9/4- Hemma

Hola amigos!

Har nu kommit hem efter en riktigt bra vecka i Spanien. Vädret har varit jättebra, förutom 2 dagar då det var riktigt molnigt men shoppade då istället, gryyyyyym shopping! Tänkte berätta lite kort om resan

1:a dagen: Tog en lååång sovmorgon och käkade sedan god frukost. Vi åkte och handlade och jag köpte sololja, stekarN, höhö. Sedan åkte vi hem till lägenheten och solade på takterassen och käkade pannkakor. Adam och farmor försökte även fixa Adams pool, som gick sådär... Jag stack sedan ut och sprang en runda, något som är rätt dumt att göra när det är så varmt... Aldrig svettats så innan, haha. Duschade sedan och så kollade vi på Tv på kvällen!





2:a dagen: Gick upp tidigt och eftersom det var påskafton käkade vi bland annat godis till frukost. Sedan åkte vi på marknad, älskar att gå runt där och kolla, haha. Eftersom vi var där rätt tidigt var det heller inte speciellt mycket folk vilket var skönt. Efter marknaden åkte vi hem och käkade lite och drog sedan till poolen där vi spenderade hela dagen.





3:e dagen: Käkade frukost och la oss på takterassen och solade, käkade pizza innan vi åkte till poolen. Åkte hem vid fyra tiden och jag stack ut och sprang. Duschade sedan och fixade oss innan vi gick ut och åt buffé, rullade sedan hem, haha.



haha kolla mannen bakom

världens sötaste lillebror keeeekar




Fjärde+femte dagen: Båda dessa dagarna var det molnigt så båda dagarna var vi på Habaneras, ett jättestort shoppingcenter. Ville ha allt där, fanns massor att köpa, men eftersom det väger rätt mycket kunde det bli övervikt fick jag hålla i pengarna lite. Men fick med mig lite hem i alle fall, kan visa i ett annat inlägg. Vi hann även med att spela minigolf.






Sjätte dagen: Fixade iordning oss och åkte till en marknad och lyckades pruta ner några saker riktigt mycket ;) haha. Sedan åkte vi hem och käkade lite innan vi åkte till poolen. På kvällen käkade vi på restaurang. Nästa dag åkte vi hem som sagt. Har haft en lugn och skön semester :)



hahahaha




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0