26/12- Bilder

Tomatoface är vad jag är, hela ansiktet är jätterött! Men tänkte bjuda på några bilder och visa lite hur det ser ut här!







25/12- Love it here

Vill aldrig åka hem härifrån, seriöst, hade lätt kunnat flytta hit.

22/12- FLORIDA!

Hejsan!

Ville bara berätta att vi lever och att vi mår riktigt bra :D Idag blir det kanske stranden eller poolen, får se! Hörs kanske någon gång under resan, men antagligen inte så mycket.

God jul & Gott Nytt År! och grattis till johanna (:

20/12- 2 timmar kvar

Hej!

Blir ett snabbt inlägg. Har idag äntligen fått träffa Malin, så himla skönt det var att träffa henne! Har saknat henne jättemycket. Vi drog in och tränade på TK och sedan tog vi bussen hem och kollade lite kläder. Drog sedan och fixade Mary's hår innan jag gick hem och åt. Efter maten gick jag hem till Malin och även Agneta kom. Fixade oss och så där och sedan tog vi bussen med Lovisa och My in till stan.

Efter ett tag var vi på Mary's och Kajsas fest och det var jättekul! Tog halv 2 bussen hem och nu är jag hemma och packar det sista, åker ju om 1, 5 timme :D haha

Next stop: Florida!

(hemma den 8:de igen om någon haj inte käkat upp mig)

18/12- Mariette

Hejsan!

Packade som sagt imorse, är alldeles för mycket så ska försöka fixa det. Sedan åkte jag in till stan för att leta kamera. Hittade en som verkar helt oook. Ska testa imorgon, orkar inte hålla på med det nu. Sedan åkte jag hem och fixade iordning mig innan vi åkte och hämtade Malino för att åka in till stan.

Gick in på B&B och kollade när Mariette sjöng, hon är grym! Lite läskigt, för den framför oss svimmade. Man såg plötsligt hur hon började luta sig mot sina kompisar, sedan vek hennes ben sig, och hon nästan ramlade ihop. Men tror det gick bra tillslut. När det var klart drog vi hem och nu sitter jag här och försöker packa lite.

imorgon får jag träffa maliin :D

 



18/12- Packning

I övermorgon åker vi till Florida, så idag ska jag paaacka. Så har satt på The Fray på högsta volym och prickar av min packningslista ;D hahaha. Mamma sa att jag inte skulle ha med mig allt för mycket eftersom vi antagligen kommer köpa en del där, men hur ska det gå när vi ska vara iväg i 2,5 veckor?

Idag flyttar min bästa vän hem :D



17/12- O.C

Börjar bli lite trött, så tänkte lägga mig och kolla O.C!

sov gott ♥

förresten, såhär ser det ut utanför dörren just nu, typiskt att när det väl är snö på julafton (som det antagligen kommer vara) är man inte hemma, haha:


17/12- Jullov

Hejsan!

Kom precis innanför dörren från Anna! Åkte dit efter skolan och även Malin kom, så bakade vi kladdkaka, snackade, och ja, lite allt möjligt. Astrid kom också sedan men då var jag tvungen att åka hem. Har haft en jättemysig dag med mina kompisar, vi ses för sällan.

En VÄLDIGT bra sak är att imorgon flyttar Malin hem. Kom ihåg när jag sa hejdå till henne för 4 månader sedan, vart har tiden tagit vägen? Känns som igår, helt sjukt! Kommer däremot får en riktigt rolig vår på Sannarp tror jag med henne i spanskan b.la ;). Imorgon har jag jullov, vilket jag verkligen behöver. Är även lediga imorgon, så ja, mitt jullov har väl redan börjat! :)






16/12- Afrodance

Heysan!

Vaknade idag vid sex tiden och det var fullt med snö ute, rätt mysigt bara det inte blir slask! Tog bussen och mötte Mariette som varit på studentfesten igår! Eftersom det är snö var bussen försenad och när jag äntligen kom till skolan kollade vi bara på film, vilket vi gjort hela dagen! Haha.

Slutade vid halv 3 och åkte in till stan. Gick där med obi, jonis, tobbe och några innan jag gick och satte mig på Skånskan. Köpte lite frallor och faaaktiskt satte jag mig och pluggade, haha. Skulle ha ett träningspass på TK kvart över 6, och kändes inte lönt att åka hem. Så satt där och pluggade historia tills klockan 5, innan jag gick till TK. Träffade Malino och vi körde Afropower dance.

Alltså jag vet inte varför jag går på det, även fast jag lovat mig själv att aldrig göra det igen, haha. För er som inte vet vad det handlar om kan jag berätta att det är mycket att slappna av, skaka rumpa och våga släppa loss. Jag var väl inte den bästa på det, men var ett tag sedan jag flabbade så mycket. Speciellt när alla var nere och gjorde någon rörelse, och jämte mig ser jag Malin ta ett jätteskutt rakt upp, haha. Eller när man skulle vara helt still med höfterna men det hade inte jag förstått riktigt så jag använde bara höfterna, haha.

Nu när jag kom hem har jag bara pluggat inför historiaprovet imorgon, måstemåste få G! Nu ska jag sova tror jag, goonattt!




15/12- Tell me everything 'cause I want to hear

Hey friends!

Hoppas ni mår bra. Själv har jag jätteont i magen. Får ofta det när jag somnat på dagen, haha. Precis vad jag gjorde när jag kom hem från skolan och hade bestämt mig för att verkligen råplugga historia eftersom jag inte har så mycket tid till det imorgon (har prov på torsdag). Men istället somnade jag och sov riktigt länge.

Lina, jag drömde om dig! Drömde att vi gick och snackade om din syster som du hade, sen såg jag henne och hon var AAASSS FET, hahahahaha.

Ja, i alle fall.. Förutom historiaprovet känns allt riktigt bra just nu. Min bästa vän flyttar hem på lördag som har varit borta alldeles för länge, sedan dagen efter åker jag och kommer bort ifrån detta kalla och trista stället! Galet skönt. På lördag är det Mary's och Kajsas 18-års fest som gäller, kommer bli skoj!


Quiet but I'm sure there is something here
Tell me everything 'cause I want you here


14/12- Ungoldy hour

Heyy!

Måndag idag och hade Naturkunskapsprov, vilket jag inte vet om det gick bra eller dåligt. Men helt okej tror jag i alle fall. Efter skolan åkte jag in till stan och jag och Mariette satte oss på Mc Donalds och tog en glass och hamburgare. Sedan gick vi mot bussen och jag hoppade av utanför gymmet. Cyklade i 15 min och körde lite styrkeövningar innan Malino kom.

Vi gick då in i rummet där vårat pass skulle vara. Passet var extremt jobbigt och jag var verkligen helt slut efteråt. Men skönt att ha det gjort i alle fall.

Mycket mer har jag inte att berätta, matteprov imorgon, orkar inte plugga på den skiten så gör mitt bästa!

Malin Andersson, samma spanska till våren :D:D:D:D:D


13/12- Pluggdag

Bilder hur mina knän ser ut sen gårdagen, haha:
  

Ahopp, dagen har bestått av att plugga inför provet imorgon. Vilket kommer gå åt helskotta det också, men ska göra mitt bästa och pluggat en del i alle fall idag. Efter skolan blir det gymmet, har inte varit där på jättelänge eftersom jag inte haft tid. Men nu så!

(publicerade detta igår men har visst inte kommit fram? xd)

13/12- 1 vecka

1 vecka kvar!! Kom ihåg när jag skrev att det var 1 månad kvar, och det kändes som jag skrev det igår. Så hoppas denna vecka går fort. För vill bort ifrån detta trååååkiga stället!


13/12- Times like these

Godmorgon!

Spelade som sagt cup med fotbollen igår i Gislaved. Planen är rätt liten medan målen är ENORMA. Men vi vann vår första match, spelade lika dem 2 andra. Vilket ledde till att vi kom till A-slutspel! Förlorade däremot första matchen och fick då åka hem. Hade riktigt roligt, vilket gjorde mig ännu mer förvirrad om jag ska byta lag eller inte.

Var hemma vid nio tiden på kvällen och då hade vi gäster. Jag var jättesocial och la mig i soffan och somnade direkt! Vaknade av att mamma väckte mig och jag gick upp och la mig i sängen. Skönt att för en gångskull somna tidigt, haha. Idag är det bara plugg som gäller, hatahatahata naturkunskap :(



12/12- Lördag= cup!

Godmorgon!

Gårdagen blev inte riktigt som planerad! Hade tänkt sitta hemma och kolla Idolfinalen. Men drog in till stan, träffade Tobbe på bussen, och även några till var där. Sedan gick vi hem till Victor där det blev en miniklass fest nästan, haha. Men det var roligt :)

Idag vaknade jag 8..... Förstår inte varför, eftersom jag inte somnade förrens vid 3 igår. Men jag var jättepigg imorse så gick upp och käkade frukost. Idag är det cup i Gislaved hela dagen som gäller! Så ska packa ner hur många tröjor som helst, eftersom det är iskallt i den hallen!

We are the people that rule the world
A force running in every boy and girl
All rejoicing in the world
Take me now
We can try


11/12- Beat it!

Hittade dessa på youtube så slapp krångla själv, haha



11/12- This is a call

Hallu homies ♥

Hoppas ni har har haft en bra dag. Det har jag, riktigt bra faktiskt! Älskar fredagar i skolan, även fast vi inte slutar förrens vid halv 4. Såg på lucian första "lektionen". Riktigt kul var det, för det var Michael Jackson tema, så dem gjorde danser m.m. As ballt! Börjar nu även ångra att jag valde dans som estetisktval, kommer inte att fungera med min koordination, haha.

Filmade lite under "lucian", sitter och försöker få in den nu. Däremot vill min dator inte sammarbeta med mig, ska försöka få in filmen i datorn och sedan kommer den upp på bloggen då! Nu ska jag fortsätta med filmen. Imorgon är det fotbollscup i Gislaved, ska bli kul!

Anna Knutsson, need your mobile number ♥ Sms:ade dig innan idag, men tror jag har fel nummer! 

                                                   


10/12- Ny mobil!



Ny mobil idag! :D tacktacktack

Däremot är det en dum sak, alla nummer är typ borta eftersom jag inte sparat dem på sim-kortet xd. Så skulle behöva allas nummer, ni som läser kan ju antingen sms:a mig (har samma nummer) eller skriva en kommentar i bloggen!

10/12- Sensible heart

Har inget att vettigt att berätta direkt. Skolan idag va väl bra. Hade spanskaprov, som gick rent sagt åt helvete. Men det var jag beredd på, haha. Fick tillbaka mitt omprov i Naturvetenskapen, woho, fick godkänt på det! Nu sitter jag och kollar O.C håller på att spy eftersom jag har käkat en hel påse bilar + en påse djungelvrål.. Sitter också och kollar lite kameror eftersom jag behöver en ny innan Florida (10 dagar kvar idag, 10!!!)


                                                  
                                                      nu ska jag fortsätta kolla O.C, puss


9/12- Trött

Hej!

Efter skolan åkte jag in till stan och gick till stället där jag beställt massage. La mig på en sådan bår och hon började massera mig på ryggen/axlarna. Hon tog i ordentligt vilket var riktigt skönt, gjorde däremot rätt ont i mellan åt, haha. Sedan började hon med benen och även armarna, och slutade med ansiket. Ansiktet var lätt skönast. Somnade då, haha.

När jag kom hem tog jag ut hundarna innan jag satte mig med spanskan som jag ska sätta mig och plugga med nu. Tyvärr, men har provet imorgon och vill verkligen få G.

Ha det fint!

8/12- Massage

Ska sova nu, eller ja, försöka. Upp om sex timmar, och i natt sov jag väl ungefär 5 timmar. Det är inte bra det här alltså! Men men, inte det jag skulle tjata om, haha. Efter skolan imorgon har jag bokat massage på Kropp & Själ inne i stan. Så blir sen bloggning imorgon. Fick helkroppsmassage presentkort av min bror när jag fyllde år, han är bäst ♥

Godnatt vänner!



8/12- BigAnni


10 dagar kvar till jullov
11 dagar kvar tills jag får träffa Malin
12 dagar kvar till Florida

Life is goooood =D


8/12- New shoes

Fan, jag lovade mig själv att inte handla något till mig själv inom klädes- eller skoväg innan Florida. Men sen hittade jag ett par skor och tänkte att dem är ju ändå till Florida. Behövde ett par svarta ballerina så när jag hittade dessa var det lika bra att köpa dem. ;D

 


8/12- Will you talk (If I listen)

Min mobil gick sönder idag :( Gick in i Telia butiken och dem tyckte att jag skulle köpa en ny.
Så rotade fram min gamla, gamla mobil, haha.


welcome back :(

Har haft en dålig dag idag. Eller ja, inte haft någon tur i alle fall med mig. Tog halv sju bussen och sedan kom jag till skolan och hade håla till kvart över 11! Nu ska jag plugga spanska


7/12- Dusch, O.C sen sova

Hej!

Ville bara berätta att jag, anni nilsson, ska upp vid kvart över 5 imorgon, HEHE.

Godnatt!

7/12- What's going on?

Hej kompisar ♥
 
Somnade vid halv 2 tiden igår, trodde jag skulle vara DÖD imorse. Men konstigt nog var jag rätt pigg. Gick upp och käkade frukost (som idag bestod av kött och potatis, hahaha). Vid halv åtta åkte jag med mamma till skolan. Har haft rätt tråkiga ämnen idag men det har funkat! Hade även omprov idag på naturkunskapen. Shit vad dåligt det gick. Sjukt dåligt, men men.

Åkte in till stan och handlade min första julklapp! Eller ja, inte min, men handlade julklappen till Malin Anderssseen :D 11 dagar tills vi ses!!!

Nu blire engelskaplugg, sedan O.C. Puss

6/12- When did your heart go missing?

Dagens..

Frukost: Mackaa
Dagens Outfit: Hehe, pyjamas ;D
Humör: Glad
Gjort: Pluggat liiite, kollat O.C
Planer: Äta, kolla O.C, sedan sova
Lunch: Nadaa
Läser: Naturvetenskapsboken :(
Roligaste: HAHAHAH, pappas nya pyjamas, AHHAHHAHA.
Barn: Broshan!
Väder: Haha, vet faktiskt inte
TV-program: O.C
Tänkvärda: Inget speciellt
Kom-i-håg: Plugga..

Nu bliree O.C! puss

6/12- Meet me halfway



Åh jag borde plugga idag, mitt betyg hänger nästan på provet imorgon.. Men vad gör jag? Kollar O.C, haha. Är helt fast nu igen. Jag behöver jullov, Florida & Malin

5/12- Sjuk

Faaan.. blev sjuk, riktigt sjuk. Har svinont i huvudet och har även ont i halsen, är också förkyld. H e l v e t e :( Skulle egentligen kanske på fest med MalinO men blir väl att sitta hemma istället.

Ni andra får ha det så bra :)


4/12- FUCK

Tror jag börjar bli sjuk, har verkligen inte tid med det! Det jobbiga är också att jag börjar få ont i halsen, och om jag får ännu ondare har jag väl antagligen gjort operationen i onödan. Men hoppas verkligen att det är sömnbrist :P Sover jättedåligt, runt 4-6 timmar per kväll på vardagarna. Nicht gut. Så blir att lägga mig tidigt och sova läääääänge. Puss

4/12- You make it real

Hejsan!

Fredag idag! Hade fotboll i skolan vilket jag tycker var riktigt kul idag. Vet inte varför men det var ovanligt roligt idag. Slutade inte förrens vid halv fyra i skolan, vilket betyder att man är hemma lite innan fem. Ibland hade det var riktigt gött att inte bo här ute i bonnelandet, haha.

Some piics:





sexiipose! ;D


ja man hade ju mvg i bild, HöHö

 
Tilda målade av mig, haha


3/12- SNAART


Alltså det är sjukt att man kan sakna någon så mycket som jag saknar dig just nu. Vill att du ska komma hem nu. Vill kolla på film med dig och sedan låtsats som man inte sovit någonting, även fast man missat halva filmen. Vill skratta åt något så dumt som ingen annan förstår. Vill att du kommer hem nuuuuu! Men ha det grymt kul resten av tiden, för nu är det inte långt kvar tills jag får träffa dig igen.

15 dagar kvar tills vi ses :D♥




3/12- anni drar en pose



it doesn’t mean anything
now that you’re gone
from above seems i had it all
but it doesn’t mean anything
since you’re gone

Alicia Keys- Doesn't mean anything
Br
aaaa låt! ;D


3/11- Don't stop believin'

Hellu mates! ♥

Hoppas att ni mår bra. Kom hem från skolan för någon timma sedan. Hoppade av vid affären och köpte med mig chocklad, haha. I skolan fick vi tillbaka ett naturvetenskapsprov, så himla retligt! Hade 14 och 15 var G. Så blir omprov på måndag. Något som jag verkligen inte egentligen har tid med eftersom vi har massor med annat.

Sen var det som vanligt spanska sista lektionen på torsdagar i 1, 5 h. Men den lektionen gick faktiskt rätt fort, skönt nog. Sen hem och nu sitter jag här och käkar chockolaade. Ska nog snart sätta mig och göra lite på engelska redovisningen. Haree fint.

Slänger in lite bilder från min grymma mobilkamera, höhö ;)


MINIHÄFTET! hahahaha xd




2/11- She will be loved

Är på dåligt humör av lite olika skäl, så hör av mig imorgon istället ;D Nu ska jag plugga sedan sova. Puss

1/12- 1 December!!

Jäklar vad tiden har flugit iväg, december redan.

Vaknade som en zombie imorse men lyckades klä på mig och fixa i ordning mig innan jag gick till Mariette. Med julmusik i bilen, hahaha, körde vi till skolan. Där var det samling med skollaget eftersom vi skulle spela match. Och förvånandsvärt fick jag vara med i start elvan, vilket jag inte trodde, haha xd Det kändes väl sådär under matchen, helt okej ibland och kasst ibland. Vi förlorade tyvärr med 2-1 vilket ledde till att vi åkte ur skol SM :(

Efter matchen var jag helt slut. Somnade i bussen påväg hem, men som tur vaknade jag på hållplatsen innan min. Kom hem och läste ut min Engelskabok och sitter nu och skriver recensionen som ska vara klar tills imorgon. Har även hunnit baka pepparkakor :)

 

Förresten! Bara jag som inte köpt en enda julklapp?!


RSS 2.0