men men, satsar inte dirket på något högre betyg i Historia.. Får väl i alle fall hoppas på att jag får G på provet.
Sedan var jag hos han Borup också (syo:n) och han tyckte att jag var inne på rätt sak, Samhälle/Idrott. Så nu är jag nästan säker på mitt val :) Men gymnasiet har alltid känns så långt fram men snart ska vi ju välja :)

Stannade ju kvar i skolan efteråt eftersom det var innebandy uttagning till skollaget, och blev jätte glad när jag kom med, trodde jag ickkke. Tog sedan moppen hem och det gick bra.

Hmm, annars idag händer inte mycket. Ska plugga Hemkunskap :( Någon konsument häfte på runt 20 sidor, så det är bara att ta tag i och läsa. Och såklart ska jag kolla på Bönderna och helt vrickade Magnus + Grey's Anatomy. Ha en bra dag my friends. (nu när jag skrev det kom jag på att jag måste plugga engelska också, attans.

                                                                                                          


26/11

Hejhej!
Sitter i skolan och strax börjar rörelsen :) Åkte moppe till skolan och det gick rätt bra, fast blev lite orolig när jag mötte en traktor, sedan vi krockade med en, men det ordnade sig :P 
Har SO-provet strax också, och är riktigt nervös. Skulle nog pluggat mer än vad jag gjorde.. Men men, kan inte ändra på det nu. Nu kom läraren så måste sticka, hörs sen, hejhej!

25/11

Hej, lite dålig uppdatering idag, men som jag skrev i förra inlägget har jag haft massor att plugga på, eller rättare sagt har jag pluggat på SO:n. Och det har väl gått sådär, kan väl ungefär hälften och får väl nöja mig med det. Orkar verkligen inte mer, har suttit hela dagen nedgrävd i böckerna och inte gjort något annat.

I skolan var det väl bra, hände inte speciellt mycket och vi hade inte direkt några roliga lektioner. Förutom idrott, då spelade vi innebandy har jag för mig :)

Tror nog att jag kanske tar moppen imorgon till skolan om det inte är för kallt eller halt. Det är ju bandyuttagning 15.00-16.00 och bussen hem går i så fall inte förrens 17.00, och har inte direkt någon lust att gå runt i Getinge i 40 minuter.
Nej, nu måste jag lägga mig och sova, kommer en dag imorgon också. Sov gott vänner.

                                                                                                                   


25/11

Hej, hinner inte skriva nu om min dag, tar det kanske ikväll om jag hinner då.
Jag som trodde att SO-provet var på torsdag hade fel, det är imorgon!! Och jag har inte ens tittat på alla 60 frågor, detta kommer att gå åt hellskotta säger jag. Så idag måste jag bara, bara plugga (och kolla dersperate housewives såklart ;)

Här har ni en riktigt bra låt så länge :)

24/11

Hejhej, samma problem som igår kväll. Kan som vanligt inte somna och ligger nu istället och tänker på helt knäppa saker, som tex hur ont jag kommer få i framtiden. Alltså att så ont som jag kommer få har jag inte "haft" än, imorgon kanske jag bryter en arm, jaja, rent ut sagt är jag trött som ni hör men kan inte somna.

Och ligger och oroar mig hur det ska gå på provet på torsdag, torsdag, det är ju flera dagar kvar dit? Och sedan är jag också orolig för min hjärnröntgen som jag ska göra på fredag. Jag hade ju migrän den där gången för några veckor sedan. Och då brukar dem göra någon CTA eller CT skall röntgen för att bara kolla för säkerhetens skull.. Visst, jag vet att det inte är det eftersom jag är helt säker på att det var migrän, men samtidigt, tänk så är det något allvarligare? Nej nu får jag sluta oroa mig och sovaaa! Buenas Noches. (god natt)

                                                                                           
                                                                                                       


24/11

Åh, vad jag blir arg på mig själv. Har inte pluggat något alls idag, ingenting verkligen. Och nu måste jag sticka om 45 minuter eftersom jag har träning och efter träningen har man ju aldrig lust att dra fram historieböckerna dirket.
 
Annars idag har jag bara hållt på med mina kaniners vattenflaska, höhö. Ni vet det där lilla "tunnlen" där vattnet rinner ner i, där råkade jag på något konstigt sätt trycka ner fullt med papper... Och får nu inte upp det, jag har nog försökt i över 2 timmar med den. Nej, nu får jag allt ta och plugga dem sista minuterna, skärpning anni!

24/11 (en månad kvar till julafton)

Hola...

Tråkig dag idag, har inte direkt hänt något så har inget att berätta. Men allt var väl som vanligt, första lektionen var det mentorssamling och sedan Svenska där det blev lite strul med filmen. Vi kommer väl inte direkt överrens i gruppen måste jag säga, några vill filma ett styckte till som inte blev så bra, men det vill inte dem andra. Själv har jag ingen aning och sitter mest och lyssnar...

Efter det var det NO där vi håller på med kol och väte och sånt. Sen åt vi och efter lunchen kom jag inte ihåg vad vi riktigt gjorde förutom att vi hade Tyska. Och gud vad det är tråkigt, speciellt nu när vi har teater och hon har gett oss ett häfte där det bara är 2 som pratar och vi är 4 i gruppen. Men det tyckte hon att vi kunde sätta dit lite egna repliker? Men det fixar väl sig.

Nu sitter jag här med mina raggsockar och håller på att frysa ihjäl, har det inte varit otroligt kallt idag överallt? Och strax ska jag börja att plugga på Engelskan och SO:n, vi har prov på torsdag på andra världskriget. Och jag som hatar historia :(

Ikväll är det träning vid halv sju, dem ändrade ju tiden ;) Ha en bra dag!


                                                                                                         


Filip och Fredrik

Haha, fastnade lite vid Youtube och kollade på Filip och Fredrik, hahah, lägger ut lite klipp på dem ;D


23/11

Godmorgon!

Rolig kväll igår! Kom hem till Malin och sedan kom My och så gjorde vi lite mat och kollade film och så, tack för en kul kväll :)

Vaknade runt 13.00 imorse, gud vad jag älskar att sova. Pinsamt nog är det en av det bästa sakerna jag vet. Sedan gick jag ner och kollade på det sista av idol, dvs utröstningen. Och jag kan inte riktigt släppa att Anna åkte ut, att hon kunde åka före Robin!! Men men, mina 2 favoriter är i alle fall kvar, Alice och Kevin.

Idag händer inte mycket, skulle jobbat men när jag vaknade var det för sent. Mamma undrade om jag skulle följa med till Eurostop, kanske blir så. ha det fiint !

                                
                                                                                                           

22/11

Hejhej!
Kom precis hem, har varit iväg hela dagen hemma hos Tilda och filmat filmen (eller Top Model) till Svenska projektet.     
I början var det riktigt kul men på slutet blev det väl lite tråkiga miner och så, men det blev nog bra ska vi se :))

Jag kom dit runt 10.00 och då fixade vi i ordning oss för början, ni vet det där: Do you wanna be on top? dahahahha, hehe. Och det blev rätt coolt faktiskt, hade vit bakgrund och ljudet blev bra :)
Sedan filmade vi lite huset och fick sånt där "tyra mail" och sen var det utmaningen. Där skulle man sminka sig utan att kolla i spegel och det blev rätt kul resultat måste jag säga, och med detta smiket då tog vi korten. Efter det var det slut =)

Ikväll är jag bjuden till Malin på mat ;) My tror jag också skulle dit, ska bli riktigt kul! Nu måste jag gå, ska ut med hundarna innan jag drar.

 
                                                                                                     


21(22)/11


SKOJAR NI? ut med robin.b!!

ska upp om 6 timmar så borde sova nu, men jag sov ju på dagen så nu är jag helt klar vaken! Men jag får väl försöka, sov gott & tack för en go kväll malin<3

 
                                                                                                        

21/11- tröööööööööööött

Jag är helt död, så fort jag skrivit klart detta inlägg ska jag lägga mig i sängen och sova i något år och vakna med fräknar, långt hår och vara några centimeter längre!

Nej, denna dagen har inte varit bra, som sagt, morgonen var hemsk, slöjden var ännu värre, och jag ville bara hem. Vi hade sedan läsning och efter det idrott där vi dansade. Vi åt sen och efter det matte och engelska.

Idag ska jag inte göra något särskilt. Ska sova & baka, hehe. Ha en bra fredag!


                                                                                                      


Skola

Hellu, :)
Sitter i skolan nu och har Engelska... Har precis haft matte där vi spelade lite spel. Och jag och Malin hade nog den bästa taktiken :) Haha, man fick ha runt 6 stycken brickor men tillslut hade vi hela nävarna fulla.

Imorse ångrade jag verkligen att jag inte låg kvar och sov i min säng. Kom till skolan och hade syslöjd första lektionen och det första hon sa var. "Ja, jag kollade på din tröja och det var ingen vacker syn".

Nu måste jag skriva vidare på Engelskan, skriver när jag kommer hem. Hejhej

20/11

godkväll :))
Kom hem från träningen för inte så länge sedan och håller på att somna här i min säng.. Hela dagen har jag kännt mig rätt slö och nu får jag anstränga mig för att inte somna. Imorgon händer inget speciellt, skolan som vanligt och då har vi slöjd =( Måste fixa alla hålen som jag har råkat göra i min tröja när jag har sprettat upp allt, just nu har jag bara lust att slänga den.
I helgen skulle jag kanske jobba, pappa hade något.. Och sen skulle vi någon dag spela in filmen till Svenskan, får se hur det går :P Nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sova, god natt ! :)


20/11

hejsan!
blir ett snabbt inlägg, har masssssor att plugga på.
idag har det väl varit en bättre dag än igår. Hade inte direkt några jobbiga lektioner, förutom första där vi hade matteprov. Det gick väl sådär. Sedan hade vi hemkunskap och då skulle vi skriva om någon familj som ville spara in pengar. Och kolla film, men jag och Malin slapp kolla filmen och fortsatte skriva :)

Efter det käkade vi och sedan vare Tyska, där vi kollade klart filmen (Ice Age 2), haha och jag och Malin fick återigen se det bästa på hela filmen :) Sista lektionen kom jag faktiskt inte ihåg vad vi hade, ingen viktigt antar jag :)

Idag ska jag plugga och träna in Haverdalhallen. :) ha det bra !


                                                                                                               

19/11

Denna låten hjälper mig genom allt plugg, =)


19/11

Hej, har haft en dålig dag och har verkligen ingen lust att berätta om den. Fast som tur väntade ett paket från USA här hemma, tack så jätte mycket :)
Nu ska jag bara plugga och plugga eftersom vi har matteprov imorgon och jag har runt 20 tal kvar på kapitlet+ läsa 20 sidor om någon hemkunskapsgrej som vi ska snacka om imorgon. Och sedan måste jag jobba med Engelskan som vi har till fredag och NO och SO tror jag, kul. hej.

                                                                                                                          

18/11

Hola á todos!

Det var ju tänkt att jag skulle köra moppe till skolan idag eftersom det var innebandy uttagning till skollaget efteråt. Men det gick ju som det gick. :P Den startade inte, så jag stod där ute i ösregnet i 20 minuter och kickade.. Men nahepp, så jag fick ringa pappa som fick vända (han var påväg till jobbet) och så fick han försöka, men inte gick det heller. Vi ska nog lämna in den till (på?) service. Så jag fick åka med pappa till skolan :)

Första lektionen vare Engelska där vi ska skriva om en resa och så blir vi fast på någon öde ö. Sedan kom jag inte riktigt ihåg vad vi hade förrens efter lunch, då tror jag nog att vi hade SO och sist Spanska.

Och nu är det bara onsdag och torsdag kvar sedan får jag äta kött, haha. Jag och några kompisar bestämde oss för att inte äta det på hela veckan, och det funkar väl helt okej ;)

Nu ska jag plugga mer, ska nog göra färdigt Spanskan. Ha en bra kväll.


                                                                                                          

17/11

Good daag mina vänner :)

Jag kom upp i god tid i morse och slapp stressa, skönt :)
Första lektionen var det mentorssamling där vi bestämde vilken klasströja vi ska ha. Och det gick väl som det gick, verkar som alla vill olika. Men det blir i alle fall en text där det stod "vilket tjabb om denna tröja 94" och något bråk i mitten på framsidan. På baksidan ska det bara stå våra namn.

Sedan vare dags för Svenska där vi inte gjorde något speciellt, fortsatte med våra Svenska projekt, och nu är det bestämt vad vi ska ha :] Vi ska ha Top Model, haha. Det ska bli lite roligt faktiskt. :)
Efter Svenskan hade vi NO och sedan lunch.
Sen kom jag inte ihåg riktigt vad vi hade men sista lektionen var i alle fall Tyska där vi såg Ica Age. underbar maaaaaat, hahaha!!
 
Och igår när vi var på IKEA hittade vi äntligen det sista (förutom matta som kommer) till mitt rum. Så nu är det nääästan klart, ska bara sätta upp hyllor över sängen (kolla bilden) som alla filmer och ja lite allt möjligt ska stå på (allt har inte riktigt kommit in i rummet än xD). Och ska önska mig en TV som jag kan ha över skrivbordet i julklapp. :)


   
(ursäkta den dåliga kvalitén men tog med mobilen)


Träning ikväll und some yoga ;D! hehe.


                                                                                                     

 


16/11

God förmiddag allihop :)

Igårkväll var det mysigt hemma hos Malin, Agneta var där också och vi kollade lite film och så :)

Hittills idag har jag bara målat på mitt rum, och nu kollar jag på Idol. Och den bästa låten som gjordes var lätt av Kevin och Anna, och Johan och Robin var också grymma!

Idag var det tänkt att vi skulle filma in våran "film" till Svenska projektet, vi hade tänkt att göra radio fast även på tv ju :) Men så blev det inte så vi åker till IKEA istället. Ska nog köpa en soffa och bord+ matta :)

Nu ropar pappa så ska gå och fortsätta måla, ha det bra!

 
                                                                                                           


15/11

Hejj!
Blir ett snabbt inlägg. Käkar glass och ska strax dra till Malin..
Min dag har sett ur såhär: Gick upp ungefär halv 10 och låg och kollde vänner till 13.00. Sedan tog jag och Adam moppen till kullakurvan och köpte lite godis.
 
Efter det kollade jag Liverpool som vann!!! Och Torres spelade även en del. Och han var grym som vanligt. I halvlek gick jag hem till Malin och runt 18.30 tiden kom jag hem och åt, nu ska jag dit igen.. Ha en bra lördaskväll..


                                                                                                       


14/11

Hejhejhej.
yes, det är äntligen helg. :)

Min morgon var nog en av dem värsta jag har varit med om, gick upp alldeles för sent så fick stressa hela tiden. Sen fick jag verkligen springa allt jag kunde till bussen med 2 stora väskor. Och när jag gick in i bussen (som jag hann med) satte jag mig på första sätet. Och jämte mig såg jag en man, haha. Han hade typ hand om alla bussar och han satt och pratade om allt möjligt. Jag bara: jo, ja det blir nog bra. Haha.

När jag kom till skolan hade vi först syslöjd som jag inte alls tycker om längre. Innan tyckte jag det var rätt roligt men nu gillar jag inte det när vi håller på med våra tröjor, allt blir verkligen bara fel. Och jag förstår inte hur jag ska hinna göra klart allt på ungefär 4 veckor? Jag har knappt börjat sy! :P
Efter det hade vi läsning och sedan Idrott. Där övade vi på våra danser som vi ska visa upp för klassen, jag skrev i något inlägg att vi skulle lära klassen den, men fel av mig :). Och jag tror faktiskt att det kommer bli rätt bra. Med lite övning och så ska det nog ordna sig. För er som inte vet så har vi i uppgift i Musiken och Idrotten att lära oss en dans och visa upp den, och man måste hålla takten och sånt som verkligen är helt omöjligt! :P

Efter idrotten fick vi stressa för att hinna med lunchen innan matten, något som vi inte hann så vi kom lite sent. Vi har 20 minuter på oss att duscha och äta?
Sedan var det Engelska och det var kul. Fick tillbaka hela mitt Engelskaprov, haha ett halvt poäng ifrån MVG. Åh, blir så irriterad! :P

Ikväll är det Idol och kvällen tillbringas hos Anna där vi ska heja fram Kevin och Alicie :) Och sedan måste Robin.B åka! Hejhejhej!              
                                                                                                           


13/11

Torsdag idag då :)

Dagen började väl ingen vidare, haha, precis innan jag skulle sticka drog jag på mig ett par byxor, men då flög knappen iväg, och eftersom jag inte hann ta några andra så fick jag springa iväg så till bussen. Men det har väl funkat det med.

Första lektionen hade vi Matte där vi fortsatte att räkna, sedan vare NO. Där vi målade av någon kloss, och efter det hade vi teori i hemkunskap. Och efter lunchen sen kom jag faktiskt inte ihåg vad vi hade. Allt jag kom ihåg var att vi hade Svenska där vi fortsatte med dem muntliga sakerna, och vi har du kanske fått en annan idé som vi ska göra ;) Berättar med om den en annan gång.
Förresten, vi hade ju Tyska prov. Och gud vad kasst det gick, alltså hon har verkligen omöjliga prov. Men jag får väl hoppas att jag håller kvar mitt betyg i det.

Ikväll är det träning i Haverdals hallen, ja :D


                                                                                                           


12/11

God dag :))

Mådde bättre idag så drog iväg mig till skolan. Och gud vilket dåligt väder, har regnat och varit kallt så länge jag kan komma ihåg.

I alle fall, första lektionen hade vi Musik där vi lärde oss om BPM, något beat per minute om jag förstod det rätt. Efter det hade vi Svenska där vi fortsatte med våran muntliga sak. Och nu är vi inne på att göra radio/tv, som The Voice.

Efter det hade vi den nödvändiga rörlsen, haha vi har rörelse i 20 minuter tror jag. Våran lärare var sjuk så någon man hade den, och vi var ute och gick en runda. Sen käkade vi och sedan hade vi Spanska. Efter det var det SO där vi svarade på frågor om Andra världskriget, fick tillbaka provet också och fick VG-, så jag är väl hyffsat nöjd. Hatar historia och är verkligen kass på det, så det var väl helt okej :) Sista lektionen var det mentorssamling.

Idag ska jag plugga, har Tyskaprov imorgon :(  Och vi har även att vi ska lämna in en reklam bild på något och lämna in våran kassabok som vi skulle ha skrivit.

Och sedan är dej ju Bonde söker fru, alltså en av bönderna är verkligen helt dum i huvudet, han Magnus, den mörkhåriga. Speciellt när han sa till en tjej att hon var tjockare än hon såg ut på bilden. Och att några kilon kan man ju alltid gå ner men en dålig personlighet går inte att ändra, haha.
Sen är det ju Grey's Anatomy vid 21.00 på 5:an ;)

                                        
                                                                                                   

11/11- migrän :(

Hej, orkar inte skriva så mycket idag, har nog aldrig haft såhär ont i huvudet.
Kom till skolan och då kände jag, ni vet om man kollar mot en lampa, så får man oftast fläckar i ögonen, sånna hade jag hela tiden i det högra ögat. Sedan hade jag varit sjuk när dem andra hade gjort hörförståelsen i Engelskan så fick göra den idag istället. Och jag såg inte frågorna, haha, så min lärare fick säga vad det stod.
 Sedan fick jag jätte ont i mitt vänstra öga, och efter det så hade jag jätte ont i huvudet. Och då skulle vi ha idrott men jag bytte om för att se om jag kunde vara med men la av efter uppvärmningen och gick in i omklädningsrummen och vilade. Pappa kom sen och hämtade mig och jag fick följa med till hans kontor. Där somnade jag direkt i deras soffa och sov runt 1 timme tills pappa väckte mig och vi gick ner och åt och sedan åkte vi till Getingevårdcentral. Och som jag anade så hade jag förmodlingen fått ett migrän anfall. Har inte haft det innan, men usch vad ont det gör. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på vänner på datorn, hej.

 
                                                                                                                   

10/9

Hemma från träningen nu, så skönt nu efter när man har duschat och ätit och så. Och den var väl rolig, spelade en del men gjorde även stretchnings övningarna, och sedan kickade vi lite mot någon vägg och så.

Nu ska jag lägga mig och kolla vänner och försöka sova. Kunde inte somna igår kväll, låg nog uppe till efter 12.  Imorgon blir det förmodligen tråkigt i skolan, eftersom vi bara har helklass på tisdagar. Men sedan ska väl jag, Malin och Madde.K försöka ta tag i dansen man ska hålla i idrotten/musiken, man ska komma på någon egen dans och sedan lära klassen. Haha, hur ska detta gå? Nepp, nu ska jag sova, god natt & sov gott!


                                                                                                           

10/11

Hallå mina vänner..
Helt okej dag idag faktiskt. Bara imorse som det var jobbigt, jag kom verkligen inte upp...
Dagen började med mentorssamling, där gjorde jag och Malin.J klart NO:n. Efter det hade vi Svenska och gjorde inte så mycket, snackade lite om vad vi skulle göra för muntliga"framträdande" och jag tror nog att våran grupp lutar åt att göra en film, ska bli roligt :)
Efter det hade vi NO, där vi bara gick igenom lite på tavlan sedan snackade vi lite. Sen vare lunch och sedan hade jag mitt prov (första världskriget) och det kändes faktiskt jätte bra, trodde att det skulle gå skit eftersom jag inte pluggade så mycket som jag borde göra igår. Men det gick ju bra, så nu hoppas jag i alle fall på ett VG.
Efter det var det någon konsert i MB-huset, och det var nog det dåligaste jag hört. Eller om man gillar en man som står och skriker i sina långa dreadlocks gillar man nog det, men det var verkligen ingenting för mig.
Efter vi hade varit på "konserten" hade vi Tyska i 20 minuter och började att kolla på Ice Age 2.

När jag kom hem hade sedan min jacka kommit från H&M, den har jag nog väntat på i över 1 månad. Så jag åkte och hämta den, men den var inte alls som jag hade tänkt mig, den såg helt plastig ut och hade massor med fula knappar, så jag ska lämna tillbaka den.

Ikväll är det träning i minisalen i Harplinge, hoppas på mycket spel idag :)


                                                                                               


9/10

(:
(vad arg jag blir, har suttit här och skrivit ett inlägg och när jag trycker på publicera så kommer det upp någon ruta och hela inlägget readeras)

Så skönt att äntligen få sova ut, det var efterlängtat.. Gick upp runt halv 12 i morse och kollade på en jätte bra film, black snake moan. Justin Timberlake var med där och gör ju filmen lite bätte [: Den handlade om att en man hittade en misshandlad kvinna vid vägkanten och så tog han hem henne och hjälpte henne att bli frisk, eller något liknande.

Idag händer inte mycket, måste, måste plugga. Fast varje gång jag tar tag i det kommer jag på något annat som är så mycket  viktigare. Men jag har prov i första världskriget imorgon + 22 sjukdomar att skriva om, så det är väl bara att ta tag i något av det och göra klart det. :/

Sen är det ju farsdag också :)        
                                                                                                    

8/11

Åh, imorse när klockan ringde ville jag bara somna om igen och ligga i sängen hela dagen. Men jag gick upp och bytte om och packade och så, eftersom vi skulle träna med Hallandslaget idag i Kombihallen. Lovisa som tyvärr är skadad men skulle egentligen varit med följde med och kollade så hon kom till mig 8.30 och vi åkte dit.

Först hade vi teori, sen skulle vi träna. Då var det en del passningsövningar och sånt, sedan spelade vi resten av tiden. Och det gick väl rätt bra.

Nu ligger jag här i mitt tomma rum (vi gör om det) och orkar verkligen inte göra någonting. Funderar på att ta en första (eller andra, körde lite igår) åket med moppen.

Fast först ska jag nog höra av mig till Malin och se när det blir bio ikväll :))

  
                                                                                                     

7/11

brr, det är iskallt!

Idag har vi ju varit på Sannarp för att följa med ett par ettor från Samhälle/Idrott, och vi kom dit runt 08.00 och då kom en tjej och hämtade oss. Vi var sedan med på deras Svenska lektion men satt bara inne vid datorsalen och spelade lite. Sen gick vi och tränade och fick vara med när tjejerna hade uttagning till skol-vm tror jag (: Och det gick väl helt okej. Jag var jätte nervös för först skulle vi träna med bara killarna i Kombihallen, men fick spela ute. Och det var iskallt! Vi hade ju bara med kläder för att spela i Kombi så vi frös ihjäl!

Sen skulle vi käka och vi fick åka hem runt 12.30 :))

Nu sitter jag här hemma och kollar vänner och det är jätte kallt, jag har frusit typ hela dagen...

    
                                                                                                 

6/11

Kom på att jag måste upp 6 imorgon, 6? Hur ska jag överleva detta? Jag som inte ens kan gå upp 06.45!! Men jag får väl sätta klockan långt ifrån min säng så jag måste gå en bit för att stänga av den, då kanske jag kommer upp i alle fall.

Men vad hände med att bara plugga idag? Istället har jag bara suttit och kollat på vänner, alltså det är beroendeframkallande! Igår kollade jag säsong 7 och nu har jag kollar ungefär halva av säsong 6.
Nu sitter jag och kollar Top Model.. Och sedan tänkte jag följa med och kolla på träningen i Haverdal i alle fall. Och den slutar inte förrens 22.00.
Nu ska jag gå och plugga NO!
 

                                                                                                     


6/11

Godmorgon.
Stannade hemma idag igen eftersom jag fortfarande har ont i min hals. Men idag ska jag inte bara kolla vänner och slappa hela dagen, idag ska jag plugga! Jag missar ju rätt mycket i skolan. Ska inte vara där imorgon heller, eftersom vi skulle till Sannarp då. Så jag ska göra klart NO:n där man ska skriva om 20 olika sjukdomar.
Jag missar också träningen som är ikväll, första inomhus träningen i Haverdal, men men..


                                                                                                        

5/11

Neej, vaknade och hade jätte ont i min hals och feber :( Så jag missar basket tuneringen idag. Så min dag får gå åt att sitta och kolla vänner istället, inte så dumt det heller i och för sig. Men lycka till tjejer :)

Nu är jag hungrig så ska gå och äta frukost, ha det bra!

                                                                                          
                                                                                             

4/11- YEEES!

JAAAAAAAAAAAAAAA, Liverpool- Atletico Madrid  1-1.  I 93:e minuter dömmer domaren straff (svensk förresten), även fast det inte var det. Och såklart sätter Gerrard den. Fy fasen vad skönt.

Kom på att imorgon har jag ju sovmorgon till runt 09.00 eftersom det är basketen och inte förrens klockan 10.00 kommer Tilda och dem och hämtar mig, så jäkla skönt. Men nu ska jag försöka sova så jag kommer upp imorgon! Sov gott!4/11

Blir snabbt inlägg eftersom jag ska ut och springa strax med Malin.

Dagen har varit bra. Och jag slapp även att springa till bussen imorse. :D
Första lektionen var det Engelska där vi fick tillbaka provet, 93/99 så jag var jätte nöjd :) Sedan hade vi idrott där vi hade bandy. Och efter idrotten var det matte, gillar verkligen inte att att ha matte precis innan lunchen och precis efter idrotten eftersom man är så hungrig och kan inte koncentrera sig...
Efter maten vare SO och sist Spanska. Där fick vi också tillbaka provet, inte lika bra som Engelskan men jag var väl nöjd, fick 53/67. Så nu är jag skyldig Martine en baguett eftersom den som fick bäst skulle bli bjuden på det av den andra, och hon fick 53,5!!! Kan det bli mer retligt? :P

Sen visste jag inte om jag skulle vara med på handbollen efteråt eftersom jag tycker att handboll är dötrist. Först springer man fram och har ett anfall sedan snabbt tillbaka och så likadant igen. Men jag bestämde mig att vara med i alle fall och alla som var där kom med. Så om några veckor skulle vi till Stenstorps (?) skolan och spela.

Imorgon är det ingen skola eftersom vi har basket i Trönninge, ska bli kul. Sedan på torsdag är det skola igen men på fredag ska jag och några till till Sannarp och följa med några ettor i Samhälle/Idrott och träna med dem och så. Det ska bli roligt.

                                                                                   

3/11

Nu borde jag sova, nu borde jag sova. Men jag började på en design för ett bra tag sedan och när jag har börjat med något då kan jag verkligen inte sluta förrens det är helt klart, och i detta fallet var det designen. Blev en grön denna gången. Längtar riktigt till julen nu, har nämligen massor med ideér :) Men det brukar alltid bli så att man har fullt med ideér sedan när man sätter sig ner för att göra dem blir det helt annurlunda än man tänkt sig.
 Hoppas ni gillar den :) Ses imorgon, har inte bestämt mig om jag ska vara med på handbollsuttagningen. Får se om jag känner för det imorgon. 

                                                                                               

3/11

Första skoldagen idag då efter lovet, och den var väl helt okej. Fast det var omöjligt att gå upp imorse. Jag kunde inte somna igår och somnade inte förrens halv 2 på natten. Sedan skulle jag upp 06.45! Men jag drog mig upp och som vanligt fick jag springa till bussen. Rätt pinsamt när jag får springa och alla ser i fönstrena hur jag kommer springande och flåsande!

När jag kom till skolan var första lektionen mentorssamling och vi snackade bara om lovet och så :) Sedan hade vi Svenska där vi ska börja på något nytt. Som nu var muntligt, och jag hatar muntligt! Det är nog det värsta jag vet inom Svenskan. När man ska stå där framme och snacka medans alla glor, usch.
Sen hade vi No där vi jobbade om olika sjukdomar. Efter det var det lunch. stackars tjej. Efter lunchen hade vi So och sist Tyska, där vi fick tillbaka provet, som inte gick någon vidare, rättare sagt urkasst. Men vi gör ju 2 prov i Tyskan och det andra ska allt bli riktigt bra. :)

Ikväll är det första träningen sedan uppehållet och det ska väl bli roligt. Fast förstår inte hur alla i laget och damlaget ska få plats i den lilla salen i Harplinge. Får se hur det går. :)

                                                                                                                                         
                                                                                                              


2/11

Äntligen, har nog suttit i över 10 minuter och försökt logga in, men hela tiden har det kommit upp någon ruta att det var fel på sidan, men nu så :) Borde väl egentligen sova om jag ska orka upp imorgon. Men jag kommer alltid in i en rutin på loven att gå och lägga sig sent och gå upp sent. Sedan har jag jätte svårt att ta mig ur den.....

Kvällen var jätte bra, riktigt lyckad. Vi kom dit runt 18.00 och tog lite att käka och sedan började Mariette att spela vid 20.00. Och hon är riktigt bra, suverän ;) Och några bilder blev det allt som jag tog :)

nu ska jag lägga mig och kolla vänner i min säng med datorn och försöka sova, får se hur det går. God natt!

  
  

                                                                                                                          /anni


2/11

Hejsan.
Jag hade en underbar dag igår :) Min morgon började med att jag väcktes runt 08.00 av sång. Jag fick då lite presenter, bla en skrivare, träningsväska, smyckeskrin, öronhängen, pengar, vänner box, singstar skiva, kläder m.m. Vid 9.30 hade jag sagt  åt Malin och Lovisa att komma hit eftersom vi skulle åka till Göteborg då. Men som vanligt var vi sena och kom inte iväg förrens runt 10 tiden.
När vi kom till Göteborg var det shopping som gällde. Malin hittade ett par jätte mysiga skor, Lovisa hittade också ett par + en halsduk. Och jag hittade äntligen min jacka! :) Sedan gick vi och åt på en Thai restaurang, maten var väl inte direkt jätte god, men den funkade :P Sedan shoppade vi mer och tillsist gick vi och köpte lite muffins och sedan åkte vi hem. Tack så mycket tjejer :)
På kvällen sedan kom det gäster. :) Så jag hade en jätte bra dag igår.


Idag ska jag bara plugga, plugga och plugga. Fast ikväll skulle min granne fira att hon släppt en skiva så då skulle vi på något Release party eller vad dem sa.
Lägger in bilder från gårdagen när jag får dem av Malin :)

                                                                                                                                                 /anni

RSS 2.0