28/10- LONDON BABY

Hemma från lägret, det var, hmm... jobbigt.

NEXT STOP: LONDON! :D


(såhär långt har jag kommit med packningen, haha)

26/10- This is the way you left me

Hej!

Idag vaknade jag rätt sent. Gick upp och käkade frukost och hoppade in i duschen. Tog bussen vid två med Malin in till stan för att få instruktioner om de olika maskinerna på gymmet. Det gick väl bra! Vi fick sedan ett slags schema hur vi ska göra och vilka övningar vi ska köra. Efter han visat oss gjorde vi igenom alla övningar innan vi var nöjda och duschade och bastade. Sedan körde Malins föräldrar oss hem. Var hemma vid sex tiden, nu är jag dööööd.

Imorgon bär det av till Sannarpskolan för läger med Hallandslaget. Hade sett fram emot ett lov där jag inte bokat in nått förutom London. Men en ledare från Hallandslaget ringde igår och sa att jag skulle dit. Så får väl börja packa nu. Är där tills på onsdag runt fyra. Ni får ha det bra sålänge, hejhej.



25/10- Body Balance

Tjena :)

Var som sagt hemma hos Lina för att kolla Livepool med Lovisa :) Hämtade pizzorna och åkte sedan hem till Lina, haha, tyvärr var hon inte hemma men vi satte oss vid tv:en och käkade och kollade matchen =D. Lina kom hem ungefär 5 minuter innan jag var tvungen att dra igen, hahaha. Men det var kul i alle fall. Sedan kan jag även berätta att Liverpool vann för er som inte visste det.

Sedan bar det av in till stan för att träna med Malin, body balance. Var jobbigt och alla övningar var inte jätte lätta, haha. Sen när man ser en typ 70-åring som är dubbelt så vig som en själv gör inte saken bättre, hahaha. Men det var kul :) Imorgon ska vi dit igen och gå på en sån genomgång med alla maskiner! =)

Hejhej!


25/10- Adios amigos

- Hem till Lina och käka pizza och kolla fotboll (fick även precis reda på att torres ska vara med, wopidooo)
- Hämta Malin och träna
 
Ha det så bra, sålänge får ni kolla på lite fula cambilder =D



25/10- Haha

Haha, så ful xd
Roligast är ju vid 0.58.


25/10- godmorgon

Heeej :)

Idag vaknade jag vid halv tio, trodde jag, innan jag kom på att ställa tillbaka klockan :P. Idag ska jag förmodligen hem till Lina för att kolla Manchester United- Liverpool, har blivit som en tradition att några tjejer i fotbollslaget kollar på den tillsammans, haha. Alltid lika roligt att retas efteråt för att Man utd förlorar ;)

Efter detta bär det av in till stan för att gå på body balance med Malin. Vet inte om jag varit på det innan så det ska bli kul :). Ska även kolla om det finns plats på Core som är direkt efter. Förresten, ni anar inte vilken träningsvärk jag har i magen idag, haha.

Nu ska jag äta frukost innan jag klär på mig. Ha det så bra :)

24/10- Man blir som man umgås

Haha, satt och snacka med Malin innan på msn och sånt videosamtal. Jag printscreenade några bilder, haha, vi gör exakt samma min på nästan alla bilder. (Malin visste inte att jag printscreenade, haha xd)

(vet att ni gillar mina hörlurar)








4 dagar kvaaaaar =D

24/10- The more you ignore me, the closer I get

Snacka om att jag är död nu eller. Gick upp vid halv 10 och käkade lite frukost och klädde på mig innan jag åkte till söndrum med Mariette. Skulle ju som sagt provträna med Astrio idag, det gick helt okej :) Dem verkar jätteschyssta också. Men har helt ärligt talat ingen aning om vad jag ska göra, ni andra i laget som läser min blogg, hur ska ni göra?

Efter träningen (som var i 2 h) kom mamma och hämtade mig och vi åkte till TK. Malin kom också, så jag och Malin sprang på löpbandet, gjorde lite sittups på yogabollarna m.m innan vi åkte hem. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, får se :)

Hare braaaaa :D


23(24)/10- Höstlov

Jahopp nu var det lov också! :D

Slutade ganska tidigt idag i skolan men eftersom det inte gick någon buss förrens någon timme senare fick jag gå runt i stan lite. Tim höll mig sällskap. Hittade en tröja på Carlings men håller i pengarna nu innan London, så köpte inte den. När jag kom hem satte jag mig och spelade lite GH, ägde upp Filip, mohaha ;D

Sedan åkte jag in till stan med Yohanna och Tilda för att gå på bio. Vi såg Fame, som var bra, helt klart sevärd. Efter bion satte vi oss och tog en pizza eftersom det inte nu heller gick någon buss hem förrens ungefär 2 h efter att bion hade slutat. Så vi satt där och snackade lite ♥

När jag kom hem stack vi in till Bibban (Mariettes mamma xd) för att kolla utröstningen. Och som tur gick Mariette vidare, hon är grym! Sedan ringde Adam till Mariette, haha. För man kunde göra det på eftersnack på tv400. Så vi satt och pratade med henne en stund innan vi gick hem igen. Nu sitter jag här och ska sätta på en film, imorgon är det provträning med Astrio, spännande :)

Idag köpte jag gymkort förresten, 3 månaders, nu ska här biffas!!


22/10- Hotell

Nu har det även bokats hotellet i London!









Nu ska jag börja på min historialäxa, hare fint!




22/10- Den satt fint



Gymkort ska inhandlas snaaart, måste bara ta tag i det! xD

22/10- I've got you

tooooday's
 
inget speciellt direkt, men men :P :)

T-shirt- Filips
Baslinne- Gina
Sjal- Cubus
Jeansleggins- Vero Moda
halsband, klocka, öronhängen


22/10- My best friend

1 vecka,
7 dagar,

168 timmar,
10080 minuter,
604800 sekunder

tills jag får träffa dig igen! =D


22/10- Ledsen min kompis

Okej, måste bara tillägna ett inlägg till min vän Tilda. Vi åkte skridskor idag på idrotten. Så hade Issa lärt mig göra en piruett så skulle jag jätte glatt visa henne det. Så höll jag hockeyklubban i ena handen samtidigt som jag snurrade och råkade dänga klubban i Tildas huvud som kom bakom mig. Hon fick en blåtira och hennes näsa svullnade upp lite. Haha, jag är ledsen, gjorde det inte med vilje xd♥

Nu ska jag ut med hundarna, hör av mig senare.

21/10- Pearls for girls

new:



Love
Hope
Life

21/10- Home is were your heart is

Hej =)

Har varit rätt dålig uppdatering på sistonde men har haft lite annat för mig :P.

Igår var det mentorsdag i skolan, spelade lite bollsporter innan vi gick till badhuset och badade :) Tog bussen hem vid tre och var utelåst i en timme. Som tur underhöll oscar mig lite innan mobilen dog.. Men när mamma kom hem så gick jag in och pluggade hela dagen.

Idag hade vi historiaprov, kändes sådär. Har aldrig gillat historia. Slutade lite tidigare så hann med 20 över 2 bussen hem :). Sen dess har jag inte gjort mycket vettigt :P

Tänkte visa lite bilder sedan helgen:
fredags: Myskväll med johanna & anna
lördags: Myskväll med Malin





nu ska jag fixa lite ny musik, höres senare polare :)

 


18/10- Anki :,(

R.I.P
♥ ♥ ♥

18/10- Myskväll

Ikväll kommer min Malin hit, så ska vi kolla film och plugga :)♥


berättar om helgen när jag orkar och har fått lite bilder :)

 


18/10- MALINO

Sitter just nu med Malin och vi fular oss i camen, hahaha.
big love♥






hahaha, sötnos



sluuut för oss, nu ska vi se film! =D

16/10- Save up all your tears

Hej =D

Gissa var jag (och typ 10 andra personer) befann sig när det snöade som mest idag? Jo, utomhus, på konstgräsplanen. Man fick snöklumpar under skorna och fotbollarna var jätte hårda xd haha, men det funkade! Hade prov idag också, som faktiskt kändes bra :)

Ikväll blir det fredagsmys med Johanna och Anna, idol och godis, greeeat. Hejhej!


14/10- Frågor

Har inget att göra så svarade på lite något test jag hittade xd :)

Fullständigt namn?
Anni Susanna Nilsson

Hur gammal är du?
15, fyller 16 om några veckor :)

Stjärntecken?
Skorpion

Önskar du dig i födelsedagspresent?
Har redan fått det jag önskat mig :P Men pengar är ju aldrig fel :)

Vart bor du?
Halmstad

Bor tillsammans med?
Min familj

Hårfärg?
Blond brun typ :P

Hade du senast en msn-konversation med?
Tobbe

Fick du senast sms ifrån?
Sean

Spelade du tvspel med senast?
Filip & Adam

Tycker du om dina betyg?
Dem duger

Göteborg eller Stockholm?
Stockholm!! :)

Önskar du att du slapp göra?
Plugga

Några speciella förmågor?
Haha, hmm.. Lär mig låttexter väldigt fort om det räknas :P


Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder

Sparare eller slösare?
Slösare :P

Vad var det senaste du stoppade i munnen?
Thaiifoood =)

Läser du dagstidningen?
Ja

Höger- eller vänsterhänt?
Höger

Kläder just nu?
Underkläder, t-shirt, linne, jeansleggins, strumpor

Morgon- eller nattmänniska?
Natt

Vilken hand håller du gaffeln i?
Vänster


Vilka personer utmanar du?
Lina och Anna!

Nu ska jag fortsätta kolla Bonde söker fru, sedan blir det Grey's Anatomy :) Hörs imorgon.


14/10- onsdag



om 14 dagar får jag träffa Malin :D ♥
gonna be awesomeeee


12/10- Nyklippt!

Gick in i nån dropin salong idag och klippte mig. Det behövdes. Däremot tycker jag hon tog för mycket xd Men skitsamma, det växer ut igen :) Skolan var annars bra men däremot riktigt kallt. Har inte mycket att berätta så vi hörs när jag har nått intressantare att skriva.
Nu ska jag plugga

resultatet:


11/10- I don't get it


jag hänger inte riktigt med på det snygga med detta? xd

Kom hem för en liten stund sedan från avslutningen med fotbollen. Först var det bowling som gällde och sedan käkade vi pizza på Verona. Hade jätte roligt. Nu ska jag plugga engelska. Hörs imorgon ♥


11/10- Fotboll

Heyyy!

Hade roligt med Lovisa igår, som vanligt ;) Däremot var jag jättetrött så somnade väldigt tidigt, haha.

Idag är det söndag och jag sitter just nu och pluggar på engelskan eftersom vi har prov imorgon. Sedan ska förmodligen, jag, yohanna och Malin in till kombihallen och kolla när våra mates spelar. Sedan går jag till Rejmes och bowlar med fotbollslaget, eftersom det är avslutning. Och efter det käkar vi pizza.

Kommer nog bli en bra söndag. Hare fint :)


10/10- you had me at hello

Hej!

Hoppas att allt är bra. Själv är jag helt död i mina ben. Gick upp halv åtta imorse för att åka in och träna med hallandslaget vid nio. Tränade i en och en halv timme och sedan åt vi lunch. Tränade sedan igen i 2 timmar tror jag. Och nu är jag äntligen hemma. Skönt! Ikväll kommer förmodligen Lovisa hit :) Ska bli jätte kul att träffa henne.

Kan även berätta att jag äntligen fått operations tid för mina mandlar, men däremot så är det typ en vecka innan jag åker till London. Så vet inte om jag kan operara mig då det finns risk för blödningar t.ex. Men ska ringa och prata med dem på måndag!

18 dagar kvaaar tills jag får träffa coolingen på bilden!!


9/10- Am I your fire

Hej kompisar!

Fredag idag! Var i skolan redan klockan sju imorse, så gick upp halv sex.. Skolan var i alle fall bra. Hade bland annat fotboll inne i Kombihallen, roligt. Slutade vid 3 och gick då för att beställa klipptid. Men dem hade inte tid förrens i slutet av oktober/början av november och då är jag ju i London. Plus att jag måste klippa mig snart. Men på måndag får jag gå någon annanstanns.

Ikväll var det tänkt att jag skulle till club magic med några utav mina vänner. Men eftersom jag har hallandslagsträning imorgon vid nio så fick jag inte detta... Men men, kommer nog snart igen hoppas jag. Så blir väl att bara kolla idol och ta det lugnt. Ha det bra!

8/10- Slingor

                          


Imorgon ska jag ta tummen ur och beställa en klipptid. Har gått alldeles för länge sen sist, ungefär 7 månader tror jag.. Har även tänkt på det, och kaaanske så beställer jag även tid för slingning då jag har tröttnat rejält på min färg jag har nu. Lutar åt lite brunare, som på bilden ovan ungefär. Men inte säker, får se.

Nu ska jag sova (som jag antagligen aldrig kommer att kunna göra), sov gott!


8/10- You are my fire

Hej!

Idag var det tänkt att plugga för min del. Fick ingenting pluggat, då menar jag verkligen inget också. Har inte ens öppnat boken. Somnade nämligen. Kände hur trött jag var när jag kom hem så la mig i min soffa runt sex tiden för att bara "vila" lite. He he, vaknade upp nu.

Sedan kan jag knappt skriva då vi hade boxning i skolan och mina armar är verkligen helt döda. Darrar typ hela tiden, haha. Nu hade jag tänkt ta en snabb dusch, sedan lägga mig och försöka sova, vilket jag inte tror kommer gå så bra. Känner mig redan jätte pigg. Men sov gott ni i alle fall ;D

Johanni<3

förresten, tack för alla fina kommentarer om designen!


7/10- It don't matter if you're black or white

Hade inget att göra så blev en ny design! :P Men har däremot råkat göra om så hela menyn blev i mitten, någon som vet hur man ändrar tillbaka?


6/10- Desperate Housewives

Woho, säsongsstart ikväll =D
21.00 Kanal5


6/10- queen of apology

Hejsan mina vänner!

Har inget intressant att berätta så skriver när jag har det. Kan meddela att jag idag tog den där sprutan, gjorde ondare än jag trodde men inte så farligt :) Ha det fint!

Anna, som det ser ut nu kan jag antagligen inte på fredag.. Har ju det på lördag jätte tidigt, men vi hörs i alle fall innan.


5/10- Måndag

Haha, såg att jag skrivit ?/9 hela tiden i rubriken, men 10 är det ju xd


Idag har jag inte gjort nått speciellt alls, tog moppen till getinge för att ta livmoderhalscancersprutan. Men var visst där för sent för att ta den. Så blir att jag gör det imorgon istället. Haha, har hållt på att flänga fram och tillbaka där hela tiden känns det som och ändå har jag inte tagit den. En gång var den ju slut te.x.


Imorgon är det tisdag, och skola, inget mig emot faktiskt. Tycker det är rätt kul faktiskt, haha. Däremot kommer det nog bli dubbelt så roligt när Malin börjar där igen och man får träffa henne varje dag! :)

Nu ska jag hoppa in i duschen! Sov gott.
 


4/9- fuck

vi har matteprov imorgon och min mattebok befinner sig just nu i mitt skåp

4/9- SOOOOOON =D

BARA 24 DAGAR KVAAAR :D:D


snaaaaaaaart ♥♥♥


4/9- every action in this world will bear a consequence

Lovade även bilder på det jag köpte.
Here we go:


svårt att få bild på, men är jätte stora "hål" på framsidan xd

hittade en längre, hmm.. väst typ? :P

och en t-shirt


två likadana koftor, haha

vinterjacka

mössa och öronhängen!




4/9- Godmorgon

Hejsan bloggen!

Hade en riktigt bra lördag igår. Var ju som sagt i Göteborg och åkte sedan hem till Anna och käkade pizza och kollade film. Var hemma vid två tiden. Tänkte lägga ut lite bilder sen gårdagen:

såhär roligt hade vi det på tåget dit!


HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH






sen tog vi tåget hem!


I ♥ U girls

 


3/9- Hos Anna =)

Hejsan :)

Har haft en bra dag idag ;D Jag, Malin och Anna tog tåget vid elva tiden till Göteborg. Hann med en heeel del shopping och även lunch och fika. Nu är jag tvåtusen kronor fattigare, men fick rätt mycket köpt :P Lägger in bilder imorgon på mina inköp :P. Råkade även göra bort mig lite när jag började prata jättemycket med en som jag trodde jobbade i en affär om ett klädesplagg, tills hon avbröt mig och sa att hon inte jobbade där, haha. Vi tog tåget hem vid sex tiden och köpte med oss en pizza och åkte sedan hem till Anna där vi är nu :) Ska sätta oss och kolla på en film nu, seventeen again. Ha det bra.

Lånade några av Annas bilder, kommer mer imorgon.

  

3/9- Götebooorg!

Nu drar vi till Göteborg, hoppas på att få med mig lite mer grejer än förra gången vi var där xd ha en fin lördag!


2/9- tooo faattt?

Hahahaha, mamma hade köpt en ny fotöjl. Så tänkte jag och mamma montera upp den. Så gjorde vi det och när den var klar så satte vi oss båda två i den. Hahaha, så plötsligt bara viker sig benen och den trillar ihop. Då hade vi satt benen på helt fel håll så nu väntar vi tills pappa kommer hem och får fixa den. Om det nu går för den hade gått sönder under..

Men men! :P Har varit i skolan som vanligt och det var bra :) Fick tillbaka mitt historiaprov, fick godkänt i alle fall! :P Slutade vid halv fyra och åkte sen hem. Ikväll ska jag förmodligen hitta på något med Anna. Imorgon blir det göteborg tror jag :D

Ha en bra fredagskväll =)

1/10- Göteborg på lördag?

Hejsan! :)

Dagen har varit helt okej. Inget speciellt har hänt. Hann med fem över 3 bussen hem och träffade Mariette. Båda var helt slut, haha. Kom hem och har inte gjort något annat än att sitta vid datorn och har även bakat en kladdkaka med Filip. Hahha, blev väl sådär. Typ 1/2 cm tjock (tunn?), haha. Men den var god i alle fall. Ikväll blir det Idol och sedan ska jag gå och lägga mig tidigt ikväll. Tror jag behöver det, haha.

Vad säger ni, kan vi inte åka till göteborg på lördag?, behöver lite höstkläder! :)


RSS 2.0