30/6- EclipseIkväll blir det bio med Malin.J! Ska bli bättre på att blogga, har inte ork till något längre bara


19/6- dead and gone

hej kompisar!

Jag är verkligen helt slut. Varit uppe sen klockan kvart i fem! Och somnade vid ett, så har sovit 3 h och 45 minuter. Funderar på att sova lite strax. Jobbet gick i alle fall bra! Eftersom jag började redan klockan sex så hade inte affären öppnat. Så skulle jag lägga upp massor med frukt och städa lite där innan, ville bara springa runt där och leka kurragömma, hahahahhahahahhaa. Var helt mörkt också!

Ikväll blir det grillning hos Lovisa, ska bli roligt! Nu: dusch sen ska jag sova. puss18/6- Allergi

Dagarna nu rullar på väldigt bra faktiskt! Förutom... allergin! Började komma lite förra året, men inte så farligt. Och nu hinner jag knappt gå ur sängen innan ögonen, näsan och halsen börjar klia. Det är inte lite det kliar heller. Men man ska inte klaga, det är ju sommarlov :)

Annars så har jag käkat på Harry's (på uteserveringen) med Lolli och Mary. Efter det blev det bio. Sen har jag jobbat, går bra och känns roligt faktiskt. Dock börjar jag klockan 6 på lördag vilket inte är jätte lockande, haha. Ni hittar mig vid frukten och grönsakerna! Sen har jag tränat, varit med kompisar, och idag åkte Malin den lyckosten till Grekland. Hade gjort vad som helst för att byta plats då vädret här inte är så mycket att hurra för.

Neej nu ska jag göra nått annat! Kommer bilder och sånt någon annan gång när jag sitter vid min dator! ha det bra

12/7- sommarlov

Heyyyyy

Har sommarlov, riktigt skönt! Har verkligen haft en grym start på detta lov. I torsdags åkte jag och några kompisar till Tylösand, hehe, var 2 personer där. Så tog bussen in till högskolan. Däremot kom man inte in där så vi åkte vidare till Söndrum. Tog fel buss dit så fick gå i evigheter i ösregn... Men tillslut kom vi fram till festen och det var verkligen grymt kul! Trodde vi skulle ha en riktigt misslyckad avslutning men det blev ju bra tillslut :)

Igår tog Mary studenten, GRATTIS. Kollade när hon sprang ut och sedan jobbade jag. Stressade hem och slängde på mig en klänning och åkte hem till henne och firade henne. Har däremot alla bilder på min dator som är där uppe. Men här är några:

nahe det gick visst inte, haha, men finns en del på facebook och albumet sommaren- 10 :)


5/7- update

Heyy!

Riktigt mysig kväll igår med Malin! Idag inhandlades en longboard, känner på mig att den kommer hänga med mig lite över allt i sommar då det var grymt kul! Lättare än vad jag trodde också! Ikväll blir det att göra nått med Malin.J som precis kom hem från Turkiet. På måndag får jag min dator igen, torsdag är det sommarlov och imorgon går Mary balen, livet är rätt bra nu alltså! puss

nån hade typ smygfilmat mig när jag åkte idag, kolla 2:46

17/6 (det är juni!!!) M A R Y

Idag kommer hon hem!


RSS 2.0