31/10- imorgon fyller jag år!! :D

IMORGON FYLLER JAG ÅR =D
och då ska det till Göteborg och shoppas med Lovisa och Malin :D

Mycket mycket mysig dag idag med världens bästa vän, finns verkligen ingen bättre! Malin och jag åkte in till stan vid halv 3 och jag visade henne vad hon kan köpta till mig, får nu se vad det blir ;) Har en aning men är faktiskt inte riktigt säker... Sen satte vi oss och tog en fika och sedan åkte vi hem. :) Vi gick sedan hem till mig ett tag :)
Just nu ska min Halloween kväll bestå av att städa, låter roligt va? Sedan åker vi halv 10 imorgon på morgonen till Göteborg och på kvällen kommer det lite gäster.
Nej nu måste jag ta tag i städandet. Fast varje gång jag börjar att städa kommer jag på någon ursäkt och det blir inte av. Så nu ska jag allt ta och göra det. Hör av mig imorgonen, hinner kanske innan vi drar.

Glad Halloween :)

sommar, sommar, sommar...... <3         
                                                          
                                                                                                                             /anni

30/10- halloween design

Okej, nu orkar jag verkligen inte mer. Har suttit i evigheter och försökt komma med en bra design. Men ingenting blir som jag vill :P Tur att jag har Lina som jag kan prata med om snöpsykologer och sånt så jag inte somnar helt! Men nu får den va som den är, den ska ju ändå bort snart och då har jag redan börjat fundera på lite ideér om snögrejer ;)
BARA EN DAG TILL MIN FÖDELSEDAG =D


                                                                                                                                               /anni

30/10



<3

/anni

29/10

Hejsan! :)
Äntligen hemma....

Igår när jag kom dit så började vi med fika och sedan tränade direkt i 2 h. Det gick väl helt okej. Var lite seg bara, men det funkade. Vi åt sedan efter träningen och hade träning igen efter luchen. När vi hade spelat klart gick vi upp med alla våra saker till Sannarp och packade upp och fixade luftmadrasserna. Sedan skulle vi äta igen och efter maten samlades alla i ett stort rum och vi gjorde någon lek. Sedan skulle vi sova.

Idag så väckte dem oss vid 07.00 för att äta frukost och sedan träna vid 09.00 har jag för mig. Och det gick inte alls bra, urdåligt. Efter träningen käkade vi och packade ihop och gick sedan till Combihallen för att återigen träna. Och nu är jag äntligen hemma.... :) Är verkligen helt slut..

                                                                                                                             /anni

27/10- ny design

Nästan packat klart allt nu :)
Och fixade min design lite, haha blev inte alls som jag hade tänkt mig men ändrar nog lite när jag kommer hem. Jag ser verkligen förbannad ut på bilden, men men. Ville ju ha något med halloween och detta var det bästa jag kom fram till. Det blev lite mycket svart, men ni får nöja er så länge :) Nu ska jag käka lite glass och sedan lägga ner det sista som behövs.

                                                                                                                                                 /anni      


27/10

Hallu, riktigt bra dag idag :D

Först måste jag erkänna en grej, att i lördags så skulle jag ju göra moppeprovet. Men skrev aldrig hur det gick.. Jag kom dit och var hur nervös som helst. Skakade nästan :P Sedan fick jag då sitta i deras lilla fika rum och skriva det, och det gick skit verkligen. När han rättade drog han sträck nästan hela tiden och när han var klar sa han: Nej, Anni det här var inteså bra. Jag fick 9 fel, haha, och man fick ha 5. Så han sa åt mig att gå hem och plugga och göra om det på måndag.
Men köra upp fick jag göra i lördags och han ställde upp 2 koner som jag fick köra runt och det första jag gjorde var att nästan köra rakt in i staketet. Sedan tog han hand om en kund och körde iväg med kundens bil en sväng. Och jag bara körde runt konerna och förstod ingenting. Men jag fortsatte och sedan kom han med bilen igen och så gick han in där inne. Så jag körde i ungefär 45 minuter runt dem här konerna, och var hur kall som helst. Tillslut kom han och så fick jag öva på att bromsa och lite sånt.

Och idag var då dagen jag skulle skriva om provet. Så jag kom dit i morse (ännu nervösare) men när jag då kom så skulle dem precis på lunch. Så jag åkte hem till Anna som jag skulle va med och vi spelade lite kort och bakade kladdkaka och sånt, roligt :)
Halv 5 kom mamma och hämtade mig för då skulle jag skriva provet. Så när vi kom dit fick jag sätta mig och skriva det. Och som tur var vad det samma prov :D Och jag klarade det =) Så nu kan jag äntligen släppa att plugga mer på det och vänta på mitt kort istället. Fast jag får nog inte det förrens om ett tag eftersom jag  fyller år lördag :)
(förresten, imorgon är jag med Hallandslaget i Sannarp och kommer hem på onsdag. Kanske bloggar på morgonen imorgon men får se om jag hinner :)


                                                                                                                                                         /anni

26/10

Hej.
vädret är hemskt
Filmen igår var verkligen riktigt bra (mamma mia). Så härlig på något sätt. Man blev så glad av den.
Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt hittills. Har kollat på repriserna av Idol, och käkade precis och Adam och hans kompis satt och pratade om deras tjejer, haha. Ska strax iväg och kolla när Liverpool äger Chelsea och en halv timme :) Jag vet faktiskt inte om Torres ska vara med eftersom han har varit skadad men hoppas verkligen det.

                                                                                                                                      /anni

                                                                  

25/10

Hallå... =)
Varit inne i stan hela dagen och shoppat, eller shoppat och shoppat. Hittade bara ett par skor, äntligen. Har letat hur länge som helst och överallt efter ett par. Hittade inget annat i stan, förutom lite små grejer. Ska förmodligen på bio ikväll om jag orkar. Är helt död, men det ska bli skoj :) Mamma Mia blir det då som gäller. Kommer kanske ett till inlägg ikväll.


 


                                                                                                                            /anni


24/10- LOOOOOV!

LOVLOVLOVLOV! :D
men vilket skitväder, blåser och regnar massor :( Men det blir nog bättre...
På lovet vet jag inte direkt vad jag ska göra, förutom tisdag-onsdag är det läger med Hallandslaget på Sannarp. Sedan 1 november (nästa lördag) fyller jag 15 :) Och därför ska jag göra moppeprovet imorgon, usch börjar bli riktigt nervös nu eftersom jag inte tror att jag klarar det. Verkar ju vara jätte svårt och det är massor att plugga på :( Men det fixar sig nog, annars är det ju bara att skriva om det :)

Idag har vi först syslöjd, och det gick väl ingen vidare. Råkade sy på tröjan så det blev ett veck eller något så fick sprätta upp och sy om. Men då hade jag gjort samma sak igen så fick sprätta upp det med. Efter slöjden hade vi Idrott, där 2 i klassen höll i lektionen, det var kul. Efter det var det lunch och sedan matte och sist Engelska där vi hade prov. Och det kändes faktiskt rätt bra :)

Och på lovet ska jag försöka fixa en ny design med lite pumpor och sånt kanske :) Får se om jag kommer på något att göra, satt igår rätt länge men kom verkligen inte på något. Men det ska jag allt försöka fixa =)
Ikväll ska jag nog ta det lugnt och plugga till moppeprovet och så skulle jag kanske laga mat, men fick bara med mig receptet där det stod hur jag skulle göra. Glömde där det stod hur mycket man skulle ha med. Men jag får väl improvisera lite och se vad det blir av det :)


                                                                                                                                    /anni


23/10- 1 dag kvar (!!!)

Hejsan. Tyska provet idag gick riktigt dåligt. Speciellt översättningen som verkligen var helt omöjlig. Men men. Annars idag hade vi hemkunskap där vi gjorde kyckling med couscous. Och som vanligt i vår grupp blev det något fel, denna gången brände vi fast couscousen så vi fick använda stålull för att ta bort det som fastnat i botten + att den blev som en gröt. Kycklingen blev god men det blev alldeles för mycket sallad. Men det blev faktiskt rätt gott =)

Sedan har vi haft matte och NO, sist hade vi Svenska.

Så dagen har väl varit okej, lite stressigt i morse förresten fick springa till bussen. Och imorgon är det sista dagen innan lovet, så skönt. Vi har engelska prov imorgon så ska nog kolla igenom det lite och ikväll blir det ut och springa med Malin :)

                                                                                                                                                  /anni

22/10- 2 dagar kvar

Fy fan säger jag bara, fick skolkatalogen idag och fotona. Och jag hatar verkligen den fotografen att han just tog den bilden i skolkatalogen. Det hemska är att jag ser ännu värre ut i skolkatalogen för då är mina ögonlock helt vita och konstiga. Just nu har jag bara lust att slänga katalogen och alla foton.

Annars har väl dagen varit okej. Hade Spanska prov och det gick väl inte överdrivet bra. Sen har vi haft musik, svenska, so, mentorssamling m.m. Idag ska här pluggas på tyskan eftersom vi har provet imorgon som kommer att vara helt omöjligt som vanligt. Jag blir glad om jag har 2 meningar som är rättstavade. 

  

                                                                                                                              /anni

21/10- 3 dagar kvar

Hallå. Eftersom det är tisdag hade vi bara helklass idag. Började med matte där vi hade diagnos, och sen idrott. Men var inte med eftersom jag fortfarande har lite ont i min höft. Dem gjorde Bip testet. Det är att varje gång det piper ska man hunnit över till andra sidan salen och så är det olika nivåer och sånt :)
Sen hade vi Engelska och jobbade med släktord. Efter det var det lunch och sen SO, fortsatte med Andra världskrige och kollade på en film. Och sist vare Spanska.

Fick tillbaka Idrottsprovet, och fick MVG ;D Det trodde jag verkligen inte!

Har precis varit ute med hundarna och käkat och ska nu plugga på Spanskan, eftersom vi har prov imorgon :( Fast pluggade lite igår också så kan en del. Sedan har jag ringt till moppegrejen så ska skriva provet på lördag. Kollade på det igår och verkar jätte svårt, men dem som jag har pratat med har sagt att det var lätt. Får plugga lite mer ikväll på det :)
Ska ut och gå med Malin sen :)

Kommer några bilder ifrån idag

 
        
                                                                                                                                        /anni

20/10- 4 dagar kvar

Idag var första lektionen mentorssamling, där vi började att kolla på klasströjor och sånt, får se hur det går. Jag tror många vill rätt olika, men vi får väl samsas om något =) Dagen fortsatte med Svenska där vi inte gjorde någonting, satt och kollade lite klipp på youtube och läste lite. Efter det var det NO, hade lite genomgång..

Efter det vare lunch och sen SO. Började med Andra världskriget. Sista lektionen hade vi Tyska, usch! Vi pluggade till provet som är på torsdag och det kommer att gå åt skogen.. Förstår ingenting med dativ och ackusativ och allt. Men men, får plugga extra mycket på det.

När jag kom hem satte jag mig och käkade och kollade Gossip Girl. Nu ska jag börja rensa ut allt ur mitt rum eftersom vi äntligen ska fixa iordning här. Hade tänkt att måla väggarna helt vita, och sedan bruna saker till det. Lägger kanske in en bild när det är färdigt, fast det kommer nog att dröja. Så nu får jag bo i min lillebrors rum framöver.


                                                                                                                                            /anni


19/10

Blev inte någon pluggdag idag som det var planerat, utan en dag på Gekås.
Jag har ondare i min höft idag så det ser jätte dumt ut när jag går. Och när jag var inne på Gekås gick det en gammal man framför mig, och han gick exakt likadant. (y) Jag hittade i alle fall ingenting där förutom hårspray och sånt.

Och nu när jag har kommit hem så har jag bara pluggat NO och är äntligen klar. Man ska skriva om olika hormoner och vad dem har för uppgift och sånt. Och jag borde väll göra klart matten också eftersom det är diagnos på tisdag, men orkar verkligen inte ta tag i det nu. Får bli senare i så fall =)
Ikväll är det Andra Avenyn.

                                                                                                                             /anni

19/10- Ge kolkraften fingret

Godmorgon!
Idag händer inte mycket, ska bara plugga. Eftersom min vecka ser ut såhär:

måndag: NO-läxa
tisdag: Mattediagnos
onsdag: Spanska prov (struntade i SO provet och tar det veckan efter lovet)
torsdag: Tyska prov
fredag: Engelska prov

Sedan är det LOOV =D

Måste bara lägga in ett klipp på en riktigt bra låt, ni kommer säkert tycka att jag är helt knäpp, men jag älskar verkligen denna låten :P (det var denna jag menade malin.a ;))


                                                                                                     
                                                                                                                                 /anni

18/10

Roligt igår. Var hos Malin med My (och malin) och sjöng Singstar och spelade Eye Toy. Haha, jobbigt vare allt ;) Och sedan kollade vi två filmer, bland annat Into the blue, riktigt bra film :) Speciellt slutet.

Idag började jag med att gå upp tidigt eftersom jag skulle provspela för Halmia. Eller dem hade en sån dag där dem hade bjudit en jätte många för att testa. Och jag var helt säker på att vi skulle träna lite och sedan spela med koner som mål, och inte speciellt seriöst. Men när jag kom dit så skulle vi ha matchställ och blev indelade i 2 lag och spelade riktigt mot varandra. Och jag spelade så dåligt, riktigt urkasst. I början klarade jag verkligen ingenting, kunde inte ta emot bollen, eller passa eller något. Men efter ett tag släppte det lite och jag gjorde i alle fall någon bra pass :P Men nu har jag riktigt ont i min höft, för någon gång under match råkade jag sätta ena foten och ena knäet i marken och då knuffade någon mig bakifrån så det kändes som allt i höften typ sträcktes fram i benet. Låter helt konstigt!

När jag hade duschat och sånt åkte jag hem och sedan skulle vi in till stan. Och Malin följde med. :) Vi åkte in dit och det första jag och Malin hittade var en grå, tunn stickad tröja, och både köpte varsin. Sedan hittade Malin en jätte fin tröja på BikBok och efter det var vi nöjda. Mamma och dem skulle handla så vi gick och kollade på Skopunkten. Men som vanligt hittade jag inga skor. Alltså jag vet precis vilka jag vill ha, men hittar inga någonstanns. Så jag får väl leta vidare :)

Ikväll ska jag nog bara slappa och kolla på film, kanske A walk to remember? jag älskar den ;P

                                                                                                                                        /anni


17/10

JAAA, det är äntligen helg. Jag slipper bry mig om skolan, om att passa tiden till någon skolbuss, och det bästa av allt, jag får sova, kan det bli mycket bättre? ;) Inte om du frågar mig.

Idag i skolan var det väl sådär, hade feber som vanligt på morgonen men den gick bort efter lunch :P 
Vi började med syslöjd och fortsatte med tröjorna. Och allt blev fel idag, jag hade visst klippt tyget 15 cm för kort så längst ner på tröjan får jag ha en jätte lång mudd, får se hur det blir :P Sedan hade vi läsning, och efter det så var det Idrottsprovet. Och det gick faktiskt helt okej. Var några frågor som jag hade lite problem med, men hoppas i alle fall på ett VG :) Vi åt sedan och efter maten hade vi matte och sist Engelska.

Slänger in några bilder från idag :)

   

                                                                                                                        /anni


16/10

Skolan var faktiskt ovanligt rolig idag. Började med matte och sedan NO. På NO:n skulle man blunda och hålla för näsan, och sedan skulle den man jobbade med lägga in en bit potatis, rödbeta, äpple eller morot i munnen. Man skulle sedan gissa vad det var.
Efter det var det lunch och sedan hade vi teori i Hemkunskap. Där fick vi också klassfotot, fast dem hade gjort om det. Haha, eller dem hade inte gjort så mycket med det, bara klippt ut mig satt in ett annat foto på mig :P Så kolla på min vänstra axel på bilden nedanför. Är helt spikrak. Så som sagt, jag såg verkligen värst ut. Men det sorgliga är att det i skolkatalogen kommer att vara det fotot där jag ser drogad ut, men men..

Sedan var det Tyska, och Tyska som brukar vara riktigt tråkigt var faktiskt roligt för en gång skull. Kan vara för att vi hade vikarie som inte brydde sig så mycket :P Haha, vi skrattade så mycket så Malin. J:s tandställningsgummiband sprack och flög ut ur munnen!
Sista lektionen var det Svenska där vi bara läste.

När jag kom hem pluggade jag en del på Idrotts provet som vi har imorgon... Får se hur det går. Sedan stack jag och Malin. A ut och sprang en runda, och det började att regna när vi var mitt ute i ingenstanns. Men vi kämpade på och riktigt skönt är det nu när man har kommit hem och duschat och ätit. Imorgon är det helg, yeees.. Helg=sovmorgon ;)


                                                                                                                                     /anni
                                                                     

15/10

Snabbt inlägg idag eftersom jag måste pugga :/

YESSSS, vi vann båda matcherna i basketen så vi kom vidare och ska möta några andra skolor. Vi vann över Stenstorp (?) lär mig aldrig vad dem heter, med 22-4 och sedan 24-4 mot Östergård tror jag :P Vi spelade till lunch och sedan hade vi lektioner.

Jag och Tilda pratade förresten med Borup och vi kanske ska vara en dag med några ettor i från Samhälle/Idrott på Sannarp :) Fast i så fall blir det någon gång efter lovet.

Nu har jag pluggat så jag kan 1 av 2 häften på idrottsprovet som vi har på fredag och tänkte plugga klart så jag inte har så mycket imorgon. Sedan ikväll är det Grey's Anatomy och Bonde söker Fru!

 


14/10

Idag har vi bara haft helklass :/ Började med Engelska och sedan Idrott. Vi hade styrketräning, gud vad jobbigt det var. Speciellt när man skulle gå under alla på fötter och händer.. Sedan hade vi matte och lunch. Efter lunch var det SO och fortsatte med Första världskriget och sist C-språk (Spanska).

Eftersom vi har 3 eller 4 prov nästa vecka, och en matte-diagnos och NO-läxa tror jag att jag ska plugga nu. Ikväll ska jag ut och springa med Malin, roligt :)
Imorgon är det basket tunering och vi skulle möta Stentorp eller vad den heter, och någon mer skola. Och vi ska vinna, eftersom förra året hade vi bara behövt göra 1 mål till för att gå vidare. Så nu ska vi visa dem :D 
Nej, nu måste jag käka och sedan blir det plugg.
                                                                                                                   /anni


13/10

Hatar måndagar, då har man hela skolveckan framför sig :( Men nu är i alle fall denna skoldag över och det är tisdag imorgon :) Sedan rullar veckan på rätt bra.

Idag var det en tråkig dag, har haft feber också, som jag nästan alltid har känns det som.. Vi började med mentorssamling och sedan Svenska. Och efter det NO, där vi laborerade. Man skulle ha en hand i iskallt vatten och en hand i varmt. Sedan skulle man efter en minut lägga båda händerna i ljummet vatten och se vad som hände. Efter det var det lunch och sedan hade vi SO. Vi fortsatte med första världskriget, men blev också en del snack om Desperate Housewives ;) Som kommer imorgon. :D
Idag ska jag bara plugga på:
-Tyska (prov nästa vecka)
-Svenska (bokrecension)
-Spanska (prov nästa vecka)
-SO (prov nästa vecka)
-Engelska (prov nästa vecka)
-Idrott (prov denna vecka)

4 prov nästa vecka :/, visserligen får jag välja om man vill ha SO provet nästa vecka eller veckan efter lovet. Men tror att jag vill ha det nästa. Får se.

                                                                                                                        /anni


12/10

Mycket rolig helg! :) Jag och Malin tog bussen in till stan för att shoppa. Men vi hittade ingenting! Så vi drog till Hemmakväll (videomix) och köpte massor med godis och hyrde en film. Efter det gick vi runt lite till i affärerna innan vi tog bussen hem. Men på vägen hem när vi skulle ta en bit så tappade vi ut nästan allt godis på gatan. Bara att slänga. :(

Vi gick sedan en runda och kom hem till mig och kollade äntligen på Saw 4, och den var bra. Efter filmen bakade vi och kollade på ännu en film, 1408. Där det var en man som var författare och bodde på ett hotellrum där jätte många hade dött m.m. Den var inte lika bra men funkade. :)
Malin sov här och jag tror inte att någon hade vågat gå hem efter dessa filmerna, xD

Idag ska jag bara kolla klart filmen jag kollar på och sedan läsa. Eftersom vi har bokrecension till på tisdag.

                                           
                                                                                                                                /anni

avslutning 10/10

Okej, en sak har jag fått klart för mig under denna kvällen. Jag kommer aldrig mer att köra Gokart, aldrig! Visst det gick väl helt okej i början tills första omgången var slut och man skulle ställa gokarten på platsen som den var på i början, för då hade jag för hög fart och framför mig stod han gubben som jobbade där. Så jag fick skrika och han vände sig om och fick slänga sig åt sidan för att inte bli överkörd. Det var nog ett tag sedan jag var så rädd.

Efter det var det en A-final och en B-final. Och som jag visste kom jag i B-finalen och kom sist xD Så jag tror att Gokart inte dirket är något för mig..
Efter vi kört Gokart åkte vi som sagt och åt på Gastons och sa hejdå till Håkan som slutar att träna :(

Några bilder blev det allt :)

  


10/10

Jahupp, hemma nu efter ännu en skoldag. Fast i och för sig var vi bara i skolan till lunch. Sedan åkte vi till biblioteket för att det var sån grej med alla gymnasium :) Och är nästan säker nu på Samhälle/Idrott på Sannarp, men vet inte. Finns ju hur mycket som helst att välja på.
 Vi skulle varit där från klockan 12.00-15.00 (fast vi egentligen slutar 14.00) men mamma var inne i stan så jag åkte med henne hem tidigare. Och bara för att vi var där efter vi hade slutat skolan så ska vi någon gång i Februari ha en halvt ledig dag, istället för hemstudie. :P

Sitter här och käkar nu och ikväll är det avslutning med fotbollen (damlaget) där vi först ska köra gokart och sedan äta på Gastons. Lägger kanske in någon bild och skriver några ord ikväll om det, får se :)

Imorgon är det shopping med Malin =)

                                                                                                       /anni

9/10

Rätt rolig dag idag faktiskt. Vi hade först matte där vi gick igenom hur mattelärarna rättar de nationella proven. Sedan hade vi hemkunskap, men det gick väl ingen vidare. Vi skulle göra orientalisk gryta. Köttet gjorde vi på fel sätt och riset brändes lite fast i botten, det gjorde även vitkolen och löken. Men men, resultatet blev faktiskt bra..... :) Sedan åt vi och hade No sen.

På No:n gjorde vi en rolig sak. Man skulle ta ett papper och rita av sin hand på den. Sedan skulle man ta en spegel och ha en bit över pappret. Man fick sedan bara titta i spegeln när man skulle rita dit naglar och en ring. :) Hade också läxförhör och hoppas att det gick bra :)
Efter det var det Tyska, och är äntligen klar med översättningen. Sista lektionen var Svenska.

Nu kollar jag på Top Model och käkar, vi har inga läxor eller prov till imorgon, sköönt..

                                                                                                                /anni


8/10

Missade bussen idag på morgonen. Och linje bussen gick inte förrens 11.20, så låg och kollade hela morgonen och grät till A walkt to remember, alltså det är den bästa filmen jag har sett. Men sedan var jag nära att missa den bussen med, men fick springa och hann med den..

Kom till skolan precis innan lunch, och hade bara missat musiken och svenskan. Vi åt och sedan var det skoljoggen och hade mentorssamling efter det. Så det har varit en rätt skön dag faktiskt :) Ja, mycket mer har inte hänt. Vi fick reda på att skolfotot redan var tryckt, så vi fick inte ta om fotot. Och har pluggat resten av dagen eftersom vi har Tyskaglosor, NO:läxa och någon mattesak tills imorgon. Och jag som har blivit så slarvig ha bestämt mig att jag ska skärpa till mig nu, eller försöka i alle fall. :) Träning ikväll och fika och banan efter det ;)

Slänger in en låt som My tipsade mig om, den är riktigt bra ;D

7/10

Idag har jag haft fullt upp, och därför har jag inte bloggar förrens nu :)

Gick upp upp i stress eftersom jag hade massor att göra på morgonen. Leta upp mina nycklar, packa till idrotten, leta upp mina engelska böcker m.m. Och Engelska böckerna var verkligen spårlöst försvunna. Hittade dem inte någonstanns. Väckte min bror 3 gånger tror jag innan jag hittade dem på hans skrivbord.
Sprang sedan till bussen som jag hann med. I skolan hade vi riktigt tråkig dag, eftersom det bara var helklass. Och jag tycker inte om det. Först Engelska och sedan matte och efter det Idrott. Där vi spelade basket, skoj.

Efter skolan stannade jag kvar för det var basket uttagning till skollaget. Och vi var precis så många man fick vara så alla kom med. Det var slut klockan 16.00 och bussen hem gick inte förrens vif 17.00. Så jag fick följa med Isabelle hem en snabbis där vi tränade på Spanskan. Tog sedan bussen hem och gick ut en sväng med Malin, och hon hade tagit bruna slingor i sitt hår. Riktigt fint var det verkligen!! :)

(tryck på bilden så blir den större)


6/10

Gud vad jobbigt det var att gå upp i morse, jag var helt död. Allt jag ville var att få somna om igen, men icke sa nicke, jag drog mig upp och gick in i duschen.
Första lektionen vi hade var Mentorssamling. Haha, det var lite roligt faktiskt. Vi satte oss i en ring och Martine sa något sånt här: En stor, stor sol och 2 ögon och en mun och så ritade hon det i luften med en penna. Och sedan skulle vi göra likadant. Det tog ett tag innan alla hade fattat att efter man hade ritat det så skulle man byta hand innan man skickade över pennan :) Låter dötrist men var rätt kul faktiskt. =)
Sedan hade vi Svenska och fick då tillbaka vårt skriftliga argument, och fick vg. Efter det var det NO som gällde och då började vi på nytt område, reflexer. Vi laborerade genom att ha ett måttband. Och längst ner på den ett batteri. Den ena personen stod på en stol (se bilden :P) och höll i måttbandet och släppte det. Den andra skulle då se hur snabbt den fångade det.  Vi provade sedan med att man skulle säga en kategori, t.ex. färg. Och då skulle man säga en färg innan man "fångade" bandet. Och det var typ omöjligt. Sedan käkade vi och hade SO och tillsist Tyska. På Tyskan fortsatte vi att översätta texten. Så det har varit en rätt bra dag. Ikväll är det träning, yes :D



                                                                                               
                                                                                                                  /anni


5/10

Hemma nu efter en låååång helg, och inte en enda sovmorgon, utan istället en del stress.

Jag har varit och spelar fotboll som sagt i Kungsbacka och gick upp på lördag morgon vid 07.15 och åkte till Getinge vid 08.15 eftersom jag skulle åka med Isabelle. När vi kom fram till Kungsbacka hann vi knappt ställa in väskorna innan det var träningsdag. Vädret var okej men gick väl ingen vidare. Efter träningen var det mat och sedan tror jag att vi pumpade upp luftmadrasserna och fixade i ordning. Men min sån elektriska pump började att ryka så var rädd att den skulle explodera eller något, men lånade någon annans. Sedan var det snabbt iväg till matchen där vi hann värma upp i runt 5 minuter. Vi mötte varandra, eller dem hade delat in vårt lag i 2. :) Vi förlorade den matchen och det gick väl sådär för mig.
Sedan hann vi knappt att duscha eftersom vi snabbt skulle åka till Göteborg och kolla Kopparberg/Göteborg- Hammarby. Vi åkte dit i en jätte stor buss med 2 våningar och det tog väl runt 20 minuter. När vi var framme satte vi oss och började kolla på matchen, och jag har nog aldrig frysit så någon gång innan i mitt liv. Även fast jag hade vantar, halsduk, tjocktröja, jacka, jeans, ja så frös jag hur mycket som helst. Men Kopparberg/Göteborg vann i alle fall :)
Sedan åkte vi hem och sov, skönt.

Nästa dag så ööösss regnade det verkligen, så träningen på morgonen blev inställd. Istället snackade vi lite och kickade inne. Men det slutade att regna senare så matchen som vi skulle spela spelade vi i alle fall. Fast det var väldigt svårt eftersom på ena sidan av planen var det så mycket vatten så bollen bara stannade. Och vad tror ni inte det första jag gör på matchen? Jo, glider rakt ner i vattnet så hela ryggen och byxorna blir blöta. Och jag som frös innan detta var sedan iskall. Vi förlorade tyvärr matchen, men spelade bra.
Sedan var det dusch och hem !!!

Var hemma lite innan sex och stack till Malin då och är hemma nu. Ikväll ska jag förmodligen lägga mig och kolla på Andra Avenyn. Imorgon är det skola, och även en tidig morgon :(


                                                                                                         /anni


3/10

Kommit hem från Ledarfotbollen nu, och ledarna vann med 2-1 ;D Yes! Var med Lina där och hon är ju bara för go, haha. Hade en mycket rolig stund, var ett tag sedan jag skrattade så mycket (: Nu håller jag på att packa och måste erkänna att det inte går så vidare bra. Men det fixar sig nog! Såg världens roligast klipp på Youtube, haha!

3/10

Haha, måste bara berätta igår vad han Lars sa (på ett ungefär) igår på idol, det var det roligaste på hela kvällen.
- Du sjöng lika falskt som att Andreas har gula tänder.
-Men det har han ju inte?
Haha, han är bra han.

Idag har jag varit i skolan som vanligt och hade först syslöjd. Vi får ju göra våra egna tröjor och jag har precis klippt ut tyget. Jag ska göra en t-shirt  som är väldigt u-ringad (man ska ha linne under) och så är det liksom som lager på lager. Ni förstår kanske inte, men ska visa er när jag är färdig. Lär nog ta ett tag eftersom vi bara ska få 4 minuter hjälp var av våran lärare om det ska vara rättvist. (anna berättade ;P)
Sedan hade vi läsning, men hade ingen lärare, och efter det lunch. Så rätt skön morgon :) Dagen fortsatte med teori i idrott, matte och sista lektionen hade vi engelska.

Nu sitter jag här hemma och har precis käkat och ska kolla på Top Model vid 16.00. Sedan börjar ledarna mot P14 var det, klockan 17.00. 
Det blir tyvärr inga inlägg förrens på söndag, eftersom jag är i Kungsbacka och kommer nog hem på kvällen på söndag =)

                                                                                                                              /anni

2/10

Hade utvecklingssamtal idag vid 08.00 och det gick väl bra :) Som jag visste så måste jag ta för mig mer i muntligt på Tyskan och Engelskan. Idag har vi haft matte där vi fick tillbaka provet. Och jag trodde faktiskt inte att det skulle gå så bra men blev glad när jag såg att jag hade fått 31/40. Vi hade även No och fick tillbaka proven där med, Vg+ fick jag. Så det har väl varit en rätt bra dag :) Men jag känner verkligen att jag bara vill bort från Getingeskolan nu och komma till helt nytt. Har ingen ork till att plugga känns det som, men ska skärpa till mig på den biten :)
Hade en rätt rolig NO:lektion, där vi skulle bygga olika figurer med Lego ;D

Vi hade även Tyska idag där vi ska översätta hela Ice Age filmen. Fast vi har fått olika stycken att översätta, och jag som verkligen hatar att både översätta och Tyska, så det var väl inte överdrivet roligt...

Imorgon tror jag att jag ska bort och kolla när ledarna möter några, någon mer som ska dit? :) Resten av helgen kommer jag att vara i Kungsbacka med Hallandslaget och kommer hem på söndag. Så jag missar tyvärr kycklingfotbollen.

       /anni


1/9

Första oktober idag :)
Jahopp, idag var jag bättre i halsen så begav mig till skolan =) Ställde klockan på 06.00, men tänkte bara blunda en snabbis och vips så vad klockan 06.50. Så jag drog mig upp ur sängen och gick in i duschen. Nu behöver verkligen jag loooov.... 

 Allt gick på som vanligt i skolan och jag försökte ta igen så mycket som möjligt jag hade missat. tack anna. Vi hade musik idag också och spelade Another day in paradise med Phil Collins :) Sedan vare svenska som gällde, där vi pratade om framtiden. Vad man skulle gå för gymnasium m.m. Och själv har jag funderat på Samhälle/Idrott på Sannarp, men har faktiskt ingen aning. Först ville jag gå hotell/restaurang men tror nog inte det nu. Jag får se vad det blir, har ju ett rätt bra tag att fundera på det :)
Och Lena (klasssförståndare) försöker få tag på klassfoto-snubben så att vi ska fixa klassfotot, tack för det :) Ikväll är det träning som gäller, men vet inte om jag ska vara med, eftersom jag fortfarande har lite ont i halsen. Men jag tror nog att jag ska vara det, känns som om jag inte har tränat på evigheter. Och ikväll är det även macka & banan efter träningen, det vet jag en som ser fram emot, börjar på M och slutar på Y ;)

          
  http://www.harplinge.nu/fotoalbum.asp?lag=A&kat_id=35 (bilder från avslutningen)
     
  

RSS 2.0