30/6- Beach

Tja! :)

Dålig bloggning nu de senaste dagarna men det blir lite så nu när det är så fint väder och jag inte har tid eller lust att sitta vid datorn. Men ska försöka sammanfatta de senaste dagarna i alle fall :))

I söndags vaknade vi rätt tidigt och fixade oss innan vi åkte iväg till kyrkan där min kusins konfirmation skulle äga rum. Trodde att det skulle bli rätt segt i kyrkan men var faktiskt helt okej :) Efter kyrkan åkte vi hem till dem och käkade m.m. :) På kvällen var det avfärd hemmåt för våran del, riktigt jobbigt att sitta i 5 h och inte göra någonting. Hade ju varit okej om jag kunde läsa eller sitta vid datorn eller något sånt, men mår så illa då :P

Igår jobbade jag till 12 och sedan stack jag ner till stranden med Lovisa och låg där ett tag. Några timmar senare kom Malin, Malin och Agneta också. Trevligt trevligt! Efter stranden åkte jag hem och duschade och sedan gick hem till Malin.

Idag så jobbade jag också, fan vad trött jag var i morse. Har nog aldrig cyklat så långsamt heller. Tog mig ungefär 25 minuter att cykla till Haverdal. Haha. Men fram kom jag och sedan råkade jag rensa fel rabatt. I den jag hade råkat rensa var säkert rötterna 2 meter långa, jag svär. Snacka om jobbigt. Efter jobbet skjutsade pappa mig till Tylösand där Frida, Madde, Malin och Johanna låg och stekte. Var hemma runt 6 tiden och har bara käkat och suttit lite vid datorn.

Imorgon är det jobb och sedan ska jag hitta på något med Anna, förmodligen stranden ;D Ska bli riktigt kul eftersom det var ett tag sedan :| Och sedan var det avslutning med fotbollen, glöm inte badkläder!

Här har ni lite bilder :)





Mamma och konfirmanden



Sådär ja :) Hejhej!


28/6- grönalund

Gick upp tidigt imorse, eller ja, väcktes tidigt... :P Så vi drog oss inåt mot stan och det första som köptes var allergitabletter. Inte för det hjälpte något sådär överdrivet mycket men i alle fall. Vi gick en snabbis bara och konstigt nog hittade jag ingentinge, inte ett endaste klädesplagg som jag ville ha. Så allt som köptes för min del var allergitabletterna!

Sedan gick vi till Grönalund. Hade riktigt roligt! :) Och åkte faktiskt Insane, även fast jag var riktigt nära på att inte göra det. Men jag blev faktiskt väldigt förvånad över att den inte var läskigare än vad den var. Trodde att den skulle vara mycket värre. Men nepp! Spelade en del men som vanligt vann jag inget, inte det minsta :( Vi var på grönalund tills runt elva tiden innan vi begav oss hemåt. Och imorgon konfirmerar sig min kusin. Så vi ska dit och kolla och sedan åker vi hem :( Hade kunnat stanna här mycket längre!

Nästa vecka ska jag jobba måndag till torsdag, roligt... Nu ska jag kolla klart filmen som jag hann se halva på igår! Hejhej :)

27/6- Godmorgon

Fan att Sverige förlorade igår, dem var värda en vinst. Shit vilken grym match, även fast jag hörde det mesta på radion i bilen, haha.

Idag ska vi ju som sagt till grönalund, funderar på om jag ska våga mig på den nya, insane. Ser ju rätt äcklig ut. Haha. Nej, nu måste jag börja fixa mig, tjao! :)


26/6- Stockholm

tjena :)

Är nu framme i Stockholm! Resan hit gick bra, förutom att jag fick värsta allergianfallet och min näsa och mina ögon höll på att klia sönder. Vet inte vad jag är allergisk mot men något är det i alle fall. Vi åkte runt 2 tiden och var väl framme vid sju tiden. La då bara in våra väskor i lägenheten och gick sedan till en restaurang och käkade. Gott var det! :) Vi kom nu hem för en liten stund sedan och jag gick inom och hyrde en film, Benjamin buttons otroliga liv eller vad den nu heter :) Har inte sett den än men tror nog inte jag kommer orka att se hela nu heller, klockan är redan halv 12.

Imorgon blir det nog upp tidigt och in till stan, förhoppningsvis lite shopping och efter det grönan, tjoho! Nej, nu måste jag sätta på filmen om jag ska hinna se klart den, Godnatt :)


26/6- Michael Jackson



För er som inte vet så fick han hjärtstillestånd och dog, som 50:åring, riktigt sorgligt. r.i.p

Dagen kommer bestå av att jag packar och sedan åker till Stockholm som sagt. Har datorn med mig tror jag så blir bloggning, hejhej

25/6- nittiofyra






<3


25/6- stranden!

Tjeeeena :)

Gick upp väldigt tidigt imorse, väldigt, väldigt. Nämligen vid 7. Höll på att somna när jag åt frukost. Men vi åkte vid åtta och hämtade Lovisa och sedan till Örjans vall för att träna. Gick bra tror jag, eller det var rätt lugn träning :) Sedan blev det racerfart hem för att snabbt duscha och käka innan jag begav mig till jobbet.

Eftersom det var så varmt var det riktigt jobbigt. Men jag överlevde och när jag var hemma ringde jag Lovisa och vi drog ner till stranden. Och även fast klockan var rätt mycket (runt 16.00) så var det faktiskt riktigt varmt. Så vi var där till sex ungefär innan vi tog moppen hem. Hahhaha, roligaste färden på länge. 

Imorgon blir det Stockholm tills på söndag :] Kusinvitamin konfirmerar sig på söndag så på lördag ska vi shoppa och åka till Grönan, nice nice. Nej, nu ska jag göra något! Hejhej!

24/6- livet är inte rättvist


24/6- jobb och stranden! :))

Sha!

Gick upp väldigt tidigt idag, nämligen vid sju.. Skulle ju som sagt jobba vid åtta tiden. Moppen gick lika dåligt som vanligt, undra egentligen vad det är för fel på den? Men den rullar, dock extremt sakta och puttrar sig liksom fram, haha. Rensning av rabatterna idag och var livrädd för en mcsnubbe som hade sin stuga precis där jag rensade rabatten.. Men jag överlevde dem där nästan 4 timmarna. Och så fort jag var hemma drog jag på mig bikinin och drog till stranden.

Däremot hade jag sedan igår bränt mig en aning så tog det rätt lugnt med solen och åkte hem redan efter några timmar. Så nu har jag väl börjat få tillbaka min färg sedan spaaain! :) Däremot är min fejja röd, haha. Nej, nu ska jag käka och sedan träna fussball :) Tjena

23/6- hard work work

Jobb imorgon, börjar klockan åtta, grääejt! Kommer förmodligen inte heller kunna somna förrens om typ några timmar eftersom jag har vänt på dygnet helt. Så imorgon blir det först jobb sedan kanske stranden? Åker kanske ner till stranden direkt efter jobbet, får se! :)

Nu ska jag se klart one tree hill avsnittet och sedan blire soova, godnatt på er

23/6- stranden

Hallåå :)

Bloggandet har väl inte varit det bästa på sistonde. Men har haft lite annat för mig. Igår var jag först på stranden hela dagen med Lovisa. Vi var där vid runt 12 och körde hem framåt 5 tiden. Efter stranden var det dags för träning och från träningen fick jag och Malin skynda oss för att hinna med bussen som skulle ta oss in till stan. När vi var inne i stan gick vi till Örjans vall för att se England- Tyskland. Vi hade bra platser men hann dock bara se en halvlek, hahaha. :) Malin sov sedan över här :)

Idag kom jag och Malin iväg till stranden vid 12 och har sedan bara legat och stekt hela dagen. Mycket trevligt. :) Drog hem vid 6 tiden :) När jag kom hem tog jag en lång dusch och har nu tänkt att lägga mig och kolla OTH. Jobb imorgon :( blö. Jaja, snabb sammanfattning :P hejhej! :)

21(22)/6- Always love

Hade tänkt att kolla det sista one tree hill avsnittet och sedan sova. Kollade vädret och skulle vara sol hela veckan :))

höres imorgon ♥

To make a mountain of your life
Is just a choice
But I never learned enough
To listen to the voice that told me
Always love Hate will get you every time
Always love Don't wait til the finish line

21/6- söndag

tjeena :)

Jobbet i morse gick fint. Däremot kan jag inte förstå att man kan vara så lat så att man inte orkar gå 3 meter utan slänger istället godispappret i DUSCHEN? Vem äter godis i duschen? Och att om man har kissat på kanten, hur svårt ska det vara att ta lite papper och torka upp det? haha. Nej, nu ska jag släppa jobbet, JAG ÄR LEDIG =D TjohO! Denna dagen har jag längtat efter. Är ledig både måndag och tisdag. Förmodligen blir det stranden med Lovisa imorgon också, kan det bli mycket bättre, noep! :)

Spelade match mot Halmia idag. Något som inte gick sådär överdrivet bra men det var vi kanske lite beredda på. Men jag tycker vi spelade bra, och det blev ett mål för min del. Ikväll ska jag inte göra någonting. haha, jag orkar verkligen inte. Är helt slut. Fattar inte hur jag ska orka torsdagen: på morgonen bli det fotboll (vid nio tiden) sedan ska jag jobba 11.. blööö. Jaja, nu ska jag i alle fall njuta av dessa två lediga dagar jag har framför mig :)) Nu ska vi käka tror jag! hejhej!

21/6- godnatt

Morgondagen ser ut såhär:

10.30- jobbb
15.45- match

hur ska jag hinna städa så snabbt? :S Jaja, det löser sig, tjao :)

20/6- jobb

Hejhej! :)

Hoppas att alla hade en bra midsommarafton igår. Det hade i alle fall jag :) Var hemma hos Lovisa och åt och så och sedan tog vi moppen en liten stund hem till Malin.J :)) Idag var det däremot att gå upp ganska tidigt då jag har jobbat hela dagen. Hmm, städa toaletterna dagen efter midsommarafton på en camping, kulkul. Hehe, trodde att jag skulle få torka upp spyor faktiskt men inte behövde jag det. Vet egentligen inte heller om jag hade torkat upp dem, haha.

Var hemma lite över fyra och har än inte orkat göra någonting. Jag gör nästad aldrig det efter jag har jobbat eftersom jag är helt slut. Imorgon är det även jobb :( Men sedan är jag ledig både måndag och tisdag, tjoho :) Nu ska jag kolla någon film eller något, får se. Hejhej :)


19/6- hejdå! :)

Nu sticker jag hem till Lovisa och dem! Glad midsommar på er :)


19/6- midsommarafton

Hej :) Kollade vädret, och det ser inte speciellt vackert ut :(


18/6- y0

Jag är nog den snällaste systern man kan få, helt seriöst.

18/6

 At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
 Some are running scared.
 Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth.
Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world, six billion souls.
And sometimes... all you need is one.

18/6- tröööööööööööööööööööööööööött

Shit alltså, denna dagen har varit den värsta på länge. I och för sig har den varit rätt rolig också eftersom Lovisa också jobbat, men ändå! Först städade jag och Lollo alla toaletter och köket. Detta tog väl ungefär 2 timmar. Efter det skulle vi ut och rensa rabatter, den var ännu jobbigare. Jag städar hellre toaletter än att rensa rabatter.  Sedan var både jag och Lovisa så hungriga så vi låg väl och skrattade åt det mesta innan vi slutade framåt 16.00 tiden Men imorgon är jag leeedig, gött! Men däremot jobbar jag både lördag och söndag. blö. jaja, pengar pengar. Men min rygg alltså, har så ont i den så ni anar inte. Men antar väl att jag kommer få jätte stora ryggmuskler sedan, hahahhahahhaha.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antagligen bara vara hemma och ta det lugnt. Är så trött så vet egentligen inte om jag orkar något annat. Nej nu ska jag kolla någon film, hejhej!

17/6- JUSTE!

Glömde ju bilder som jag har sagt. (3 inlägg på ungefär en timme, inte illa) ;D
Hade jätte mysigt igår med Malin, Madde, Frida, Astrid och Tilda =D Käkade pizza på stranden och sedan hem till Malin igen, tack mina vänner :)












hmm.. misslyckat, vi testar igen. haha

haha, det får duga ;D


Sååå, nu ska jag sova, guten nacht? Nej, vad säger man nu igen...? Äsch, gónatt! :)

17/6- :)

Nått test jag hittade :)

Har du pojkvän? Nope!
Vilken hårfärg har du? Brun med ljusa slingor
Mjukisbyxor eller Jeans? Mjukisbyxor
Bada eller Sola? Hmm.. båda
Har du fräknar? Jo, några enstaka, haha
Är du kittlig? Inte så värst
Vad har du för mobiltelefon? Någon Sony Ericsson
Har den kamera? Yepp
Min käraste ägodel: min datorn
Stjärntecken: Skorpion
Färg på mina ögon: gröna
Jag spelar: fotboll
Person jag beundrar: torres, haha :)
Udda förmåga/egenskap: Kan böja mina tummar jätte mycket
Om jag vore ett djur skulle jag vara: lätt en sengångare
Vad lyssnar du på just nu? min lillebror
När badade du i en pool senast? woj, hmm.. var nog ett tag sedan!
Har du varit med i någon skolpjäs? Jo
Vilken musikstil tycker du mest illa om? Opera
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Lätt. Har faktist önskat mig ett fallskärmshopp i födelsedagspresent men aldrig fått det :(( haha
Chips eller popcorn? Popcorn
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? No
Klarar du att tanka själv? Nej, haha
Vad var det senaste du handlade? Jeansleggins tror jag
Nämn en sång du kan texten utantill på:  Never say never- The Fray
Vad skulle du göra om du var miljonär? Resa och shoppa 
Fyra dåliga vanor! Biter på naglarna ibland, sover för lite, sitter för mycket vid datorn och äter för mycket socker
Vart har du bott? I Halmstad och Harplinge
Pizza eller hamburgare? Toooo hard
Nämn 9 länder du varit i: Sverige, Danmark, Spanien, Tyskland, Italien, USA, Finland, Polen, Frankrike
Gillar du att sjunga? Jodå
Något du absolut inte äter? Leverpastej
Vad är du rädd för? Ormar och djupt hav, haha xd
Är du rädd för blod? Inte direkt
Vad är ditt drömyrke? Städerska hemma hos Torres, hahahhahahhaha

GODNATT =D


17/6- trööööttt

Heeej! :)

Jisses alltså, var längesedan jag var såhär trött. Jobbade ju som sagt min första dag idag. Det gick väl bra. Och ni som inte vet vad jag gör så städar jag, bland annat toaletter och duschar. Hmm.. inte så jätte fräscht i många fall men det funkar. Toaletterna är inte speciellt äckliga så det är lugnt :) Men när jag måste ta upp könshår kan jag säga att jag blir en aning äcklad (har handskar!!!). Imorgon blir det också jobb men då med Lovisa, mycket roligare än att städa själv. Vi skulle även rensa bland rabatterna tror jag.

När jag kom hem var jag både helt död och hungrig (hade inte ätit på ungefär 7 timmar), men skönt i alle fall att ha en dag klar :) Spelade även match när jag kom hem mot Kvibille/GAIS. Mohahhaha, vi vann ;D Det blev 4-2 till oss och vi spelade bra :) Jag tror att jag kommer somna när som helst känns det som, men först blir det One Tree Hill ;D sov gott!

förresten, ha det bäst lina & cocco :D<3


16/6- aj

Aooutsh. Det ringde så jag skulle svara. Men så hittade jag inte telefonen men kom sedan på att den var på mitt rum, så jag skulle springa upp och hämta den. Och så på något konstigt sett så skulle jag hoppa och smällde i lilltån svinhårt i dörren. :( lina, tyck synd om mig. Hahahhahahha.

Strax ska jag ta moppen, eller ja, jag tror kanske inte det blir att jag tar den då den är helt konstig som sagt. Men innan när jag kom hem testade jag den och den stannade och höll på. Men efter ungefär en kvart så började den bli hyffsat normal. Så får väl se om jag cyklar eller kör. Men detta blir väl förmodligen sista inlägget för dagen, tar med mig kameran tror jag så bilder kommer nog =D Hejhej!

16/6- kurs

Tja!

Kom precis hem! Morgonen började väl inte super direkt. Jag och Lovisa skulle till Haverdal för att gå en sorts kurs inom jobbet. Så jag hade lovat Lovisa att hämta henne på moppen. Men imorse när jag startade den där jäkla moppen så stannade den typ direkt. Man kunde köra kanske 3 meter innan den la av. Så jag fick stänga in den i garaget igen och cykla som en galning till Lovisa och så fick vi cykla allt vad vi kunde till Haverdal. Men vi hann i alle fall :)) Kursen var väl inte speciellt rolig, men det är väl bra att veta antar jag.. :P Efteråt blev det ingen jobb utan imorgon blir första jobbdagen för mig.

Ikväll ska jag hem till Malin.J vid halv sex. Vet inte vilka fler som skulle dit men vi snackade lite om att köpa pizza och käka vid stranden :)) Känner däremot att min ekonomi just nu verkligen inte är någon vidare. Tror jag har ungefär en femtiolapp, haha. Så jag och Malin skulle förmodligen dela om ni vill veta. Nej, nu ska jag gå och göra något vettigt, tjohej! :)

15/6- BIO



Eftersom killarna i huset har åkt till Göteborg för att kolla fotboll ville jag och mamma hitta på något. Så vi bestämde oss för att kolla bio. Vi såg "Baksmällan". Den filmen var helt sjukt bra, riktigt rolig. Var ett tag sedan jag skrattade så mycket. Tror inte att jag hittar en enda dålig grej med den utan allt var verkligen riktigt bra. Denna är ett måste att se! Handling:


Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen.

Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.

Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

Imorgon blir det upp tidigt :(( Jag ska på någon kurs om hur campinglivet fungerar tror jag det var. Eftersom jag ska jobba på en camping så tyckte hon att det skulle vara bra om man gick den. Och om jag förstod rätt vad hon sa så skulle jag jobba efteråt. Första gången, får se hur detta går. :) Borde väl egentligen sova nu men har redan hunnit vända lite på dygnet som jag alltid gör på sommarloven. Men jag älskar att sitta uppe sent på nätterna, hahaha, hur konstigt det än låter. Nej, nu ska jag se klart filmen jag kollar på. Sedan blir det sängen för min del. höres imorgon :)


15/6- bilder

Tjaaa. Var uppe tidigt idag för att dra mig iväg på träningen. Tror att vi var 6 eller 7 stycken, inte bra. Men antar att många jobbar eller är bortresta :) imorgon blir det för min del min första jobbdag, ska väl bli helt okej. Hon skulle höra av sig idag men har inte gjort det än men tror nog att hon ringer strax. :) Annars idag har jag inte direkt några planer.

Igår åkte jag och Malin till Möllegård och käkade glass. Riktigt gott var det! Åkte sedan hem med min moppe som är helt konstig. Men hem kom vi i alle fall! Kollade sedan Spanien som vann, woho. Och Torres var snygg som vanligt... Kan ju bara säga att dottern som han snart ska få kan ju skratta sig lycklig. Men jag får väl köra på det Lovisa sa, att Adam kan jag liksom försöka para ihop med henne. Para ihop? haha, vad säger man egentligen, jaja, ni förstår.
 
Lovade ju lite bilder från sakerna jag köpte i lördags, lite fick jag med mig i alle fall:



nu när jag ändå lägger in bilder så får ni några från studenten också :) :




kuussinviitamiin

farmor och mormor :)

sen var det presentöppning!

han fick bland annat en tavla!

Grattis Filip och ni andra som har tagit studenten!

14/6- Viva España

HARRY POTTER <3<3 AMY DIAMOND <3<3

-_,

AV MALIN ANDERSSON


14/6- söndag

Hej!

Har inte riktigt än förstått att det är sommarlov... men det kommer väl! Vädret ser ju bättre ut än vad det var igår och det är ju alltid något :) Igår var jag i stan med Lovisa, jätte roligt :) Jag hittade ett par stentvättade jeansleggins och även en t-shirt. Kommer bilder på det senare. Vi käkade även på Mc Donalds innan vi tog bussen hem. Däremot höll våra munnar på att brinna upp efter den starka mackan eller var det var xd Så vi tog en glass som svalkade det.

Idag är det söndag och jag ska hitta på något med min vän Malin :D ruuuligt :) Men nu ska jag i alle fall börja göra mig i ordning. tjeeeenatjeeena ! :)

13/6- balpiics

Hej :)

Haft en jätte rolig dag idag :) Berättar om det sedan och kommer lite bilder också. Men nu som jag har lovat tänkte jag dela med mig av lite bilder från balen.


emma & filip

emma, filip, victor & alex

bilen

beautiful girls




fina sofia och nicklas

kitty :)


12/6- skolavslutning

Hejhej,

igår var det skolavslutning för min del. Hade satt klockan på 06.45, men vaknade av att mamma ropade på mig. "Anni har du inte gått upp än?" Snacka om att jag fick panik. Haha. Men vaknade vid fem i sju och slängde mig in i duschen. Jag hann tillslut och mamma körde mig till skolan. Där gick vi in och som sagt gick jag in med Viktor. Allt gick bra och efter rektorns tal, efter vi hade fått ros och lite sång och även några i min klass (hmm.. ska jag säga min förra? :(((( ) spelade. Dem var verkligen grymma. Ja, efter allt detta så fick vi betygen och käkade sedan.

Maten var väl ingen höjdare men lite slank ner innan vi bytade om till Liseberg =D=D Haha, när vi alla var klara märkte vi att nästan alla tjejer hade fått på sig randigt.. Bussresan gick fint och jag hade riktigt, roligt på Liseberg. Har inte varit där på några år så hade inte åkt kanonen ännu. Hehe, hoppas att Malin inte är helt döv idag. Men vi hade det jätte mysigt och det var igår jag verkligen fattade hur mycket jag kommer sakna klassen. Gör det redan :( riktigt mycket faktiskt. Och jag som var säker på att jag inte skulle gråta igår, hehe. Åh, nu blir jag deppig igen, haha. Men jag ska låta bilderna nedanför tala för sig själv.

94<3










randigt :D




jag blev väldigt blöt

malin sötnos vann hon också :D

vi försökte torka våra blöta kläder genom att åka slänggungorna, vilket resulterade i att vi blev snurriga och ännu kallare

så jag försökte mig på lite andra sätt


såhär glada var vi

fiissh


sista måltiden :(( från v. Johanna, Anna, Astrid, Tilda och Martine. Malin var även med

Ja, den bilden får väl avsluta det hela, nej vad sorgligt allt blev nu. hejsvejs

12/6- studenten

Hej, vet att jag varit riktigt kass på att blogga på senaste tiden. Men jag har mina anledningar till det ;D Ska sätta mig ner och lägga in lite bilder från balen, min skolavslutning (som var riktigt riktigt riktigt riktigt lyckad) och även skriva om den. Men just nu har jag verkligen inte tid med det hära. Idag ska jag iväg på filips student! hejsvejs.

9/6

anni nilsson är trött när...

-hon letar efter något som inte finns
-hon inte kan texten utantill till im yours
-hon är riktigt nära att somna på golvet
-hon inte riktigt kan tänka ordentligt utan att komma in på helt konstiga saker
-hon skrattar åt sina tankar

godnatt polare


9/6- har ingen tid till det hära....

Hej. Tänkte bara snabbt slänga in en liten väderprognos, haha. Ni kan ju bara kolla in här när ni vill ha vädret nu för tiden, haha :) Men i alle fall, bra och dåliga nyheter.
dåliga: ska regna på filips student (friiiiday)
bra: ska inte regna på skolavslutningen


smhi


8/6- strand dag

Tja!

Blir ett snabbt litet inlägg innan jag börjar scrappa. Däremot känns det inte så jätte roligt nu när jag precis städat mitt rum och sedan när jag scrappar blir det alltid stökigt igen, haha. Men i alle fall. Idag var vi med klassen på stranden. Vi kom dit och delades in i grupper och sedan skulle vi i nån timme bygga en sandfigur. Vi gjorde en sjöjungfru och självklart vann vi, haha. Annars gjorde vi inte så mycket där, vi käkade också, och i slutet stack vi bort till en fotbollsplan där några spelade bollen i burken.

Men kul i alle fall att det blev av att vi hittade på något med klassen nu de sista dagarna. För jag kan ju inte direkt tänka mig att vi alla kommer gå tillsammans på Liseberg, hehe. För er som inte vet så åker alltid alla nior till Liseberg på skolavslutningen. Men det ska i alle fall bli roligt, bara 2 dagar kvar nu =D kan inte riktigt fatta det, att det är bara 2 dagar kvar i skolan tills jag slutar på Getingeskolan. Detta sista året har gått så snabbt.

Men här kommer i alle fall lite bilder från dagen:





7/5- reegn

Förresten, kollade hur vädret skulle bli på torsdag. I nuläget ser det ingen vidare ut, men det kan ju alltid ändrats :)


7/5- Bal

Hej!

Haft en riktigt bra dag idag :) Filip skulle ju som sagt gå balen och både han och Emma var jätte fina, även Alex och Victor. Hoppas att dem har det roligt nu men det är jag säker på att dem har! Såg väldigt många fina klänningar idag och även håruppsättningar, kan inte riktigt förstå hur frisörera kan göra vissa av dem frisyrerna alltså! Vi var i Tylösand i runt 3 timmar. Tänker lägga ut lite bilder imorgon om det är okej för dem, tänkte att jag skulle fråga först ;D

Ikväll blir det tidigt i sängs för mig, känner redan nu (halv nio) att jag håller på att slumra till här i soffan. Imorgon ska vi med klassen till stranden. Eller jag vet inte om det var stranden eller vart vi skulle, haha. Så får faktiskt sov morgon imorgon till 8-halv 9! Gött. Nej, nu ska jag borsta tänderna och sedan lägga mig och kolla one tree hill. Däremot vet jag inte riktigt hur jag ska kunna somna när det är så jäkla ljust ute, haha. sov gott!

något linne jag köpte för ett tag sedan
129:- H&M

6/6- sveriges nationaldag

heeeeeej.

Har varken haft ork eller lust att blogga de senaste dagarna. Men livet har väl flytit på som vanligt: kompisar, fotboll, skolan m.m. :) Spelade match idag och vi vann ;D Däremot var det med U-laget men riktigt bra. Mötte Hylte och vi vann med 3-1. Efter matchen så ringde jag Lovisa och hon kom hit och scrappade, var ett tag sedan så det var riktigt skööj. Tog även moppen till Kulla Kurvan. haha, fick stå där ett tag och jag drog upp allt möjligt ur fickan innan jag fick fram mina pengar. Sedan körde vi hem igen :)

Har kollat Sveriges match också, jesus vad dåligt. Men men. Imorgon ska Filip gå balen så dit ska vi och kolla. Bjuder kanske på några bilder då också, vem vet. hejhej :)

4/6- horoskop

Bara jag som kan tro på sånt här ibland?
 
(stod i mitt horoskop)


Nu: One Tree Hill

4/6- kompisar är brá att há

tack för att ni är så braaaaa




hahhahhaha, ledsen för att jag verkligen förstör denna bild!












samtal mellan mig och en telefonförsäljare precis:
telefonförsäljare: Ja, hej jag ringer från Telia
Anni: Ja, han kommer. Eller oj.

4/6- HAPPY FACE

TJAA!

Hemma för en stund sedan, och vet ni? JAG FIIIICK DEETT =D=D JAAAAAAAAAAAAAAAA! Så jädrans överlycklig jag är just nu alltså. Känns otroligt gött må ni veta! För er som inte vet så har jag fått sommarjobb, på haverdals camping. Är överlycklig. Betygen är satta, en vecka kvar tills sommarlovet börjar, och sommarjobbet är fixat, kan det bli mycket bättre? Skulle inte tro det va :D

Fasen vad glad jag är nu! Nej, nu ska jag fira, jag ska hmm.. kolla One Tree Hill =D Bye!


4/6- avslutningsmiddag

Hejj =)

Hade avslutningsmiddag idag i skolan. Eller hela klassen gjorde mat på hemkunskapen och dukade fint och fixade förrätt, varmrätt och efterrätt. Blev goodie :) däremot var det en aning sorgligt måste jag säga. Men har i alle fall 5 dagar kvar med klassen. Annars i skolan hände inte mycket.. eller förresten, vi bestämde vem man skulle gå med på skolavslutningen.. Jag har alltid tyckt att jag i alle fall är hyffsat lång men jag kom visst 4:e kortast av tjejerna. Men tror det kan vara för att dem flesta har skor med klackar och jag bara ballerina. Förövrigt så kom jag med Viktor!

Snart ska jag ta moppen till Haverdal på intervju som sagt. Eller vet inte om man dirket kan kalla det intervju, men dem ville i alle fall att jag skulle åka dit och visa mig. Och är faktiskt inte så jätte nervös nu. Eller jag är inte nervös för hur det ska gå, endast för att jag ska komma försent eller glömma bort det typ, haha.

Nej, nu måste jag käka något, hejhej! :)

3/6- heyyy!

okeej.. hade tänkt få ihop ett litet inlägg innan jag lägger mig och sover. Men funkar ingen vidare eftersom jag bara suddar ut hela tiden det jag har skrivit, hehe.. Men träningen körde jag lite rehab på då jag kännt mig "ur form" (:P) eftersom jag haft småskador på rätt många ställen. Så jag och Alex cyklade istället i omklädningsrummet :) Sedan var det fika, haha. Längesedan jag fick mig ett sånt skratt, hahaha.

Förresten, har hittat mina skolavslutningsskor :) wiho! Det blir bara ett par ballerina som är helt vita, inget annat. Ville inte ha några skor med varken klack eller något mönster direkt så dessa blir jätte fina :) Längtar riktigt mycket nu tills skolavslutningen.

Imorgon är det torsdag och det betyder att jag måste ta fram min allra trevligaste sida när jag ska på liten jobbintervju kanske man kan kalla det? hehe, är lite smått nervös men det ska nog gå bra! :)

nej, om jag ska orka upp imorgon får jag nog sova nu, godnatt. Och förresten, fixade pengar på mobilen precis för er som undrar så nu kan jag smsa tillbaka, hahah xd

3/6- WohO!

Idag sattes betygen, för exakt 1 timme och 39 minuter sedan :D Så göttt.. Hade spanskaredovisning idag och den gick helt okej :) Fick även reda på att jag höjde mig i biologi till mvg men sänkte mig i fysik till vg. Men jag är nöjd, känner inte riktigt att jag orkar tänka på betygen just nu. Är bara riktigt glad att det är över på getingeskolan!

Annars var skolan bra och jag och Malin har lite framtidsplaner :) hihi! Om en stund ska jag trampa bort till tranevall. Egentligen har jag bara lust att lägga mig i min säng och sova just nu, är riktigt trött, men får väl hålla mig tills jag kommer hem. Men ha det fint så hörs vi kanske sedan! hejhej

2/6

när det verkar vara så många som känner sig ensamma skulle det vara oförlåtligt själviskt att vara ensam på egen hand - Tennessee Williams

♥ nu ska jag sova, gónatt!


2/5- Good day!

Hej bloggen!

Haft en riktigt bra dag idag. Inget speciellt har hänt direkt, eller jo förresten. Ett av jobben jag har sökt ringde innan och ville att jag skulle komma på torsdag och "visa mig". Så det har väl gjort mig lite extra glad ;D Trodde verkligen inte att någon skulle höra av sig eftersom det börjar närma sig sommarlovet, men som tur gjorde dem det. Men ingenting är ju säkert men kul i alle fall att dem hörde av sig :)

Sedan har jag bara varit hemma, eftersom vi endast kollar film i skolan stannade jag hemma och fixade lite grejer som behövdes fixa :) Vädret har ju inte varit sådär super men har ändå suttit ute hela dagen och bland annat kollat One Tree Hill. Även en kladdkaka har jag bakat och spelat lite kubb med Adam.

Sitter just nu och lyssnar på en låt jag verkligen spelade sönder i sommar, väcker lite minnen, bland annat från danacup. Kommer ihåg när vi åkte från en match och Lovisa lyssnade på den :)) Tycker det är riktigt synd att vi inte ska åka på någon cup i sommar. Men har en del saker planerat i sommar som jag verkligen hoppas att blir av. Sedan hade jag även velat gå på någon konsert, brittans hade ju inte suttit fel. haha. Men tror förmodligen biljetterna är slutsålda. Får väl kolla upp det. :) Sedan kom moppen hem idag, och dem sa att det inte var något fel på den. Nahe okej, det är nog därför den stannar när man kör med dem, och att den går i typ 20 km/h i nerförsbacken... Men får väl hoppas att den funkar nu :))

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I collide

1/6- It hurts so bad, just like I knew that it would

Heyysan!

1 juni idag, juni? Vart har tiden försvunnit egentligen.. tänk så går sommarlovet lika snabbt, och sedan börjar gymnasiet. Känns som igår när jag gick på Lyngåkraskolan.

Skolan var great och vi solade en del eftersom vi knappt hade några lektioner. Jesus vad varmt det var alltså. Vi kollade mesta dels på film  också på dem lektionerna vi hade, känns rätt onödigt. Och undra vad vi ska hitta på resten av alla dagarna, kanske blir det att stryka och vika(!!) handdukar inne i Hemkunskapssalen som innan jullovet. Snacka om onödigt, haha.

Var träning idag, och det känns ingen vidare för mig. Har väl inte haft direkt något flyt om man säger så. Men hoppas på att det kommer och jag siktar mot att vara med på lördag :) Nu ska jag i alle fall göra min vanliga kvällsrutin, och tror nog dem flesta som läser bloggen vet vad det är för någon, heheh, one tree hill :) godnatt! (:

fan lina, hittar inte skolkatalogen här hemma!! haha

RSS 2.0