30/11- Skolkatalogen

Hejsan!

Var i skolan idag som vanligt sedan åkte jag in till stan och träffade Lovisa. Vi gick sedan och gymmade på TK, det gick bra ;D Vi tog halv 5 bussen hem och nu sitter jag här och bläddrar i skolkatalogen som hade kommit :D



Nu ska jag plugga! hörs senare

29/11- New dresses

Hejsan bloggen!

Vaknade rätt sent idag och gick och och käkade frukost. Vid halv 3 tiden åkte jag med mamma in till stan för julskyltningen och vi gick i lite affärer! Hittade faktiskt en klänning till julafton, och en till nyår. För er som på något sätt har missat det så ska jag fira både jul&nyår i Florida! Hittade även ett armband ;D

Nu ska jag kolla fotboll, hejhej


Nyår!



Till julafton
 


28(29)/11- Memories

Malin och Anna åkte hem för ungefär 2 timmar sedan. Och nu kan jag inte sova, haha. Men tror jag ska sätta på ett avsnitt av O.C snart så har jag något att göra i alle fall! Imorgon blir det förhoppningsvis gymmet med Malin, ska se om det går något bra pass!

Sov gott ♥


28/11- Harry's med tjejerna

Hejsan!

Kom precis innanför dörren med Malin och Anna. Vi har som sagt varit inne i stan och käkat på Harry's :). Efter vi käkat gick vi till Robert's coffeé och tog en fika. Sedan gick vi och väntade på bussen, och väntade. Men nej, vi hade kollat fel så den gick inte förrens om ungefär 2 h senare. Men Malins pappa var snäll och kom och hämtade oss.

Innan dess tränade jag med Astrio, gick inte sådär jättebra, men men :P. Nu sitter vi i alle fall här och ska kolla film snart! Ha det bra, hejhej!






Gästblogg

Malin och Anna här :D
Anni springer runt och fixar myskläder till oss så aa då tänkte vi att vi skulle gästblogga lite ;)
Hoppas ni har en mysig lördagskväll för det har vi :D
Glöm inte att titta in på våra bloggar också
Malins hittar ni här och Annas här (Y)

xoxo


28/11- walking on a dream

Hejsan!

Vaknade rätt sent idag. Men skönt att för en gång skull få sova ut, haha. Har käkat frukost och lite sånt nu. Om en stund ska jag och Lovisa in till stan och provträna med Astrio. Ska bli kul! Efter träningen ska jag käka inne i stan på Harry's med mina några av mina kära vänner, sedan blireee bio antagligen!

Nu måste jag byta om, hare fint!


27/11- New shoes, hehe

Heyyyysan !

Fredag idag, det gillas rätt mycket. Däremot har jag inget planerat vilket känns riktigt skönt faktiskt! Ska förmodligen bara slappa och kolla Idol. Skolan idag var bra och hade bland annat fotboll. Efter skolan tog jag fyra bussen hem, och när man tar 350 får man byta på Haverdalsbro. Så jag satt på haverdalsbro och väntade, och väntade, och väntade. Säkert i typ 35 minuter. Var även en man där och en kille och mannen snackade på för fullt om vad han skulle göra och berättade allt möjligt, haha.

När min buss sedan äntligen kom höll jag på att frysa rumpan av mig, haha. Nu är jag i alle fall hemma och ska fortsätta läsa lite bloggar :) Ha en bra fredagskväll.

(eftersom vi måste gå över en fotbollsplan som alltid är jätte blöt så tog vi plastpåsar runt fötterna idag :)






snyggingar! =D


26/11- Seth Cohen


Sandy:
Since the minute you were born, I knew I would never take another easy breath without knowing that you were all right!
Seth: So I'm like asthma?


26/11- Tired

Hallå!

Jäklar vad trött jag är. Den sista lektionen (spanska i en och en halv timme!!) tar död på en. Men nu är jag i alle fall hemma och har ätit lite godis precis. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, hade så himla gärna velat gå på Melissa Horn som spelar idag. Men nej, så blir det inte :(

Förutom spanskan så var skolan helt okej idag. Hade träning med skollaget på morgonen och hoppas verkligen att jag får vara med och spela matchen, vill det jättegärna. Men vi får se :) Bokade även tid för massage, 9:de december, något jag verkligen behöver, ska bli riktigt skönt =D

Nu ska jag sätta mig och kolla O.C, finns det något bättre?! :)


25/11- Sleeping to dream about you

Hallå!
Har spanskaprov imorgon, men ska fråga honom om jag kan göra det på måndag istället xd. Ringde precis till ett ställe där jag fått presentkort på massage av Filip, för att boka tid. Däremot svarade dem inte, jag som hade tänkt se om det gick att boka till imorgon. Men får ringa någon annan dag. Nu ska jag käka! :)

Slänger in lite bilder från idag från min "jättebra" mobilkamera, haha. Saknar dig Jenny, får se till att bli frisk nu ;)♥



johanna ♥

sötis


Tilda och Issa ♥
 

25/11- I hope you feel the way i do

Har försökt skriva ett inlägg hela dagen vilket inte har gått. Har varit något fel på sidan tror jag. Men nu så.

Igår blev det ingen uppdatering eftersom jag var på gymmet, gymmade själv för första gången, haha. Det gick väl bra, förutom på en maskin där jag inte fick upp fötterna. Så det lät jätte mycket och jag försökte verkligen få upp fötterna där, haha. Tror jag gjorde lite fel, så jag gick därifrån och hoppades ingen hade sett något. När jag kom hem sov jag i ungefär 4 timmar. Hade lite svårt att sova på kvällen sedan men somnade efter en stund.

Idag är det onsdag och jag har enorm träningsvärk överallt. Plus att jag börjar få ont i mina ljumskar igen. Så efter skolan idag var jag inne i stan och letade efter värmebyxor, eller vad man nu vill kalla det. Hittade ett par men orkade inte köpa dem, eller vill lägga pengar på det, haha. Lämnade även tillbaka mina jeans.

Nu ska jag käka upp mitt godis och sedan läsa i engelskaboken tror jag, ha det bra.


Ingen variation här inte, haha :)


23/11- Wake up

Wopidoooo, imorgon får jag spela fotboll, första gången på 2 veckor! Ska bli så himla roligt. Tror det var rätt bra att jag fick en paus från det då det hade varit lite mycket på senaste tiden. Läger, träningar, träningar i skolan m.m. Men nu är jag taggad igen. Nu ska jag ut med doggsen sen blire sängen. Puss


And maybe I suspect too much
But it's just hard for me to trust
When I'm all wound up inside


23/11- Har du en famn för mig

Jäklar vad jag är trött, helt slut verkligen. Hade kort dag idag, slutade redan vid halv ett. Så åkte med Malin in till stan och köpte ett par jeans (bild längre ner). Så himla surt, byxorna skulle kostat 200 kr mindre om jag köpt dem i fredags som jag hade tänkt göra. Bara för affären hade någon rea då.

Åkte sedan till TK med Malin och hade det kul, haha. Typiskt säger jag bara, hahaha, Malin fattar ;) Sedan kom Lovisa också, så när Malin tog bussen hem stannade jag med Lollo och vi tränade lite till. Riktigt roligt att få träffa Lovisa!

Okej, nu måste ni som läser denna bloggen säga vad ni tycker helt ärligt. Är nästan 99% säker på att jag ska lämna tillbaka dem. Såg ett par andra som jag tror jag vill köpa istället :) Men vad tycker ni?

Lämna tillbaka eller behålla dem?

 


22/11- In this life to live

Hallå :)

He he, plugga var det ja. Det gick ju sådär. Men ska kolla om jag kan göra provet på torsdag istället eftersom lappen med allt vi hade tror jag ligget i skåpet. Är nog en bra ursäkt.... Men om en stund ska jag lägga mig i badet, även fast jag hatar att bada i badkar xd. Men köpte ansiktsmask på Gekås så ska testa den. Sedan blir det att läsa lite innan jag sover.

Imorgon ska jag köpa ett par grymt snygga jeans i stan och sedan biffa med Malin på Tk! Som jag har längtat, haha :)

<3


22/11- Gekås with Malino

H e y s a n !

Hoppas att allt är bra med er. Själv är det fint! För några timmar sedan kom jag hem ifrån Gekås där jag varit med min fina vän Malin. Hade jättekul och hittade en del fint, eller ja, rättare sagt en del onödiga saker, haha. Men hittade bland annat en plånbok som jag verkligen behöver då min gamla håller på att gå isär, hehe.

Sedan lite småsaker som lösögonfransar, deo, godis, hårspännen och det gamla vanliga. Men det är ändå alltid lika roligt att vara där :) Ikväll ska jag bara plugga spanska, eftersom jag har prov imorgon, kanske dags att ta upp böckerna nu som jag inte öppnat än. Hej ig!


 


21/11- California here I come

Blev tyvärr ingen Gekås idag, utan imorgon istället förmodligen ;D Så nu ska jag ha OC-maraton här hemma. Var alldeles för längesedan jag kollade på det. Helt ärligt en av dem bästa serierna som gjorts :)


21/11- Lycka till!



Lycka till idag :) ♥


21/11- Good morning

Godmorgon på er!

Igår blev det som sagt Båstad med Anna. Började fixa oss här och tog sedan tåget dit. När vi kom in dit var det FULLT med fjortisar. Brukar vara en del där, men helt ärligt, denna gången var det typ bara fjortisar där. Musiken var bra i mellan åt! Hade som vanligt kul med Anna :) Kom hem vid halv tre tiden tror jag, slängde mig då i säng och somnade dirket.

Vaknade vid halv elva i morse och gick ner och käkade upp godiset, haha. Sedan ringde Malin och idag åker vi till Gekås! :D Ska bli kul.

Nu: Frukost

                  
                                                            (hahahaha,bild sen i somras)


20/11- Nu sticker vi

Nu tar vi tåget till Båstad, ha en bra fredagskväll :)


20/11- I gotta feeling....

.....that tonight’s gonna be a good night!

First

20/11- EN MÅNAD KVAR

Jag läntar ihjäl, bara en månad kvar exakt innan vi åker till Florida!!!







20/11- Eurostop

Åkte in med mamma och adam till eurostop för att kolla lite kläder. Hittade ett fint linne. Kommer kanske bild imorgon. Snart ska vi käka tacos, är så grymt sugen på det och varit det hela veckan, haha.


20/11- I hope you feel the way I do

Brabrabrabrabra dag idag :D

Och kommer bli ännu bättre ikväll! Skolan gick fort, slapp matten och dirket efter det hade vi fika. Drog sedan in till stan för vi hade håltimme. Som vanligt fick jag med mig ett plagg hem, inte bra..

Har blivit helt galen i 3/4 t-shirt. Eller en t-shirt men med lite längre armar, under armbågarna typ. Eller ni fattar! Tycker det är skitsnyggt. Så passade på att köpa en idag :D



20/11- Godmorgon

Tänkte bara berätta att jag inte har några pengar på mobilen. Men fixar det idag efter skolan. Nu ska jag fixa mig, ha det bra!

19/11- Det är inte lätt när det är svårt

Blöö. Dagar som dessa borde man slippa. Men då är det bra att man har en vän som Malin Johansson, hon är bra hon ;D Efter skolan idag så åkte jag och Malin och fikade, satt och snackade i nästan 2 h tror jag innan vi tog bussen hem. Längtar till måndag då jag får börja träna igen, då blire gymmet med Malino.

Nu ska jag läsa lite i min engelskabok innan jag ska sova, godnatt! =)


19/11- 1 månad

1 månad tills jag får träffa dig igen ♥.
åh vad jag längtar =D



17/11- Allt för att inte plugga....

Tio frågor om dig själv
namn? -
Anni Nilsson
när fyller du år? - 1 november
några piercingar? - Öronen om det räknas
vad har du på dig just nu? - Underkläder, sockar, mjukisbyxor, linne och klasströjan
vilken årstid är bäst? - Sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna när jag vill och veta att man ska göra nått kul på dagen ;D
vad tycker du mest om hos dig själv? - Haha, hmm.. Min humor
vad är du bra på? - Skratta och spela fusssbaaallll
vem älskar du mest på denna jorden - Kan inte säga en
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Det beror på vem det är

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - Varit i skolan, stan och hem för att plugga
vad ska du göra nu? - Ta ut doggsen och sedan duscha
har du gjort något dåligt idag? - Inte som jag kommer på nu faktiskt
vad har du ätit idag? - Mackor, lunch och fika och en del annat som jag inte orkar skriva xd
har du duschat idag? - Not yet
är du trött nu? - Nja
vad händer i morgon? - Råplugga naturvetenskap :(
går du i skolan? - Ja
har du varit i skolan idag? - Yes


- ANNAT
Hur mår du just nu? -
Fint
Har du piercat dig? - Ja, eller om öronen fortfarande räknas
Är du hungrig nu? - Nja, inte direkt
Vad är klockan nu just nu? - Klockan är nu just nu 21.40
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Någon där man kan se south park gratis xd


- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast?- Mamma
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem sms:a till dig senast? - Tobias
Vem sms:a du till senast? - Tobias

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Någon timme sedan
Hur länge sen var det du träffa din farsa? -  Någon halv timme sedan

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - Nj
Har du sminkat dig idag? - Japp

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Ja
Vilket är ditt favoritband? - Hmm, har en del, men Jackson waters, snow patrol. kings of leon m.m. :))
Vad gillar du för musik? - Det mesta, förutom all sån skit musik på rixfm, haha

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Yepp
Har du fler än 5 tröjor? - Ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? -
Ja
Använder du wax? - Nope
Använder du ögonskugga? - Ibland, inte så ofta
Använder du kajal? - Nej
Använder du hårspray? - Ibland
Använder du volymspray? - Nej
Andänder du mousse? - Nepp
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skinspray? - Vad är det? haha
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Inte så ofta
Använder du brunkräm? - Nej
Använder du rouge? - Nej
Uppsatt hår eller hängande? - Har det oftast nedsläppt
Plattar/lockar du håret varje dag? - Hmm, jo, eller inte riktigt varje dag men oftast lockar jag det med plattången
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Nepp

Nu blir det en sväng med hundarna och efter det hoppar jag in i duschen. Sov gott :)


17/11- Peace

Linnet som jag fick hem idag :) :




Bad min storebror ta ett kort på mig:

tack för hjälpen filip ;D

NU: PLUGGPLUGGPLUGG


17/11- Klick

Hej!

Slutade tidigt idag, redan vid halv tolv tror jag. Sedan åkte jag in till stan med Johanna och vi gick och käkade på Blue Thai, gott som vanligt. Vi gick därifrån proppmätta som man alltid blir när man käkat buffe, haha. Sedan åkte Johanna hem och jag gick och mötte Anna. Vi skulle ju ta foto till legitimationet. Hehe, blev väl inte överdrivet bra men det duger! 

Vi tog sedan en fika på vårt gamla vanliga ställe innan vi gick en runda på stan. Kollade på den mobilen som jag måste köpa och hittade även ett halsband. När jag kom hem blev jag sedan väldigt glad när jag öppnade brevlådan och där låg ett apsnyggt linne jag beställt. Riktigt bra var också att det var i söndags jag beställde det, dvs 2 dagar sedan, och det kommer redan. Visar i nästa inlägg.



16/11- WOPIDOO

Fick precis reda på att vi har sovmorgon imorgon, börjar inte förrens vid 10.20. Det gillar vi. Efter skolan (som jag slutar redan vid halv ett tror jag) åker jag in till stan för att ta en fika med Anna och sedan ta foto för legitimationet.

Funderar på att dra någon av dessa poserna:





Nej, men ärligt nu. Jag blir aldrig bra på sånna bilder, ni ska till exempel se mitt passfoto, hahaha.


16/11- Pluggdag

Hejsan bloggen!

Skolan idag var bra! Var däremot bara typ 14 stycken, eller färre. Efter skolan så åkte jag in till stan och mötte upp Malino som varit och biffat på TK. Något som jag är riktigt sugen på! Men får hålla mig tills om precis en vecka, då vi ska köra! Köpte även ett oversize-linne på Gina.

Sedan tog jag bussen hem, haha, blev rejällt utskälld av busschauffören. Hade fötterna på "brädan" framför mig och så hade jag musik i öronen. Sen ser jag att alla i bussen kollar på mig så tar ut hörlurarna för fattar att det är något. Då skriker busschauffören allt vad hon kan på mig att "ta ner fötterna". "Gör du så hemma, va, va, gör du det". Hahaha, riktig surkärring.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, sedan blir det Ullared på tv, för det är väl idag? Eller har jag helt fel?

(ska även köpa ny kamera så fort jag får tid, har hittat några på nätet som ser mycket niiice ut =D)


15/11- Just nu....

.... håller vi på att bära upp min nya säng på mitt rum. Eller ja, hehe, jag står för fotograferingen xd


grandmaa' and mamma in action!


15/11- Ben & Jerry's

Hejhej!

Okej, gårdagen blev inte riktigt som planerat! Skulle ju iväg till Isabelle och innan jag skulle gå iväg till bussen skulle jag borsta mina tänder. Gör ofta det innan jag ska iväg någonstanns xd haha. Men när jag spottade så kom det fullt med blod i spottet. Och när jag blev utskriven från sjukhuset sa dem att om det börjar blöda måste jag dirket åka in till sjukhuset.

Jag var ensam hemma eftersom mamma och pappa var i Skåne. Så min faster fick komma och hämta mig och vi körde till akuten. Som tur slapp jag vänta länge. Dem köttade upp en skitlång slang i näsan på mig, riktigt obekvämt, haha. Sedan var jag tvungen att sova över på sjukhuset. Riktigt tråkig lördagskväll. Plus att sjukhuset hade ungefär 5 tv-kanaler och alla visade bara skit, haha.

Men idag fick jag som tur var åka därifrån. Och nu är jag hemma och käkar Ben & Jerry's som min faster gav mig ♥. Vet att det blivit en del tjat om halsen i bloggen den senaste tiden, haha, ska försöka ändra på det ;)


14/11- SOMMAR :D

Något som inte hade varit helt fel nu xD













 


14/11- Never say never

Yoo =D

Idag har jag bara städat hela morgonen! Så nu är mitt rum hyffsat rent. Ikväll ska jag hem till Issa med Tilda, ska bli mysigt!



Hoppas ni gillar min morgonfrissa, haha. Nu ska jag hoppa in i duschen!


14/11- Mariette

Hon är så jäkla bra! Snacka om att jag fick gåshud igår! Hon och Calle borde lätt vara i final =)


13/11- Jag kan inte skilja på

Denna dagen har helt ärligt talat varit den värsta med halsen, eller rättare sagt kvällen. Tabletterna har inte hjälpt ett skit och jag har inte kunnat äta någonting. Vet inte vart jag ska ta vägen för vad jag än gör, gör det så himla ont. Även fast jag bara ligger ner och vilar värker det. Nu ska jag se Idol utröstningen och sedan ska jag sova. Hoppas på att jag mår bättre imorgon.


Destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice


13/11- We all sleep alone

Har så sjukt ont i halsen nu, skriver när jag mår bättre! ♥




13/11- Godmorgon

Har egentligen ingen tid till att sitta här för vi ska åka om 5 minuter. Men tänkte bara säga att jag åker till skolan idag! Även fast jag har svinont i halsen så får jag panik över att bara vara här hemma och missa massor i skolan. Slutar inte förrens vid halv 4, hörs sen. Ha det bra!

12/11- När gåreeee öveeeer

Jag dör snart, seriöst, har så s j u k t ont.
Guuud vad jag ska njuta av mat när denna smärta försvinner.

Dagens:
..Frukost: 2 skedar vaniljyoghurt
..Dagens Outfit: Rolling stones t-shirten, baslinne, jeans, stövlar, ringar+klocka+armband
..Humör: Ganska glad i mellan åt
..Gjort: Varit i skolan i en timme, suttit vid datorn, läst
..Planer: Läsa lite, sen sova :)
..Lunch: Piggelin
..Läser: Dagens läser? haha. En väldigt konstig bok
..Bästa: Notting Hill filmen ♥
..Middag: Piggelin
..Barn: Min lillebror ♥
..Väder: Vet faktiskt inte, haha. Men tror det var kallt idag.
..TV-program: Kollade en snabbis på halv 8 hos mig och Mammas pojkar                           
..Tänkvärda: Allt möjligt, haha
..Kom-i-håg: Att plugga

Nu ska jag läsa några sidor i boken, sedan ska jag sova! Sov gott :)


12/11- heavens door

Dagens lunch och kvällsmat:
(och lite tacos- jag gör framsteg :D):


12/11- Godmorgon

Vaknade för ett tag sedan, riktigt skönt att få sova. Däremot kommer jag aldrig kunna somna ikväll, haha.

NU: lääääääääsa!


12/11- Det löser sig

Jag orkar inte plugga idag. Ska lägga mig och kolla film, kommer antagligen somna också för känner redan hur trött jag är...


Hahahahaah kolla armen

12/11- Svininfluensavaccinationen

Sådär jag! Kom hem från skolan för några timmar sedan. Eller typ 2. Var där för att hämta böcker (som jag nu börde sitta nedgrävd i) och för att ta svininfluensa sprutan. Tycker inte sprutan gjorde särskillt ont, kändes ju lite i armen efteråt. Men inte mycket. Känner inte någon feber heller, än i alle fall. Går ju på panodiler och sånt så dem kanske "tar ner den". Haha. Men gött att det är klart i alle fall. Fick även träffa mina tjejer en stund vilket gjorde mig glad, även om jag inte sa så mycket. Haha!

Resten av dagen var tänkt att gå till att plugga, får se hur det blir med det. Har ju ett litet problem att jag alltid brukar fastna här men idag ska jag faktiskt försöka göra lite naturvetenskap och matte! Och läsa några sidor i boken som ska vara utläst till imorgon, HE HE.

såhär kul har jag nu:








I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I'm damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you

11/11- när det äntligen är över

Har redan börjat räkna ner tills nästa gång jag får ta mina smärtlindrande tabletter, gör så helvetes ont just nu. Vet att jag bara klagar hela tiden men eftersom jag försöker att inte prata så mycket om det (kan ju inte prata, haha) så måste jag få ut det någonstanns, haha. Bättre blir det inte av att mina syskon verkligen försöker få mig att skratta bara för att dem vet att det gör ont då, haha..

Imorgon ska jag till skolan i alle fall och ta vaccinationen för svininfluensan och hämta matteboken. Sedan ska jag hem och plugga!

Blir inga roliga bilder direkt, haha, ska köpa ny kamera så fort jag är frisk!
Malin Andersson vad är det för märke på din?


11/11- mohahahahaha

Jag är bäst :D

och har jättte tråkkkigggttt


11/11- me liiike

min frukost, lunch och middag



11/11- You could be happy

Dagens andra film:
Systrar i jeans andra sommaren

Har sett den innan också, men tycker den är sådär, haha. Har även fått liiite plugg gjort, har skrivit ner det jag behöver göra och börjat lite på det! :)



11/11- Ny dag, nya möjligheter

Godmorgon!

Precis kollat min första film för idag:
Run fatboy run.
Har sett den innan men den är riktigt bra! Förövrigt sitter jag och äter godis (hmm.. försöker äta godis? haha)



Get up, get out, get away from these liars
'Cause they don't get your soul or your fire
Take my hand, knot your fingers through mine
And we'll walk from this dark room for the last time
All this feels strange and untrue
And I won't waste a minute without you

10/11- Crack the shutters

Jag kan inte sova, nysa, skratta, prata, äta, svälja, hicka, dricka, snyta mig, ligga på sidan, ligga på magen, knappt ligga på ryggen, utan att det gör oooont. Var det verkligen värt det???!!!Plus att jag har fullt med blåsor på tungan nu också. Blööö, nu ska jag kolla nån mer film.


10/11- Fan

Jag har så jävla ont så ni anar inte, sjukt.

Nu ska jag försöka sova, godnatt.

10/11- Open your eyes

Hej!

Har försökt få i mig lite mat precis, vilket blev ungefär en halv potatis och jättelite kyckling. Inte bra. Men är inte speciellt hungrig så får väl försöka senare. Ni fattar inte vad ont det gör när man sväljer. Får inte heller åka till skolan imorgon, även fast jag gärna ville kollat på fotbollstuneringen som vi har. Men måste dit på torsdag och ta vaccinationen mot svininfluensan i allefall.

Ska ner och hämta lite kladdkaka och vaniljglass och försöka äta, tror det kan funka bättre faktiskt ;) Sedan ska jag lägga mig och fortsätta kolla Notting Hill.

puss & tack för alla fina sms <3


10/11- Nyopererad

Hej! :)

Kom hem från sjukhuset för några timmar sedan. Vi körde inom och köpte mat på Max. Hehe, tog ungefär 1 timme att äta en halv hamburgare och lite pommes. Men det var gott i alle fall. Gör bara svinont när jag sväljer.

Men tänkte berätta lite om operationen. Vid halv 11 igår åkte jag och pappa in till sjukhuset och jag fick byta om till en lång tröja och en rock. Sedan gick jag in i operationssalen och dem sövde mig. Vaknade sedan upp på uppvaket och somnade om hela tiden. När jag vaknade helt eller vad man ska säga hade jag jätteont i halsen så fick en del morfin, detta gjorde att jag kände mig rätt lost, hehe. Fick ligga på uppvaket fram till sex-tiden då det var tänkt att jag skulle flyttas till en avdelning. Det fanns då inte plats där så flyttades till ett annat rum på uppvaket. Kunde fortfarande inte svälja för att halsen var jättesvullen och hade ont.

När jag kom till detta andra rummet var det fullt med jätte små apparater som såg ut som tv-apparater. Men som tur var inte det tv:en. Dem sa att dem skulle hämta den, när dem kom tillbaka med tv:en var den exakt lika liten, haha. Men jag låg och kollade lite på tv och sov emellan åt. Vid elva tiden på kvällen åkte mamma hem och jag somnade. Vaknade ungefär en gång i timmen men somnade som tur om efter en stund.

På morgonen idag hade jag riktigt ont. Men dem flyttade mig till en avdelning och efter en stund kom pappa. Som hade fått bensinstopp, hahaha. Fick lite tabletter och även försöka att äta frukost, vilket inte gick eftersom det sved jättemycket. När dem hade kollat min hals fick jag äntligen åka hem.


Oj, väldigt rörigt inlägg men orkar inte skriva om. Nu ska jag kolla på en film, antagligen Notting Hill :)


9/11- Hungrar ihjäl

Jag är så jävla hungrig så det inte är sant. Och får inte äta något. Mmmm.. tänk en macka nu alltså! Hur ska jag klara mig utan att käka frukost?!

Nu ska jag borsta :) Godnatt. Vi hörs på tisdag eller onsdag tror jag :)

8/11- HAHAHHAHA, DAGENS BÄSTA!

Så jädrans roligt alltså. Tack och lov att Lina har samma humor som jag i alle fall :D<3


8/11- imorgon

SHIT VAD JAG ÄR NERVÖS! Ska operera bort mina halsmandlar imorgon. Så håller på att packa min lilla sjukhusväska, haha :) Ska opereras klockan 12 imorgon, uppskattar lugnande sms ;) hahaha. Så får inte äta efter 12 nu på kvällen eller innan operationen. Så sitter just nu och försöker käka så mycket som möjligt för jag inte ska bli för hungrig, haha.

Ledsen för dålig uppdatering under helgen men runt klockan ett i fredags åkte Hallandslaget med bussen till Blekinge. Tog 4, 5 timmar, herregud vad tråkigt. Men hade Issa att snacka med och det gjorde det roligare :) Hann även med att sova en liten stund. Orkar inte skriva speciellt detaljerat vad vi gjorde på lägret men spelade bland annat 2 matcher. En mot Skåne och den andra mot Blekinge. Spelade lika i båda och detta gjorde att vi gick vidare. :) Åkte hem med mamma och pappa som var och kollade så var hemma vid fem tiden idag.

Ikväll ska jag inte göra något annat förutom att äta och tänka på operationen.


Hittade en bild på datorn som togs för några månader sedan.
Fotografen är min kära vän Malin, checka in hennes blogg:
http://malinelizabeth.blogg.se/

7/9- Läger

Sitter just nu på läger i Blekinge, bloggar när jag kommer hem :)

5/11- Green eyes


min pärla, saknar dig
44 dagar kvaaaar :D

5/11- Mormor

Hahaha, jag måste ha världens coolaste mormor.
Satt och snackade på msn med henne (ja, hon har msn xd) :


4/11- Scandinavian formula

Eftersom jag inte har något att göra så tänkte jag att jag likaväl kunde tipsa er om en sak som jag har provat ett tag. Nämligen hår-lera, hehe. Vet att det låter konstig men funkar faktiskt rätt bra. Typ formar håret lite som man vill ha det.

Resultat:
(har använt det på vänster sidan, alltså min höger sida xd)

Ser kanske inte så jätte mycket skillnad, haha, men jag tycker den funkar bra i alle fall :)



nu ska jag duscha, sen sova!

4/11- You're breaking my heart if you leave me now

hej kompisar =)

Var uppe vid sex som vanligt, eller ja, blir alltid att jag ligger och snoozar till 20 över xD Vid halv åtta åkte jag och mamma till skolan och hade fotbollssnack hela dagen. Måste säga att det blev lite långtråkigt då det är väldigt långa lektioner men man lär sig av det :)

Efter skolan tog jag bussen och gymmade med Malin i ungefär en timme och 15 minuter. Fatta grymma vi börjat bli eller ;) haha. Det var sedan tänkt att jag skulle på min fotbollsträning men jag orkade verkligen inte, vet att jag låter jätte lat. Men är helt slut, plus att jag känner mig helt förvirrad med hur jag ska göra med lag och så. Trivs jättebra i Harplinge men samtidigt så känns divison 5 för långt ner. Men vi får se :)


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhe


3/11- Dagens

Dagens..

Frukost: Mackaaa
Dagens Outfit: T-shirt, linne och jeans + converse
Humör: Glatt & trött
Gjort: Skola, fika med anna, suttit vid datorn
Planer: Sova
Lunch: Fisk
Läser: Bloggar
Bästa: Hihi
Barn: Hahahah, tjejen på cafét
Väder: Regn & rusk :(
TV-program: South Park
Tänkvärda: Inget speciellt
Kom-i-håg: Leta upp boken (hittade den efter en stund :D)

Nu ska jag kolla tv, höres imorgon mates!

3/11- Fika med Anna

Hallå! :)

Har proffsvecka i skolan, vilket innebär att alla tjejer i samhälle/idrott med fotbollsinriktning har inga vanliga lektioner utan har fotboll hela veckan! Så slipper alla lektioner, riktigt gött. Däremot känner jag att jag redan ligger efter i massor med saker... T.ex ska vi ha läst en halv bok tills imorgon. Jag har inte öppnat den än.

Efter skolan så drog jag in till stan och mötte upp Anna och vi gick och satte oss på det nya fiket, vilket jag inte kommer på namnet på, haha. Hade jätte mysigt och massor att snacka om. Alltid lika kul att träffa henne! Vi gick sedan inom en snabbis på nya Gina Tricot som var stort och bra :D Hittade en del saker men ska försöka låta bli att shoppa för ett tag framöver... xd

Imorgon blir det gymmet med Malin efter skolan, ska bli kul att komma igång igen efter lovet! :D

Nu ska jag leta upp boken som ska ligga här någonstanns, hoppas jag..


2/11- shopping

Här kommer en del av det jag shoppade i London, orkade inte ta kort på det andra xd



fick denna finfina tröja av Maliiiiin =D





träningströja :)



Nu ska jag borsta och sedan sova! Sov gott :)


2/11- Ännu fler bilder

Okej, nu testar vi igen att lägga ut bilderna och se om det går :)






♥♥♥♥♥


firade min födelsedag i lördags också, så gick på restaurang i Earls Court där vi bodde :)


hotellfrukost!! :D (riktigt äcklig bild på mig, hahahaha)



den bilden får avsluta :)

Bilder på det jag köpt kommer ikväll eller imorgon! Nu ska jag fortsätta kolla på "Ullared". HAHA, så störda människor vissa där är alltså xd


2/11- Fler bilder

Här kommer fler bilder sen London:


blev sminkad!




vi posade utanför hotellet!





min frisör, he he ;D




Topshop var galet

hos Malin, kolla hennes underbara tröja också ;)


nån läskig katt i ett fönster som bara hade ett öga


Nu funkar det inte att lägga in fler bilder igen, kommer mer sen, haha xD


1/11- Min födelsedag

Hej mina läsare!

Har nu kommit hem från en underbar resa i London! Eftersom jag borde gå och lägga mig nu så ska jag försöka sammanfatta den snabbt!

Torsdag: Gick upp halv 5, och jag som hade gått och lagt mig halv 2 var verkligen död. När mamma ropade att vi skulle åka hade jag precis fått på mig mina kläder och hade inte packat klart än, haha. Men vi kom iväg i god tid i alle fall. Träffade även Louise V.B på tågstationen i Malmö, haha. När vi kom till flygplatsen checkade vi in och sedan började shoppingen redan där. Köpte bland annat, eller fick en förtidig födelsedagspresent, en parfym. Köpte även med mig godis till flyget.
Resan gick jättebra och väldigt fort (sov hela tiden, haha) och vi var framme vid 2 tiden har jag för mig. Tog tunnelbanan till vårt hotell, som var jättefint! Vi sms:ade Malin direkt och bestämde oss för att ses i Covent Garden. Så dit tog vi tunnelbanan och jag och mamma strosade runt lite innan vi satte oss på en restaurang. Sedan mötte jag Malin, och ni anar inte vad glad jag var, haha :D Grymt kul att träffa henne. Jag och Malin gick och satte oss på restaurangen med mamma och vi käkade och pratade. Fick en jättefin tröja av Malin. Sedan gick jag och Malin runt i Covent Garden och gick även till Piccadilly Circus innan vi mötte upp mamma och tog en fika. Såg även en filmpremiär, eller när dem gick på röda mattan! Rätt coolt faktiskt. Om ni hade sett Love Actually så vet ni nog vem han lilla killen i den filmen är, rödhårg också, han såg vi! Sedan sa vi hejdå och jag och mamma åkte hem till hotellet.

Fredag: Jag och mamma var uppe tidigt. Käkade världens godaste hotellfrukost innan vi åkte in till stan för att b.la se Big Ben, London eye m.m. Sedan tog vi bussen till Oxford street för att SHOPPA! Lite roligt, för mitt i all folkmassa på gatorna, vilka tror ni inte vi träffar då?! Jo, Malin, Katta och Agneta! Haha. Jag gick sedan till mamma som satt på någon uteservering. Och vem tror ni inte hon sitter med då? Jo, min fotbollstränare i skolan och min Hallandslagstränare, hahaha. Trevligt att träffa dem! Sedan käkade jag om mamma och fortsatte att shoppa en stund innan vi efter 11 timmar i stan helt slut tog tunnelbanan hem och sov.

Lördag: Käkade frukost innan vi åkte till Notting Hill för att gå på marknaden på portobello road. Var inget särskilt men mysigt. Satte oss och tog nått att dricka där också innan vi åkte in till Oxford street för att shoppa lite mer. Sedan tog jag tunnelbanan helt själv(!!!) hem till Malin. Hahaha, fatta nervös jag var att jag skulle åka fel. Men jag träffade i alle fall min bästa vän och vi tog bussen hem till henne. Hon bodde jätte mysigt och hennes värdfamilj verkade också jättebra. Sedan åkte jag och Malin hem till oss och jag, Malin och mamma gick och åt på en jätte mysig restraurang. Hade jättekul, love u. Sedan sa jag hejdå till Malin och det var jätte sorgligt :( Saknar henne redan massor. Men vi ses ju igen den 19 december innan jag åker den 20:de.

Söndag (min födelsedag): Uppe med tuppen och mamma sjöng så fint för mig, haha. Fick även ett paket. Sedan fixade vi oss och gick sedan ner för att käka frukost, champange frukost också, det ni ;) haha. Sedan åkte vi till flyget och käkade på flygplatsen på Gordon Ramsay, riktigt gott! Sedan flög vi hem och här hemma väntade min släkt med paket. Tack för alla grattis-sms också!

Har haft en superbra resa + födelsedag!





hahahahahahaha

världens bästa mamma! (:

vi körde våran resepose!

framme


vi var glada :D






Haha, vid varje övergångsställe stod det "look right" eller "look left". Det behövdes kan jag säga eftersom man hela tiden kollade åt andra hållet xd

Anni langar posen ;) hahaha


Första köpet! haha





Nahepp, nu funkar det visst inte att lägga in fler bilder! Så lägger in dem imorgon istället. Nu ska jag borsta och sedan sooova. Upp till skolan imorgon. Bilder på det jag köpt kommer också imorgon. Sov gott


RSS 2.0