31/1- Ba ba ba

Heeeeeeej

Har haft en riiiiiiiiktigt bra helg! Tyvärr avslutas den inte lika bra, måste plugga idag, har skrivit ungefär 2 meningar så har en del kvar, hehe. Vet inte riktigt vad som händer i veckan, men antagligen det gamla vanliga. Aja, nu måste jag plugga, ville bara berätta att jag lever!

                                      Hahaha hittade lite gamla bilder på elin och mig




26/1- The heart of the matter

TJO!

Gick upp kvart över fem idag, kvart över fem!! Tog bussen och höll på att frysa ihjäl. Fotboll första, vilket var rätt tråkigt idag faktiskt. Men Isabelle slog till mig med knytnäven riktigt hårt i ansiktet :( HAHAHHAHAHAHHA, skojar bara! Hon tappade balansen bara och råkade smälla till mig, haha :)

Efter skolan träffade jag Malino, och vi gjorde våra vanliga tisdagsrutiner. Vilket går ut på att köpa massor med godis, och sätta oss och snacka någonstanns, trevligt! Sen drog jag hem och har hjälpt min lillebror med sin läxa. Nu hade jag tänkt sätta på en box med Vänner och kolla några avsnitt, väääärldens roligaste serie!






suuuuuddig bild på Malino <3

25/1- I will follow you into the dark

Hejhej!

Måndag idag, det var rätt jobbigt att gå upp imorse så blev lite stressigt innan vi åkte. Hade rätt tråkiga lektioner, bland annat ekonomiprov. Vet inte riktigt hur det gick, men hoppas det gick okej. Åkte sedan hem och käkade innan jag åkte med Mary och Lollo till träningen! Och nu hade jag faktiskt tänkt att sova, konstigt nog, jag brukar alltid lägga mig vid halv 1-1. Men ska upp kvart över fem imorgon! Sov gott kompisar

                                    
                                             Du är bäst, tack för att jag har dig snygging!


24/1- Make this go on forever

Hejsan

Tänkte att det kanske var dags att uppdatera lite. Dagarna har väl rullat på som vanligt, träningar, skolan, plugga, kompisar m.m. I torsdags fikade jag med Malin i stan och sedan mötte jag upp Mariette, vi gick sedan och käkade innan vi tog bussen till träningen. I fredags så träffade jag Anna i stan och vi satt och snackade i några timmar :) Tog sedan bussen hem, hehe, tog fel buss, haha. Men det löste sig :)

Igår var vi uppe vid kvart i fem på morgonen. Filip skulle göra ett slags prov i Malmö. Lyckades sova lite i bilen i alle fall. Vi lämnade av Filip där han skulle göra provet och sedan åkte jag och mamma till ett hotell och käkade riktigt god hotellfrukost. När affärerna 2 h senare öppnade gick vi runt och shoppade, hittade en del faktiskt! Mötte sedan upp grandmaaa. Satte oss och fikade innan vi hämtade Filip. Vi körde hem vid 3 tiden.

Käkade lite hemma innan jag åkte på bio :) Vi kollade Avatar, den var faktiskt bättre än jag trodde den skulle vara. Sedan gick vi en snabbis till mcdonalds innan han körde mig hem. Jag somnade direkt eftersom jag inte sovit nästan någonting natten innan.

Jahaaaaapp, det är väl det jag har gjort! Idag ska jag plugga och träffa Malin som är hemma från Gööötet!

Some pics:


fika with my friend anna!



HAHAHAHA, sleeeten efter 3 h sömn

mormor




18/1- Heaven

Hallååå

Var i skolan som vanligt och det var väl okej! Isabelle var tillbaka efter en vecka i fjällen, kul att hon är hemma (: Efter skolan drog jag in till stan för att köpa ett armband, träffade även Anna! Sen tog jag bussen hem och hoppade av vid affären för att köpa Ben & Jerry's.

Gick sedan hem till Malin som var sjuk och överraskade henne, haha :) Så var där hela kvällen och snackade och flabbade en heeel del, hon är bäst!

Nu ska jag packa och sen sova. Fotboll första imorgon! sov gott



drog en pose med isabelle på matten

16(17)/1- Pictures

Sitter som vanligt uppe och kan inte sova xd Så la in alla bilder från mobilen i datorn vilket jag inte gjort på sjuuukt länge, så lägger in lite bilder på allt möjligt!




tog guld i b-slutspelet i gislaved!


jag och Malino ♥




London:




A M A


HAHAH skabbild på mig

Malin





sötnosen maryyy

Nej nu måste jag försöka sova :) godnatt


16/1- Shopping

Här kommer lite bilder av en del jag har shoppat, smink, hårsaker, underkläder, smycken m.m. orkar jag inte ta bild på xd





2 jackor till våren (likadana, hahah, var på rea)










16/1- Before you know it you’re frozen

Hejsan!

Lite märkligt, drömmer om Florida varje natt typ. Igår glömde jag att vi badade med alligatorer, idag kollade vi på John Mayer innan vi åkte hem. Vaknade upp och var fortfarande sjuk, har däremot blivit bättre med är fortfarande riktigt förkyld och huvudet värker.

Har precis städat klart lite på mitt rum. Annars vet jag inte vad som händer idag, antagligen bara kolla någon film. Slänger kanske upp bilder sedan på lite av det jag har shoppat i Florida, shoppingen där var gaaaaalen.


Nu: Frukost


Julklappen av Malin som jag glömt visa ;D riktigt cool


15/1- Where is the love?

Heyyy!

Ska försöka bli bättre att blogga än jag varit den senaste tiden. Men har verkligen inte haft ork tilll att kolla igenom alla hundratals bilder från Florida och ladda upp dem, sen har jag haft en hel del för mig. B.la umgås med Malin, båda är ju hemma nu så vi har kollat film, sovit över, tränat, bakat scones, snackat m.m. Skönt att båda är hemma nu igen ;D. Sen har ju skolan börjat, riktigt tråkigt! Men inte långt kvar till sportlovet och då blir det London!

Sen har jag gått och blivit sjuk, skulle egentligen träffat Anna idag som jag inte gjort på länge, men får ta det när jag blivit frisk :) Nu ska jag sätta på ett O.C avsnitt! hejhej

Nämn något som gjorde dig glad igår: Haha, hmm.. Mary och Lovisa!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sooov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Var ute med doggsen
Det sista du sa högt: Jag vet
Det senaste någon sa till dig: Mira kommer imorgon
Vad har du druckit idag: Mjölk och pepsi
Vad var det senaste du åt: Ben & Jerrys, muuums
Vad var det senaste du köpte: Fika tror jag?
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Snö
Godaste glassmaken: Choklad!!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Mjaa, vet faktiskt inte
Sover du tungt: Det varierar typ :P
Drömmer du mardrömmar: Det händer
Trivs du med ditt jobb: Hahaha, om skolan räknas så: Ja! Sommarjobb: Nej
Favoritklädsel: Slappekläder när man är här hemma :)
Favoritlåt just nu: Party in the U.S.A, hahahahha, påminner om Florida!
Vad ser du om du tittar till höger: En dörr
Vad gör dig glad just nu: Hmm, inget speciellt faktiskt, haha
Vad ska du göra härnäst: Kolla O.C tror jag, sen sova
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Rätt uttråkad
Favoritgodis: Bilar & Kinapuffar och bläckfiskar, haha
Kläder just nu: Mjukisbyxor, underkläder och t-shirt
Sommarplaner: HMM.. ingen aning, stranden, förhoppningsvis jobba på något roligt ställe, va med kompisar m.m
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du något instrument: Spelade piano innan, haha :)
Morgon eller nattmänniska: Natt
Vad är viktigast för dig: Orkar inte berätta allt, haha
Är du kittlig: På vissa ställen
Snarkar du: Haha, ja
Stjärntecken: Skorpion
Äckligaste insekten: Geting och spindel
Längtar du mest efter just nu: Florida


15/1- Florida (del 2)

Vi åkte till Everglades (ett naturreservat) för att kolla in alligatorer. Åkte då en Airboat (sök på google för att få bild), genom träsk och fick syn på en! Efter det tog vi bilen och åkte på en lååång grus väg där det låg alligatorer längst hela vägen.













sen blev det en heeel del tid vid poolen om dagarna:


man beställde bara sin mat i solstolen, sen en liten stund senare kom dem med den, sjukt lat men sjukt gott!

Nyår:
Sen plötsligt blev det nyår och det börjades vid poolen för att sedan åka på "poolparty" hos några, hehe, det är en annan historia!

jag och mamma körde "happy family" posen som man fick se en hel del på partyt, HAHA





fippe och alex



korken som sedan flög upp i taket, på golvet och på min ruuumpa, hahaha

aww :)

Sen tog vi bilen till en ö som heter Key West där vi skulle bo på ett jättefint hotell i 2 nätter.



we are family, iv'e got all my sisters with me


aldrig ätit så god frukost som jag ätit här,
sjuuuuuukt!

sprang tuppar och hönor runt borden, haha





haha, jag bara låg i denna hängmattan, så känner jag att någon försöker krypa upp där, så tror jag det är Adam. Sen när jag vänder mig om är det någon liten kille som jag aldrig sett förut, HAHA, blev rätt chockad.



key west by night



sista dagen i Key West :(





När vi kom hem till lägenheten hade vi bara en dag kvar, och då blev det poolen och sedan shoppade vi det sista. I det shoppingcentret fanns det massor med hundar till salu. Hade lust att köpa denna men mamma tyckte inte det var någon bra idé, hehe xd






Såååååå... Äntligen klar! Nu hoppas jag att ni kommenterar också eftersom jag har suttit här i typ 2-3 h och lagt upp bilder/skrivit. Hejhej!


12/1- Florida (lååångt inlägg, haha)

Okej, kanske dags att berätta lite om Florida!

Som sagt kom jag hem på natten vid 2-3 tiden tror jag dagen vi skulle åka, och eftersom vi skulle resa redan vid 5 tiden så kändes det inte lönt att gå och lägga sig! Packade istället klart och när vi sedan satte oss i bilen till Köpenhamn vid 5 somnade jag direkt och sov hela vägen. Vi skulle ifrån Köpenhamn flyga till Paris, det tar 2 h. När vi kom fram till Paris flög vi sedan vidare till Atlanta. Vilket tar 10 h. Ni anar inte vad rastlös jag blev, haha. Satt och filmade och tog kort på mamma och Adam som hade lyckats somna. Jag var däremot riktigt pigg. Men tillslut lyckades jag sova en liten stund.

Väl framme i Atlanta var klockan bara nio där, eftersom dem ligger 6 timmar före. Vi åkte buss till hotellet vilket var riktigt fint! Jag var död efter att inte sovit någonting nästan så somnade direkt. Nästa dag var det upp tidigt som gällde och begav oss till flygplatsen, men tyvärr fick vi stå i en lååång kö vilket gjorde att vi missade vårat flyg och fick ta ett annat som gick senare. Då fick vi platserna vid toaletterna vilket luktade riktigt äckligt. Men vi överlevde och när planet var framme så sjöng en kille en jullåt inför alla i planet, haha. Vi hämtade våra väskor och hyrbilen och körde sedan till våra bekanta för att hämta våran nyckel till lägenheten. Åkte sedan till lägenheten vilken var jättefin! Vi åkte också och handlade lite mat. Sedan somnade vi snabbt i våra sängar.




god mat, ehehe

likbleka, haha

platserna vid toaletterna, hahah xd

framme!

åkte och handlade mat och smink, sjukt billigt och riktigt bra!

Resten av dagarna visar jag i bilder och lite text, orkar inte berätta om allt, haha.

shoppade första dagen, jag och emma på bild :)

jag och adam hoppade i poolen!


på kvällen åkte vi sedan till ett till stort shoppingcenter! Och efter det hem till dem vi känner där. Däremot var jag extremt trött redan efter maten eftersom när klockan bara var 8 där, var den 2 på natten här hemma. Så somnade alltid i deras soffa i början, haha :)


 

Vi åkte och handlade på morgonen. Sjuukt många olika flingsorter. Men det var typ det av allt, massor med olika sorter av allt.


sånna här fanns det gott om, hehe

sen åkte vi med en båt till en fin strand där det fanns massor med fina snäckor, såg också en delfin ;D


hängde en heeeel del vid poolen där de dracks mycket Shirley Tempel och solades en hel del.



Julafton

Firades hos några bekanta. Haha, var jääääättte nära på att ramla i poolen här.





Helena hade en jättesöt hund, här en av de få gångerna jag lyckades hålla henne ;) haha

glada miner, hahaha

Helena och Marcus :)

Kenta, Varpu och mamma


Så nu måste jag sova, klockan är snart 1! Så blir fler bilder imorgon eller någon annan dag :)


8/11- Hemma

Är hemma nu i äckeeeeeeeeeel sverige, berättar om resan + bilder och sånt när jag orkar (: måste packa upp allt, vilket är massor, haha. Hej så länge!


6/1- Vill inte hem :(

Heyyyysan

Jag vill inte hem härifrån imorgon :( (är hemma på fredag på kvällen så ni vet) Vi kom "hem" från Key West igår där vi bodde på ett sjukt fint hotell med stranden precis nedanför hotellet, hängmattor, och med 2 poolar och volleyboll nät. Själva ön Key West var riktigt häftig, fanns grymt sköna människor där, haha, massa hippies t.ex. Men jag ska berätta mer när jag kommer hem.

Idag är det sista dagen här och klockan är ju bara 08.40, så vi får se hur vädret blir och förhoppningsvis blir det att gå ner till poolen en sista gång. Sedan ska vi shoppa det sista och sedan packa och städa.

some pics






2/1- Januari

Heyyyyy

Kom precis upp från poolen och ska nu iväg och shoppa. Imorgon åker vi till Key West för att bo på ett hotell där, ska bli kul! Puss

2/1- Januari

Heyyyyy

Kom precis upp från poolen och ska nu iväg och shoppa. Imorgon åker vi till Key West för att bo på ett hotell där, ska bli kul! Puss

RSS 2.0