31/5- mobilen är pajko

Bara så ni vet så kan inte jag ta emot några sms, eller det kommer inte fram några sms, men att ringa funkar utmärkt. Nej, nu måste jag sova, godnatt :)♥

31/5- skola imorgon

Har nu pluggat lite.. Hmm, men provet får gå som det går, skit samma. Förövrigt så spelades det lite fotboll här hemma innan och strax ska jag lägga mig och kolla oth. fasen, kom på nu att jag måste skriva en bokrecension i engelskan också.. sen tror jag att jag är färdig med getingeskolan! göttt. nej, nu måste jag börja med den där jädrans recensionen.

Tack så jätte mycket för låtarna Hanna, tror allt att vi har samma musiksmak då jag gillade dem flesta :D)

31/5- Fibes, oh fibes

Tja!

Har varit på riktigt bra humör idag :) Vädret har varit på topp hela dagen så har bara legat ute och stekt. Spelade även match i det otroligt  varma vädret. Jisses vad varmt det var. Spelade innemitt också så man fick springa en del. Resultatet blev tyvärr 2-4 till dem, men vi spelade väl helt okej :) Men det var riktigt kul att spela tycker jag :)

Just nu luktar det grillat här hemma så tror att maten snart är klar, gött. Ska även fira morsdag :)

Här kommer en låt tillägnat till Lina, haha, känner du igen den nu? xdd haha.
Fibes, oh fibes- Love child

31/5- s0L!

Tjeeeeeena!

Igår blev det väl inte sådär jätte mycket solning. Jag var och kollade på Filips fotbollsmatch och sedan ringde Malin och frågade om jag ville hänga med och kolla på en kattunge hon kanske skulle köpa. :) Så jag följde med henne till Kvibille och kollade på den, jätte söt var den så den skulle hon köpa :) Vi åkte sedan hem igen och precis när jag var hemma skulle vi åka och fira min kusin Simon i Haverdal.

Och eftersom det var så fint väder så cyklade vi dit. Hemvägen var däremot en aning jobbigare. Men ändå var det så jäkla gött väder så jag hade nog kunnat cykla mycket längre. Men hem kom jag i alle fall och hann se ett One Tree Hill avsnitt innan jag slockande.

Idag är det riktigt soligt ute så la mig ute en stund och pluggade samtidigt. Har fysik prov imorgon, tjohejj :(. För att behålla mitt betyg i Fysik måste jag nog få mvg så egentligen har jag inte någon alls tid att ligga här.

Sedan blir det även match idag :) med u-laget :] hejhej!

30/5- lördag

Hejsan :)

Blev visst ingen vidare uppdatering här igår. Men jag var som sagt först på Gekås men hittade väl inget speciellt, lite hårspray, scrapbook-saker och sånt :)

När jag kom hem ringde jag Anna och efter några antal telefonsamtal (haha xD) blev det att vi åkte till Båstad till Madison. Vi tåg tåget dit och slapp betala :) Något som jag än inte riktigt kan förstå? Vi skulle köpa biljetter på tåget och när hon kom som kollar biljetter bara kollade hon på oss och gick sedan förbi, haha. Det var väl en bit att gå från tågstationen men när vi äntligen kom fram till Madison var det inte alls mycket folk. Vi kunde räkna att det stod 8 personer på dansgolvet, hahhahah. Så vi tänkte ringa Annas mamma som skulle hämta oss, men sedan började det att droppa in fler folk och tillslut var det hyfsat många där i alle fall. tack för den kvällen min vän :)

Idag är det jätte fint väder så jag ska sola hela dagen, och sedan ska jag vi hem och fira mina kusiner ikväll :)

29/5- för små skor!

Tjena.

Kom hem från skolan precis. Och på vägen hem var jag tvungen att ta av mig skorna, jädrans vad dem klämmer hårt. Har inte haft dem skorna som jag hade idag sen förra sommaren så antar att mina fötter växt lite, men om man ska vara fin får man lida pin :)

Om några minutooos ska vi till Gekås! Vet egentligen inte vad jag behöver köpa men man hittar ju alltid något litet där i alle fall :) OCH ANNA OM DU SER DETTA KOLLA DIN MOBIL! :)


28/5- we belong together

Tjejer, något måste hända. Vart har gnistan tagit vägen egentligen? Att gå ut på planen och vägra att förlora. Att vägra förlora en närkamp. Vi måste börja visa vilja, för just nu vet jag inte vad vi håller på med. Vi kan vinna, och det finns lag som vi mött som vi är mycket bättre än. Men ändå så fungerar det inte. Det är tungt att inte ha en enda vinst än men det är långt kvar tills serien är slut. Så den 10:onde hoppas jag att alla kommer gå in med inställningen att vi ska vinna, och vägra att förlora.


28/5- and where you're headed only heaven knows

Hejhej!

Hade redovisning idag i skolan. Och orkar verkligen inte prata om det. Det har nog aldrig gått så dåligt. Hoppade nog över halva redovisningen bara för att jag ville sätta mig igen. AHhahahah, jag och Malin har flabbat en del åt den idag, men men. Hahaha. Jag brukar vara rätt nervös innan men när jag väl går upp och ställer mig där så är det ganska lugnt och jag är inte nervös. Men shit alltså, jag vet helt ärligt talat inte vad som hände. Sedan skulle jag liksom säga ett ord men fick inte fram det, ahhahaha. Jaja, skit samma. Det är i alle fall över nu :))

Förövrigt har jag känt mig lite småhängig hela dagen, haft små ont i halsen också. Grääejt! Har ju match idag också så blir väl ännu sämre efter den. För den tänker jag inte missa eftersom idag är det verkligen dags för oss att VINNA =D Möter Astrio hemma klockan 19.00 :))

And maybe I suspect too much
But it's just hard for me to trust
When I'm all wound up inside

27/5- I have you to thank

Matchen satte precis igång på tv:en! Dvs Barcelona- Man United för er som inte visste det. Det blir bara ett snabbt inlägg innan jag ska förhoppningsvis se Barcelona ta hem guldet.

Träningen var bra, och tog det rätt lugnt som sagt eftersom vi har match imorgon. Ska bli riktigt kul! Är redan riktigt taggad :) Faaan kom på nu att jag måste fixa min redovisning som jag har imorgon (!!!). Helskotta. Jag som hatar att redovisa, verkligen hatar att stå och snacka så. Och nu skulle man också vara ensam! jisses, hur ska detta gå..

Nej, nu måste jag kolla matchen/fixa redovisningen! hejhej :)

27/5- ny design

Tja!

Stannade hemma från skolan idag. Orkade verkligen inte gå dit :P haha. Var så jädrans trött imorse så ni anar inte. Sedan hade jag sånna där magkramper som jag hade för ungefär 2 veckor sedan igen. Förstår inte vad det är. Men ont gör det i alle fall så jag beslöt mig för att stanna hemma. Men faktiskt har jag fått lite gjort här hemma. Har läst ut min engelskabok! :) Och fixat ny design, varit ute med hundarna och gjort lite mat.

Men det blir träning i alle fall ikväll. Mina ben är lite halvdöda sedan igår men eftersom vi har match imorgon skulle det förmodligen bli lugn träning. Hoppas jag på i alle fall. Sitter just nu och lyssnar på Gavin DeGraw. Jag tror inte det finns en enda dålig låt med den snubben alltså! :) Men nu ska jag skriva klart en bokrecension, hejhej


26/5- match mot falkenberg

Matchen gick hmm.. bra! Jo, vi spelade grymt även fast inte resultatet visar det (1-3 till dem). Men vi var riktigt bra! Så om vi spelar såhär mot Astrio på torsdag kan dem räkna med stor stryk! (:

Förövrigt så har jag väl en aning bloggtorka, hehe. Men imorgon blir det en helt vanlig dag men träning på eftermiddagen.

nej, nu har jag verkligen inget att skriva så ska inte sitta här och funderna, utan nu ska jag se One Tree Hill. Har gått och blivit beroende, hejhej :)

26/5- match

TJA!

FÖRST ONE TREE HILL SEDAN MATCH :D:D bloggning efter matchääen som vi förövrigt ska vinna :) tjaao! 

25/5- solelisolen

Tjaaaaaa!

Vilket grääejt väder. Har varit ute hela dagen. La mig och solade direkt när jag kom hem och låg där i ungefär 45 minuter. Sedan spelade jag lite fotboll och märker nu att näsan är lite röd :) Skolan var hmm.. onödig? Vi var den enda nian som skulle vara i skolan eftersom vårt spår inte ska få några nya 6:or. Men vi gjorde annars inte direkt något nödvändigt, satt mesta dels vid datorn.

Nu sitter jag och pluggar SO. Det går väl hyffsat! =) Och snart är det skolavslutning =D tjopiho! Och jag tror vi går i skolan ungefär 13 dagar till. Jisses vad jag längtar till skolavslutningen (: Och nu har jag fixat sommarjobb också, blir på faders jobb. :)

Nej ni, nu ska jag pluggga, sedan One Tree Hill :D

24/5- jeansjacka

Hehe, idag har inte jag gjort något vettigt. Verkligen ingenting. Allt jag har gjort är att kolla One Tree Hill. Tror jag har kollat runt 10 stycken avsnitt. Och ändå har det varit så fint väder, inte bra det här. Eller förresten, jag har varit ute 2 gånger med hundarna så det var väl dem gångerna jag gjort något vettigt!

Fick min efterlängtade jeansjacka lägligt nu när jag råkade tappa/glömma? bort den andra.

H&M, 299:-
 

24/5- akuten och orange hår

tjeeeeena.

Var en väldigt dramatisk dag här igår alltså.. Malin kom hit och skulle då slinga mitt hår. Vi satte på mig den där mössan, eller hättan eller vad man säger, haha. Och Malin började att dra ut hår slingor. Sedan hörde vi ett skrik nerifrån och pappa hade då skurit sig riktigt djupt i handen. Så jag fick springa in till grannarna med den där hättan, haha, och fråga om dem kunde skjutsa in honom till akuten.

När dem hade kört iväg till akuten satte jag och Malin oss och fortsatte med slingorna. När vi lite senare skulle skölja av dem såg vi hur orange det var. Hahaha, som vi skrattade, men vi gjorde i alle fall klart allt och i slutet blev det riktigt bra. Ser ut som jag gjort det hos frissan så jag är så nöjd jag kan bli. Tack min vän :) Pappa kom hem lite senare och hade fått sy men annars var det bra :)

svårt att få det på bild, men här är resultatet:

23/5- hemma

tjabba!

Inga kommentarer om matchen, ibland undrar jag bara om jag valt rätt linje.

Strax kommer Malin hit och ska göra slingor i mitt hår :) Får se hur detta blir ;D kommer nog bli super! :) Haha, är faktiskt en aning nervös måste jag medge, men men, om det inte blir bra så kan man alltid göra om det :) Men tycker alltid det kan vara fint med lite blondare slingor nu till sommaren.



förresten, ser ni hur jädrans lockigt mitt hår är? Har aldrig haft lockigt hår, eller jo, när jag var liten. Men nu på senaste tiden har det börjat locka sig hur mycket som helst. Och Lovisa, förpackningen var visst inte blå, hahaha.

23/5- lördag :)

Tjena :))

Vaknade upp vid elva tiden, när precis en man hade slitit av Blondinbellas hår, hmm, konstiga drömmar man kan ha... Käkade lite frukost och satt mig sedan här. Gårdagen var rolig och vi var väl hemma runt tio tiden. Men min dator var helt skruvad. Gick inte att gå in på internet, även fast den var ansluten och gick heller inte att kolla på någon film när bilden var "stor". Utan bara när den var liten. Men nu verkar den i alle fall fungera bättre, tack och lov.

Idag är det match som gäller. Ruuligt. På hemmaplan också så detta kommer gå finemang hoppas jag på :) Den börjar klockan 15.00 så kom gärna och kolla.

Nu ska jag i alle fall kolla One Tree Hill ♥

22/5- minigolf

Godmorgon!

Cyklade som sagt igår till Haverdal hem till Malin.j. :) Och vi cyklade bort till minigolfen, eller äventyrsgolfen.. :) Haha, det var riktigt kul. Vi bestämde att förloraren skulle bjuda på glass, och jag förlorade tyvärr, haha. Sedan cyklade vi hem till Malin och satte oss lite vid datorn :) trevligttrevligt!

Idag fyller min farmor och min kusin år. Så vi ska hem till henne och fira dem där :) Ska bli kul att träffa kusinerna eftersom några av dem bor i Stockholm så det blir ju inte så ofta man träffar dem :|

kameran hängde också med igår så här har ni några kort:





21/5- Sunnydayyyyy

Sådär ja. Idag har man hunnit med att sola i någon timme. Plus att lämnat ut lite cv:n här och var. Är däremot väldigt sent ute, men har förmodligen ett annat jobb fixat redan. Ikväll blir det att cykla till Haverdal (moppen är pajjjj) och spela minigolf och kanske käka pizza med Malin.

Tänkte slänga in bilder på det jag köpte igår, eller ja, det blev bara 2 saker men men :)




så ett linne och en klänning som ser ut som en hög kjol. Perfekt till sommaren som närmar sig :) Däremot var jag lite osäker på klänningen, men behåller den i alle fall :))

21/5- Götebooorg :D

Hejsan bloggen!

Hade en rikigt bra dag igår! Var ju som sagt i Göteborg med min vän Malin :D Vi var inne runt halv 2 tiden kanske och började shoppingen direkt. Jag hittade däremot inte så jätte mycket (bilder på det i nästa inlägg). Men Malin hittade jätte fina saker :) När våra ben började bli trötta satte vi oss och tog en fika och sedan fortsatte shoppingen. Framåt halv 7 tiden satte vi oss på en jätte mysig restaurang med Malins föräldrar :))

Vädret var däremot rätt konstigt igår. Ena sekunden regnade det och andra lyste solen för fullt. Så när vi gick mot bilen skulle jag dra på mig min jeansjacka som jag trodde låg i väskan. Men icke sa nicke. Där låg ingen jeansjacka. Inte heller var den på restaurangen.. Så nu sitter jag och ringer runt till alla affärer vi varit inne i typ :(( Riktigt surt. Plus att det är mammas jeansjacka :/. Men om någon är i Göteborg och bara ser att där ligger en jeansjacka som förmodligten är jätte troligt, kan ni ju ta den liksom... :) Men tack i alle fall för en riktigt rolig dag igår =)))

Här har ni lite bilder från dagen:



hahahahhhaah

woj, närbild på den!




20/5- göteborg

Tjaao! :)

Ska åka om 40 minuter till göteborg :) Hemma förmodligen sent så får se hur det blir med bloggandet då =) tjenatjena!

19/5- Tisdag =D

TjA! :)

Hade nationellt idag i Kemi, och vi skulle då laborera. Hahhaa. Shit alltså. Man skulle kolla om en sak brann. Så råkade jag ta lite väl mycket papper och elda lite väl mycket. Så det slutade inte att brinna, hahaha. Så jag började att blåsa på det men inte slutade det då heller. Fick då ropa på min lärare som berättade hur jag skulle göra. Hehe, känner inte att det är riktigt min grej. Men resten av sakerna man skulle göra gick helt okej :)
 
Idag var sista dagen i skolan för denna veckan, så gööött! Ska bara slappa :) Men imorgon ska det bli riktigt skoj, ska förmodligen till götet :) Wooho. Så nu har jag gjort en arbete för filip så har fått lite pengar, plus att barnbidraget kom idag. Så nu är jag rik och shoppingsugen! :)

Lellen har kommit hit ikväll och vi ska nog käka om en stund, hamburgare tror jag det blir :) mums! Nej, nu ska jag kolla One Tree Hill. Hejhej! =)

18/5- match mot böljan

Tjenatjena!

blir en lite snabbis innan jag lägger mig och kollar maasssor med avsnitt av One Tree Hill

Kom hem från Falkenberg för nån kvart sedan! Och detta var verkligen en av dem roligaste matcherna jag spelat på länge, även fast resultatet inte speglar matchen alls (3-0 till dem). Men vi gjorde i alle fall en grym insatts och som sagt var det roligare än på länge att spela fussssballl.

Skulle nog inte dödat den där spindeln igår alltså... haha, när vi körde hem ös regnade det verkligen. Men nu har det nog gett sig lite. Synd faktiskt, kan tycka det är rätt mysigt när det regnar när man ska sova :P haha. Nej nu ska jag inte sitta här och babbla, min käre Chad Michael Murray väntar på mig ;) tihi, godnatt <3


18/5- måndag

HejheJ!

Har ju som sagt börjat om att se One Tree Hill. Så kunde verkligen inte dra mig ifrån det igår kväll. Bara ett avsnitt till, bara ett... och så fortsatte det tills klockan 1 på natten. hehe. Men när jag la mig och skulle sova kände jag plötsligt hur något började krypa på min arm. Så jag smällde till det men kände fortfarande hur det/den kröp. Och då flög jag upp ur sängen och såg att det var en spindel som låg där. Så jag dödade den (inget regn idag inte?) och la mig sedan i min soffa och sov. Däremot är den inte speciellt stor, haha, men jag sov fint där.

Skolan var bra och Kim hade Saw 5 på usb-minne så den satte jag och några mer oss och kollade på, på svenska och so lektionen. Den var riktigt äcklig men jag gillar verkligen alla saw filmerna :))

Nej, nu ska jag kolla one tree hill innan vi åker och spelar match i falkenberg mot böljan, vi ska vinnnnnnna =DD


17/5- 15 dagar

Satt och räknade lite innan, och om jag har räknat rätt, som kanske inte är riktigt troligt, haha, men i alle fall, i så fall är det bara 15 skoldagar kvar i getingeskolan. Det ska bli riktigt riktigt gött. Bara 15 dagar kvar att stå ut! Men samtidigt, jisses vad jag kommer sakna vissa. Och vår klass också på något sätt, även fast den kan vara för jäklig ibland.

Haha, kom på det, glömde ju berätta en grej. Jag och Malin åkte ju dit till dansuppvisningen. Däremot var vi kanske 5 minuter sena så när vi hade hittat rätt lokal var det helt mörkt där och vi hörde bara musik. Haha så vi fick känna oss fram tills vi hittade till läktaren eller vad man säger xd. Sedan var det ju kolsvart så inte gick det att hitta våra platser, så första kvarten fick vi sitta i trappan, hahaha. Men sedan såg vi 2 platser högst upp och där satte vi oss, haha.

Börjar bli riktigt trött nu, och klockan är bara halv åtta, haha. Men nu ska jag i alle fall kolla lite tv och sedan ska jag lägga mig och kolla one tree hill från början =) Hejhej!

17/5- helgen som gått

Hej hej :)

Ledsen för dålig uppdatering men har inte haft mycket att skriva om så skriver hellre något mer när jag vet vad jag ska skriva :P haha.

I lördags vaknade jag väldigt tidigt av att telefonen ringde.. Malin smsade sedan och undrade om jag skulle med in till stan. Och jag hängde med och Malin köpte sina supersnygga skor! ;D När vi kom hem käkade vi lite och drog sedan hem till mig :) Bakade bland annat. Jag sov sedan över hos Malin :) tack för att du är så bra

Vaknade upp hemma hos Malin och käkade lite frulle innan jag bagav mig hemåt och duschade och sånt. Sedan kom Malin.J och hämtade mig och vi åkte in till stan och kollade på Annas dansuppvisning. Hon var jätte duktig! (: Nu har jag hamnat här och är verkligen vrålhungrig.. Hoppas på att det blir mat snart. Här har ni lite bilder :)




15/5- god natt

Ligger här och kollar kläder på internet, och jag har hittat riktigt mycket snyggt som jag bara vill klicka hem. Det är ju så enkelt, några få klick och så efter någon/några veckor så har man det man beställt. Men jag har hållt mig eftersom jag försöker hålla lite i pengarna....

Förövrigt gick One Tree Hill inte så snabbt så jag får väl ta det imorgon istället :) Men nu ska jag i alle fall gå och lägga mig, imorgon ska jag hitta på något med Malin, ruuligt =D Nej, sov gott hörrni ;D

15/5- freedag =D

Fredag idag igen =D Känns som om det bara är måndag och fredag nu för tiden!

Skolan var rolig idag :) Ovanligt kul. Däremot gick provet sådär men skönt nu när jag har det bakom mig i alle fall. Kom hem och bakade scones :) Har börjat bli en liten vana, haha. Men dem blev goda i alle fall. Blev sedan att vi kollade när filip spelade, dessvärre förlorade dem :|

Nu har jag hamnat här igen och dem där nere sitter och käkar pizza. Var verkligen inte sugen på det idag så jag nöjde mig med några mackor, hahaha. Tänkte sätta mig sedan och kolla om One Tree Hill från början, alltså säsong 1. :) Den serien kan man inte få för mycket av. Ska också läsa min tidning som jag fick för någon dag sedan men Kenza på framsidan. Finns säkert något intressant där i :)

hoppas att ni har en bra fredagskväll :))


14/5- torsdag

Hallå

Dagen har varit helt okej. Åkte moppe till skolan och kom 15 minuter för sent eftersom det verkar vara något jädrans fel på den där mopeden alltså. Sedan kan det även bero på att jag inte hittade nycklarna eller någonting. Men skolan var bra. Hade bl.a tyska där vi skulle prata med de utbytesstudenter som är här nu, och på något sett råkade någon tro att jag hade en oxe hemma, hehe, tack och lov för att jag valde spanska till gymnasiet, haha.

Adam kom upp för en stund sedan och frågade om vi skulle spela rita och gissa. Och han ritade och tyckte att jag skulle kunna gissat att den vänstra bilden var borta med vinden, och den högra skulle vara prognos, haha.



Ja som ni hör har det inte hänt mycket idag :P Haha, men nu ska jag ner och käka i alle fall. ha det fint, hejhej.


13/5- Grey's Anatomy

Träningen var rolig :) Eller ja, jobbig rättare sagt. I slutet höll jag verkligen på att falla ihop. Blev kondition i slutet så nu är jag helt slut. Men imorgon är det sista dagen med fotboll på denna veckan och på fredag ska jag vila! :)

Sitter nu och kollar Grey's Anatomy. Detta var nog det sorgligaste avsnitt jag sett, eller ett av dem i alle fall. Satt och verkligen grät och så kom mamma upp. men anni vad är det? mamma hon *snyft* dog *snyft*, hahah. Nej, nu ska jag kolla klart Grey's sedan ska jag borsta och lägga mig i tid idag :) sov gott!


13/5- paus i pluggandet

Måste pausa lite i pluggandet :))
Min mobil har slutat att fungera igen.. attans... Så nu blir det ingen musik på morgonen i bussen som jag alltid lyssnar på. Men men, jag överlever ;D haha. Ska strax dra till träningen, eller om 50 minuter. Sen blire fika och banan, hehehe :)

Sitter förövrigt och lyssnar på The All- American Rejects- Gives you hell. Gräejt song. Nej, nu ska jag tillbaka till pluggandet. :) Hejhej!


13/5- Ondag

Jisses vad skönt att vara hemma efter en jobbig/tråkig dag i skolan! Hade redovisning. Och det kändes riktigt bra för min grupp, tjohej. Var lika nervös som vanligt när man ska stå där framme och snacka. När man tänker efter förstår jag inte riktigt vad man är nervös för. Man pratar ju liksom bara. Hehe, jaja, det är skönt att ha det över i alle fall ;D

Idag ser dagarna ut som vanligt, plugg och sedan träning. Har för mig att vi skulle ha konditionsträning, något som jag inte ser fram emot. Men det behövs väl alltid :) Efter det blire snack i klubbstugan och sen Grey's Anatomy :))

Nu måste jag plugga, prov på ekonomin på fredag =S

12/5- home

Tja! :)

Är hemma nu från träningen som inte gick någon vidare, men men. Skönt att få vara hemma i alle fall och har käkat och duschat precis! Nu är jag riktigt trött och tänkte bara slänga ihop ett litet inlägg innan jag somnar :)

Glömde ju att berätta om hur NO kemi provet gick. Haha och jag kan meddela att jag inte tror att Kemi riktigt är min grej! Men jag försökte så gott jag kunde och det resulterade i att 2 av alla frågor kunde jag svaret på. Hehe. Imorgon är det redovisning. Känner att vår grupp har lite att fixa så hoppas verkligen att vi hinner imorgon. Men det ska nog ordna sig. Imorgon är det även fotbollsträning. Börjar kännas lite i benen nu, eftersom jag hade match i söndags, träning i måndags, träning idag, träning imorgon, träning med skollaget imorgon. Haha. Jaja, nu ska jag sluta tjata och soova, godnatt! :)


12/5- Bloggar efter :)

Hejhej!

Blir lite snabb uppdatering för ska om ungefär 50 minuter åka iväg till Katrineberg och spela med hallandslaget, ska väl bli roligt. Är inte direkt jätte spelsugen men det kommer väl :))

Skolan var bra och var ute och gick i någon timme. Eller ja, en del sprang men jag och Malin trampade på. Haha. funderade ett tag på att gena över åkern lite smidigt men släppte den idén rätt snabbt, haha :) Annars gjorde vi väl inget särskilt, till mat var det fisk och tacosås eller vad det var, hmm. man börjar ju undra lite.. Haha, aja nu måste jag börja klä på mej grejerna! hejhej.


11/5- träning

Hejhej!

Hemma från träningen för en stund sedan. Det var nog en av dem roligaste träningarna jag varit på :) Kollade sedan A-laget och cyklade hem efter en stund. Men när jag var hemma kom jag ju på att jag inte hade några nycklar och ingen var hemma. Så det var bara att cykla tillbaka till tranevall. Stannade dock och kollade en liten stund innan jag cyklade hem och duschade och käkade mina efterlängtade frallor =D

Börjar bli lite nervös nu inför imorgon, nationella prov i kemi som sagt. :S Men det får gå som det går! Förövrigt sitter jag och kollar ballar av stål, haha, riktigt roligt är det. Men ska strax dra mig till kos! :) Men nu ska jag ner och packa väskan för imorgon var det nog orgentering, hehehe får se vart jag hamnar!

Sov gott! :)


11/5- Måndag

Tjenatjena :)

Idag är det måndag som sagt.. Och inte händer det något särskillt idag inte :)) Träning vid halv 7 och innan dess borde jag väl plugga. Men på vad då? Man vet att vi har massor att göra men man har ingen aning om vart man ska börja. Får väl sätta mig med ekonomin eftersom jag inte gjort provet. Något som alla andra i min klass har :P

Imorgon är det dags för det nationella i Kemi. haha. Och hur ska nu detta gå? Äsch, det får gå som det går, kan ju inte gå sämre än att jag inte får något rätt. Vi ska sitta i 2, 5 timmar och skriva det så har inhandlat vindruvor och vatten! ;D Man fick visst inte ha med sig godis eller ens energidryck sa dem, haha.

Kör en dagens outfit idag :)
  
skjorta- bikbok
leggins- ingen aning
armband- present
skor- spanien
väska- wedins

10/5- trötttrött

HEJ!

Jag är trött, extremt trött. Tröttare än vanligt efter en match. Vet inte varför. Men mina ben är helt väck. Men jag överlever ;D haha. Aja, för er som inte var med och spelade kan jag berätta att resultatet blev 2-2. Om ni frågar mig så var det orättvist. Men ett poäng är ju alltid bättre än inget =) Nästa match ska vi däremot få 3! =)

I veckan händer ingenting som jag vet. Har miljövecka och det som vi har arbetat med ska vi redovisa. Jag som verkligen hatar att redovisa. Men det får gå som det går, kan ju inte säga något annat än fel. Och vi är ju 4 i min grupp så det ska väl gå bra :)

Nu börjar klockan närma sig åtta så ska kolla wipeout, haha, hare fint! :)


10/5- matchmatchmatch

Hallåå! =)

Tänk att det redan är 10 maj? Herre jisses vad tiden går fort alltså. 
Jag var hemma hos Anna igår kväll, vi hade jätte roligt och bakade självklart kladdkaka ;) haha, och kollade Robinson + en film! :):) När båda kände att vi började somna så tog jag moppen hem. Som förövrigt varit på lagning och startar på den där startknappen, tjoho =D Slipper stå och kicka halva natten!

Idag är det söndag och det betyder fotbollsmatch hemma. Kan det bli mycket bättre? Plus att vädret är på topp! Denna dagen kommer nog bli super. Ska även kolla när lillebror spelar första gången på 7-manna. Haha, dem är så roliga när dem spelar. Plötsligt kan en stanna och kolla på något helt annat än fotboll, haha. :) Och efter matchen har vi då samling, så det blir perre päron! Nu ska jag äta frukost och sedan packa min väska. hejhej!

9/5- give me a call, I miss you

Tjaa!

Blev att jag och moder min tog en sväng in till stan. Och första affären jag gick in i hittade jag min avslutnings klänning. Den sitter prima så jag är nöjd :) Blev en vit, men tänker inte lägga ut någon bild på den. Det får ni istället när jag har den och vi slutar :) Hittade också en del andra saker. Var egentligen inte tänkt direkt att shoppa något men hittade i alle fall en sjal, en shorta och ett par leggins. Ni veta sånna "glansiga" eller vad man ska säga :)

Om ungefär 45 minuter ska jag dra iväg och kolla fotboll, U-laget spelar som sagt! Ikväll ska jag hitta på något med Anna, roligt roligt =D Nej, nu måste jag ta något och käka innan jag cyklar till tranevall, hejhej! :)

 


9/5- godmorgon!

Hejhej!

Idag är det lördag och klockan börjar närma sig halv tolv. Och förmodligen blir det först att vi åker in till stan och efter det åker jag och kollar när U-laget spelar! Åh, är riktigt spelsugen men får väl hålla mig till imorgon! :) Kom gärna och kolla imorgon. Klockan 16.00 vid tranevall :))

Jahopp, annars händer inte mycket. Ska snart gå och fixa i ordning mig!

vi hörs senare =)

8/5- :))

Hejhej!

Satt och läste några av mina gamla inlägg, jädrans vad negativ jag varit till allt. hahah, ändring på det! :) Klockan är runt åtta nu och har precis käkat. Har tagit fram mina vännerboxar och tror nog att jag ska kolla igenom någon av dem. Det är nog den bästa serien jag sett, förutom prison break då, och dh, och oth, och nej, men en av dem bästa i alle fall :)) haha.

Den jag gillar mest i serien tror jag är ross! Vet inte varför men han är verkligen den jag ligger på golvet och flabbar åt typ, haha. Även joeys tröga kommentarer kan jag inte hålla mig för skratt för! haha, nej nu ska jag kolla på några avsnitt. Sedan blir det tidigt sängen för min del och förhoppningsvis staden imorgon, vi får se, vi får se! Ha en bra fredagskväll i alle fall :)))



tack för hjälpen johanna, fast nu funkar den inte igen, hahaha :]]

8/5- freeedag =D

Tjao!

Idag är det fredag, tjoho =)! Kollade på en film i skolan om bl.a isbjörnar. Jag tycker väl "sånna" filmer i många fall brukar vara riktigt dåliga men denna var faktiskt rätt bra. Och tänk er att om vi fortsätter såhär så kommer förmodligen det år 2040 inte finnas någon is till dem. Hemskt. Så jag funderar faktiskt på att skicka in en viss summa pengar nån gång i månaden eller vad man nu gör, ska nog kolla närmre på det där xd :) haha

Skolan var annars bra och är äntligen hemma. Vädret är hemskt men har jag bara hört fel eller var det inte någonstanns jag läste/hörde att det skulle bli fint väder till helgen? Nåja, blir väl att se! :) Har inga direkta planer till helgen förutom att spela match/kanske kolla på match och kanske dra in till stan och kolla skolavslutningsklänning. Har däremot hittat en jätte fin på nätet så om jag inte hittar någon får jag väl beställa hem den :)

Nej, nu blev jag så hungrig så ska baka scones, mums =)

dagens:
 
rödrandig tröja- gina tricot
svarta jeans- H&M
vita tygskor- skopunkten
armband- H&M
väska- H&M
baslinne- H&M

7/5- torsdag

Tjena :)

Börjat att ha miljövecka i skolan. Har rätt svåra uppgifter men jag kom i rätt bra grupp så det ska vi väl fixa :) Ska jobba med växthuseffekten tills på onsdag tror jag det var :) Förövrigt så har jag haft en riktigt rolig eftermiddag, haha...

Längtar riktigt mycket till söndag! matchmatchmatch. Och hemma också! Kan inte bli bättre. Om jag inte minns helt fel så möter vi VR08! Och känner på mig att detta blir vinst :)

Har varit lite si sådär för "dagens outfit" för tyckte det var lite smått fjortis förr. Men nu har en del av mina vänner börjat med det, så varför inte jag. Hehe, here we go!

 
tröja (i feel so happy i could cry)- spanien
baslinne- gina tricot, 99:-
jeans leggins- vero moda, 300?:-
tygskor- skopunkten, 149:-
väska- wedins, 299?:-
armband- hehe no comments! (mina vänner förstår nog xd)


6/5- besök hos fabrordoktor

Hejhej.

Steg upp mycket tidigt imorse, nämligen kvart i 7, haha. Men har inte sovit alls bra, vaknat ungefär 5 gånger och har kännt hur magen krampar, jävlar var ont den gjorde kan jag berätta. När klockan ringde var det bara att dra sig upp och en stund senare var jag hos doktorn som skulle kolla mandlarna. Det blev att hon skickade en remiss till Öra, näsa, hals så skulle jag få ett brev därifrån och sedan se hur allt blir. Dock lite osäker om det blir en operation eftersom hon sa att man "helst" skulle ha haft halsfluss 3 gånger på ett år tror jag det var. Men jag får helt enkelt se!

Har haft ont i magen nästan hela dagen men det har blivit bättre nu i alle fall. Skolan var väl ingen vidare idag. Vet inte varför men allt blir så deppigt när det regnar enligt mig. hehe. Men nu har det i alle fall blivit lite finare väder. Så tänkte trampa bort om en stund till tranevall och kolla när vi tränar. Hoppar även denna träning idag. Men nu ska jag i alle fall läsa lite bloggar och sedan cykla tooo tranevall, tjingeling ;D

5/5- operation?

Shabba!

Sitter här och käkar kakor för fullt. Och när man har tagit en går det inte att sluta, i alle fall inte för mig. Mamma föreslog för någon vecka sedan att dem hade funderat på om jag skulle få en sån som kunde ändra mina matvanor. Men aldrig att jag vill ha det. I och för sig hade jag behövt det då jag förmodligen kommer att väga typ 150 när jag är typ 18 men nej, någon sån behöver jag inte.

Oj, nu kom jag in på lite andra saker men i alle fall. I morgon blir det att gå upp tidigare än vanligt då jag ska kolla mina mandlar. Eller jag ska se om jag behöver operera bort dem. Jag vill operera bort dem då jag ständigt har ont i halsen. Men får väl se om läkaren tycker att jag bör göra det. Kanske är det så att jag bara har haft ett virus i typ, ett halvår? :P Men ska i alle fall kolla detta. Har bara opererat mig en gång innan och då opererade jag bort mina polyper eftersom jag snarkade. Men dem växte ut igen! Så imorgon blir det att gå upp tidigt i alle fall...

något nytt armband för ett tag sedan, hmm.. köpte det på H&M men vet dock inte vad det kostade, men dem brukar kosta ungefär runt 60-70 kr :)

5/5- tisdag

Tjenamoss =D

Idag stod det i mitt horoskop (ja, jag läser faktiskt det xd) att mitt arbete flyter inte på lika bra som vanligt idag. Tror faktiskt att det kan stämma då jag inte gjort mycket i skolan idag... Men däremot gick nationella C i matte riktigt bra! Trodde inte att det skulle gå någon vidare då jag kände mig rätt dålig imorse (förkyldning, feber) men det kändes prima! Så nu har jag alla nationella klara, förutom no:n. Haha, japp, har ni hört. No? Vi har nationella prov i no! Kemi har jag för mig, yaa, lycka till anni! Kemi är fan det värsta ämnet.

Jahopp, ganska slappt i skolan! Våran svenska lärare som varit pappaledig kom tillbaka och hälsade på. Vet däremot inte om han ska börja igen, hoppas på det. Han var nog en av dem lärarna jag lärde mig mest av :) 


2 hyllor fick flytta in till mig under helgen! Nej, nu ska jag ner och käka upp alla kakor! ciao


4/5- Brr It's cold in here

Tjao!

Kom hem en stund från träningen som jag varit och kollat på. Däremot höll jag på att frysa rumpan av mig i slutet. Vart tog det fina vädret ivägen egentligen? :( Har precis duschat i nån halvtimme och hmm, vad säger man, lagt in inpackning? haha, aja. Men ibland förstår jag inte mig själv alltså. Skulle köpa en, och då är det ju lika bra att köpa en bra! Men nej, bara för att denna luktade så gott så tog jag den. Hahaha, jaja.

Ikväll hade jag tänkt att sätta mig och kolla på den ungdomsserien som går på ettan tror jag? Jag ser den i alle fall på nätet, tonårsliv heter den. Riktigt bra. Handlar bla om en tjej som har anorexia.


ser ni soffan som är smutsig, min lillebror kom glatt och satte sig i den med sina jordiga fötter, haha

4/5- If you got the money

Denna sången spelast just nu in myy zimmer =) Förresten, tyska provet gick kasst.

Jamie T- if you got the money

4/5- Scones!

Jisses vad trött jag var i morse alltså. Vaknade 20 minuter för sent och sen gick jag ner och käkade och la mig sedan i sängen igen. Gick upp när det var 10 minuter kvar innan jag skulle gå till bussen, borstade tänderna och drog på mig mjukisbyxorna. Sedan gick jag iväg som en zombie. Som tur vaknade jag till lite när jag kommit till skolan!

Åhh, sen blir jag så arg! Jag skickade tillbaka en jeansjacka för någon/några veckor sedan för att den var för stor. Skrev då att jag ville att dem skulle skicka tillbaka den i storleken mindre. Och idag då hade jag äntligen fått min jacka! Men vilken storlek tror ni den var i då? Jo, den för stora storleken. Så får skicka tillbaka den ännu en gång...

Har precis bakat scones. Mmm, riktigt gott. Däremot blev dem helt tunna och platta och inte som dem brukar bli, haha, men det smakade bra i alle fall! Ikväll är det träning, men är fortfarande förkyld så ska bara kolla på tror jag.


3/5- skit också!

neeeej :(



3/5- söndag

Hejhej!

Sitter just nu och läser fjortisbloggar, fy fasen vad vissa av dem är pinsamma! Annars idag har det väl varit en vanlig söndag. Träffade förresten Malin och gick en runda också, hon gör en alltid på så mycket bättre humör. Annars idag har jag varit irriterad på det mesta och bara viljat slappa. Och har inte pluggat ett skit. Fråga mig inte varför för jag borde sitta och göra det men jädrans vad jag har blivit lat med det på senaste tiden alltså.

Har heller inte haft någon större lust att blogga, har inte orkat och inte viljat. Har heller inte haft något att skriva om. Usch, känner mig riktigt deppig just nu. Kan vara för att det är skola i morgon, även en annan sak som hålls utanför bloggen. Men äsch, alla har vi väl dåliga dagar, samt bra. Får väl hoppas på att morgon dagen bli bättre.

Spelade kubb innan också, då är det verkligen vår! :) Nej, nu ska jag bestämma mig för att hitta på något kul och inte sitta här och uggla! Hejsvejs.


2/4- seriematch

Idag är det som sagt lördag och denna lördagskväll spenderas hemma framför tv:en och datorn. Vi spelade match innan idag och när jag vaknade imorse var min näsa igentäppt men hoppades på att det skulle försvinna. Men det gjorde det visst inte och det blev bara värre och fick feber och ont i halsen igen, greeeat! :(

Men vi förlorade och det kändes redan under uppvärmningen att laget inte var taggade.. Men vi får väl ta nya tag! Vi slapp i alle fall frysa när vi spelade, haha, det var så varmt alltså. Men man ska inte klaga, hörde att det skulle bli molnigt imorgon :( Även fast klockan bara är 23.00 så är jag helt slut. Har några timmar att ta igen sedan valborg och igår så blir nog tidig läggdags för min del.

På måndag har vi tyskaprov och mina tyskaböcker befinner sig i skåpet. känns bra. Även så gör mina no:böcker och vi ska ha klart en uppsatts på måndag. känns ännu bättre. kan jag säga något annat än att jag är riktigt skoltrött, och trött på det mesta just nu. Nej, blev plötsligt på kasst humör. Nu ska jag sova och vakna glad. god natt.

slänger in en bild som jag aldrig kan hålla mig för skratt, haha


2/5- godmorgon

Hejsan. Har vaknat nu efter en ganska sen kväll. Min moppe startade heller inte när jag skulle åka så stod där rätt länge och kickade, innan jag äntligen fick igång den! Hade i alle fall en riktigt bra kväll igår. Satt där och lyssnade på musik, snackade, käkade godis m.m :D Så nu ska ni få en liten bildbomb, haha :)







denna bilden får avsluta det hela, haha.

2/5- bloggkväll =)

Klockan börjar närma sig ett och vi alla är väl lite små trötta :) Tilda har till och med hunnit sova en liten stund :) Och tror nu att Astrid snart somnar... Har tagit en del bilder som förmodligen kommer upp här i morgon :) Däremot blev det ingen ändring i min design men ska sätta mig och fixa det någon dag :)



nej, nu ska jag vara lite sociala som alla andra, hejhej!

1/5- bloggkväll!

Hejsan bloggen!

Sitter just nu hemma hos Malin med Anna, Astrid, Tilda och Malin med alla varsin dator uppkopplad på internet, hahha. neerds. Men roligt har vi i alle fall. Håller på att fixa lite designer och så :)

Själv ser jag ut som en tomat i ansiktet då jag tror jag låg ute i solen lite för länge innan idag. Får väl hoppas att det går ner lite i alle fall. Tog ju moppen hit, hehe. Som dem flesta vet så får man stå och kicka den ett tag innan den startar. Så på vägen hit körde jag inom Kulla Kurvan för att köpa godis. När jag sedan skulle köra vidare så var den verkligen helt död. Stod säkert i 10 minuter innan jag ringde pappa som fick komma och försöka han med. Men inte gick ju det. Så han som jobbade inne på Kulla Kurvan fick också komma och hjälpa till och tillslut lyckades dem :) Så nu får jag väl se om jag kommer hem härifrån :) Hejhej!


1/4- sunnyday tjoho =D

Tjeeena!

idag är jag glaad. vet inte varför, kanske för det fina vädret? :) För att försöka få lite pengar så har jag hjälpt till i trädgården nästan hela dagen. Klippte även gräset! Hehehe, hmm... för det första fick jag inte i gång den där jäkla maskinen. Men när jag väl fick igång den funkade det fint. Tills den plötsligt bara stannade och gick inte att sätta på den (misstolka mig inte xd) igen.. Pappa kommer hem om nån timme så han får väl försöka, hoppas bara jag inte tagit sönder den!

Ikväll ska jag förmodligen hitta på något med mina vänner. Vi skulle höras av så får väl skicka runt lite sms nu. Haha, och nördar som vi är så ska alla ha med sig sina datorer och så ska vi fixa designer m.m. Hahhahahaa! Så moder min har tagit lite bilder idag på mig till designen, och några funkar nog perre päron! :) Förövrigt sitter jag och lyssnar på sommarmusik på högsta volym och ska strax lägga mig och sola! :)


gräsklippning! =)

1/5- valbooorg!!

Shit, det är maj nu.. Helt sinnes!

Tänkte berätta lite om kvällen igår som var riktigt, riktigt rolig! :) Vid fem drog jag till Anna med alla mina saker. Så när vi kom dit började vi att laga mat! Även Astrid var där :)). Efter maten satte vi igång och bakade en kladdkaka och även Malin dök upp :) Så nu var alla på plats så vi käkade och började fixa iordning oss. Som vanligt så var vi en timme senare än tänkt, hahaha. Men vi kom i alle fall iväg vid 10 tiden till Båstad.

Som tur kom alla av oss in och det var redan en del folk där (madison). Däremot vad musiken som spelade riktigt kass, tror högst det var typ 5 låtar som var bra. Men men! :) Vi hade i alle fall riktigt roligt även fast det var helt sjukt varmt där inne. Jisses vad varmt man var! Vid halv 4 tiden la jag mig här hemma i sängen och somnade direkt. Men tack tjejer för en riktigt lyckad valborg =D

bilder från igår hade nog malin några, anna också, kanske astrid också. Så ska höra med dem om dem kan skicka några! :)


RSS 2.0