30/9- skolfoto

Hej :)

Idag har jag varit i skolan och sedan följde johanna med mig hem =D Vi kollade One Tree Hill m.m :) Sedan hade jag träning och har nu precis kommit hem från den. Jäklar vad kallt det är nu förresten. Men ja, nu måste jag plugga på Spanskan som jag inte kollat på än, sedan ska jag kolla Grey's Anatomy!

Fick hem mitt klassfoto idag, gött att man har gått och blivit vindögd. He He, nej det syns typ inget men jag tänker på att mitt ena öga ser lite snett ut, hahahhha. Men annars blev det väl okej! :)


SPI09A :)

29/9- Mariette

RÖSTA =D

Ring: 09941404 
Eller smsa Mariette till 72400


29/9- LONDON =D

Wohooo :D Idag fick jag min födelsedagspresent i förskott (fyller år den 1 november). Fick en resa till London =DDDD Jag och Mamma åker dit den 29:onde oktober och hem den 1 november! Ska bli så sjukt roligt :D Får också äntligen träffa Malin (om hon förhoppningsvis kan träffas någon utav dem dagarna, haha), läääääääängtar ♥




28/9- So you do

Hej! Har inget att säga så skriver när jag har nått att berätta xd. Nu ska jag ta moppen och kolla när mina tjejer tränar, min hals hindrar mig :(


27/9- The end's not near, It's here

fotograf: malin johansson :)


poooose, hahahahhaa

Malin.J, jag har tappat min deleteknapp från tangentbordet, om du hittar en så vet du vem den tillhör, hehe


27/9- Söndag

Hej!

Igår var jag hemma hos Malin (vilket jag fortfarande är xd) med Astrid och Anna. Vi hade jätte mysigt och satt och snackade och satt vid datorerna xd haha. Fick även lite bilder som Astrid har tagit på oss för några veckor sedan. :) Jag sov hos Malin och vi vaknade väl vid 10-tiden. Käkat frukost precis och om ett tag ska jag dra mig hemåt. Vi funderade på att gå på bio ikväll men får se om vi orkar :)

Av: Astrid Hammarstedt




hahahha, happpy





Nu får det räcka :P Ha en bra dag ! :)


26/9- This time baby, I'll be Bulletproof

Hejsan!

Gårdagen blev väl inte riktigt som tänkt, men hade mysigt ändå! Däremot förstörde en sak kvällen men det orkar jag inte lägga någon energi på. I alle fall.. Johanna, Tilda och Issa var här innan och kolla idol. Sedan åkte vi till festen. Vi var där i kanske 20 minuter och sedan kom han som hade festens mormor och någon dit och slängde ut alla typ. Hade kul dem 20 minutrarna i alle fall, haha. Men vi åkte hem till mig igen och kolla film, mysigt! :)

Johanna sov över hemma hos mig och vi båda vaknade runt halv 10 tiden. Då satte vi på en film, eller ja, såg typ 5 minuter innan den hackade, haha. Så vi satt och snackade lite och så sedan var hon tvungen att åka hem eftersom jag hade match. Matchen gick riktigt dåligt, men men :P Ikväll ska jag hem till Malin med tjejerna, ska bli skoj. Kanske även får lite bilder då som vi tog för inte så längesedan som ni kan få se ;D

Ha en bra lördagskväll allihop :)

mindre än 3 månader kvar till floooorriiiidda


25/9- Oh baby, your time is running out

HEY!

Fredag idag och det gillar vi mycket. Skola som vanligt och hade håla efter första lektionen så vi åkte in och käkade glass och shoppade. Fick med mig en del hem! :) Skolan var bra och hade väldigt soft dag. Efter skolan åkte jag hem direkt och kom hem för någon timme sedan. Egentligen slutar vi nu (halv fyra) men en lektion blev framflyttad!

Ikväll hade en i våran parallellklass fest så vi ska dit. Däremot har jag match på imorgon så blir nog inte för sent. Ha en fin fredagskväll! :)

Nytt:


halsband.armband.oversizekofta.

Nu: städa rummet :(


24/9- one of those days

Hej kompisar! :)

Pluggade igår hela dagen så därför jag inte bloggade. Vi hade nämligen historia prov idag, det gick nog okej hoppas jag. Var rätt krångligt men skönt att det är över. Var i stan ett tag efter skolan och åkte sedan hem. Har inte gjort så mycket sen dess, suttit lite vid datorn, käkat m.m.! :) Men nu ska jag kolla Idol. Hejhej!  


22/9- MAAALIN =D

                                                                                                  (hahahahhaaahhahahhahaa)
Åh pratade precis med världens bästa vän. Ni fattar inte vad jag saknar henne, galet. Vill inget annat än träffa henne nu!!! Sitter och kollar igenom alla stockholmsbilderna nu också, i misss u ♥♥♥♥♥♥♥♥

Har haft en bra dag idag. Var i skolan och slutade tidigt. Tränade förresten i ösregn... Men i alle fall. När jag slutade gick jag, johanna och tobias till Mcdonalds och käkade glass. Sedan gick jag hem till sean. Men tog bussen hem redan vid tre eftersom jag har historiaprov på torsdag så måste plugga, känner redan nu att det kommer gå kasst. Men men! Vi fick även tillbaka matteprovet, HE HE. Tror det var 16 eller 15 i klassen som hade IG. Själv klarade jag mig som tur var, hade 10 och 9 var IG. Puh..

Nu måste jag läsa igenom historian innan jag borstar och går och lägger mig, sov gott!


21/9- Måndag

Kolla vilka snyggingar jag fick syn på, haha.




Idag var jag i skolan som vanligt och åkte sedan hem till sean. Var inte där så länge för hade träning. Träningen gick väl helt okej :P Kom sedan hem och duschade och ska strax lägga mig och plugga på engelskan. Har glosor tills imorgon. Orkar inte blogga mer som ni märker men det kommer väl upp lite inlägg då och då! :P Hejhej


19/9- match

HEY =D

Hade riktigt, riktigt roligt igår. Roligaste kvällen på väldigt länge. Åkte hem till Anna där vi fixade oss och kollade Idol, sedan tog vi tåget till Båstad. Är ju en bit att gå från tågstationen till Madison och i den kylan är det ju inte jätte roligt. Men vi kom fram och det var fullt med folk. Mycket fler än vad det var förra gången, he he. Vi hade väl inte speciellt höga förväntningar på musiken eftersom det har spelats dålig musik där nästan varje gång. Men det var jätte bra musik, bara sånna låtar man kände igen! :) Var hemma vid 3 och somna direkt. Tack för den kvällen Anna :D

Idag vaknade jag halv 12 och gick och la mig och solade direkt eftersom det är jätte bra väder! Snart bär det av till Tranevall för att spela match. Ha en bra lördag! Puss

18/9- BÅSTAD

Åker till Anna om nån timme sedan fixar vi oss och tar tåget till Båstad, kommer få roligt! Ha en fin fredagskväll :)


17/9- godnatt

Jag kommer få igggggggg. Men nu ska jag duscha och kolla igenom matten en sista gång, sen ska jag sova! Sov gott :)


Of all the lonely people, I wanna be loved by you
Erik Hassle- Wanna be loved

17/9- matteprov imorgon

Jag hatar matte


15/9- Ring

Hej! Hinner slänga in några bilder innan Idol börjar igen, är reklam nu :P

Glitter, kommer inte ihåg priset, men runt hundra tror jag!
Såå. nu har det börjat igen! Ha en bra kväll! :)


15/9- Don't bring flowers after i'm dead

Hej!

Har inte hänt så mycket så därför jag inte skrivit. Var skola som vanligt igår. Var inne i stan sedan och åt, Emil och Marcus var snälla och höll mig sällskap. Sedan kom pappa och hämtade mig och vi körde till Söndrum där jag skulle spela match. Vi förlorade tyvärr. Kom hem och pluggade lite på engelskan och gick sedan och la mig.

Idag är det tisdag och var hos tandläkaren imorse. Det gick väl bra :P Hade kort dag idag, slutar lite innan ett på tisdagar. Fikade sedan med sötnosen Johanna. Hon är bra hon! Sedan gick vi och satte oss längst Nissan och hann även sola lite, haha. Tog bussen vid tjugo över två hem. När jag kom hem var det att hoppa på moppen direkt för att åka till Getinge. Skulle kolla vilket blodgrupp jag tillhörde, behövde det till operationen. Sedan skulle jag även ta spruta för livmoderhalscancer, men dem hade visst tagit slut :P Så får bli att jag gör det imorgon!
Kommer en bild om en stund på ett litet inköp jag gjorde igår, haha


The truth is in there somewhere, would I reach that deep?
Trying to ease the storm that's around you
Trying to break your chains, trying to get through
Of all the lonely people, I wanna be loved by you


13/9- förkyld

Hej mina vänner!

Hade en mysig lördagskväll igår med Anna. Hehe, blev inte riktigt som tänkt eftersom bussen var försenad med en kvart... Så jäkla kallt att sitta och vänta på den, plus att det var jätte mörkt och där min hållplats är, är inte så jätte mycket hus. Var livrädd, haha. Men vi kom in till stan tillslut i alle fall och gick då för att kolla på Petter, haha. Däremot gick vi in och lyssnade på 1 1/2 låt och sedan var det slut. Sen gick alla. Så tror vi var där inne i kanske 15 minuter. Hahahha. Men vi satt och snackade istället i nån timme innan Annas pappa kom och hämtade oss! :) Tack för du hängde med in!

Idag ska jag kolla när Filip spelar match, plugga, PRATA MED MALIN =D, och kolla klart filmen jag började se igår men aldrig såg klart. Kommer nog bli en bra söndag! Ha det så bra :)

En kille som är riktigt bra på att sjunga, som en tjej låter det. Men kan inte låta bli att knäcka mig ibland när jag kollar på hans ögon/mun i mellan åt när han sjunger, haha


12/9- Annabanna =D

Tjeeena :D

Ringde Anna för en stund sedan och kollade vad hon hade för sig, inte mycket som tur var :D Hon själv var också  förkyld så hon och jag hon tar bussen vid halv elva in till stan. Ska se Petter! Kan nog bli jätte bra!

Ha en bra lördagskväll!


suuudddiigt

12/9- ett år

Har idag bloggat i ett år, tiden går fort!

Jag har verkligen ingenting att berätta om idag men har heller inget att göra så när jag väl sitter här vid datorn kan jag lika väl lägga in ett inlägg. Var precis inne i stan och hämtade min mobil hos sean som jag glömde igår. Hyrde också lite filmer, och eftersom jag tror att jag har feber och är jätte förkyld så är jag nog hemma idag och tar det lugnt. Måste bli frisk.

Nu ska jag äta nått, hare fiiint :)



12/9- There are no words, to paint a picture of you


There are no words, to paint a picture of you girl
Your eyes, those curves, it's like you're from some other world
You walk my way, oh God is so frustrating.

So why do I disappear when you come near,
It makes me feel so small,
Why do I blow my lines, most every time,
Like I got no chance at all,

If I could be your superman,
I'd fly you to the stars and back again.
'cause everytime you touched my hand,
You feel my powers running through your veins.
But I can only write this song,
And tell you that I'm not that strong.
'Cause I'm no superman, I hope you like me as I am, oh yeah, aladadadadi

It aint no lie, I have to tell you how I feel,
Each time, I try it gets a little more unreal,
You walk my way,oh God is so frustrating.

So why do I disappear when you come near,
It makes me feel so small,
If I could read your mind,
Girl would I find, any trace of me at all.

If I could be your superman,
I'd fly you to the stars and back again.
'cause everytime you touched my hand,
You feel my powers running through your veins.
But I can only write this song,
And tell you that I'm not that strong.
Cause I'm no superman, I hope you like me as I am - ladadadi, woahhhh, woahhh, yeah, babadadadiii- ,woahhh, yeah

If I could be your superman,
I'd fly you to the stars and back again.
'Cause everytime you touched my hand,
You feel my powers running through your veins.
But I can only write this song,
And tell you that I'm not that strong.
'cause I'm no supermaaaan,
I hope you like me as I am.
alallladali.

12/9- lördag

Tjena :)

Orkar inte blogga, ni får väl stå ut med att ibland kommer det inlägg och ibland inte :P Men ikväll lutar det mot att gå på bio. Är jätte förkyld och har feber tror jag. Sedan måste jag hämta min mobil idag också, vi höres! :)



9/9- God morgon!

Ville önska alla en bra dag så ses vi när jag kommer hem från skolan! :))♥


8/9- Godnatt

Är på dåligt humör och saknar min Malin sjukt mycket, så ska ner och duscha och sedan sooova. Imorgon måste jag till skolan. Sov gott ♥


8/9- my day in pictures

Jag vill bli frisk nu :(

 


8/9- är sjuuuuk

Jäkla hals!! Kan inte svälja, prata, nysa, hosta,skratta utan att det gör jätte ont. Så stannade hemma idag i skolan, så ska plugga här hemma hade jag tänkt. Vi har matte och tror jag kommit lite efter så ska komma ifatt plus göra det dem kommer att göra idag. Tror däremot jag inte fått någon feber än :)

Kan nog dyka upp lite fler inlägg idag, har börjat tycka det blir roligt att blogga igen! :) :P Men nu ska jag göra varmchoklad och sedan sätta mig med matteböckerna! :) Hejhej!


haha kolla vad fingrarna ser feta ut


7/9- Dagens outfit

När vi ändå är igång så lägger jag in en bild på dagens outfit. Hehe, inte den finaste bilden direkt men orkade inte ta fler :P Fråga mig inte vad jag gör med armarna :P Haha

Skinnjacka- H&M
Fransväska- dunno
T-shirt- Team sportia(?)
Baslinne- Gina
Jeansleggings- Vero moda
Tygskor- Skopunkten
Armband/Halsband/Klocka


7/9- Halsband

Hej!

Har precis kommit ur duschen, tror nog jag går till skolan imorgon. Även fast min hals håller på att döda mig. Men tänkte visa ett jätte fint halsband som jag fick av pappa igår när han kom hem från London! Tack så jätte mycket!




längtar till florida

7/9- sjuk?

Hej på er! :)

Hade som sagt provet idag, gick väl inte överdrivet bra, men helt okej :P Fick sluta tidigare för det hade dubbelbokats nån datasal. Så tog bussen vid 3 hem och sedan vid halv 6 tog jag moppen till Haverdal hem till Anna :) Där klickades det lite bilder på oss. Eller ja, mest Anna och jag och Malin kom nog också med på nått hörn, haha. Ska prata med Astrid som är våran mästerfotograf om några dagar om bilderna! Kommer nog bli toppen.

Tog sedan moppen till tranevall för att kolla när Filip spelade. Dem vann! Hälsade sedan på vårt lag som tränade, eller ja, lag och lag. Var bara 5 personer där har jag för mig. Jag var inte med för jag tror att jag börjar bli sjuk. Har jätte ont i halsen och fryser jätte mycket. Men får väl hoppas att jag blir bättre =P

Men ha det fint! :)

haha, förresten. När jag kom hem i fredags kväll så skulle jag väcka mamma och säga något.

Jag: hej, du mamma
Mamma: Vem är det?
Jag: hehe, anni
Mamma: Jaha, men du. Du har väl blocken och löständerna på ditt skrivbord?

Hmm.. snacka om att vara trött :P haha

6/9- Welcome to the black parade

Hej mina vänner! :)

Har tagit en liten paus i allt pluggande och tänkte passa på att blogga då. Har prov imorgon och pluggandet går väl helt okej. Känns bara så onödigt att plugga på det vi har :P. Tänkte visar er lite nya saker :) Hmm.. har inte riktigt koll på varifrån allt kommer eftersom jag fått te.x väskan av min mamma, men men!



Fransväska


Halsband, MQ 149:-


T-shirt, team sportia tror jag, 149:-



Svart skinnjacka, H&M

Sååå, nu måste jag fortsätta plugga :(


There was a time when my world was filled with darkness, darkness, darkness
And I stopped dreaming now
I'm supposed to fill it up with something, something , something
In your eyes I see the eyes of somebody i knew before long long long ago

5/9- Lördag

Okej.. Lite snabb uppdatering. Igår var det fredag och åkte först hem till Malin där vi käkade och fixade iordning oss. Sedan åkte vi in till club ex. Det var helt okej! Musiken söööög men det var helt okej i alle fall! :) Tack tack tjejer.

Idag var det match som gällde. Orkar inte prata om den då det var den sämsta matchen jag någonsin spelat, helt seriöst. Vet inte vad det var med mig. Men bara att ta nya tag. Däremot ska jag inte vara med imorgon eftersom jag har prov på måndag, ska kunna 15 träd på latin. Förstår inte riktigt varför, inte ens läraren kan det xd Men får väl plugga på. Ikväll orkar jag inte göra något. Är helt slut :P


4/9- club experience

Tjena =D

Hinner inte blogga men tänkte berätta att ikväll åker jag först till Malin och käkar och så, sedan åker vi till Club experience. Ska bli rooooligt :D! Nu måste jag packa det sista, hejhej!

saknar dig malin<3

2/9- New shoes!

Hejhej!

Slutade idag vid halv 2 tiden har jag för mig. Så åkte in till stan och träffada mamma som köpte mina skor, tacktack! Mamma skulle tillbaka till skolan och jag skulle hem så tog bussen som var 20 minuter försenad. Men träffade Lina på bussen och hade det roligt i alle fall ;D.

När jag kom hem käkade jag och sedan har jag bara pluuggat. Eller har spelat match också, gick bättre än väntat. Förra gången förlorade vi med 22-0 mot dem, haha. Idag blev det "bara" 3-0! Nu ska jag lägga mig och kolla film och sedan sova! :) Godnatt!

blev inte sådär jätte bra bilder eftersom kameran dog efter ungefär 3 bilder...


1/9- FLORIDA!

Tjaa!

Woho, idag bokades resan till Florida. Vi åker den 20 december och åker hem den 7 januari, fasen vad roligt det ska bli =D Så det blir lite mer än 2 veckor :D Våra släktingar har ett hus och en lägenhet där så vi får låna deras lägenhet över jul och nyår. Jag tycker bara det ska bli skönt att komma iväg över dem dagarna och slippa stressa med allt. Så nu har jag något att se fram emot över vintern som jag annars hatar! Speciellt för att jag alltid blir likblek. Men nu så.

Jahopp. Idag i skolan spelade vi fotboll, var väl helt okej. Slutade redan vid ett tiden så åkte in till stan och fikade med Anna, Astrid, Malin und Annie. Hittade även ett par jäättte snygga skor men däremot slog jag fel kod tre gånger så mitt kort spärrades så kunde inte köpa dem... Men om dem inte är slut imorgon så köper ja dem då!

Nahepp ni, nu ska jag göra nått annat, och förresten. Här kommer en dagens outfit tillägnat till Lovisa! =D

 
Baslinne
Linne
Väst
Jeansshorts
Tygskor
klocka, armband (som däremot inte syns på bilderna xd)

RSS 2.0