31/1- bored

jag har inget att göra denna lördagskväll och börjar få lite smått panik nu, ja. ni anar inte hur mycket jag säkert har att ta igen. gash, orkar inte ens tänka på det. plus att jag tror vi jobbar med ekvationer i matten också. (y) åhh. Jaja, får väl kämpa mig igenom denna vecka och plugga ifatt, eller försöka i alle fall :))

Imorgon missar jag träningen på något gym tror jag, :(( Attans, men det får jag ta. Snart frisk ju så det är bra :) Imorgon spelas Liverpool- Chelsea. Ska bli kul att se, kommer nog bli en bra match! Nejni, nuuu ska jag kolla film. Eller vet inte om jag orkar göra det, haha. Men tror det blir så, hejhej<3


31/1

Satt och kollade manchester, och borde verkligen dem fått den straffen? Nja, tveksamt enligt mig :)

Haha, zappade runt lite, och precis som igår finns det ingenting på Tv:en. T.ex American funniest homevideos, något som inte lockar mig att sitta och kolla på en lördagskväll. Inte för att jag har så mycket annat bättre för mig men tror nog jag snart ska sätta på en film. Såg också att det var Mr Bean sedan på tv. Kanske kollar på det, nåja får se vad det blir! Ha en bra kväll hörrni :)

31/1- hallu

tjena!

Vaknade rätt tidigt idag och hade fortfarande feber, men men, inte speciellt hög så det var lugnt :) Har suttit och kollat Samantha who hela morgonen och har precis bara tagit en liten paus. Den serien var riktigt bra. Bara sett reklamen innan på tv:en :)

Ikväll blir det nog pizza framför Man uniteds förlust mot Everton, mums :) Nej nu ska jag fortsätta se serien, blir uppdatering senare, hejhej!


30/1- fyfan

dessa dagarna har nog varit några av de värsta i mitt liv, okej inte dirket men fy vad dåligt jag mått. I måndags mådde jag sådär, precis som i tisdags. Men sedan bestämde jag mig för att gå till skolan ju i onsdags och gick upp och duschade och så. Men mådde då inte bra, hade riktigt hög feber som helst och var riktigt trött. Så jag gick och la mig och sov i fem timmar. När jag vaknade mådde jag bättre, men sedan på eftermiddagen fick jag sån hög feber igen och extremt ont i magen, sov resten av dagen och hoppades att jag skulle bli bättre dagen därpå. Men nej, igår var det värst. Låg hela dagen i sängen med magont och över 40 graders feber. Idag är jag en aning bättre men har lite feber och ont i halsen. Hoppas att detta är en hyffsad ursäkt på dålig bloggning (:

Nåja, som ni hör har det inte hänt särskilt mycket i mitt liv de senaste dagarna, eller just det, mitt gymnasieval är äntligen gjort, så skönt. Och ni som känner mig vet vilken beslutsångest jag har med det mesta. Vare sig det gäller kläder eller vad som helst. Så snacka om hur svårt det var att trycka på knappen, hehe, men men, såhär ser det ut i alle fall :) :



Nu ska jag bara vila (för omväxlingens skull,höhö xd) och bli frisk! hejjhejj

28/1

fan, lika sjuk som jag var i morse. hej

28/1- världens sämsta immunförsvar

Vafasen då, att jag aldrig ska kunna bli frisk. Hade bestämt mig för att gå till skolan idag, men när jag vaknade imorse var jag värre än jag varit dem andra dagarna. gaahhh, blir helt galen. Missar också träningen imorgon för den här förbaskade febern och halsen och förkyldningen. Nåja, gjorde en kladdkaka för att tröstäta. Men den misslyckades jag med, haha, typ helt kruttorr..

Dock är det i alle fall en positiv grej, jag är bättre nu än vad jag var i morse! :) I morse hade jag säkert 40 graders feber. Tror inte jag har så mycket feber längre och halsen känns bättre, wihoo. Nog tjatat om hur sjuk jag är, haha, men jag ska iväg och göra en liten grej sedan, berättar vad det är någon annan gång då jag inte vet om jag får säga det. Ska bli roligt, tur att jag mår bättre i alle fall.

Nu ska jag klä på mig :) Häråå :)

27/1- blä

på att det ska vara så svårt att fixa en design. Varför kunde dem inte gjort det liiite lättare? Nåja, detta blev resultatet efter en timmes arbete. :))

Kollar på United och håller tummarna för det andra laget ska göra mål när som helst. :) Ser dock inte så ljust ut för det... Men men, Liverpool kommer ändå vinna premier league. Nu ska jag kolla lite mer på matchen sedan blire sängen för min del, ska nämligen till skolan imorgon. Är jag konstigt om jag tycker att det ska bli helt okej? Jaja, lovar er att jag tänker annat när jag går upp imorgon, haha. Eller går och går, släpar mig upp! Nog snackat, nu ska jag kolla Uniteds förlust mot West Bromwich. gydnaight.


27/1- step up

God dagens :)

Varit en riktigt skön dag idag, har bara legat i min säng och kollat film och ätit. Ja, det är nog det ända jag gjort. Käkar typ hela tiden xd. Men kollade i alle fall på Step up, haha har inte sett den än nej. Eller nu har jag och den var bra! Älskar att kolla på när sånna riktigt duktiga dansar och det bara flyter på liksom (: gryemt.

Haha, dagens kommentar:
Pappa- Adam vill du ha mat?
Adam- Nej, jag vill ha respekt.


Anna kom sedan med min klasströja hit snäll som hon är :) Riktigt fin tycker jag den blev, dock varen lite stor men det är bara skönt.




27/1- hemma idag också

Japp, blev att jag stannade hemma idag, eftersom jag fortfarande är förkyld och har ont i huvudet :( Funderar på att sätta mig och göra lite so faktiskt (: Fast vet hur det blir med det. hehe, nej nu ska jag sätta på en bra film och bara vila, får se om jag sedan tar tag i att plugga. hejsvejs.



Blev en jätte god fruktsallad till frukost (:

26/1- rätt okey dag......

......fast jag varit sjuk.

Har ju som sagt legat i sängen nästan hela dagen och bara glott oth, och det är det ju inget fel på (: Och sedan har jag även provat ut fotbollsoverallerna med Malinarna och jag tyckte väl dem var sådär, helt okej. Haha, tycker förra årets är lite konstiga, eller inte konstiga, men dem är liksom helt svarta, och sedan lite längre ner på tröjan är en stor brun ful potatis.

Väntar på att Filip ska prata klart i telefonen för vi ska sedan kolla på en film. Hoppas han är klart snart för känner att mina ögonlock är rätt tunga redan. Men men, ni får ha det så bra friends, heråårårårår ;D




fick hem ett par fina öronhängen som jag beställt från H&M.

26/1- sickelisick

jaa, har haft feber och är förkyld, blä. Dock känner jag mig bättre än vad jag gjorde imorse :)) One tree hill har i övrigt räddat dagen och jag måste bara se fortsättningen nu, hejrå.

25/1- sjuk?

hejhej. Ligger här i sängen med huvudvärk och ena näsborren är igentäppt för er som undrar :)

Träningen var rolig men kände redan innan jag åkte dit att jag började bli sjuk. Och dumma jag skullle självklart träna ändå!
 Men men, imorgon kväll måste jag vara frisk men struntar i om jag inte är det. Berättar mer om det någon annan dag (imorgon kanske) för nu måste jag lägga mig och kolla någon film eller OTH. Hejdåå!

25/1- "det går lika bra med sparris"

Igår var jag som sagt hemma hos Anna med Malin och Tilda (och Anna xd). Vi hade riktigt roligt och blev en del spel, även guitar hero och lagade mat och sånt myspysinysikysssii. :)

   
                                            (hon äter icke)
  
                                                                  tilda tyckte maten var muy bueno
  
                                            så typiskt mej, haha    malin tog priset för vitaste tänder
  
                                                                  alltså detta spelet var nog
                                                                 ett av det roligast jag spelat.

Oj, blev visst rätt många bilder, jaja. Idag är det träning i Kombihallen ska bli riktigt roligt =) Är riktigt sugen på att träna idag faktiskt (och behövs verkligen). Ha en bra dag.

24/1

Hejhej!

Ber om ursäkt för kass uppdatering igår men hade fullt upp. Hade ju som sagt innebandy på morgonen med skollaget och vi vann alltihopa :D Även fast jag inte tycker att innebandy är något vidare roligt så vare ändå helt okej :) 

Efter bandyn stannade jag i stan för att mamma skulle hämta mig lite senare. Gick med Tilda en stund innan hennes buss kom. Och jag som knappt hade några pengar med mig hittade faktiskt en klänning kanske man kan kalla det, på Gina.

(tryck på den så bliren större)

Hmm vet inte rikitgt fall det är "jag" men strunt samma (: Kom hem från stan och hade sedan en mycket rolig kväll förövrigt (:

Ikväll blir det filmkväll hemma hos Anna med Tilda och Malin också. Tänkte nog ta och ringa dem och fråga hur det blir. Men tror inte dem har gått upp än så först ska jag kolla på (ni vet säkert redan xd) One Tree Hill, hejsvejs.

23(4)/1

Så skönt det var att lägga sig i sängen utan att behöva sätta på något alarm (: Orkar inte berätta något om idag, blir uppdatering imorgon istället för nu ska jag soooova. herrå ((:

22/1- hemma från träningen (:

Hej hej. Hemma efter en hård träning. Körde stryka och sedan spelade vi i slutet. Imorgon blir det upp så jäkla tidigt, vid halv 7. Okej, tidigt för mig. Och sedan har jag räknat ut att jag måste åka 6 olika bussar, jag som inte kan det. Haha, jo, jag kan det men jag har alltid sån jäkla otur med bussar. Antingen är jag alldeles för tidigt och får stå och frysa eller missar jag dem, eller hoppar av fel och bla bla. :)

Pappa kom hem från London igår och fick då världens snyggaste tröja :) tack!


Nu ska jag lägga mig och kolla One Tree Hill hela natten, hahah, sov gott vänner!


22/1 träning idag (:

Hej!

Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det helt okej (: Skolan var rätt bra, hade hemkunskap och lite sånt. Och just det, Matteprov, och det gick uusseeellt. Verkligen sjukt dåligt. Hoppas verkligen på att jag får ett G på det.

Nu har jag kommit hem för en liten stund sedan och tagit ut hundarna och ska nu kolla One Tree Hill, är helt fast som sagt. Sedan blir det träning i Haverdals hallen. Då vi ska ut och springa :S

Imorgon är det innebandy med skollaget så slutar typ vid 12 eller 1 :D Funderar på att stanna i stan nu men är inte riktigt säker, får se hur det blir. Hejhej, uppdatering senare!

21/1- tipsdag

Alltså ni som går i 7:an eller 8:an, ta inte det med plugg för seriöst. Alltså plugga inte sönder er. Tror nästan jag gjorde det. Kände rätt rejäl press på mig själv, vet inte varför men hade oftast verkligen panik innan prov. Det är egentligen nu jag borde plugga hur mycket som helst, men det är precis som om jag inte orkar med det mer. Typ över pluggade då och har inga krafter kvar, haha fan vad töntig jag låter, men men ett litet tipsitips (:

Nu kallar One Tree Hill, och Tyska glosorna som jag inte kollat på borde jag nog kolla igenom. Och snart är det äntligen helg! Och sedan är det träning imorgon :D Har faktiskt längtat efter det! Styrka och kondition. Dock fasar jag lite för att sticka ut och springa, undra hur det kommer sluta, jaja, nog snackat, nu ska jag lägga mig i min säng och kolla One Tree Hill!


21/1- ig

ig imorgon på provet tror jag, orkar inte plugga mer nu! sov gott

21/1- vindruvor :D

Världens bästa pluggtips har jag och ge er:

Vindruvor! I alle fall om man är lika galen i dem som jag.

Jaja, nu får jag väl fortsätta plugga! heej (:

21/1- matte prov imorgon :((

Hejj. Har matteprov imorgon på procent och jag kan ingenting. Jag vet att man ofta skriver så, men denna gången menar jag verkligen det. så idag förstår ni nog vad jag ska göra, :)

Kom hem för ungefär en timme sedan och tog då ut hundarna och hamnade sedan här. Skolan idag var, hmm, rätt kul i mellan åt. Jag och Malin.J skulle gå och skriva ut några papper i treans arbetslag, och så sätter vi oss där och skriver ut. Det ända är att det inte kommer något så Malin trycker några gånger till, och några gånger till. Men sedan visar jag henne hur man skulle göra och då kom det äntligen ut i datorsalen. Men sedan kollar vi upp och in i lärarrummet och alla lärare står och kollar på oss och våran Tyska lärare står med en helt bunt med papper som hon skakar på. Haha, går inte att förklara men ni skulle sett deras miner.

Nej nu måste jag allt ta tag i att plugga, har tyska glosor tills imorgon också, tur att jag översatte texten igår så jag slipper det idag, hade jag nog aldrig orkat, jaja, nu väntar matteboken glatt. Blä, hejhej!

20/1

varför varför har jag inte pluggat matte? blir galen. Har inte orkat plugga det. Har kanske gjort 2 tal men borde egentligen gå igenom allt och kolla alla olika sett och bla bla bla. Har istället gjort våfflor, rensat datorn på filer och bilder och sånt, varit ute med hundarna, käkat mer, kollat tv, och faktiskt har jag översatt tyskatexten som var hur jäkla lång som helst! Men nu är den äntligen klar, med hjälp av lexikon 24. Hmm, har kollat lite på alla Spanska glosor tills imorgon, dem behövs pluggat mycket mer på.

Sitter nu och kollar på lite tv och kollar på One tree hill. Imorgon var det tänkt att träna på Friskis och Svettis med Anna men hon är sjuk så det får bli framflyttat en vecka. Måste plugga imorgon mycket så det var kanske lika bra att det blir nästa vecka.

Nej, var bara tvungen att skriva av mig lite, back to work :(

20/1- böckerna kallar

hallåååå (:

Allt bra? Själv är det finemang, eller nästan i alle fall. Ni anar inte vad mycket vi har att plugga :(( Men får väl bara ta och sätta igång. Idag i skolan vare väl helt okej och hade ett rätt djuptsamtal måste jag säg på lunchen, hehe, ni är för goa ni!

Och har fortfarande inte kommit över förlusten igår :( Så orättvist så det finns verkligen inte! Nej, nu ska jag inte deppa ner mig ännu mer. Fast något positivt är att vädret faktiskt är helt okej idag tycker jag, fick i alle fall en vårkänsla innan, så hoppet om att sommaren någon gång ska komma finns väl (: Funderar faktiskt på att ta och gå ut en runda sedan, hmm får se hur det blir med det. Är faktiskt ganska duktigt på att skriva vad jag ska göra men sedan att utföra det är en aning krångligare.

Nej, nu sprang tiden iväg. Egentligen är allt jag vill kolla på One Tree Hill, men antar att jag måste sätta mig med matten, Spanskan och Tyskan :(((  fast hinner nog med ett litet avsnitt, tihi.    Ha det bra!


19/1- liverpool-everton

Vafaaan hände? Dem hade ju allt och sedan gör någon jäkla everton spelare mål. och det är kört för liverpool då eftersom torres inte är med. Nej, nu ska jag gå och lägga mig och deppa. fan för denna matchen och jävla everton.


torres var i alle fall grym

19/1- nervööös!

Ja, jag är rätt nervös måste jag medge, tänk så vinner inte Liverpool. Har laddat upp med typ 2 kg vindruvor och 1 kg apelsiner, okej inte riktigt men nästan. :) Ska även anteckna under matchen, haha, för jag ska typ skriva någon artikel i skolan. Man ska skriva 3 st artiklar, så en av dem blir matchen :)

Annars idag har jag faktiskt pluggat, chockade? Haha, det är jag i alle fall! I och för sig gjorde jag endast lite Svenska/So. Men det är ju alltid något.

En bra låt som Anna tipsade mej om:

Forgive me- Leona Lewis
 

Nu får jag väl lägga dem sista 45 minuterna innan matchen på att plugga :( Uppdatering över min lycka snart!

19/1- guten tag

hallu :)

Just nu borde jag sitta med allt jag har att plugga framför mig. Dvs, matten, no:n, so:n/svenska, spanska, tyska, engelskan, hemkunskapen, ja, allt man kan tänka sig typ. Men ärligt talat, jag orkar inte! Jag är så otroligt skoltrött så det är sjukt. Orkar ingenting i skolan, eller något som har med den att göra.

Men men, efter skolan tog jag ut hundarna och mötte Adampadam som kom gående från skolan. Sedan fixade jag lite att käka och hamnade nu här.

Ikväll spelar Liverpool mot Everton och dem kommer lätt att slå dem, annars blir jag fullständigt galen. Manchester leder ju nu och Liverpool måste komma om dom, i och för sig har Manchester en mindre spelad efter idag men dem kommer förmodligen förlora mot dem de möter nästa gång. Hmm, blev lite krångligt där men måste nu ta tag och göra klart en grej på So:n/Svenskan i alle fall. Herrrrrrå. uppdatering senare :))


  
- väldigt söt men ni anar inte vad envis han är <3 haha

18/1- BLÄ

Okej, det blev inget gymnasiesökande idag, istället pluggade (ja, eller om jag ens kan kalla det lilla plugga) jag ikväll. Försökte mig på No:n, men det gick ingen vidare. Ja, så då testade jag Hemkunskapen, men nej, för svårt. Och efter det So:n/Svenskan, men nepp. Allt är för jobbigt ikväll och allt jag kan tänka på är hur sugen jag är på choklad. Men har vi någon? Nej, inte det heller.

Alltså helt seriöst, jag hade kunnat betala hur mycket som helst bara för en liten bit. Gahs, tror jag nog går ner för tredje gången nu för att se om det finns någon minibit. Haha, det dumma är, att vaje gång jag går ner och letar efter någon choklaade blir jag bara lika besviken varje gång för att det inte finns någon.

Har också kollat klart One Tree Hill avsnitten och det sista avsnittet jag såg på slutade jätte dåligt :(

 
exakt såhär mycket förstår jag, grejt.


18/1- home och det 200:ade inlägget!

hejsan, hemma nu från träningen. :) Kom på i bilen att jag hade bestämt att göra mitt gymnasieval idag, har jag gjort det? nepp, alltså jag har lite panik. andra val? Jag har verkligen ingen aning. Men sätter mig kanske om en stund och kollar igenom allt för typ 100:ade gången.

Träningen var priima i alle fall. Nu ska jag kolla något One Tree Hill avsnitt sedan tar jag tag i det här med gymnasium, måste fixas nu. Och sedan har jag Hemkunskaps läxa, blää. Ingen tid att sitta här, pusshej.

18/1- good morgon.

Vaknade imorse och trodde att det var lördag :( Men icke sa nicke. Upp tidigt imorgon, fan

Igår hade jag det mycket roligt, Anna var här och vi sjöng lite singstar och snackade m.m. Kollade även på Jersey Girl där Ben Affleck och Jennifer Lopez var med. Sedan efter det började en till film med Ben Affleck och Jennifer Lopez, haha. Men vi hade i alle fall jätte kul.

Idag ska jag träna, ska bli roligt det med. Den är i Kombihallen men har inte någon aning om vilken tid. Tror att det är vid 15.00. Så ska nog hinna med att kolla på någon film, jag köpte Om en pojke, tror jag den heter, igår och har faktiskt inte sett den.

Nej, nu ska jag kolla lite bloggar sedan blir det film. herrå :)


17/1-brådis

Hejsan! Har lite bråttom så blir ett miniinlägg.

I alle fall. Igår efter skolan åkte jag inte till stan och letade efter en väska. Stötte på Malin och My, och Malin hittade en som var perre päron!

(tryck på dem så blirom större)
  

Efter det var det klippning och slingning. Hmm, vad kan jag säg. Slingningen blev bra, men klippningen blev jag inte nöjd med. Luggen passar jag verkligen inte i och ser ut som en stor tönt. Sedan klippe hon ju det slitna som var en del :((
Men men, inget att lipa över, der växer ut.

På kvällen kom Malin hit och vi kollade på bland annat världens bästa film (enligt mig): Notting Hill. Ni som inte har sett den måste se den verkligen.

Nu ska jag iväg och sedan ska jag va med  Anna, ha det fint. hejhej

15/1

Hejhej! Japp, nu klarar jag mig inte mer, hehe.

I alle fall, igår pluggade jag bara och har nu fastnat i en ny serie, nämligen One Tree Hill. Så ikväll ska jag lägga mig och kolla på några avsnitt :) Och det skadar ju inte heller att Chad Michael Murray är med där :)

Idag var jag i skolan och sedan fotbollsträning. Herre jisses, snacka om träningsvärk imorgon eller. Detta var nog en av det värsta styrke träningarna jag varit med om. Jäklar vad jobbigt det var. Man var på så här olika stationer och sånt. Känner nu redan mina armar att det är jobbigt att skriva, haha.

Nu ska jag ner och borsta och sedan blire One Tree Hill, God natt.

ps.klippning imorgon ju, så uppdatering förmodligen sent. tar bussen direkt efter skolan och måste, och då menar jag verkligen måste hitta en väska jag kan ha! .ds

13/1- datorpaus

Japp, känner att jag behöver komma ifrån datorn lite, eftersom jag känner att jag sitter här lite för ofta. Så imorgon och får se på torsdag kommer det förmodligen inga inlägg. Haha, en eller två dagar är inte speciellt mycket men tänkte börja med det. Haha, låter som värsta nörden.

Ringde innan till frissan och hon hade tid på fredag :D Så på fredag tar jag bussen efter skolan och äntligen tar slingor och klipper mig :) Ska bli skönt, håret är jätte slititet och har utväxt från dem blonda slingorna jag tog i, hmm? Somras? Faktiskt har jag tänkt lugg igen, men är inte riktigt säker. Så på fredag kommer jag förmodligen visa resultatet :)

Sitter nu och kollar på Shear Genius. Där det är olika hårfrisörer som får en varsin person att klippa, denna gången skulle dem klippa surfare som precis surfat, rätt bra faktiskt. Nahepp, nu är reklamen slut, torsdag/fredag blire uppdatering, hejhej!

13/1- regn :(

Hallå.

Åh, varför regnar det? Hade faktiskt tänkt att springa en runda. Men får väl bli imorgon om det är bättre väder! (och om jag kommer ihåg xd)

Skolan var i alle fall bra och vi hade ny Spanska lärare, Sofie hette (eller heter) hon. Vi hade henne för något år sedan men hon blev gravid. Nu blev vår lärare Carola gravid så då fick vi henne.

Hmm, funderar vad jag ska göra resten av dagen. Borde sätta mig och plugga på Tyska glosorna, men det tror jag inte att jag gör. Vi har dem till torsdag så det är lugnt. Kanske blir det några övningar på yogabollen, hahahah, nja tveksamt. Men men, jag får väl se vad jag hittar på, herrå..

12/1- lipstick jungle

hej, snabbt inlägg. Kolla nämligen på Lipstick Jungle just nu som går på 3:an och det är det första avsnittet. Verkar jätte bra. Eller jag gillar typ alla sånna serier men ändå :)

Kollade lite på en film innan som jag tror hette sweet sixteen, men kunde bara kolla en stund för blev lite deppad när det blev för mycket problem. Haha, men den var i alle fall bra :)

Imorgon är det tisdag och inget händer då heller. Eller jo, ska ringa frissan och höra om klipp och slingtid, ska fråga om hon har på fredag, hoppas hoppas. Nu började det igen, sov gott hörrni!



12/1

Goddagens :)

Idag har det inte hänt mycket. Imorse var jag för en gång skull jätte pigg när jag gick upp. Kom till skolan och hade lite allt möjligt. När jag kom hem tog jag ut hundarna och mötte Adam, som berättade massvis med bellmanhistorier, hehe..

Nu sitter jag och kollar på One Tree Hill, har inte sett dessa "nya" avsnitten. Eller när dem är äldre. Så himla bra det är!
Nu blev det reklam så nu måste jag hämta något att käka, och förresten idag har jag bloggat i 4 månader :))

11/1- Pato

Ni skulle sett målet. Dribblade först skitsnyggt förbi en back och sedan chippade han in den i bortre hörnet. Brukar inte kolla på Serie A men Filip och pappa satt och kollade så blev att jag satte mig här. Ska nog gå och borsta snart och lägga mig, upp tidigt imorgon :((( sov gott.


11/1- hemma från fotbollen

Kom hem från träningen precis. Vi var ju inomhus i Kombi och tränade. Och hade ju inte spelat något i mina nya skor så fick inviga dem, det funkade helt okeyy. Dock är min kondition bortblåst. Helt död blir jag av att bara springa lite, måste måste ut och springa eller något oftare..

Men det var skönt i alle fall att äntligen få spela lite. Och på torsdag är det träning igen inomhus.

Denna helg "glömde" jag visst av allt plugg, hehe. Hade bestämt att jag skulle börja med NO:n och även göra klart Tyska översättningen. Men gjorde jag det? nepp, jaja, imorgon får jag väl fixa det :)) Nu ska jag kolla andra halvlek av Manchester - Chelsea och även ta något att käka. Sov gott!


11/1

Godmorgon! :)

Ledsen för dålig uppdatering igår men jag hade helt enkelt något annat för mig. Åkte som sagt inte till stan på morgonen och gick där hela dagen. Men jag hittade ingen väska eller någonting. Tycker att det är så tråkigt när man bara går där i stan och hittar ingenting + att det var iskallt.

Jaja, lite senare spelade Liverpool och Malin kom hit som vi hade bestämt och kollade på dem. Och dem spelade så dåligt, hur kan man spela lika mot Stoke? Men vi kollade ju inte i onödan i alle fall eftersom Torres♥ kom in sedan. Alltså det går inte att hitta någon sötare människa, hehe..

Idag vaknade jag hyfsat tidigt och har käkat frukost, jag har träning sedan i Kombihallen, ska bli kul (: Har ju inte rört mig ett dugg på hela lovet så får väl hoppas att jag har någorlunda kondition. Nej, nu ska jag kolla Blondinbellas blogg sedan ska jag nog spela lite guitar hero. ha det bra.


10/1- stan

Hej, har bråttom, bussen går om en timme och jag har typ precis vaknat. Ska in till stan idag och kolla väska, hääejjddååå.

9/1- världens gulligast lillebror

Japp, det har jag nog.

- Adam, har du ätit all glass?
- Va? Jag har inte ätit någon.

9/1- bad mood

Dålig morgon, helt okej skola och bussarna hem blir jag så jäkla arga på. Eller snarare sagt människorna! Jag och 2 till fick inte plats i bussen vi ska åka så vi fick ta den som gick inom kvibille och det tar ju hur lång tid som helst. Sedan när bussen äntligen var i Harplinge körde den inte heller dit jag hoppar av utan fick gå flera mil (okej, inte riktigt xd).
Så jag var hemma kvart över tre, och i vanliga fall brukar jag vara hemma vid ungefär halv 3. Haha, okej kanske inte låter så mycket men sånt kan jag irritera mig på så jäkla mycket. Plus att jag är så lat när man ska gå med väska och idrottsväska och är redan helt död.
Att bara för att dem som inte skulle åka i våran buss gjorde det får andra som ska göra det "lida".

Nog klagat, när jag kom hem tog jag ut mina hundar och sitter nu och väntar på att One tree Hill ska börja, det programet är rikitgt bra! :) Och sedan har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, förmodligen sooooova. Måste nog ta nått att käka också. Heeeejdå.  :]

9/1- schooolan

Har inget att göra, sitter i skolan just nu och vi har läsning. Men har varken bok eller lånekort, och läraren vet jag inte vad han är. Har haft syslöjd där vi har börjat med någon Hallandssöm, hmm.. Hoppas det går bättre denna terminen :) Snart ska vi ha idrott, ska bli kul :)) Hejhej.


8/1- new design

Yapp, ny design, hmm. vet faktiskt inte om jag blev nöjd. men denna får det va ett tag framöver, var trött på juldesignen :) Vet dock inte hur man får bort det gråa? Haha, såg att frissan på bilden längst till höger ser värsta skum ut! jajaja, Nu måste jag hämta glass, herrrå

8/1- klumpiga anni, yes

Hallooo!

Vad tycker ni om min morgon? Gick upp efter att ha sovit 5 h (kunde inte somna igår kväll), men kom upp i alle fall :) Käkade frulle och tog en dusch. Sedan skulle jag gå till bussen och när jag precis kommit untanför dörren snubblar jag till min ramlar inte. Så går jag ett steg till, och vad gör jag inte där, jo ramlar skit klumpigt och kan inte låta bli att skratta lite, haha. Landar liksom typ på rygg med benen åt alla håll. Jaja, slog mig inte i alle fall :) Och det var verkligen ishalt, hur svårt som helst att gå.

Skolan gick i alle fall bra, och känner redan att detta kommer bli en tuff termin. Men jag får stå ut :) 

När jag kom hem så tog jag ut mina hundar och det var fortfarande halt. Men jag gick och dem räddade mig ett x antal gånger, haha. Men när jag var på väg upp för en backe råkade jag återigen ramla, haha. Som tur gjorde det inte ont denna gången heller, och jag hoppas verkligen att ingen såg mig, tror inte det i alle fall. Men mina ljusa uggs fick däremot lida mer, helt gäggiga på ena sidan av jord eller slask eller vad de nu är :(
Hoppas nu bara att det smälter så jag slipper ramla igen.

Nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, förmodligen blir det att jag kollar på tv och läser lite bloggar :) herrå !! :}


7/1- naken man hängades i liften

Tror nog att afropowerdancen gav något, haha, smärta. Alltså jag har nog aldrig haft såhär ont i min rygg. Antingen är det träningsvärk eller så har jag gjort helt fel (det låter lite mer troligt) eller så har jag bara sovit konstigt. Men det går nog över snart.

Fy fan vad pinsamt! Haha, (bilder från aftonbladet)


Mannen klarade sig oskadd ? dock en smula nerkyld om huden.


7/1- skola imorgon :((

Åh, orkar inte med skolan :{ Kommer varken kunna somna ikväll heller eller gå upp :P Jag som hade bestämt mig för att idag gå upp kvart över 7 för att försöka vända tillbaka dygnet lite i alle fall, men jag kom verklingen inte upp, och det var lättare att somna om igen och sova till 11..

Igår gick jag och Malin på bio och såg Yes Man. Den var jätte bra. Jag brukar inte gilla direkt Jim Carey, men i denna filmen var han riktigt bra! :)

Idag har jag inga planer alls. Tror jag ska spela Guitar Hero, kanske kolla några vänner avsnitt och bara slappa.
Kanske kommer något inlägg om jag inte har något att göra alls :) Ha det bra!

6/1- afropowerdance

Jajjemen, det var jag på idag, afropowerdance. Och dit ska jag aldrig gå igen, har varit där en gång innan med fotbollen och då var det hemskt. Dock kände jag alla då, så det var ju lugnt om man gjorde bort sig. Men nu när jag bara kände mamma så var det extremt pinsamt. Speciellt när jag verkligen inte har någon koordination och suger på att dansa och liksom skaka loss. Haha, så jag stod där i mitten och försökte väl mitt bästa, något som resulterade i riktigt dåligt.

I alle fall, gick upp vid 10 i morse och hjälpte min bror att baka en kladdkaka. Ja, han kan inte direkt baka så han behövde sin syster till en hjälpande hand, men det gick bra! Han behövde nämligen ha med den ikväll.

Och nu har jag kommit hem från dansen och ska lägga mig i ett varmt bad, det är ju så extremt kallt ute, så känner att jag behöver det. Och sen har vi beställt klänningen som jag visade igår, och ett par öronhängen också. Ska bli spännande att få hem dem. Nu ska jag ta en macka sedan blir det som sagt badet för min del!                   


5(6)/1- klänning

Häj, satt och kollade kläder på nätet och hittade en klänning som jag ska beställa imorgon. Dock använder jag nästan aldrig klänning, händer väl någon gång då och då. Men det ska det bli ändrig på i år eftersom jag hittade så många snygga! Ska även beställa en skjorta, och en del accessoarer jag hittat. Attans att det dröjer månader innan det är sommar. Orkar inte med mer kyla och varma tjocka kläder. Vill kunna ha shorts och ballerinaskor :) Men jag får väl stå ut.

Om en timme börjar hockeyn, varför sitter jag ens uppe och väntar på det när jag tycker hockey är tråkigt? Nej men final och sånt kan ju faktiskt vara skoj, jag ger det en chans!


5/1- kommer aldrig, aldrig mer äta

Heejjj.

Japp, rubriken stämmer perre päron. Aldrig kommer jag äta mer, i alle fall inte kladdkaka som jag skrev i förra inlägget att jag skulle baka. Håller på att spy! Jaja..

Idag har jag som sagt bakat, gått en lång runda med mamma, adampadam och hundarna och kollat föräldrar fällan. Ända sedan jag var minimygga har jag älskat den filmen. Haha, även fast Lindsay Lohan är typ 10 och det är nog riktat för barn i den åldern så har jag alltid tyckt om den :)


Ikväll ska jag nog se hockeyn, även fast jag aldrig har gillat att kolla på hockey så får jag nog offra mej :)) Hedå.
kanske uppdatering senare (:


5/1- gådmårgon

Hellåå.

Hur är läget? Själv är det bra, eller ja, är rätt trött. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Utan att baka tror jag nog. Och det blir kladdkaka. Jaa, som jag skrev i förra inlägget så äter jag bara hela tiden. Kanske sticker ut och springer en runda om jag orkar också? Det behövsss.. Och om det inte är alldeles för kallt. Alltså det är ju helt sjukt kallt ute, går ju knappt att gå utanför dörrarna. Höhö, måste erkänna att jag inte har varit ute än, men igår var det i alle fall riktigt kallt.

Nu ska jag gå ner och käka (igen xd) och sedan ska jag ut och gå. Får dra på mig uggsen få mina tår inte fryser ihjäl!
Ha det bra, och blir uppdatering senare, <3


4/1- vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Har kommit hem från Anna nu, hade det jätte skoj. Lirade lite Guitar Hero, fikade, kollade Desperate Housewives m.m. :)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen kolla tv. Har käkat lite cheesecake också, så gott. Även fast det inte är choklad i så slinker det ner snabbt. Gash, behöver träning nu. Allt jag gör är att äta. Det dumma är, att när jag inte har något att göra så äter jag, bara för att få något att göra. Det kommer sluta med att jag rullar fram!


 

4/1- God morgon

Sovit gott? Själv tvingade jag mig upp vid halv 11 och käkade frukost direkt eftersom min mage skrek av hunger. Sedan hamnade jag framför Körslaget (repris), som jag faktiskt aldrig har sett innan. Helt okey.

Idag ska jag hitta på något med Anna eftersom jag mår bättre :D Så jag får väl klä på mig och borsta och lite sånt nu. Ha en bra dag så blir det uppdatering senare [[:

4/12- sjuk/frisk?

Hellåå!

Ja, jag vet inte vad jag är, sjuk eller frisk? Låg och kollade Liverpool innan på nätet, dem spelade någon cupmatch, och vem kommer in i runt 70:de minuten, jo TORRES ♥♥♥♥♥♥♥! Och inte nog med det, han gör även mål, jisses vad glad jag blev. Han har ju varit skadad så har inte sett honom spela på ett tag.
Somnade sedan 5 minuter efter matchen och sov i ungefär 2 timmar.



Så nu har jag hamnat här nere framför tv:en kollade på Prison Break för andra gången med min fader. Kan nog kolla på den serien hur många gånger som helst. Och ska väl gå och lägga mig strax, men kommer nog inte somna efter ett bra tag. Såååv gåttt!

3/1

Helloj.

Var ju som sagt hos agneta igår, det var roligt. Vi kollade film och snackade och sånt.
 
Glömde förresten att berätta att vi var nära att krocka igår, eller enligt mig, haha. Vi var då på väg mot Kungsmässan och körde jämte en lastbil. Plötsligt tyckte jag bara att den kom närmre och närmre och skrek eftersom jag var nästan säker på att den skulle köra in i oss. Men vi kom förbi den och mamma och Malin verkade knappt ha märkt något. hehe..

I alle fall, idag åkte vi till Falkenberg och kollade när Fippe spelade, tyvärr gick det inte så bra för dem. Och nu har jag kommit hem och känner mig rätt kass, hoppas bara inte jag blir sjuk igen. Har varit sjuk tillräckligt på detta lovet :(. Sedan imorgon skulle jag hitta på något med Anna och orkar verkligen inte vara sjuk, men det går nog över snart. Nu ska jag gå ner och rota efter godis, ha en bra löredage.


2/1- shopping daaaay (:

Häääej.

Blev att vi åkte till kungsmässan idag för shopping, Malin hängde med! Och vi hade jätte kul och detta blev dagens inköp, sommarplagg tror jag !
                    
Kofta på H&M: 298:-                  Linne på Zara: på rea så bara 99:-

Linnet var jag väl sådär med, men funkar när man ska till stranden och sånt, så det blir nog bra.

Nu ska vi käka sedan ska vi hem till Agneta några stycken, ha en bra freeedag ((:


2/1

Godmorgon! [:

Kunde inte somna igår förrens vid 4, så nu är jag jätte trött eftersom jag hade bestämt mig att gå upp halv 10 idag.
I alle fall, när jag kommit upp käkade jag frulle och sedan gick jag upp och la mig och kollade klart Twilight som jag började på igår. Gud vad bra den är! Jag brukar inte gilla sånna här med vampyrer och sånt annars, men denna var faktiskt bra.
Efter filmen gick jag ner och tog bort alla julgranskulor och glitter och sånt på granen eftersom dem skulle slänga den idag.

Nu ska jag klä på mig och borsta tänderna, sedan blir det en runda med Malin :)) Ha det bra hörrni!

1/1- spelberoende?

Häysan.

Detta blev inköpen igår. På 10 minuter, 1 par jeans, en blus och ett par öronhängen. Och jag som kan gå i timmar och inte hitta ett skit. Men oftast hittar faktiskt jag bättre när jag har bråttom. Allt är förresten handlat på H&M.
  

Nu måste jag fortsätta spela, beeeeeeeeeeeeroende japp! även fast jag suger så är det rätt kul :]]

1/1- Nytt år, nya möjligheter

Jag kan inte fatta att det är 2009? Herre jisses vad tiden går snabbt! Kändes som igår när vi firade 2000.
I alle fall, jag hade en bra nyårsafton, hoppas att ni hade det med.

Blev lite shopping igår snabbt när vi var på Europstop innan vi stack, men orkar inte ta bilder och ladda upp nu. Får se om jag gör det sen. Nu kallar nämligen guitar hero. herrrrrrå.


RSS 2.0