17/4- hoome

Tjena, hemma nu ifrån matchen, va fan hade jag fått Kungsbacka ifrån? Haha. Aja, dem förlorade tyvärr :( Men spelade väl bra. Jag förstår inte riktigt vad det är med mig, jag fryser riktigt mycket när jag kollar på fotboll. Ändå hade jag på en t-shirt, tjocktröja och jacka, plus att jag hade en till jacka i knäet, haha, aja :) Träffade Malin där, kul att snacka med henne :)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kom på för en stund att jag måste fixa klart mitt svenska arbete som ska vara inne idag!! Men har inte så mycket kvar så det hinner jag nog :) Ja, för övrigt sitter jag och lyssnar på musik och käkar godis, så slappefredag idag, kan behövas. Imorgon äre match mot Snöstorp, 15.00 börjar matchen där så det är bara att komma och kolla, nej nu får jag väl sätta mig med svenska arbetet! hejsvejs =))

Kommentarer
Postat av: Liselotte

vilken fin blogg:)

2009-04-17 @ 23:38:45
URL: http://liselottehultgren.blogg.se/
Postat av: Liselotte

vad ska du göra i helgen ?:)

2009-04-18 @ 09:16:45
URL: http://liselottehultgren.blogg.se/
Postat av: Liselotte

kalas :)

har du sett she´s the man ?

2009-04-18 @ 09:52:17
URL: http://liselottehultgren.blogg.se/
Postat av: Hälsogudinnan

Hej!



I min blogg skriver jag om hälsa, välmående, skönhet, nyttig kost och träning, jag granskar innehållet i smink och hudvårdsprodukter och tipsar om produkter som är bra för huden. Det jag vill med bloggen är att inspirera och motivera andra människor till ett hälsosammare liv! Kika gärna in och se om du tycker att min blogg är bra! /Hälsogudinnan

2009-04-18 @ 09:52:25
URL: http://halsogudinnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0