haha, 30/9

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! det hemska är att gruppfotot blev ännu sämre. hur det nu kan bli det?


30/9

Hemma idag igen eftersom jag fortfarande har ont i halsen :( Var på vårdcentralen idag och det var som tur bara något långvarit virus och inget allvarligare, så snart kommer jag till skolan :) Träffade även Cillan vid vårdcentralen, hon är för snäll :)
 
Jag skulle få någon medicin men det var något fel på datorerna så får hämta ut det imorgon. Annars idag har jag inte gjort mycket, kollat film och druckit varm choklad. Man vet inte hur glad man borde vara när man är frisk, förrens man har blivit sjuk.

Har i alle fall haft en jobbig natt :P Kunde inte somna så låg och lyssnade på lugn musik. Men kunde inte somna till det heller så jag tror att jag somnade runt 02.00-02.30 och drömde bara en massa mardrömmar. 
Ikväll börjar förresten Desperate Housewives, äntligen =)



                                                                                            /anni

29/9

Har inte mycket att skriva om eftersom det inte hänt något idag. Jag har varit hemma från skolan, har fortfarande ont i min hals :( Ska förmodligen kolla upp vad det är snart, om jag måste operera bort mina madlar eller vad det är. Gjorde pannkakor, fast det blev bara 2 st, egentligen skulle det nog bli runt 20, men allt bara blev en smet på stekpannan. Ska göra engelskan till imorgon eftersom jag tror att jag kommer till skolan om min hals är bättre. Mycket mer har jag inte att berätta. Missar träningen ikväll men kommer nog och kollar :)

kery hilson- energy
 
                                                                                                                            /anni

Avslutning med fotbollen 28/9

Jaopp, idag var det avslutning med fotbollen som gällde. Vi samlades vid 12.30 vid Tranevall och cyklade till Borgasgård och där delade vi in oss i 5 lag med 4:a i varje. Så durecellkaninerna var jag, Lina, Philippa och Cocco. Första grenen var att vi skulle ro runt en hink (?) och tillbaka. Jag, Lina och vårt drag Cocco och Philippa kämpade (upp och ner) och vann faktiskt :) Men nästa gren var det fiske. Och när jag skulle kasta följde visst halva spöet med, wops. Ingen fick upp någon fisk, förutom Cillan, men den hann dem aldrig få upp förrens den var i igen. Sedan var det straffar och tillsist skulle vi spika några spikar. Och sedan åt vi. Ledsen för att ni fick cykla dubbelt så långt eftersom jag hade en så bra "genväg" hem sen. Men lite motion dör ingen av. 

Tack Lina för dem fina bilderna :) (http://liinniizz.blogg.se/) <--- Gå in där så kan ni nog se fler bilder :)

(tryck på bilderna så blir dem större) x]
      
   
                                                                                                                                                  /anni

27/9

Vaknade och hade fortfarande ont i min hals. Så jag ringde Håkan (min tränare) och sa att jag inte kunde spela, men kollade istället. Tyvärr så förlorade vi med 5-0, och synd eftersom detta var våran sista match på säsongen. Nu är det inte många träningar kvar förrens det är inomhus :(
 
Efter matchen åkte jag och Lovisa in till stan för att hitta skor. Men ingen av oss hittade några. Så vi gick in på Hello och köpte en varsin macka som vi satte oss och åt. Och då kom en fabror fram och körde nästan över våra fötter med rullatorn och sa att vi inte borde äta sånt eftersom vi kommer bli tjocka då. Och så fortsatte han att berätta saker och så plötsligt avbröt han sig i en mening och sa hejdå.

Sedan hände en läskig grej, jag och Lovisa gick utanför JC och så plötsligt hörde vi en smäll och sedan skrik. Och folk började springa mot stora torg. Vi gick lite närmre och då var det en bil som hade backat på en tjej med en cykel, och hon låg under bilen. Och ambulanser m.m. kom. Riktigt obehagligt. Så efter det var väl inte direkt någon på speciellt shoppinghumör men Lovisa hittade en snygg kofta på H&M, och vi köpte sedan lite secondhand (haha) godis innan vi tog bussen hem ;) Ikväll händer det inte mycket, några gäster skulle kanske hit.

                                                                                                                                   /anni


26/9

Äntligen hemma efter en lång och jobbig skoldag. Så fort jag kom till skolan kände jag att jag hade ont i huvudet och halsen. Så jag gick till skolsköterskan och fick panodil. Resten av dagen var jag helt slö och orkade verkligen ingenting. Och tur då att vi hade teori på idrotten eftersom jag aldrig hade orkat att springa runt där. Jag och Malin. J hade även denna fredag matte lektion för dem små, och det gick väl bra denna gången också. Vi hade sedan engelska och till sist matteprov, och det kändes väl helt ok.

Försöker nu att installera massor med program på datorn till någon grej på mobilen, men verkligen ingenting fungerar. Ikväll ska ja nog bara ta det lugnt eftersom det är samling 09.15 imorgon, har jag för mig. Ska kanske in och äta på Pio idag också vid sju tiden.

                                                                                                                                        /anni
                

25/9

Dagen började med matte och sedan hemskunskap. På hemskunskapen gjorde vi piroger, :) Och de blev faktiskt goda! Bara att ni vi satte in våra i ugnen hade nästan alla ätit upp. Men vi hade ingen lärare eftersom hon skulle "snabbt" iväg och hämta någon medicin på vårdcentralen i Getinge till sitt finger men hon hade visst fått åka in och operera det. ;P Skönt, fick reda på att vi antingen kanske ska ta nytt klassfoto, eller så ta ett annat av dem fotona han tog. Och eftersom vi har hemstudie idag så slutade vi halv 12 och efter skolan följde jag med Malin. P hem. Vi kickade, kollade film, satt lite vid datorn m.m, det var kul :) Jag var hemma runt 17.00 och har pluggat det sista på matten eftersom vi har prov imorgon. Sedan är det helg, äntligen. Är helt slut på dagarna, och behöver verkligen sovmorgon :)

På lördag är det sista matchen mot Laholm borta och den ska vi vinna. Och på söndag är det avslutning med fotbollen.

                                                                                                                                       /anni


24/9

Denna dagen började riktigt bra. Jag gick upp i tid och behövde inte stressa :) Påväg till bussen stannade jag för att vika upp mina byxor och vips så låg det en tia på marken. Jag kände verkligen att detta skulle bli en bra dag! Sedan kom jag till skolan och då hade vi fått skolfotot, haha! Jag blev verkligen inte bra, halvblundade och tror till och med att jag hade halvt öppen mun, hur lyckas jag? Men men, det är bara ett foto... :) Eftersom vi har hemstudie idag (slutade runt 12) så måste jag göra matten, och engelskan tror jag. Ikväll är det träning, ska bli roligt. Speciellt när det är så bra väder, hur varmt som helst :) Nej, nu ska jag gå ut med hundarna.


                                                                                                                                                     /anni


23/9

Denna dagen har varit hemsk. Visst skolan gick okej. Hade basket på idrotten, sedan var det engelska. Och vi fick våra enskilda foton, och tur att det bara är jag som ska se det :) Efter det var det matte. Då skulle vi ha förra årets nationella prov för att testa på det. Det gick väl helt okej. När jag kom hem var klockan 15.40 och bussen som jag skulle ta in till stan gick 16.04. Så jag stressade hur mycket som helst, eftersom jag var tvungen att äta m.m. När jag hoppar av bussen inne i stan kommer en gubbe med trätofflor precis bakom mig, sedan känns det som om han går efter mig, så jag svänger vänster på ett övergångsställe, och han fortsätter rakt fram. Och när jag går på detta övergångsstället märker jag hur jag sjunker ner lite, tror ni inte att dem precis lagt nytt sånt vitt då? Men men, jag fortsätter och hittar verkligen inget i stan. Sedan har jag visst kollat helt fel bussar så kom inte hem förrens vid 19.00. Nu är jag helt död och ska lägga mig ner och kolla Andra Avenyn :) 

förmodligen världens bästa låt :)


No prov 22/9

Kom hem ifrån skolan precis och har käkat och nu satt mig här. Ska snart kolla Top Model som börjar 16.00 på 3:an. Kollar på alla gamla repriser som jag inte sett :) Idag hade vi No:prov. Och när jag satt där och skrev det kändes det som om det inte alls gick bra. Men sedan när vi snackade lite om det på lunchen känns det bättre, så hoppas att jag blir nöjd. Vi har även haft Tyska idag, något som verkligen inte är mitt favoritämne. Jag tror inte jag kommer fortsätta med det på gymnasiet. Vi hade Svenska där jag och Malin. J satt och kollade på Andra Avenyn, eftersom båda är klara med argumentet. Och mycket mer hände inte i skolan. Det var visst på onsdag-torsdag som vi slutade efter lunch, skönt :) Ikväll är det träning och efter det är det föräldrar möte med fotbollen har jag för mig. Blir nog att vi pratar om hur det ska bli nästa år. 

något jag saknar (http://www.harplinge.nu/fotoalbum.asp?kat_id=34&lag=A)
        
                                                                                                                             /anni
                                                                                                                                       


21/9

När man skriver här på bloggen märker man verkligen hur snabbt tiden går. Nu är det 21 september och jag tycker inte det var längesedan sommarlovet var ;D

Igår efter matchen kom Malin hit för att se Saw 4. Så vi laddade upp med fruktsallad och juice (?) ;) Men när vi skulle få igång filmen som vi hade laddat ner fungerade ingenting. Jag var tvungen att ladda ner ett annat program, men det skippade vi och istället lyssnade vi lite på musik och snackade :)

Idag har jag bara hunnit vakna och äta och nu har jag hamnat här och jag borde plugga på No:n, men ska snart börja. Ska nog också städa min garderob. Funderar senare på att gå och kolla på B-laget när dem spelar, tror att dem börjar vid 14.00, fast det är inte roligt att sitta och kolla själv, ska någon mer dit? :)

Ikväll är det förresten Andra Avenyn, äntligen börjar det :)



                                                                                                                                              /anni

20/9

Har kommit hem nu från matchen VGLT, och vi vann med 4-3, härligt jobbat tjejer ! Hoppas allt bara blir bra med Lovisa, såg inte riktigt vad som hände men jag har nog aldrig sett någon blöda så mycket näsblod som hon gjorde. Själv är jag inte dirket nöjd med min insats men nästa helg då vi har sista matchen ska jag ge gärnet :) Då möter vi Laholm, fast borta. Sitter här och väntar  för Malin ska komma och jag tror nog att hon dyker upp strax. Vi har nämligen tänkt att kolla Saw 4, ingen av oss har sett den, har hört att den ska vara riktigt äcklig, så det ska bli roligt. Imorgon ska jag plugga på no:n som jag knappt har kollat på, men det blir nog bra :)
låttips: Augustana-Boston
                                                                                                                                                /anni


äntligen helg 19/8

Äntligen hemma från skolan och det är äntligen helg :) Idag var det syslöjd först där vi fortsatte med våra tröjor som vi gör. Efter det hade jag och Malin. J våran mattelektion för dem små och det gick väl bra, :) Sedan var det fotboll på idrotten, men hade glömt fotbollsskorna så jag halkade runt i mina inneskor på det hala gräset, men det funkade det med. Och dagen fortsatta med matte och englska. Och nu hamnade jag här och ska strax ut och springa och ikväll ska vi fira min kusin :) Och om jag hinner så ska jag kanske plugga lite på moppegrejerna eftersom jag förmodligen snart ska göra provet. På måndag & tisdag går vi bara till 12.00, vi har hemstudie och utvecklingssamtal.





                                                                                                                                                      /anni

18/9

Har precis kommit hem från matchen som vi spelade idag, och vi förlorade med 2-1 mot Skogaby. Synd i och med att det var våran sista match som F 13-16. Men bra spelat tjejer!
Idag har jag annars inte gjort så mkt, varit i skolan där vi hade No, hemkunskap, svenska, tyska m.m. Inte dirket någon rolig dag. Hoppas att det blir roligare imorgon, skönt i alle fall att vi slutar 14.00 :) Sedan ska jag iväg för att fira min kusin som fyller 12. Och på lördag är det match och sedan ska jag hitta på något med Malin. På söndag är det plugg, plugg, plugg som gäller eftersom vi har No prov på måndag om Ljud.


                                                                                                                                            /anni
Härlig bild från danacup 2008

17/9

Idag var det rätt lugnt i skolan, inga prov eller förhör. Vi började med musik där vi sjöng och spelade Hungry Heart med Bruce Springsteen, där jag fick spela gitarr :) Dagen fortsatte med Svenska där vi fortsatte med den skriftliga argumentationen. Efter det var det en snabb rörelselektion (endast 25 min) och sedan var det mat. Resten av dagen var också rätt tråkig och nu sitter jag här och gör Tyska glosorna som är till imorgon, måste nog ta en titt på no:n också, usch. Men ikväll är det träning, så får väl se fram emot det. 

          
                                                                                                                                     /anni

Pluggdag 16/9

Idag är  vi också lediga, skönt eftersom jag kom hem runt 23.30 igår efter träningen i Katrineberg. Och som jag anade så tränade vi även med killarna. I början spelade jag urkasst och kände mest att jag ville hem. Men sedan var det skott övningar och det gick väl helt okej. Idag ska jag bara plugga, eftersom vi har:
- matteprov på fredag (tror jag)
- svenska inlämning på torsdag
- vill köra upp och göra moppeprovet 
- no-prov snart.
 Ja, usch, jag har massvis att göra. Men med lite musik ska jag nog fixa klart svenska arbetet, där vi ska göra något att argumentera om. Jag valde häng på byxorna, som jag är för, och har väll gjort hälften tror jag. Så nu får jag göra klart det!

 Slänger in en bild sen i lördags när Adam spelade match.
            /anni

15/9

Hallå !
Äntligen funkar internet, =)


Lördagen blev riktigt bra. Liverpool vann över Man Utd med 2-1 (Torres var dock inte med) så nu är jag rik ;D Och vi spelade 1-1 mot Skrea/Slöinge :)

Efter min match gick jag hem till Malin.A och lagade mat, riktigt lyckat resultat :) Efter det bar det av hem till mig för att spela Fifa på X-boxet och sedan kollade vi på A walk to remember, en av dem sorgligaste filmerna jag någonsin har sett, jag storgrät och Malin låg och flabbade. Så om ni ska ladda ner någon film, så ladda ner den!


Igår var det match mot Trönninge, har jag för mig att det var, och vi började riktigt bra men släppte dessvärre in 2 mål i första halvlek. Och andra fortsatte inte mycket bättre, dem gjorde ytterligare 2 mål och resultatet blev 2-4. Efter matchen åkte jag hem till Malin.A för att ta något snabbt att äta och sedan åkte vi tillbaka till Tranevall för att kolla på B-laget, där dem spelade 0-0.

Och idag är vi lediga, så Malin. J har sovit här och vi har kollat film och bara slappat, egentligen borde vi väl ta tag i pluggandet med moppe böckerna, men vi får se om det blir av senare :)
Ikväll är det träning i Katrineberg med Hallandslaget.


                                                                                                                                                 /anni


God morgon 13/9

Måste sticka iväg om 10 minuter, och har massor att göra innan, så blir ett snabbt inlägg. :)



Dagen började inte så bra, vaknade vid åtta av jag frös ihjäl pga av att jag glömt fönster öppet, ops! Jag gick ner och käkade och fastnade sedan här och började på en ny design, är inte riktigt klar men den dyker nog upp här snart :D 
Vi är lediga på måndag & tisdag och då måste det pluggas en massor i moppeböckerna, för att jag har inte öppnat dem sen moppekursen, men det ordnar nog sig :)

Nu ska jag iväg och kolla när Adam spelar match, sedan har jag själv match och ikväll ska jag hitta på något med Malin. A :)

förrsten, torres ska vara med och spela ikväll. ! ;D
                                                                                                                                                               /anni

Kate Voegele - Wish You Were

Var bara tvungen att lägga in en video på världens bästa låt just nu, eller hur Malin. J? ;)

Välkommen 12/9

Japp, nu har jag också börjat att blogga. Jag har funderat på det länge men aldrig satt mig ner och fixat en, men nu så!
I början var det rätt svårt med alla tecken och siffror men tillslut förstod jag i alle fall någorlunda! Men en sak jag inte förstår är hur man får bort den blå pricken längst upp till vänster, någon som vet?

Imorgon är det match mot Skrea/Slöinge vid två tiden, så jag missar Liverpool-Manchester matchen, men jag är säker på att Liverpool kommer att vinna över dem, även fast Torres är skadad. Så egentligen kanske det inte är något att se på, i och med att inte Torres spelar? Lägger in en bild på honom i alle fall ;)

                                                                                                                                           /anni


RSS 2.0