29/7- Stranddag! :))

Hej :)

Jobbade imorse vid sex med Lovisa! Mycket roligare att jobba med henne. Blev en del skratt! Efter jobbet åkte jag hem och sov tills ett och sedan hämtade jag Lovisa med moppen så vi åkte ner till stranden. Jag hade nästan gett upp lite på den biten och trodde inte att det skulle bli någon mer stranddag för min del! I och för sig gick solen i moln efter någon timme :P

Vi åkte hem vid halv fem tiden och efter en stund kom lite gäster hit, eller gäster och gäster men några från chicago hit. Dem är på semester i Skåne och kom för att lämna av en som ska vara här någon eller några veckor :) Min träning började däremot vid halv sju så cyklade bort dit med Malin men tränade inte. Tror jag håller på att bli sjuk. Börjar bli förkyld och tror jag har lite feber och ont i halsen. Så kollade på i någon halvtimme innan jag cyklade hem igen och åt.

Imorgon ska jag hitta på något med Anna, ska bli roligt :D Mamma och Adam och Alexander (han från chicago) skulle till göteborg till universeum så förmodligen ska vi med dit :) Men nu ska jag lägga mig och se någon bra film!


28/7- warm whispers


Här har ni några bilder från festen som var en go blandning med finska, svenska och engelska!









hahahhaa, adams hand


hon fick bl.a ett pussel på 18000 bitar, 18000!?!??!




adam hittade en vän!

nästa dag!


mormor och mamma

minigolf!

Nej, nu får det räcka, måste sova, ska upp och jobba imorgon! godnatt ♥

28/7- Hemma från Skåne

Tjena :)

Kom hem från Skåne för någon timme sedan! Har haft jätte kul. Vi åkte ju dit igår och var framme vid 3 tiden. Åkte hem till mormor först och hälsade på alla och sedan åkte vi till hotellet där även festen skulle vara. Vid sex började den och det var roligt :) Idag så gick vi upp ganska tidigt och käkade hotellfrukost som alltid är jätte god! Sedan åkte jag, farmor, mamma, filip och emma in till ystad och kollade lite i affärer och satte oss och åt. Vi spelade även minigolf innan vi åkte hem. :)

Glömde kameran i den andra bilen (åkte dit med 2 bilar) men tror dem andra skulle köra hem ikväll så lägger förmodligen upp några bilder då, om dem inte kommer för sent :) Men nu ska jag hitta på något annat. Heejsvejs!

27/7- hinner inte

heej.

Har ingen tid till att blogga idag, eller imorgon tror jag. Vi åker till skåne nu för 50-års fest. Har precis fixat en liten "roadmix" hahahah. Hade jätte mysigt igår. Vi spelade minigolf sedan tog vi mopparna hit och kollade film. Sedan sov Astrid och Malin över här för det blev lite sent, haha :)) Mysigt, mýsigt!

Nej, nu ropar dem på mig. Hejhej :)

26/7- MADE

Hejsan!

Har inte gjort ett skit idag! Eller jo, jag städade mitt rum lite snabbt. Annars har jag inte gjort något vettigt. Har bara kollat MADE. Lite senare tar jag däremot moppen till Haverdal för att spela minigolf, eller äventyrsgolf xd med astrid, malin och kanske tilda. Hoppas bara att det inte börjar regna. Får se vart vi tar vägen efter golfen.  Nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv, hejhej!


25/7- lördag

Faaan vad pinsam bild i tidningen idag, shit. Nån man och kvinna från hallandsposten kom fram till mig för några dagar sedan efter jag hade jobbat och jag skulle bara in och fixa en grej vid banken lite snabbt i stan. Så kom dem fram och ställde några frågor och sedan fram med en stor kamera med mega blixt, hehe, woho. Plus att dem hade ändrat i tidningen. Eller ändrat och ändrat, men dem frågade hur länge jag skulle kunna tänka mig att vänta vid aktuen. Så sa jag att det beror på vad man har för skada. Då frågade dem om jag hade stukat en fot, hur länge skulle jag kunna tänka mig att vänta då. Så sa jag några timmar. Men den frågan var inte med i tidningen utan istället stod det bara "några timmar kan jag vänta". Hahha men men!

Kom hem från farmor för ett tag sedan och har bara slappat. Är ledig imorgon också!. Jaaja, nu ska jag dra mig härifrån. Hejdå :))

24/7- Fredag

Hallå :)

Idag är det fredag och började med jobb vid sex. Så tog moppen som gick perrepäron, konstigt nog.. Jag städade och satte då upp en mopp precis vid ingången. Ändå struntade en i det och gick in på den toan jag precis skulle städa. Så jag ställde mig precis utanför dörren och bara glodde. Hahahaha, ni skulle sätt hennes min när hon öppnade dörren. Vett skrämd! Resten gick bra och var hemma redan vid halv 10. Och faktiskt har jag varit vaken ända sedan dess. Brukar alltid sova några timmar när jag har jobbat så tidigt, men inte idag :)

Ikväll ska vi till grandmaaaa i Hylte. Eller utanför Hylte. Kommer hem imorgon. Sedan på måndag och tisdag är jag i Skåne för att fira att min mammas moster fyller 50! Ja, nu har jag inte mycket mer att berätta, höres polare!


hahahaha, hittade en jätte gammal bild på mig och adam.


23/7- kräftor =D

Heyy! :)

Jag har jätte träningsvärk i min tumme, i tummen? Har nog rensat för mycket rabatter! Ikväll ska vi käka kräftor, det är nog det godaste jag vet. Kan äta hur många som helst.

Ja, annars händer det inte mycket. Sitter och kollar MTV. Är America's best dance crew, tycker egentligen det inte är så jätte bra men har inte mycket annat för mig xd. Blir läggdags tidigt ikväll för ska upp vid fem imorgon. Hejhej!


http://farm2.static.flickr.com/1164/1093425196_028aa9ef83.jpg

23/7- Regn!

Tjena!

Jobb även idag. Kom dit och då började det ösregna. Men hämtade skottkärran ändå och började rensa. Hela jag blev helt jordig och smart som jag var så hade jag satt på mig foppatofflor. Så mina vita sockar var svarta och jätte blöta. Som tur kom Lovisa som hade städat klart och vi snackade lite, dagens höjdpunkt! :) Men som tur så fick jag sluta tidigare.

Annars idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Hade viljat åka ner till stranden!! Träningen igår var.. rolig! Blev inte sådär jätte seriöst eftersom vi bara var fem pers, hehe. Kom hem och var helt död så somnade runt 11-12 tiden.


dags för en repris tjejer! :) ser också hur anna håller med på denna bilden!

22/7- MADE

Hej!

Sitter och kollar på MADE. Någon som vill lära sig cykla BMX. Om jag hade varit med hade jag lätt viljat lära mig åka skateboard. Jobbet idag gick ganska bra, jätte segt bara. Hade ju varit okej om man hade musik men har som sagt min gamla mobil som inte har radio.

Ikväll är det fotbollsträning, första gången på veckor. Ska bli skönt att komma igång igen! Hörs senare, hejhej!


slänger in en bild sen lördags! :)

21/7- fullrulle

Hejhej! Jobb imorse, inget direkt att jubla för. Men mamma körde mig och jag rensade rabatterna till tolv tiden någon gång då jag åkte hem. Sedan åkte vi in till stan nästan direkt, hann bara duscha en snabbis och käka lite. Sedan bar det av till sjukhuset. Dem kollade mandlarna och vi pratade lite och så och så blev det att jag ska operera bort dem! Woho. Känns bra. Dem skulle skicka någon kallelse när det var dags så vi får väl se när den kommer.

Sedan var det inom banken och efter det med Malte till veterinären. Nu är jag äntligen hemma! Jobbar imorgon också, om det inte regnar för då sa hon att jag inte behövde komma. Och som det ser ut nu ska det regna imorgon! Men vi får väl se. Nu ska jag i alle fall käka något. Är jätte hungrig. Tjeeeenaaa!


ha ha hi hi ha ha ho


20/7- ledig :)

Heeeey :)

hmm...

Hoppas allt är bra med er! Själv är det finemang. Har som sagt varit ledig idag och det var riktigt gött att sova ut och slippa gå upp vid fem imorse! Men imorgon är det jobb igen men ska då börja vid åtta tror jag det får bli. Får bestämma lite själv när jag rensar rabatterna, så åtta känns som en rätt bra tid, varken för tidigt eller för sent. Sedan ska jag till läkaren och kolla mandlarna.

Idag har jag bara slappat. Var med mamma och handlade också. Har sedan suttit typ bänkad framför MTV. Kollar på det  hela tiden nu för tiden. Ingen aning om varför, tror att malin har fått mig och kolla på det, haha :)) Men ja, har varit en rätt lugn dag idag :) Köpte 5 filmer innan idag också så ska sätta mig och kolla på någon av dem snart! Ha det fint!

19/7- always love, hate will get you everytime



tjenare!
om precis en månad börjar skolan.
hej!

19/7- Tjeniis

Hallåhallå!

Så fort jag hade skrivit det förra inlägget stängde jag av datorn och somnade direkt. Sov till tjugo i två, riktigt gött. Så har väl tagit igen några timmar i alle fall! :) Har sedan bara kollat Cribs hela dagen på MTV. Vissa hus är ju helt sjuka. Speciellt Akons och 50 cent:s, dem var verkligen riktigt snygga. Men sedan sms:ade jag Malin och vi stack ut och sprang en runda. Jobbigt men skönt nu efteråt :) Nu ska jag ner och käka något, är riktigt hungrig. Heyhey.


19/7- i don't know who i am without you

Godmorgon på er!

Var på Harry Potter igår med Malin :) Eftersom bussarna går så dåligt så var vi inne i stan runt halv 7 och bion började inte förrens vid nio.. Men vi satte oss på McDonalds en stund innan vi gick och köpte godis. Sedan skulle vi in på bion. Började ju inte bra. Vi trängde oss igenom en rad som vi trodde vi skulle sitta på. När vi stod ungefär längst bort i raden så skulle vi inte det, haha. Men vi hittade våra platser och filmen var grymt bra. Riktigt rolig också!

Vi tog tolvbussen hem och jag somnade vid ett - halv 2. Imorse ringde klockan vid fem.. Så gick upp och kom sedan lite sent till jobbet då jag... nej jag vet inte vad jag gjorde egentligen. Inget vettigt dirket. Haha. Jobbade även idag med en tjej som heter kornelia och det gick bra! Det är mycket roligare att jobba med någon än ensam. Dessa 3 dagar då jag jobbat på morgonen har jag sovit riktigt dåligt, ungefär 2-4 timmar per natt. Så imorgon (är ledig) ska jag ta en låång sovmorgon, det ska inte bli lite gött alltså. Ha det fint!


18/7- gave me a fever that will not come down

Hejni!

Fasen vad trött jag är idag. Jag och Lovisa åkte in till club experience igår och var där vid tolv tiden. Tog sedan bussen hem vid halv 2 och jag kom i sängs vid halv 3. Idag var det jobb vid 6. Så gick upp 5 men somnade om i sängen efter jag käkat. Som tur kom Filip in och undrade om jag inte skulle jobba. Flög då upp ur sängen och fixade det sista innan jag tog moppen som förövrigt fungerar nu :) Jobbet gick fint och när jag kom hem somnade jag direkt.

Ikväll ska jag på bio med Malin.J :]] Vi ska se Harry Potter! Får väl se om jag inte somnar, haha :)

16/7- Torsdag

Hallådär!

Åkte in till stan vid två tiden idag för att jag orkade verkligen inte sitta hemma och bara glo framför datorn. Plus att jag har börjat att få huvudvärk så undrar om det är på grund av att jag sitter för mycket vid datorn.. Men i alle fall. Var inne i stan och hittade några saker. Bilder nedan, däremot cambilder för jag orkar verkligen inte ta med kameran :P När jag skulle ta bussen hem träffade jag även Malin! Följde sedan med henne hem och käkade pizza sedan cyklade vi till kulla kurvan. Eftersom både jag och Malin jobbar imorgon tidigt så sa vi hejdå rätt tidigt.

Jag börjar klockan sex imorgon, SEX? Hur i hela friden ska jag komma upp fem. Måste cykla nu också eftersom moppen är trasig. Men men, jag ska inte klaga! :) Ikväll blir det i alle fall läggdags tidigt! Nej nu har jag lovat Adam att hitta på något. tjeeeeeena.



paljettväst. Verkligen inte mig någonstanns men jag gillade den så :)) Köpte även ett vanligt baslinne!

Malin Johansson om du ser detta så ring mej :)


15/7- oj

Ojsan. Eftersom jag är riktigt riktigt uttråkad skulle jag baka en kladdkaka, tänkte att jag skulle göra en som man skulle ha inne i micron. Allt gick bra tills det började låta och lukta bränt, så jag tog ut den. Micron blev bränd på ena sidan och hela köket luktar bränt, jag skulle ju bara baka en kladdkaka? Nåjaa. Var ute och sprang innan med Malin och sitter nu här och lyssnar på lite musik! :)

grattis förresten!

15/7- stay with me honey

HEEJ!

Jag har världens snyggaste, roligaste, finaste och bästa vän




om det är någon som inte gör något får den personen gärna höra av sig.

15/7- VARMT

Tjena. Jesus vad varmt det blev plötsligt, svettas som en gris. Men hellre det än regn! :) Har precis varit nere och handlat. Blir kött och pommes. gött. Eftersom mamy och pappa är i skåne står jag för matlagningen.


Blir en dagens outfit idag, även fast jag inte riktigt bestämt mig om det är fjortis eller ej!



shorta
linne
jeans shorts
converse
klocka
armband

Nu ska jag börja laga mat. tjenixen på er

15/7- sun

livet blev plötsligt lite bättre



filip vad ska vi käka idag?

15/7- Hahahhaha

Hahahahhahahahahahahahha, vet inte om jag lagt in denna innan men men! :)

15/7- Onsdag

Heeeeeeeeey! Ledig idag och mobilen fungerar inte speciellt bra. Så ni vet så kan jag inte ta emot sms. Eller dem kommer inte fram. Eftersom det spö regnar, åskar och blixtrar kommer jag bara vara hemma idag. Känner mig riktigt seg och har ont i huvudet.


på lördag blir det harry potter med snyggingen ovan

14/7- Skit

hejhejhejhej

Jag och Malin bestämde oss för att åka ner och ta ett kvällsdopp. Och eftersom min moppe har kommit hem från verkstaden för några dagar sedan så sa jag glatt att vi kunde åka med den. Jag hämtade Malin och sedan åkte vi ner till stranden. Allt gick fiint tills vi skulle åka hem och såg att två sladdar på den hade ramlat ner och låg på marken. Den fungerade ändå(?) och så råkade jag gasa och glömde att låset var i så det fastnade. Men det fick vi bort. Men sen funkade den inte. Så jag och Malin som kan mycket om mopeder (höhö) försökte oss fram och efter en massa telefonsamtal så blev det att vi skulle gå hem till mina kusiner med moppen som bor typ en halv mil därifrån.

Men efter ungefär 45 minuter var vi i alle fall framme och dem körde oss hem, tack för det! :) Typiskt nu också när pappa och mamma är i skåne. Men men, nu är jag i alle fall hemma och tänker aldrig köra den moppen igen. Antar att det är meningen att jag bör cykla. Men nu måste jag käka nått! Hejhå

14/6- ruuuuuuuuuuuubrik

TJaaaaaa

Har jobbat idag och det gick väl bra. Förutom att jag tappade min macka på marken när jag skulle käka. Och sedan när jag skulle städa i duscharna så satte jag 2 moppar som ett kryss i dörringången. Men tror ni dem brydde sig om det? Nej, nej. Dem tog bara bort mopparna och gick sedan in i en dusch.
 
När jag kom hem tog jag en snabb dusch innan jag la mig och stekte lite på altanen. Har tappat nästan all färg känns det som nu när det inte har varit så fint väder. Men nu ska jag hämta pizzor! Ha det fint!


posade lite innan jobbet

13(14)/7- tick tack

Jag kan inte sooova och ska jobba imorgon... Jag och Filip kollade precis klart Prison Break. Så nu har jag sett alla avsnitt, nu är det liksom slut. :( Jag som inte brukade gråta till filmer, serier m.m har faktiskt blivit en riktig lipsill. Har gråtit dem 2 senaste (sista) avsnitten av Prison Break. Men den serien är verkligen en av dem bästa jag sett. Visst är den som bäst i början när dem åker ut och in ur fängelsen och kommer på planer och sånt för att komma ut. I slutet blir den lite småkrånglig men om man sett den från början så hänger man med.

Nej, nu får jag väl försöka somna. Även fast det inte kommer gå någon vidare. Kommer säkert ligga och vända och vrida mig till tre tiden. Men ha det bra så hörs vi förmodligen imorgon! peace


13/7- Jackson Waters

Galet braaaaaaaaaaa


13/6- hejhej

Tjeeenaa. Har absolut ingenting att göra så hittade ett test!

Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Mikaels samarbete med Hon på TV4 hade dessutom en helt annan dimension.


Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

En vägg


Vad var det senaste du såg på tv?

Sweet sixteen

Utan att se efter, gissa vad klockan är:

Hmm, kvart över nio... yyeees, nästan rätt, 12 över.


Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Msn inloggning

Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?

facebook


Vad har du på dig?

underkläder, shorts, linne, t-shirt


Drömde du något inatt? I så fall - vad?

Att jag och Malin åkte till Stockholm igen!


När skrattade du senast?
För nån halvtimme sedan


Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

En tv, hyllor.. ja, och krokar.


Har du sett något konstigt på sistone?

Hmm.. inte som jag kommer på nu!


Vad tycker du om den här utmaningen?

Lite rolig.


Vilken var den senaste film du såg?
Notting Hill


Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag kan inte bita i handdukar, eller i något tyg för den delen.


Tycker du om att dansa?
Till bra musik


Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?

ya

Jackson Waters - Come Undone


grym låt!


13/7- jobb imorgon

Hallå! Jag vill se britney spears, då om det finns någon som har lust att betala resan dit och biljetten kan ju alltid vara snäll och höra av sig, höhö.

Idag är det måndag för er som inte vet det. Har inget planerat så ska väl bara slappa och tänka på morgon dagen (jobb)... Alla utom jag och Filip åkte till Skåne idag, hade varit kul att hänga med men ska istället städa toaletter. Sitter och kollar lite på mobiler eftersom jag är i stort behov av en ny. Nej nu ska jag ut med hundarna! Hejhej!



12/11- heello

Tjaa! Har haft lite annat för mig så därför har jag inte bloggat. Har varit på IKEA hela dagen och sedan kom jag hem och var ute och sprang en runda med mamma. Nu ska jag kolla Prison Break med Filip så blev bara lite uppdatering idag! Imorgon är sista lediga dagen på min långa ledighet :P Men men! Sov gott hörrni! :)

11/7- GRATTIS!

grattis på 18-års dagen!


10(11)/7- goooonatt

Filmen jag började kolla på söööög så lagade mat istället, blev helt okej. Nu ska jag sova tror jag. Börjar bli lite små trött. Godnatt!


ser ut som jag har fjortisfoundation i fejjan vilket jag inte har, blev bara något konstigt med kameran


10/7- welcome to the black parade

Heysan!

Hittade en present till Filip. Han blir nog nöjd tror jag! Tänker inte riskera att skriva det här om han skulle kolla in. Hittade även ett värmespray som verkade bra.

Jag är ju som sagt ledig till tisdag. Kändes som jätte lång tid för någon vecka sedan. Något som det inte gör nu. Usch, orkar verkligen inte jobba. Är riktigt trött på att jobba och skulle helst bara vilja slappa. Men får väl njuta dem sista dagarna på ledigheten.

Imorgon kommer det gäster hit och firar filip så bloggning blir det kanske inte, vi får se! Ska nu lägga mig och kolla en film tror jag, ha det bra.

10/9- Fredag

Heeeeej :)

Vaknade ganska sent idag, vid halv 11. Så la mig och kollade one tree hill och käkade godis till klockan 2 men fick lite ångest att jag inte hade varit ute utanför dörren så sprang risarpsrundan. Ja, snabbt gick det då inte men ganska skönt nu efteråt. Kom hem och duschade och ska nu in till stan tror jag. Eller eurostop, får se. Ska köpa present till min storebror som fyller 18 år imorgon :) Sedan ska jag köpa värmespray om jag hittar något.

Nej, nu ska jag dra! Hare fint. Slänger in en bra låt så länge!



9/6- hemma bra men borta bäst

Hallå ni!

Kom hem från Stockholm igår, tyvärr... Hade viljat stanna där längre. Det är nog en av dem bästa städerna jag vet. Och när man är där med sin bästa vän så blir det ju bara bättre :D Såg nu att jag hade skrivit om när vi kom dit så jag ska väl berätta lite vad vi gjorde dem andra dagarna.

Nästa dag (söndag) vaknade vi ganska tidigt och åt frukost och fixade i ordning oss. Sedan åkte vi in till stan, och vi som trodde att det skulle vara ganska krångligt med spårvagnarna och tunnelbanan och det hade helt fel. Det var hur enkelt som helst! Inne i stan gick vi runt och kollade lite kläder och så, innan vi åkte hem för att jag skulle slinga Malins hår. Och det blev riktigt bra. Efter slingningen åkte vi in till stan igen för att äta, på thank god it's friday. Och innan vi gick in där så såg vi faktiskt kenza. Haha. Sedan fick vi vårt bord och satt oss och åt riktigt goda hamburgare (några bord ifrån kenza!!) Hahahaha. Sedan åkte vi hem och sov gööött.

Nästa dag (måndag) åkte vi in till stan igen, men ganska sent denna dag. Vi gick lite i affärer innan vi gick mot gamla stan. Och påvägen så såg vi amir och paulina, hahhaha. I gamla stan satte vi oss och tog en glass bland annat, mys.

Nästa dag (tisdag) åkte vi även in till stan för att kolla lite snabbt i affärer, hittade en tröja i en gangster affär, haha, det är märket "your local dealer", hahha, om det ens är något märke. Efter ett tag åkte vi och såg allsång på skansen. Bäst var ju lätt John ME. Hoppas ni såg oss på tv ;) hehe, var med i nån sekund typ, haha.

Nästa dag (onsdag) så var det avfärd hemåt. Men tåget gick inte förrens vid 15.07 så vi hade lite tid att städa och laga mat. Sedan gick vi mot spårvagnen men våra stora väskor, jäklar alltså. Nästa gång jag åker någonstanns ska jag verkligen inte ha med mig så mycket. Tågresan hem var seeeeeg. Plus att tåget var försenat med 50 minuter. Men hem kom vi i alle fall. Tack så jätte mycket för denna resa min vän, har haft riktigt roligt! :)






bara för att ni ska få något att skratta åt lägger jag upp denna hemska och extremt fula och töntiga bild på mig, hahah





















fanns baouta kaniner på skansen


såhär glada var vi över att se kaninerna. Här ser ni min tröja förresten, hehe. Den är knall lila (kan man säga så?) men den blir alltid blå på bild, förstår inte varför? Varenda gång man försökte ta foto på den blev den blå, haha.

hittade ett par släktingar till malin

fick en gryyym bild på sälen, haha nooot

vissa hade det bra

andra inte (hon framför oss, haha)

vi fick en vink av andersmannen


töntvarning

på tåget hem hade jag såhär roligt

ja, den bilden får avsluta det hela! Om en stund ska jag hem till Malin och fira hennes födelsedag :D

GRATTIS MALIN :D<3

4/6- FRAMME

Tja.

Är nu framme i Stockholm och var det för ett tag sedan. Tågresan gick fint. Endast att jag råkade öppna 2 toalettdörrar då båda gångerna var det någon på toan. Haha, vem fan låser inte efter sig? Sedan tänkte vi köpa sånna här 72 h kort så man kan åka hur mycket spårvagn och tunnelbana som helst. Men så stod jag i kön till pressbyrån och då var det en man bakom mig som hörde när jag snackade med henne i kassan. Och han hade ett som räckte enda till tisdag, så det fick jag för han skulle hem. Även hans kompis hade ett som Malin fick! Så där slapp vi betala för det, riktigt schysst :)

Har varit nere och käkat pizza och varit ute och gått en runda nu. Malin är nu och duschar och ikväll ska vi bara lägga oss och kolla en film :) Imorgon bär det av till shoppingen :) Vädret såg helt okej ut inför morgondagen, 21 grader och sol. Neeeej, nu ska jag inte sitta här! pusshej

3/6- packning

Heeej :)

Hinner egentligen inte sitta här eftersom jag måste packa. Börjar väl bli färdig men har lite kvar. Haft en mycket bra dag idag :) Varit med Malin och vi har bland annat plockat jordgubbar, eller ja, käkat jordgubbar xd. Sedan cyklade vi och tog ett kvällsdopp. Det var så himla varmt i vattnet alltså. Riktigt skönt. Så vi var där ett tag och sedan begav vi oss hemåt.

Ska upp tidigt imorgon eftersom tåget går vid 10 tiden från Göteborg. Men ville i alle fall bara säga att ni får ha det bra sålänge :D Blir förmodligen ingen bloggning där uppe. Ha det fint, för det ska vi :D


GRATTIS LOVISA (i förskott xd)

3/6- Godmorgon

Hejhej :)

Gick upp rätt tidigt idag, fråga mig inte varför men vaknade redan runt nio. Har bl.a suttit och kollat igenom mitt jobbschema som ser sådär ut. Helt okej men jobbar rätt många dagar 06-09. puh. Jag som tycker att det har varit jobbigt att gå upp vid sju, och ska nu upp vid fem. Men rätt bra att jag slutar vid nio för då har jag ju hela dagen framför mig sedan :)

Idag är det fredag vilket betyder att det är lördag imorgon, vilket betyder att jag och malin åker till stockholm imorgon :D Har kollat lite kläder och så och tror nog att jag ska få plats i någon resväska. Hoppas på det. :) Idag ska jag och Malin ses men vet inte om hon är uppe än så väntar lite med att höra av mig.'

Tänkte visa lite bilder från midsommar. hehe, bättre sent än aldrig :)








sådär ja :) tjeeeeenixen

2/7- I have you to thank

Sho :)

Haft en bra dag :) Har bland annat legat på stranden som vanligt! gött. Kom hem och kollade tågbiljetter eftersom jag och Malin har planerat att åka till Stockholm. Gäller ju att passa på nu när jag är ledig (SOM JAG ÄR TILL NÄSTA TTIIIIISDAAAG =D YEEEEEEEEEEES). Så hittade några för finfina priser och bokade! Tjohooo, blir att vi åker på lördag och hem på onsdag. Så 5 dagar i huvudstaden med Malin kan ju inte bli annat än bra :DD

Ikväll vet jag inte vad som händer. Har inte hört något speciellt från mina vänner direkt så blir väl att ta det lugnt bara och kolla lite kläder till stockholm. Vet däremot inte hur det kommer gå med resväskan... jag som packade en full väska när vi bara skulle vara där i 2 dagar, haha. Men tänker alltid liksom att "ja, men den kanske jag kan ha då" "den kanske är bra att ha med sig". Men det ordnar nog sig. I och med att man kommer få lyfta den in och ut ur tåg/tunnelbanan och spårvagn innan vi kommer till lägenheten så gäller det ju att kunna lyfta den.  Nej, nu ska jag cykla och hämta ut biljetterna, för man kunde visst göra det på Märtas. tjao!

posade lite med adam

1/7- woj, tiden går fort.

Shena :)

Gick upp tidigt imorse och somnade sedan om i soffan, vaknade igen i panik för att jag skulle ha försovit mig till jobbet men hade som tur bara sovit några minuter. Tog sedan cyklen till Haverdal, och idag tog den 30 minuter, haha, vad gör jag på vägen egentligen. Men jag är verkligen så himla trött, haha :P Kom till jobbet och började att rensa rabatterna. Mina ögon har nog aldrig kliat så mycket i hela mitt liv, samt näsan. Ögonen var som streck och jätte röda. Så ringde mamma som kom med allergitabletter.

Tabletterna hjälpte väl inte sådär överdrivet mycket men lite i alle fall :) Jobbade till ungefär 12 och cyklade sedan hem till Anna som bjöd på lunch, mycket gott. Särskillt när jag var så hungrig :P :) Vi åkte sedan ner och stekte på stranden där vi badade och spelade strandtennis :) Tack för en ruuulig dag :) Cyklade sedan hem igen och hade avslutning med fotbollen på stranden, mysigt!

Förresten, kom in på Samhälle/Idrott :) Nej, nu ska jag sova, här har ni lite bilder:


dubbelhaaaka, eller trippelhaka tyeep


sådär, :) SOV GOTT =D


RSS 2.0