31/3- imooooorgon

Tjena mina läsare.

Nu har jag hunnit sätta mig ner lite och koppla av. Har fixat allt som ska vara klart. Det innebär att jag har sökt sommarjobb på 3 olika ställen (snälla säg att jag får ett, annars vet jag inte vad jag gör xd), handlat det sista, skrivit klart mitt so arbete och packat en del. Har även varit ute med Malin en runda, alla borde ha en som henne säger jag bara ♥

Provet i skolan gick väl sådär, kunde gått bättre men även sämre, så hoppas på ett hyffsat betyg i alle fall :) Och imorgon ja, då bär det av till Spanien, tjohej =D Går inte att beskriva vad skönt det ska bli att komma bort från allt här. Så ingen bloggning på en vecka, hur ska ni överleva, höhö. Tror inte i alle fall det blir någon bloggning om inte jag hamnar på något internet café. Men tror ickeee det hörrni. Vi får se, men ni får i alle fall ha det bäst, för det ska jag! Upp förresten om 6 timmar, herre jisses. Måste dra klockan 4, men lätt att det är värt det. nej, nu börjar Desperate Housewives. Ha det bra vänner!


31/3- heyyou

Hej, har mycket att stå i idag så blir bloggning ikväll!


bara jag som suger på att packa? =S

see yaaa! ;D

30/3- tired

Jag har bara mig själv att skylla. Men ibland kan man faktiskt inte hjälpa att man är helt död. Jag la mig i min soffa med NO boken i händerna och tror jag läste ungefär 1/2 sida. Great. Tänkte bara blunda lite och sov sedan i 2 timmar. Inte bra alls. Jag som verkligen skulle plugga idag till provet imorgon. Men skönt var det i alle fall. Kunde inte somna igårkväll och sedan skulle man ju upp ännu tidigare för jag skulle duscha, plus att klockan är omställd. Så tuppluren satt väl inte fel om man säger så.

Däremot blir detta lite som en ond cirkel. Kommer aldrig kunna somna ikväll och jag kommer gå upp som en zombie på morgonen.. Men nahepp, detta var bara en lite paus i mitt pluggandet, klockan är nästan 22.00 och jag har myckeet kvar. Nu vill jag inget annat än komma här ifrån, men jag står nog ut morgon dagen också ;) Sov gott mina vänner!

30/3- måndag

Tjenis!

Hinner inte blogga knappt något idag tror jag eftersom jag har massssssor att plugga. Har även ett no prov imorgon :(  Aja, det är väl bara att ta tag i det. Skolan var bra och inget har hänt. Föruotom att vädret är greeat, det gillar vi (y) Nej, nu måste jag sätta mig med alla läxor/prov/inlämningar m.m m.m m.m.


29/3- goodkväll

Dagen bestod av mycket plugg som sagt. No:n kan jag mer på och har även gjort klart rätt mycket i matten. så det känns gytt. Annars då, nej, ska nog dra mig till kos strax. Sitter och kollar på Van Veeteren också. Fast tror nog jag sett den innan... Var ute och gick en lång runda med Malin också innan i det sköna vädret =) 

Så ja, detta har väl varit en vanlig söndag. Nu ska jag i alle fall sova, upp tidigt imorgon :(


29/3- söndagar betyder plugggg

Hello cuties.

Hoppas ni hade en trevlig lördagskväll igår, det hade jag i alle fall :) Lovisa och dem kom hit vid 7 tiden. Vi käkade och så då och sedan mötte vi tjejerna som varit hos Matilda. Sedan bärde det av till lagfesten. och det var väl kul (: Kom hem rätt tidigt, runt 12 tiden och jag somnade inte långt där efter, haha jag är ledsen lovisa.

Idag är det strålande fint väder ute och jag har väldigt mycket att plugga, då jag åker om 2!!! dagar =D=D (räknar inte med denna xd).. Ställde även om klockan, glöm inte det hörrni. Nej, nu tror jag att jag måste sätta mig med den väldigt intressanta no:n, höhö.

No sleeping at night, why can't we just rewind, why can't we just rewind

28/3- lördag & 3 dagar kvar!!!

wopiddooo =)

Vi hade verkligen allt i matchen. Första halvlek var vi riktigt bra! Meen andra halvlek gick det ingen vidare. Vi ledde första med 2-0 men förlorade sedan med 2-3. Men så kan det gå! Kändes ingen vidare för mig heller men fick i alle fall in 2 mål. Kom sedan hem runt halv 2 och tog då en lååång dusch.

Ikväll kommer Lovisas family hit. Så det blir käk och sedan sticker vi till lagfesten. Ska bli roligt. Så ska börja städa mitt rum  där det är kaos i och sedan plocka fram lite kläder. Men först måste jag gå ner och fösöka sno lite godis. Seeya :)



det ska bli en tjej har jag hört


28/3- match

wiho, match idag mot astrio. Sticker iväg dit om en halvtimme??? jäklar, måste ut med hundarna också, nej nu fick jag bråttom. Hejsvejs.


27/3- tänk om...

.....Måns Zelmerlöw hade gått ut på scen på melodifestivalen med endast en gitarr (not naked) och satt sig på en stol och bara spelat och sjungit den låten han sjöng fast i den versionen nedan. Det hade varit så mycket bättre. Jag hade i alle fall röstat på honom. Det kanske inte var någon schlager i den men hur många är det med nu för tiden som det är schlager i, se bara den som vann.. Nej, attans Måns, där missade du något. Nu blir jag arg på mina föräldrar också att dem inte tvingade in mig i en gitarrskola när jag var liten så att jag kunde spela världens finaste instrument.. istället kan jag några enstak noter på pianot då jag gick i piano i några terminer. Tills jag inte gjorde läxan eftersom jag inte förstod någonting och min lärare var väl inte den bästa (bortförklaring?) Nej, men kommer aldrig glömma när hon bara: Anni! Christoffer somnar snart! Haha, han jag spelade med hette det och han kunde typ allt. Men nej, gitarr är verkligen min dröm att lära mig, och lära mig åka skateboard, men det är en annan historia, den får jag berätta någon annan dag mina vänner!

Här har ni något att lyssna på!


puss på er

27/3- shooopping =)

Tjenixen mina fina läsare! ♥

Idag har varit en riktigt bra fredag hittills =) Efter skolan (som förövrigt var ovanligt rolig) åkte jag och mamma in till stan. Behövde köpa saker till spanien och lite såntidånti. Och det hittade jag. Blev däremot lite stressigt på slutet så sprang in i den sista affären och hittade over size linnet som tur var..

Picsidicsi:
(tryck på bilderna så får ni dem större)
       
Detta blev dagens köp: 3 par skor (två tygskor och 1 par gladiatorsandaler), en bikini, en tunika, ett oversize linne och slutligen en hårinpakning. :)) Känner hur mitt hår börjar bli riktigt slitet även fast jag inte plattar det eller något sånt, så nu ska jag se om hårinpakningen hjälper :)

HAhahhahahahhahahhahah och dagens klipp, så jävla roligt. Älskar malin alltså, hon är så sjukt go. Lyssna när hon säger: hur lyckas den komma därifrån in till min arm? Hahah, så härligt. Och det jag håller på med har jag ingen aning om vad den heter men det är en sån man sätter på på tyget för att den ska spännas. Och plötsligt bara flyger den iväg och rakt in runt Malins arm, haha.


nej, nu ska jag kolla runt lite på bloggar, hörs av senare ikväll, ska förmodligen bara ta det lugnt hemma :))

26/3- godnatt

Nu går jag och lägger mig, dålig bloggning, jag vet. Och bättre blir det förmodligen inte imorgon när jag drar in till stan efter skolan. hejhej.

26/3- 5 dagar kvar

Heyy there!
 
Jag får damp, har suttit i ungefär en timme nu och försökt sätta dit M:et på tangetbordet som jag på något sätt råkade fastna i så den flög veck. Och det går verkligen inte att få dit den igen.. Nej nu får fader komma hem och hjälpa sin dotter.

Idag är det torsdag vilket innebär ingenting nej.... Skönt det säger jag bara. Är riktigt trött och imorse hittade jag mobilen i sängen när jag vaknade 20 minuter försent. Så hade nog bara tryckt av alarmet. Men jag kom iväg, däremot springandes till bussen.. Skolan var bra och har inte så jätte mycket att plugga, hade tänkt göra klart so:n idag, och kanske svenskan.. :)

nej nu får jag väl fortsätta med M:et! see yaa


25/3- EN VECKA KVAR =D

Sedan bär det av till varma Spanien! Längtar riktigt mycket nu =D

Bad bloggning idag, I know. Men men, ibland blir det så ja. Och istället blev det en ny design, vad tycks? Själv var jag så trött på min gamla så ville bara få bort den, så nu gillar jag den bättre. Men vem vet, den gamla kanske dyker upp här någon gång. Gjorde inte den missen i alle fall som jag har gjort någon gång förut, att inte kopiera designen innan man börjar på ny...

Träningen idag var mycket bra! Riktigt rolig :) Och så även skolan var väl okeeey. Malin. J påminde mig om Tyskan tills imorgon, opsidejsi, den hade jag helt glömt bort... Men ska sätta mig med den snart. Hehe. Har precis tryckt i mig 5 våfflor. Mums vad det är gott =D Och inte nog med det, imorgon ska vi göra våfflor på hemkunskapen, hurray. Plus rulltårta också, det ser jag fram emot.

Nej, nu får jag väl sätta igång med helvetes tyskan- see yaa :)

24/3- desperate housewives

Ja ni, dagen har varit inte varit särskilt händelserik , inte hänt mycket. Har pluggat en del, skönt att få det gjort. Och nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives! =) Förresten, vädret idag har verkligen varit riktigt konstigt. Såg ut att bli riktigt fint i morse men när man steg utanför dörren så var det iskallt och senare började det snöa. Och minuten senare lös solen för fullt, konstigt. Nu började Desperate housewives igen, hejdå guuuys

kollade lite på msn och hittade en artikel där kändisar har sagt dumma saker, här är en av dem



http://www.freestreet.se/?r=4832

24/3- presentkort


http://www.freestreet.se/?r=4832

Tjena, nu kan ni samla poäng genom att få värvningar om ni gör er medlem här: http://www.freestreet.se/?r=4832 när ni samlat till en viss summa poäng så kan ni få presentkort på 100 kr eller mer på massor med olika affärer! =) Värt att testa, :)

24/3- tidigt hemma

Tjenamoss =D

Idag mår jag mycket bättre än om man jämnför med igår när jag kom hem. Vet inte riktigt vad det var med mig. Hade riktigt ont i magen, men det är i alle fall bättre nu :)

Skolan var bra och vi fick sluta redan vid 11 tiden. Eftersom läraren vi skulle ha i dem andra lektionerna inte var där. Så det var toppen! :) Väl hemma fixade jag en omelett som blev helt okey. Och sedan har jag bara spenderat tiden framför Tv:en. Kollade Super nanny. Dem föräldrarna var helt sjuka, lät sina 2 tonårsdöttrar ta hand om allt. Diska, tvätta, passa barnen, städa och hela köret. Medan föräldrarna var på  jobbet..

Jahoppsssi :) Nu ska jag kolla lite bloggar, ha det bra wänner


23/3- åksjuk

hej, orkar inte blogga. Träningen var bra och när jag åkte hem blev jag så himla åksjuk, håller på att spy. nu ska jag duscha.

23/3- världens fulaste katt?

Hejsan vänner

Dagen har varit bra och har som vanligt inte hänt något speciellt.. Är inne i en liten depression sen jag fick höra nyheten om torres. Men men. Skolan var bra och kom hem rätt snabbt eftersom busschaffisen körde hur snabbt som helst, haha. Tog ut malte och ernie på en sväng när jag kom hem i det härliga vädret! (:

Såg ett klipp innan på världens fulaste katt. haha.  Kolla bara på dens stora ögon! Haha, dem håller typ på att ploppa ut.. Och så har den knappt någon päls, nej stackare. Men tror att den var helt frisk och så :)



Idag är det också träning. Och det är något som jag iinte är sugen på.. noep, skulle helst bara varit hemma och tat det lugnt. Men får väl hoppas att suget kommer. Aja, nu ska jag nog plugga lite so. (vet själv att jag inte kommer göra det, haha) Ses sedan ! :)

22/3- bad news

Ja, det kan man verkligen säg. faaan fan fan. Alltså varför? Fick ett sms av Malin, och ni kan aldrig gissa vad det står där? jo, att fernando torres ska bli pappa. Även fast jag vet att jag typ aldrig ens kommer träffa honom så känns det som om mina drömmar bara *poff*  aja, får väl vara lite glad för deras skull *not*

dem vann i alle fall idag och det var bra, manchester kan ju drömma nu när liverpool har denna toppform. Jag är sur

(inte hans barn)

http://www.posh24.se/fernando_torres/ringer_brollopsklockorna_for_fernando_torres

hejdå, pisssssssss

22/3- hey

heysan!

Ibland gillar jag verkligen inte att spela fotboll, tex när man spelar jätte kasst och vet att man kan prestera bättre. Men ändå funkar det inte. Eller när man inte ens är sugen på att spela. Exakt så var det idag, varken orken/suget eller något fungerade för mig. Men men, det kommer nya matcher! Vi var 11 st spelare som bytte om till dem sjukt fula matchställen, hahah. Några gamla som var randiga, röda och blåa. Men sedan blev Sofia skadad och fick gå av, även Alex. Så vi var 9 spelare i slutet, hehe. Men vi kämpade på bra och lätt att vi kommer ta dem i serien, då jäklar :D

Nu har jag kommit hem, fått i mig lite choklad och är på bra humör! För idag ska Liverpool spela mot Aston Villa, mohahah. 3 poäng till Liverpool där ja. :) Tror faktiskt att Liverpool har fått tillbaka sitt grymma spel och har riktigt stor chans att vinna ligan. ledsen lina ;D;D

Noheepp, nu får jag ta och göra något vettigt, hörs senare guuys :)

22/3- godmorgens

Hejsan läsare. Har lite tid över innan vi drar till samlingen. Stressade riktigt mycket och så kom jag på att det inte var samling hel utan kvart över :|. Idag är det fotbollsmatch som gäller och jag är riktigt taggad!! Vi möter Trönninge och som jag har hört från dem andra att planen inte vara den bästa där. Dem sa att det också fanns en gödselstack jämte, haha.

Gårdagen var mycket rolig. Käkade god mat, spelade Guitar Hero, spel m.m. tack så mycket agneta :) Var hemma vid halv 1 tiden och somnade då direkt.

Nej, nu ska vi dra om typ 10 minuter, tror jag måste kolla igenom väskan en gång till så jag inte glömt något ;D Tjaaaoo!


jag städade mitt rum igår och kolla hur bara soffan ser ut, ni kan ju ana hur allt annat i rummet är =S

21/3- bye bye!

Hejdå, drar nu om en halvtimme, ha en bra lördagskväll- för det ska jag! :)


21/3- tired

Kan man säga att jag är. Idag hade Adam barnkalas i skogen för 20 ungar. Ja, ni hör ju bara. Tänk er 20 stycken vilda 8:åringar springandes och skrikandes som man ska hålla koll på i skogen. Men det blev faktiskt riktigt bra. Hehe, hade olika grupper som gick tipspromenad. Jag hade en som verkligen inte lyssnade ett dugg kan jag berätta. "Kom nu så får vi gå här killar", tror ni dem lyssnade? Knappast ! :P Adam var i alle fall nöjd med kalaset. Jag och Emma frös dock alldeles för mycket så vi drog oss hem efter lite mer än 1 timme. Skönt att komma hem till värmen kan jag berätta.

Nu sitter jag här och har käkat godis och värmt upp mig. Ikväll är jag bjuden hem till Agneta som ska fira att hon ska fylla år, ska bli skoj =D Nu tror jag att jag ska kolla Manchester losa mot, hmm, vare fullham? :) får se. Ha det fint hörrni !

Varför dampar youtube? hade tänkt lägga upp ett klipp :(


20(21)/3- you found me- the fray

Får inte nog av denna låten <3 Nu ska jag sova, godnatt



I found god
On the corner of first and Amistad
Where the west was all but won
All alone, smoking his last cigarette
I Said where you been, he said ask anything
Where were you?
When everything was falling apart
All my days were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
That never came
To the corner of first and Amistad

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

In the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who's ever known
Who I am, who I'm not, who I want to be
No way to know how long she will be next to me

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you, where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Early morning, City breaks
I've been calling for years and years and years and years
And you never left me no messages
You never send me no letters
You got some kind of nerve, taking all I want

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Where were you where were you

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you, where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Why'd you have to wait?
To find me, to find me

20/3- att jag aldrig lär mig

Pappa kom hem med godis till imorgon då min lillebror skulle ha kalas. Och jag skulle då dela upp detta, hehehhehe.. Det går väl sådär. Har så jäkla ont i magen nu så det är inte sant. Att jag aldrig kan lära mig att äta lagom. utan istället äter jag så mycket så jag inte får i mig en bit till, not good..

Nej nu tror jag jag ska ner och kolla tv faktiskt, tjenixen ! :)


20/3- hejsanhejsan

heyyyythere

Vad jag hatar att vakna upp ur en bra dröm. Tror faktiskt att ni kan gissa vem jag drömde om om jag säger att han börjar på bokstaven T och slutar på S. Haha, japp det stämmer, torres <3. Några fotbollsspelare hade någon sorts parad och gjorde olika rörelser. Och i mitten så var det en gång. Så gick jag där och kom jämte Torres. hehe, och jag bara: Hi torres. Och han svarade: hello! Och så log han, men just när han kollade på mig åkte mitt hår framför mitt ansikte och jag fick inte väck det. Och jag fick sån panik, hahhaa. Men i alle fall bästa drömmen på länge :)

Dagen har än så länge varit grääejt. Skolan var bra men däremot fick jag migrän efter idrotten, eller jag hade i alle fall riktigt ont bakom mitt öga. Men det försvann sedan som tur var. Jag kom hem och har verkligen inte gjort någonting. Bara suttit och glott Top Model och Mannen som talar med hundar. :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara hemma. Ja ni, mycket mer har inte hänt, hörs av senare, hejsvejs!


detta inlägg kom upp 2 h senare än jag publicerade det? =S

19/3- nattynattyyy

Tjeeeena...

Som ni ser kom det inte fram någon design idag heller inte, not goodiieee. Men men, satt jätte länge men kommer inte på vad jag ska göra för någon.. haha. Och inte blev det kladdkaka för den delen heller, glömde faktiskt bort att jag skulle göra en. Konstigt. Men något sött va jag tvungen att ha så slängde ihop lite chokladpudding som väntar i kylen, mums.. 

Sitter nu och lyssnar på Backstreet Boys, hahah, säg vad ni vill. Men några låtar kan jag tycka är rätt härliga att sitta och lyssna på och nynna med i :] Mina planer för helgen är att på lördag hem till Agneta som firar att hon fyller år, roligt. Och sedan på söndag så är det match mot Trönninge om jag inte minns fel..... nu ska jag ner och käka chokladpudding, see yaa!


19/3- ute dayy

Tjenixen!

Idag har det varit riktigt vårväder så idag drog jag på mig chinosen och tygskorna och har varit ute nästan hela dagen(y). Skolan vart bra och när jag kom hem tog jag ut hundarna och sedan släppte jag ut kaninerna en stund. Och snart ska jag baka en kladdkaka tror jag, mums.. Har varit riktigt sugen på det idag så det ska bli gytt. Jahopp, mycket mer har inte hänt. Har som tur inget direkt att plugga på men har börjat på en ny design som kanske kommer upp här, vem vet :)
 
På tal om ingenting hörde jag en grej på radion igår, att om ni sitter mycket vid datorn så kan man få glasögon när man är 20. Eftersom det är någon muskel man spänner, så att förhindra detta så kan ni ibland kolla uppåt en stund! :-) Se där ja..

  

Provar mig på ett sånt här videogrej, blev ett ganska meningslöst men men, haha.



Nu ska jag ner och kolla till maten : ) hörs senare vänner ♥

18/3- hemma från fotbollen

Så fort jag kom hem slängde jag ihop chokladpudding! Stack sedan in och duschade en snabbis och njöt sedan av puddingen, muums. Det är ett av det godaste jag vet, chokladpudding. Jag skojar inte, jag kan verkligen äta hur mycket som helst. jahopp, i alle fall.  Träningen var grääjt och vi hade en del roliga övningar och en som ingen förstod något på, men det var en rolig träning!

När jag satte mig här uppe märkte jag något som jag verkligen struntat i idag... wopsidejsi, ojskipojski! dam dam dam, tyskan.. fan alltså. Har inte ens kollat på tyskan, attans alltså.. och nu är jag så trött så jag vet inte vad, fan vad jag hatar allt som har med tyska att göra, meeen men, hjälper inte att jag sitter här och klagar. Får väl lära mej dem där förbaskade glosorna.

Hoppas i alle fall på lika fint väder imorgon så kanske man kan hoppa lite vinterkläder, hade ju inte varit fel! Nej, nu måste jag plugga. hehe, tjena mina vänner! <3 förresten, idag är det preeecis om 14 dagar, dvs 2 veckor tills jag åker till spanien, wiiiiiiiiiiiiiiiiihooooooooooo.

18/3- vårvår (:

kan man säg, snacka om fint väder, de vita tygskorna fick åka på idag :) Det gillar man!

Skolan var braaaa, och ledsen att göra er besvikna tjejer men vi får fixa nya klipp, dessa kunde jag bara inte lägga ut, hahaha. Vi visade upp dansen, det gick väl si sådär, men skönt att ha det avklarat i alle fall :)

Ikväll är det träningstajm, känner mig inte alls sugen på det nej, men men, får väl hoppas att jag blir det! bläop, vet ej vad jag ska skriva, ska i alle fall ut en runda nu tror jag, älskar vårivåreeen (:



inlägget får avslutas på några som kan vara lite snälla ibland faktiskt

17/3- hellofriends

tjingeling.

Satt i evigheter och försökte fixa design, ni ser ju resultatet. hmm, dvs ingenting. Hade lite planer innan men det blev ingen vidare det där nej.. Så nu vet jag inte riktigt vad jag göra, om någon har nån idé så är det bara att skriva.   

Om en liten stund börjar den rätte för rosing som jag ska sätta mig och kolla på. Alla killar hon har där verkar ju vara riktigt dumma. Speciellt han Johan. Men men, kom på nu när reklamen var att det är ju Desperate Housewives idag. Det gillar vi (y). Och sedan har jag ägnat mig någon timme att sitta och kolla kläder på nätet, att man inte kunde vara rik och bara trycka hem alla dessa fina kläder. Däremot måste mina pengar sparas (hehe, 40 kr just nu xd). Men på fredag får jag pengar och då ska det allt shoppas tooo spain. Sedan måste jag ta tag i det här med sommarjobb. Skjuter bara upp det men ska allt fixa det nu. Hade inget förra sommaren och då gick det flera dagar då jag inte gjorde någonting. Ändring på det denna sommaren! Nej, nu har programet börjat för en stund sedan ! :)


17/3- guten tag

Hellåålija mina läsare.

Haft en riktigt skön dag idag! rätt skönt att bara vara hemma någon dag så, hehe. Men har faktiskt fått rätt mycket plugg gjort! Så det känns bra. Annars idag har jag bara varit ute med hundarna en lång runda i skogen. Bra att dem gör så at man kommer ut. Annars hade jag nog bara suttit inne idag. Sedan gjorde jag en omelett och ja, mycket mer har det inte hänt idag. Kollade också lite vänner.






17/3- godmorrrrn

Även fast jag inte åkte till skolan idag är jag uppe riktigt tidigt. Ska nämligen göra klart mitt So: arbete :) Men att sitta här i sängen och läsa bloggar känns lite mera lockande. Vädret är väl sådär, det blåser rätt mycket men ingen regn. Kanske tar och går en runda sedan med hundarna. Sedan blev jag sugen på att göra en ny design, har tröttnat på denna och har lite planer. Men får se om det blir av idag eller om ett tag.. Nu måste jag börja med min So. - hörs senare mates. :))

16/3- rubrik vare ja

Hemma nu efter en regning träning. Fy fasen, humöret på att spela fotboll var i botten och det gick väl ingen vidare. Jag orkar inte skriva om hur många vi var och bla bla bla, skit samma. Tycker bara det är så jävla dåligt. Är på riktigt uselt humör just nu och bättre blir det inte när jag kommer hem och det finns inte en enda sötsak. Har letat igenom varenda litet skåp och kan inte hitta en enda godisbit eller något, åhhh.... Jag önskar att jag kunde trolla fram tiden sådär 15 dagar framåt då jag ligger på en strand i (förhoppningsvis) varma Spanien.. längtar längtar.

Imorgon tror jag att jag struntar åka till skolan, jag orkar verkligen inte. Pluggar hemma istället. Plus att ikväll kommer jag aldrig att somna heller så att gå upp imorgon kommer ju inte bli det lättaste. Och imorgon har vi endast tråkiga lektioner, nej stannar hellre hemma då.. Nu ska jag förmodligen sova tror jag, good luck anni, hejhej.

19/3- hehe, godmorgon

Får jag väl lov att säg, vaknade för en liten stund sedan.

När jag kom hem från skolan var jag verkligen helt slut. Så la mig i soffan och tänkte bara vila mig lite och sedan ta ut hundarna. Men jag somnade direkt, jisses vad skönt det är att sova. Vaknade igen vid 5 tiden. Haha, eftersom jag passade min lillebror under tiden så var han så söt och ville inte väcka mig, utan hade skrivit en lapp: Jag har gåt til William Det va ok för mamma.

Och nu har jag fått i mig lite makaroonisar och falukorv och är laddad för träning. Vädret är väl inte det bästa men det kunde ju faktiskt varit värre... Får hoppas att det inte regnar där. Och idag hoppas jag verkligen att vi är fler än 10 på träningen, annars blir jag besviken måste jag säga.. Lovisa och dem skulle komma om en timme så ska läsa lite bloggar först, sedan måste jag hitta någon godis eller annan sötsak. Jäklar vad sugen jag blev på det nu...

16/3- godmorgon

Morsning bloggen =)

Hoppas ni sovit gott, det har jag i alle fall. Somnade direkt efter Beck och vaknade till och med innan klockan ringde för jag drömde om mina blommor som jag kom på att jag aldrig hade vattnat, haha. Så jag gick upp, vattnade blommorna (?!), käkade lite frukost och ska nu börja klä på mig och sedan dra mig mot bussen. Går i skolan till 14.00 så är hemma ungefär 40 minuter senare, höres då vänner. ♥

15/3- söndag

tjeena. Söndag= skola imorgon, buuhuhhuhu. Men men, tror och hoppas att vi har en rätt soft vecka, men man vet ju aldrig. Denna dag har varit riktigt bra denna med. Det härliga vädret har gjort en på så bra humör. Hoppas att det håller i sig bara nu, så man slipper vantarna och halsduken.

Gick en runda med malin innan, galet vad bra hon är. Och nu har jag hamnat framför WipeOut och sedan blir det Beck, härligt avslut på en bra dag. Just det, måste nog duscha också, får väl skynda mig i någon reklam paus :)


15/3- gräjt helg

Jahopp, vad ska jag börja.. Hoppas i alle fall att ni har haft en bra helg, för jag har haft en riktigt bra.

I lördags vare match och den gick riktigt bra. Vi utklassade dem med 10-0. Jag brukar faktiskt ha ganska svårt för att vara nöjd över det jag gjort på planen även fast det kanske var bra men jag kände att detta kommer bli en riktigt grym säsong. Blev 3 mål för min del och kan knappt vänta tills vi börjar på riktig gräs.

Lite senare på dagen cyklade jag, Malin och Lovisa och hämtade pizzorna vi beställt och fortsatte våran cykeltur i mörkret mot Cocco och Lina, haha. När vi äntligen kom fram så var pizzorna helt mosade och ja, Linas var väl värst, haha. Vi satte och framför tv:en och satte på den inspelade matchen (liverpool- manchester united). Och ja, vad kan man säga om den matchen mer än reeeen utklassning? 4-1, wiho. liverpool is back ;D Efter detta blev det melodifestivalen, och jag tycker det var heeelt fel som gick vidare. Vi tippade och den som låg längst ner på min lista var hon som vann, haha. Men får väl hoppas det går bra för henne. Som ni hör kommer jag inte på vad hon hette, hahah, marlena? Äsch, skit samma, ni vet hon operasångaren. 
Kom inte ihåg vad klockan var när vi drog hem, men vid halv 12- 1 tror jag så cyklade vi hem igen.

Och idag då. Har verkligen varit underbart väder, så jag har mesta dels varit ute. Hahaha, testade mina inlines och det gick helt okey. Åkte sedan in med pappa till Sannarp och kollade när filip spelade, tyvärr förlorade dem.

imorgon är det skola :( men men, det är bara 16 dagar kvar tills jag drar. fan vad skönt det ska bli. nej, nu ska jag ner och käka apelsin, hare fint.

enligt mig borde caroline vunnit ;D Vem tycker ni?


15/3- no bloggning

Tjaooo. det är så fint väder så bloggar ikväll mates, höres då <3

14/3- match

Idag är det match som gäller, 16.00 på Sannarpskonstgräs, och mot Kvibille/Gais. Jag är redan taggad som fasen. Kom gärna och kolla : )

Eftersom min storebror hejar på Manchester och jag på Liverpool är det krig idag. Märktes redan vid matbordet, och mitt när vi sitter och disskuterar kommer min lillebror och säger: MEN ANNI, LIVELPOOL SUGER. Så idag gällere verkligen att Liverpool äger så att dessa 2 Manchester fan kan hålla tyst. Men, det ska det nog inte vara några problem med.

I alle fall.. Vaknade riktigt tidigt av dem där jävla fåglarna men kunde som tur somna om och sov typ till 10 tiden, najs. Och snart ska jag börja klä på mig och sedan packa väskan så småning om. Denna gången ska jag inte glömma något, förra gången glömde jag mina benskydd ju.. Så nu har jag skrivit en lista, hahaha. Men nahepp, sista inlägget för dagen hörrni! Men hare fingeeeeeemang, det ska jag :)


13/3- im awesome

måste bara säga att jag är grym ibland. Satt och kollade på så ska det låta och så kom det upp ett ord på dem här rutorna, ready. Och jag satte den direkt, wiho. This made my day, haha. Så nu sitter jag här och är säker på att jag kan varenda en och sjunger för fulla muggar så fort det kommer upp ett ord, däremot uppskattar inte min familj detta lika mycket.

IMORGON GÄLLRE =D Manchester United- Liverpool. längtar längtar, vi kommer ha det så mysigt och roligt tror jag. wey :) Om vi inte börjar bråka när någon vinner och blir skit sura i och för sig, men detta tror jag inte kommer hända, hehe.


13/3- fredagen den 13

Yapp, det var det visst idag. Inte direkt märkt av något speciellt förutom att jag råkade hälla 2 glas vatten över mig i matsalen, fråga mig inte hur jag lyckas med det. Men som tur torkade det senare..
Tror ni på sånna dagar som fredagen den 13?

Haha, alltså jag bara verkligen älskar vissa reklamer. Som denna, nya, eller jag vet inte riktigt om den är ny men i alle fall :) En nike reklam, visst gillar jag den kanske extra mycket bara för att torres är med där, men jag verkligen älskar
zlatan i den, haha, han är så cool.

kolla bara så söt torres är, åh :,)♥

13/3- heeelg

Tjena friends ♥

Dagen har varit priiima än så länge! Hade ju som sagt nationelltprov i engelska första timmarna innan lunch. Och ena delen (läs) gick kasst men hörförståelsen kändes riktigt bra! Jag som trodde det skulle vara tvärtom :P Resten av skoldagen gick väldigt snabbt och var hemma en bit innan 3. Och resten av dagen ska jag bara vara hemma tror jag och mysa framför tv:en :)

Imorgon gäller det säger jag bara, den heliga matchen! Och självklart har våra tränare då bokat in match samtidigt som Liverpool- Manchester United.. åhhh. Men istället kom Malin. A på att vi kan spela in matchen och sedan samlas på kvällen vi tjejer och kolla på det, smartiiismartti :D Så imorgon får ingen berätta för oss hur resultatet blev och vi har bestämt att inte ha någon kontakt med omvärlden över huvudtaget.  Så imorgon efter matchen blire ingen radio, internet, ingen mobil ja ingenting, hehe.. Däremot kunde ingen av oss spela in, hahah, eller vi kunde men endast i svart/vitt, hahahha. Men det ska nog fixa sig.

Nu ska jag läsa bloggar och så, ni får ha det så bra så hörs vi laaaater ♥

12/3- sova

För en gång skull ska jag lägga mig och sova i tid, skönt faktiskt. sov gott <3

dåliga nyheter & bra nyheter tjejer, hahaha
börjar med dem dåliga: Vi kan bara spela in i svart/vitt
bra nyheter: Vi kan spela in
men bättre än inget.... :P <3


12/3- bananas are for monkeys

Haha, har ni sett denna reklamen, alltså apan är så himla gullig, hahaha.


12/3- heythere

herre jisses vilket väder! hur mycket snö som helst ju :|

Var ute en lång runda med Malin och hennes underbart söta valp Hanna. Alltså den hunden är så otroligt söt! Kom sedan hem och käkade mat. :)) Imorgon är det visst fredagen den 13 och vi har engelska nationellaprov, hur ska detta gå. Aja, har inte direkt så svårt för engelska så det är nog lugnt :)

tjjjejjjjerrrr :D
glada nyheter! förmodligen kan vi spela in, hahhaha, inte säkert än men troligen =D Wiho! så bered er på krig hörrni (:

Sitter nu och kollar på vänner, det programet är det bästa av alla. :) Så nu ska jag fortsätta kolla på det! :) Hörs


12/3- seg dag

tjeeeenixxen :)

Jag tror att jag måste gå och lägga mig i bättre tid. Då jag alltid är riktigt trött på morgonen i skolan, så vare idag också. Jag halvsov fram tills lunch. En lärare frågade till och med om jag behövde åka hem. Nej, det här ska det bli ändring på. Synd bara att jag är bra på att lägga mig sent och gå upp sent än tvärtom :(

Skolan vart helt okey. Varken Malin, Tilda eller Anna är där så känns lite tråkigt utan era kassa skämt och så, så det hade ju varit rätt bra om ni tyyp blev friska nu tjejer :) Hade bland annat hemkunskap, det gick helt okej det med. Dock skärde, nej skar jag mig på kniven. No:n gick skit och det gjorde även no provet vi fick tillbaka, men skit samma. Har bara G i Teknik och siktar inte direkt högre än det  så det är lugnt.

Förresten, vad fasen hände med våren som var i morse? Det var ju varmt (eller varmt och varmt men helt okej väder). Och nu snöar det för fullt :( buhu.. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge! :) Idag vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt :) Får se vad världen erbjuder mig, förmodligen sittandes framför datorn och sedan sängen. haha, aja, hare fint mina mates :)♥


11/3- hemma

Tjena, hemma nu från träningen. Det var riktigt roligt, vi har nog det bästa laget må jag säga, man blir alltid på bra humör :)) Men en sak är riktigt dåligt. Att vi bara är 10 st spelare, det räcker inte ens till ett lag och egentligen är vi 2. Och det kommer inte att funka på matcherna om ungefär 1/3 orkar och resten inte. Ni som inte är där förstör ju för oss som är där och kämpar. Vet att en del är sjuka men ungefär 15-20 spelare tror jag inte är det. Plus att nu när vi är så många nya måste vi ju spela ihop oss mer, det kommer inte heller funka om vi är 10 pers på varje träning.

Nu ska jag sätta mig med min no och plugga det sista även fast jag är helt död... Ska bli så skönt sedan när jag lägger mig i min varma säng... Men först plugg.

förresten, vi kanske kan spela in den hörrni Lina och ni ;) :) inte helt säkert men kaaanske! :) Men vi hörs i veckan :)

Sov gott vänner, puss<3

11/3- work tooo dooo

Yes, det har jag. No:n ligger jämte mig, samt tyska böckerna, kan knappt vänta med att få öppna dem :|

Haha, silken utklassning det var igår på Anfield, helt sinnes. 4-0 mot real. Snacka om att united får akta sig på lördag. Satt och kollade i skolan innan när våran match är på lördag, och gissa när den är? Jo, exakt samtidigt som Liverpool- United.. Inget att göra åt men riktigt surt, såhär vare exakt förra gången också. Missade matchen pga att vi spelade samtidigt, attaaans. men men. Ska bli kul i alle fall att spela på konstgräs :)

Skolan var prima och vädret är riktigt fint :) (y) Känns verkligen att våren är på väg och det gillar vi :) Tog ut hundarna på en runda och tog sedan något lite snabbt att käka. Och nu ska jag plugga.. Ikväll är det träning i Getinge på grus :( Känner ingen direkt sug på det men det kommer väl, see yaaa laateer :)

10/3- halvlek

Och vet ni var det står? =D=D=D 2-0 till Liverpool mot Real Madrid, så jäkla bra. Torres har också gjort mål, wihoo =D Sedan gjorde gerrard mål på straff. Nej, nu ska jag sätta mej en snabbis med spanskan tror jag. Ses imorgon<3


malin.j, jag lär mig efter detta steget, hahahahahaha

10/3- den rätte för rosing

Hejhej, har precis käkat och satte mig sedan och kollade på den rätte för Rosing, haha, detta programet är så fult. Förra gången tror jag det var, så åkte dem pulka. Och en var jätte avundsjuk på nån kille, han bara:
-Ja, det är inte ens roligt att åka, pulkorna är dåliga.



Efter programet kommer Desperate Housewives :) Och jag orkar inte plugga mer nu. Det får gå som det går :)) Nej, nu började det visst igen, ha det fint mates ♥

10/3- plugggggggggggggg

jag hatar att plugga, men jag måste göra det, därför borde jag stänga av datorn, något som jag vet inte kommer hända.... sitter och lyssnar på sommarlåtar, sånna som im yours m.m. lääängtar, tror att det är 21 eller 22 dagar kvar till jag drar =D weeej :D


snaaaaaaart sooooool ♥♥♥♥

tillbaka till spanskan :(


10/3- heeeeej

Tjäeeena.

Kom hem precis! Skolan var bra :) Vi fick sluta jätte tidigt då våran lärare som vi hade de 2 sista lektionerna hade åkt hem för hon mådde ingen vidare. Så vi åkte hem och åkte då till malino och gjorde lite moves. Sedan skjutsade madde mig hem, tack tack. Nuu måste, och då menar jag verkligen måste jag plugga spanska. och det suger för det går knappt att lära sig..

Senare ikväll ska Liverpool möta Real, detta måste ses! Läste att torres fortfarande var skadad, MEN wihoo han kommer förmodligen spela i alle fall:
- Smärtorna kommer att vara där, inte bara i den här matchen, utan i flera dagar, säger Torres till den spanska tv-kanalen Antena 3 enligt AS.

så detta ska jag kolla på ikväll på nätet tror jag.. nej nu flög tiden iväg, måste plugga till provet imorgon, fan vad jag hatar spanska.


10/3- morsning

Hellluu, detta kommer också bli en bra dag känner jag på mig :)) Inte hemma förrens vid 5 halv 6 tiden, hörs då amigos :D♥

9/3- hejdär

tjenamoss =D

Kom hem från träningen för en stund sedan. Har precis tagit en lång dusch och äter nu världens godaste mackor, haha, rostatbröd med västkustskinka. gooodie. dock inte lika nyttigt, men skit samma,. Träningen var skoj, men vart är alla? vi är 2 lag och är 11 spelare, not good. Blir inte riktigt samma spel då.

som ni har läst i mina förra inlägg så har ni nog hört att jag varit rätt positiv idag, haha, vet inte varför men har bara haft en sån riktigt bra dag, härligt. Nu ska jag käka upp mina mackor och sedan sova tror jag, kanske borde lägga mig i tid för en gång skull.. :) Sov gott mina vänner ♥

9/3- plugg

Sitter och pluggar just nu för fullt. Går rätt okeyyyyyy :)


om en stund kommer malin, efter det kommer malin och sedan bäre av till träningen, hörs av senare kompisar ♥

9/3- goooddd dayyyyyy

Idag är det en riktigt bra dag, av massor med olika anledningar =D=D=D känns som allt bara flyter på rätt bra nu faktiskt!

I skolan vare bra! Jag och Malin dansade på Svenskan eftersom inte läraren var där och hade inget direkt att jobba med.  skolan ovanligt bra idag. Kom hem och tog ut hundarna på en runda. Och nu har jag hamnat här. Och borde egentligen sitta med ansiktet nertryckt i böckerna men jag orkar inte. Ska kolla på spanskan sedan om jag har någon energi till det. Prov på onsdag vettni.

Idag äre träning också, vilket gör dagen ännu bättre. Och det är på konstgräs, tjoho!! :D Vädret ser också rätt bra ut, bara det inte börjar regna. Men vi får hoppas på det bästa. Nej, nu måste jag dra, heeeeej

8/3- godnatt

tjenixx!

Även fast jag inte gjort ett skvatt denna dag har det ändå varit en jäkligt bra dag! =D Sitter nu och kollar på Wipeout och efter detta blire Beck! dock avslutades kanske inte denna dag världsbra, lillebror brottade ner mig, jäklar var stark han har blivit. får nog passa mig i framtiden, aja, ni får sova så gott och dröm sött!


ses imorgon ♥

8/3- Kladdkaka

Mums, slängde ihop en kladdkaka. Så gytt! Men sedan satt jag och funderade hur många kladdkakor jag har ätit i hela mitt liv, och kom fram till att det kan vara 30-40 st om inte mer. Alltså tänk så många kladdkakor, galet. Men men, gott är det i alle fall :) Hittade Filipiis gamla mp3 i någon låda, så sitter här och lyssnar på åratals gamla låtar, har faktiskt glömt rätt många av dem..


goooddieee.

8/3- jävla fåglar

Ja, helvetes fåglar. Jag har mitt rum vid gavlen av huset eller vad det heter, där taket går ihop liksom, och där har visst några fåglar flygit in och bosatt sig. Och det är så jädrans jobbigt, ni anar inte vad dem låter. Så jag har under dagen flera gånger ställt mig på en stol och bankat allt vad jag kan i taket. Ibland blir jag faktiskt lite rädd att jag ska banka sönder det och så ramlar alla fåglar och boet och hela alltet över mig, hade ju suittit snyggt, njae.

Idag önskar jag verkligen att jag skulle kunna skriva att jag har pluggat, men icke sa nicke. Har verkligen inte gjort någonting. Inte ens varit utanför dörrarna än, inte bra det här nej.. Men jag skyller på vädret som faktiskt har varit skit idag. Regn, snö, blåst, ja allt möjligt. Blev inte att vi övade på dansen idag, sköt upp det tills på tisdag istället. Däremot kom jag på nu att vi har spanska prov på onsdag och det kanske inte var den bästa dagen då, men men.

faaaaaaan nu börjar dem igen, nu måste jag gå och banka i taket, see yaa.


8/3- SPAANNIIEEEEN :D:D:D

Jaaa, idag har vi bokat biljett till moi. Jag ska ner och hälsa på farmor som är där nere i sin lägenhet nu! Åker den 1 april och kommer hem 8:de. Wihoooooooooooooo, så jäkla roligt, längtar redan. Så åker om hmm.. 23 dagar, det är ju ingenting. Och ni som missade rubriken så åker jag till spanien



Nu ska jag städa i mitt rum, inte lika roligt, men behövs kan jag berätta.. see yaa.

8/3- godmorgon

alltså jag vet inte vad som har hänt med mig och det här med sovmorgon. Igår när jag kom hem så kände jag att det verkligen skulle bli skönt med sovmorgon. Gissa när jag vaknade? 7! Och kunde inte somna om heller. Då har jag knappt gått ur sängen på en vardag. Och jag var riktigt pigg då, haha, aja kommer väl somna tidigt ikväll.

Hade riktigt roligt igår. Anna kom hit vid runt 20.00 tiden och vi fixade oss och åkte sedan in till stan och jag vet fortfarande inte vad stället som vi gick till heter, area 51 tror jag xd haha. Vi kom in en timme senare än väntat pga krångel med mobilerna m.m. Men i alle fall, när vi kom var det inte mycket folk så det var väl inte så roligt, men det kom mer sedan. Musiken var bra och vi träffade även några tjejer i klassen där. :) så hellyckad kväll (:

Idag ska vi förmodligen öva på våran dans eftersom vi har redovisning på onsdag. För er som inte vet har vi fått i uppgift att komma på en dans i skolan och visa upp för läraren. Men vet dock inte hure blir med det men får ringa och kolla med gruppen. Vill bara få den dansen överstökad nu :P

Nej, nu ska jag äta frukost för andra gången, hehe, tjao.

7/3- bästisss :)


herre jisses, vad hade jag gjort utan denna människa? <3

Snart kommer anna hit, sedan bär det av in till staden, hejsvejs. ♥♥

7/3- home

Yupps. Hemma nu efter matchen.

Kom dit runt kvart i 12 och började byta om och jag märkte då att jag hade glömt mina benskydd, hatar att glömma bort saker xd Men som tur hade dem ett par extra som var bra. Matchen kom sedan igång och spelet gick väl helt okej. Haha, en bit in på matchen blåste domaren av och gick av. Ingen förstod något men sedan såg vi hur han låg på marken och någon hjälpte honom att stretcha, förmodligen hade han väl fått kramp. Men jag tycker inte att domaren var något vidare annars heller. I alle fall, andra halvlek tycker jag fungerade bättre och slutresultatet blev 3-3.

Nu är jag hemma och har käkat massor med mat då jag verkligen var vrålhungrig. Idag ska jag förmodligen hitta på något med Anna, får se om vi drar in till stan eller vad det blir :) Dock har jag försökt ringa dit ett tag men det är bara upptaget, haha, får väl testa igen. Ha en bra lördagskväll <3

7/3- sooon


snart sticker vi, och vi ska vinna.

7/3- fotbollsmatch

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott. ni anar inte vad klockan är, 08.17, och jag är uppe? Vaknade och kunde inte somna om :| Så nu sitter jag här för att försöka fördriva tiden.

Gårdagen spenderades som sagt en stund med Malin och vi hade skoj. Första gången på en månad vi fick äta godis som sagt och det vart gytt. Sjöng lite singstar och så, merci för kvällen (:

Idag äre fotbollsmatch som gäller, jag har längtat efter det riktigt länge så det ska bli kul, Slöinge/Skrea är dem vi möter, på grus dessvärre. Är riktigt laddad :)

Nu måste jag gå ner och leta upp mina grusskor som jag inte har någon aning om vart dem är.....
 
hörs av senare förmodligen, hare fint :)

6/3- godnatt

Sovgott, bloggar imorgon


6/3- godmorgon

Hej lejonman.

Haha, stämmer. Eller inte lika farligt som det brukar men jag tror inte det där med flätorna är min grej.. Idaag får jag och Malin äta godis =DD Och det ska vi fira, så vet inte hure blir med bloggningen idag, kanske inte hinner med något mer, får se. Nu måste jag klä på mig, see yaa <3


5/3- tjenamoss

Hemma från en otroligt jobbig träning! Vi började att köra ett slags test, bip ni vet? Fast det var istället något som hette jojjo eller något liknande. Man skulle springa fram och tillbaka och så piper det när man ska vara på ena sidan. Och jag trodde verkligen att det skulle gå uuusseeelt. Men faktiskt gick det riktigt bra idag, känns skönt. Efter detta spelade vi och det kändes med bra :) Läängtar bara ännu mer nu till lördag, första träningsmatchen =D

Kom hem sedan och duschade och flätade håret i 2 flätor, hahaha, då jag ska försöka få sånna här fint vågigt typ, dock funkar aldrig det på mig typ och blir värsta lejonmanen, så brukar bli som vanligt att jag drar upp det till en stor boll på huvudet.. Imorgon får ni höra resultatet på denna intressanta historia, can't wait!!!

Min snälla mor kom hem med ett par skor till mig innan, precis vad jag behövde. Ett par vita tygskor. Alltid bra att ha :) Tygskor är nog den skönaste skon jag någonsin haft.
Snart ska jag dra mig till kos för känner hur tunga mina ögonlock är, men först ska jag kolla in på bilddagboken och sedan blire sängen, sov gott vänner ♥


5/3- heyyy there.

Hoppas allt är finemang, för det är det väl med mig tror jag. Haft en bra dag i skolan med rätt slappa lektioner idag, skönt. Och kunde faktiskt för en gång skull somna igår kväll, brukar annars ligga upp till riktigt sent på natten, men igår kväll somnade jag så fort jag la mig ner i sängen.

Jahooppp, vad händer mer idag då? Har precis käkat & varit ute med hundarna och ska väl nu bara ta det lugnt och sedan ska jag iväg på träning i Haverdalshallen, roligt. Sedan på lördag är det match i Getinge mot Slöinge. Det ska bli skoj...

Funderar på att gå ner och göra en kladdkaka, men orkar jag, njaeeee.... tror inte det va. Blev så sugen påre när vi snackade om det i skolan. får se hur det blir, det skulle ju inte sitta helt fel med en kladdigkladdkaka. Nej, nu har jag lovat hitta på något med lillebror, vi hörs sedan ♥

4/3- not good

Nej, detta vart ingen vidare, nu vann united.. hellskotta. aja, ville bara säga godnatt för nu går jag och lägger mig och läser tyska glosorna, hurray. sedan ska jag sova och upp tidigt imorgon. Och på kvällen äre träning, något bra i alle fall, sov gyytt vänner <3

4/3- james morrison

Han är riktigt bra, har lyssnat på honom ett bra tag nu och han har faktiskt riktigt många bra låtar, som den längst ner på inlägget, this boy heter den. :) Men än så länge är duetten med Nelly Furtado etta på min lista med honom, älskar sånna låtar som man verkligen inte kan sluta lyssna på. Men denna kommer tätt efter (:

Var ute och sprang en runda innan i skogen, var riktigt trött i början men tycker alltid att det är mycket lättare när man liksom kommer in i det. Så det var skönt att få det gjort! Tog sedan en dusch och hamnade framför tyskan, som är mer än omöjlig. Vi har fått 2,5 sidor som vi ska översätta och glosor, men texten hoppar jag tror jag då jag verkligen inte orkar, det brukar alltid fixa sig tillslut.

Faaan kom på att jag missade Grey's Anatomy nu, attans. aja, får höra med dem i skolan vad som har hänt :) Nu ska jag ner och kolla united, senast jag kollade stog det 1-1.



hejdå- ♥♥♥

4/3- tjenis

Idag är en onsdag vilket innebär ingen fotbollsträning. :/ Men idag har jag faktiskt bestämt mig för att sticka ut och springa en runda i skogen, får se hur detta går.

Skolan var prima och spanska förhöret gick någorlunda. När jag sedan gick hem från bussen kände man verkligen att våren är på väg, goodddiee. Min blogginspiration har varit rätt nere på sista tiden måste jag erkänna, får väl rycka upp mig med det här :) Nu ska jag översätta en låång text om vikingarna på tyska, sedan så ska jag ut och springa, eller om jag gör tvärtom, jo tror det blir så.. seee yaa.

förresten, idag spelar united, bara jag som håller tummarna för att dem losar så liverpool kan vinna ;D




4/3- skolan

Är i skolan och har svenska.... Har precis haft bild och sedan har vi en 25 minuters rörelse som verkligen inte är lönt. Läraren kommer oftast försent för hennes lektion är så tätt inpå, sedan ska dem som håller i det förklara vad man ska göra som tar ungefär 5 minuter och då har vi runt en kvart kvar, hehe.

Morgonen började i varje fall ingen vidare, vaknade i lagom tid i och för sig men ramlade sedan i trappan på vägen ner, haha. Nej, nu måste jag nog sätta igång att arbeta. hejhej!

3/3- liverpool

Vaaann :D yes! Det behövde dem så dem har någon chans mot United, jag tror fortfarande stenhårt på att dem kommer vinna. Desperate Housewived var grymt som vanligt och nu är klockan 23.07 och ska lägga mig och kolla på Spanska glosorna som är omöjliga... åh. Aja, sov gott vänner <3

även fast jag faktiskt inte gillar n'gog får han vara med, han gjorde i alle fall ett mål idag ;D

3/3- det här med rubriker.....

Jag vet inte riktigt varför men har inte haft någon direkt blogg lust idag, rättare sagt har det verkligen inte hänt ett dugg. Så jag har inte haft något att skriva om som ni förmodligen har märkt. Hatar tisdagar.. Ingen träning, endast helklass i skolan och har oftast spanskaglosor till dagen efter, som jag har idag :|

Imorgon ser väl dagen ungefär likadan utan, förutom att vi har tyska... 

Såg precis att idag spelar Liverpooool :D Wiho, detta gjorde mig på så mycket bättre humör så ni anar inte, dem möter Sunderland. Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan nu läste jag att Torres inte kommer vara med pga skada och faaaaaaaaaaaaaaaaaaan nu läste jag att matchen visas samtidigt som Desperate Housewives, helvete. Inget verkar gå som jag vill idag. Vilket ska jag se? :S Får väl zappa mellan..

Ser fram emot lördag då:

1. jag äntligen får äta godis igen...
2. match mot slöninge

Kommer nog bli roligt, om det typ händer något jätte konstigt och min kondition har kommit tillbaka, låter inte riktigt troligt men man kan ju alltid hoppas. Kanske sticker ut och springer imorgon... hehe, får se hur det går med den saken.
Nu: Vänner, sedan den rätte för Rosing!

3/3- jahopp

Sett ett vårtecken idag faktiskt, inte illa. Har sett en sån här lila blomma idag, krokus.

Hände inget speciellt i skolan, det var som vanligt. Hem, ta ut hundarna, käka. Och sedan nadapada. Idag är det desperate housewives säsongsstart, wihoo. Saknat det faktiskt. Nej, vet faktiskt inte vad jag ska skriva... Har inget att berätta så lägger in en bild i stället. hörs av senare.


2/3- hemma från träningen

Det stämmer, och jag är dööööööd. Vart har min kondition tagit vägen? Den är i alle fall bortblåst, och jag menar verkligen det. Nu måste jag verkligen ta tag i det här med konditionen, helt galet vad dålig jag fått när jag varit sjuk. Men var väl inte dirket beredd på att den skulle vara bra, men bättre än såhär i alle fall.

Träningen vad riktigt rolig, dock tycker jag det är dåligt att vi är så få. Visst kan man inte hjälpa om man ex är sjuk, men att vara 10 st när vi har en konstgräs plan för oss själva och är 2 st lag är ingen vidare. Men antar att många är sjuka eller bortresta. Hahah, ska egentligen inte säga något då detta var min första gång utomhus i år. ;D

Är riktigt trött nu och ska lägga mig så fort som möjligt. Ska bara borsta och så sedan blire sängen för min del, skönt. Imorgon är det en helt vanlig tisdag, inget händer... Eller i och för sig börjar Desperate Housewives, jihooo! Ses imorgon. =))

2/3- morsning

Hejhej. La mig direkt i sängen och satte på en film, haha, tror jag inte ens hann se 5 minuter på den innan jag snarkade för fullt. Vaknade 2 timmar senare och hade riktigt ont i magen, men nu har vi käkat och så så nu är det ingen fara :)

Tror dock att jag vaknade på fel sida, hoppas fotbollen kan muntra upp mig. :) Nej, oj vad mycket klockan var, ska dra om 8 minuter och byter om hemma.. time tooooo gooo, :)

2/3- home

Äntligen hemma.. Kunde knappt gå upp i morse, var så himla trött. Och bättre gjorde inte träningvärken för den delen heller. Mina armar, magen, ryggen, ja nästan överallt har jag ont. Men på ett sätt gillar jag att ha det då jag vet i alle fall att det har gett något :)

Skolan var väl bra. Spelade upp våran tyska teater, det gick väl helt okey. Kom hem vid 13.40 och tog ut hundarna och tog lite att käka. Ska lägga mig i min säng strax och sova. Är verkligen helt död. Har varit det hela skoldagen. Ikväll är det träning, wihooo. Mycket efterlängtat. Nej, nu kallar sängen, see yaa laater! ♥

Mycket bra låt, går inte att göra så det kommer ett klipp här, hittar inte någon video där det går att kopiera den texten vid sidan, ja ni med bloggar fattar. Älskar musikvideon.

The Fray - Over My Head (Cable Car)
http://www.youtube.com/watch?v=mpiEEl_5pmA


1/3- beck

Sitter och kollar på Beck nu och samtidigt panik läser tyska teatern. Har pluggat en del på den men kan verkligen inte lära mig den. Hatar verkligen Tyska. Ska som sagt inte läsa vidare det på gymnasiet utan det blir spanska istället.

Imorgon är det skola efter en härlig helg. Tror inte det händer något speciellt i skolan denna vecka, och inga prov som jag vet nu, nice...

Här har ni en åratals gammal låt men har faktiskt börjat lyssna på den igen

The sounds- like a lady



Nu började Beck, hörs imorgon ♥

1/3- hejhej

Har kommit hem från träningen för en bra stund sedan. Det var roligt, körde Core med fotbollen i Söndrum. Core är typ mage/rygg. Jobbigt, men skönt nu efteråt. Däremot hade ledaren nog glömt att raka armhålorna, haha. Efter träningen var jag med Malin, skoj skoj :))

Nu väntar Tyska teatern på mig som vi ska visa upp imorgon :( Hatar att redovisa och speciellt när man ska spela teater, men det får väl funka. Får väl ta fram apan i mig..

Läste att Rihanna och Chris Brown var tillsammans igen. Jag vet inte riktigt var jag tror med det här med misshandlen, men eftersom han anmälde sig själv så borde det ju stämma men samtidigt, njaa, vet faktiskt inte.
OMG! Rihanna och Chris Brown är tillsammans igen!


Nu ska vi käka, ha det fint [:

1/3- mars

redan mars, wiho!

Vill börja med att rätta mig sedan igår, han hade inte dött, läste på nätet. Så han som hade legat en bit bort från bilen levde, och människorna stod bara där. Antar att dem varit i ett riktigt chocktillstånd. Fast han hade dött på sjukhuset senare.

Hade roligt igår kväll, släkten kom hit och firade mamma. Vi sjöng singstar, kollade melodifestivalen, spelade guitar hero. Och satt och spelade ett spel på datorn som alla verkligen fick ryck på. Vi kunde inte klara en level så jaa, vi satt i 45 minuter tror jag och försökte klara banan. Men tillslut så :)

Dock fortsatte det inte nått vidare igår sedan vi kom hem från fotbollen, hahahha. Mamma skulle värma en kanelbulle i micron. Så hon satte in den och sedan satt vi alla och kollade tv. Plötsligt ser vi bara hur det kommer riktigt mycket rök från taket.. Haha, hon hade glömt den. Hela köket var typ fullt med rök. På bilden ser man bara lite, haha, men jisses vad rök det var.



Nåja, nog talat om det. Liverpool förlorade igår, endast för att torres inte är med. Visst gör inte en spelare hela laget men han behövs verkligen. Nej jag orkar inte prata om den matchen, blir så arg då. Idaaag är det träning :D:D:D:D Wiho! Inte tränat på.. Ja, hur länge som helst så det ska bli riktigt skoj. Och jag älskar att vara frisk, haha, inte varit helt frisk på evigheter! Kram ♥

RSS 2.0